Auping Nordic レビュー

TrustScore 5段階評価の3.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Fantastisk service og god opfølgning fra Auping:-) Jeg havde tidligere en mindre god oplevelse med Auping, men efter et servicebesøg af en Auping-konsulent må jeg sige, at min oplevelse har... もっと見る

5つ星のうち2の評価

Vi købte Auping elite i 23 til næsten 20.000 for at gøre noget godt for vores søvn. Nu 3 år efter sover vi bedre på sofaen. Vi har oprettet en sag ved seng med det vi får fra dem tyder på at hvis vi... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Jeg købte en Auping Original i 2021, og den har været en fantastisk seng lige siden. For nylig flyttede jeg, og da sengen skulle samles igen efter afmontering, løb vi ind i nogle udfordringer.... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Min elite madras er 1 år og jeg har har ondt i den øverste del af ryggen 4-7 dage.... Det er ikke pengene værd, resten af sengen er dog super pæn, har en original box... meeen det jo ikke noget ma... もっと見る

企業情報

1. 寝室家具店

当該企業による記述

Auping er et bæredygtigt sengebrand med prisvindende designs i høj kvalitet med fokus på komfort og god søvnkvalitet. I mere end 150 år har Auping været trendsættende inden for god søvn med fokus på komfort, kvalitet og design kombineret med den nyeste teknologiske viden. I dag har Auping et bredt udvalg af komplette senge, som kan kombineres og tilpasses, så den passer til den enkelte kundens behov og præferencer. Auping er B-corp registreret og har fabrik og produktion i Holland.

まあまあ

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 9件

レビューを書く

Forfærdelige madrasser!

En stjerne, fordi jeg ikke kan give mindre… hvis man ønsker en god madres så hold jer langt væk fra auping. Vores madresser er 3 år gamle, og det sidste 1,5 år har vi vendt dem modsat fordi det er alt for bløde. Vi har taget kontakt til auping et par gange. Da man udlukkede kan reklamere for at de har sat sig, vil auping ikke gøre noget ved sagen, da de “kun” har sat sig knap 2 cm, og det skal være over 2 cm…. Det er som om der lige er tryk nok på produktionen.

2023年8月9日

Kære Henri,
Vi er kede af at høre, jeres madrasser ikke lever op til jeres forventninger.
Madrassen vil tilpasse sig kroppens konturer efter nogen tids brug, og dette kan give en sætning i materialerne. Det er normalt, men må ikke være mere end 2 cm, som du har fået oplyst. Her er det vigtigt, at madrassen måles efter vores anvisning, så vores fabrik kan vurdere reklamationen på rette grundlag.
Det er vores forhandlere, som står for håndtering af service. Skulle du være i tvivl om hvorvidt jeres madrasser er fejlsøgt korrekt, anbefaler vi, at du kontakter din forhandler igen, så de kan hjælpe.

Not worth it

We spent good amount of money on elite model and I have to say, I’m only having pain and sometimes I move to the couch and I sleep better there ! … since you only can change once, it is so difficult to do the right choice and after trying to put cupboard in different parts of the bed ( to mimic firmness recommended by the seller) I still can’t sleep. Now I chose a new one and I’m gonna try another firmness… what if it doesn’t work… then what? Can it be that that this mattress just doesn’t fit some people?? Still going to physiotherapy!!

2023年5月31日

Auping Nordic からの回答

We're sorry to hear you chose a wrong firmness mattress. We know it can be difficult to choose right first time and that is why Auping offers a 90 days exchange service.
Auping never recommends adding any additional materials into the mattress. We hope your Auping dealer gave you good advice so you now have a mattress that suits you well.

God oplevelse

God service fra Sengespecialisten - fik de rigtige madrasser, så vi sover fantastisk. Flot ramme.
Leveringstid overholdt. God oplevelse

2023年3月10日

Hej Birgitte,

Mange tak for den fine anmeldelse. Dejlig at høre, du har haft en god oplevelse hos en af vores forhandlere.

5つ星のうち4の評価

Svar fra Auping - Løst stof påvirker ikke funktion!

Flot desing. MEN jeg kan ikke anbefale deres madrasser, grundet service og manglende løsninger på fejl på helt ny madras. UPDATE - bliver lavet nu/snart af auping.

(Tidl. - Når man har fået en helt ny seng, og samme dag klager, og der på indermadrassen er et stort stykke løst stof, lige hvor lynlåsen skal sidde. Deres respons er bare at det ikke funktionelt har betydning, og at garantien stadig dækker.)

Når man køber en madrass til 20.000 + forventer jeg bedre kvalitet end at den funktionelt ikke af påvirket af løse stofstykker på indersiden af madrassen!

OPDATERET - Hvorfor skal man skrive en dårlig anmeldelse for at blive hørt? Auping fikser det snart.

2022年12月28日

Kære Sabrina,

Opdatering: Som nævnt må du meget gerne kontakte os igen, så vi kan prøve at løse sagen.

Dorte Skou Hansen

Vi er kede af, at din madras ikke lever op til forventningerne. Du er velkommen til at kontakte os her på Auping kontoret med detaljer om din reklamation. Skriv gerne på info@auping.dk eller ring på tlf. 33 17 94 34.

5つ星のうち4の評価

Købte en Auping prestige visco…

Købte en Auping prestige visco topmadras til min Auping Maestro madras. Men man ligger i et hul i midten, og jeg må konkludere, at denne topmadras ikke egner sig til at blive brugt med en Maestro madras. Men det er jo ikke Aupings skyld at jeg ikke er blevet vejledt godt nok i forbindelse med købet. Auping er behjælpelig med at finde en løsning med butikken.

2022年8月23日

Kære Torben,
Vi er kede af at høre, at din topmadras ikke lever op til dine forventninger.
Maestro madrassen har indbygget topmadras, så det er normalt ikke nødvendigt med en separat top. Da komfort er individuelt, så kan nogen selvfølgelig godt have glæde af en topmadras, som giver ekstra blødhed.
Vi vil meget gerne hjælpe med at finde en god løsning for dig, så du kan komme til at ligge godt.
Kontakt os gerne på tlf. 33179434 eller e-mail info@auping.dk.

5つ星のうち1の評価

Hvad er 5 års garanti, når i ikke vender retur efter konsulentbesøget, i forbindelse med vores reklamation

Vi købte for 2 år siden en Auping, hvor den ene madras er fladet sammen på en måde, så man får utrolig ondt i læn og ryg. (Begge madrasser er medium)
Min kone og jeg må skiftes til at lægge henholdsvis godt og dårligt.
Vi har taget kontakt til butikken og haft en konsulent fra Auping hos os for 5 uger siden - Trods utallige rykkere fra vores side sker der inden ting.
Vi forlanger ikke penge retur, andre produkter eller hårdheder i madrassen, blot EN tilsvarende medium uden fejl, så vi kan sove, uden at en af os skal vågne op med ondt i ryggen. ( min kone også med spændingshovedpine )
Hvis i havde bare en smule tillid til os som kunder, ville i bytte denne ene madras.
Jeg håber der er tale om en administrativ fejl, hvor teknikkerens resultat, blot ikke er noget frem og vores rykker fra butikken til afdelingen for reklamationer heller ikke er faldt til den rette person.
Denne anmeldelse vil blive endeligt vurderet, når jeg hører retur fra jer.

2022年3月30日

Kære Claus,
Vi beklager, der ikke er fulgt op på din reklamation, og vi vil selvfølgelig hjælpe med at få opklaret hvad der er sket.
Hvis der er tale om en fabrikationsfejl på en madras, som er 2 år gammel, vil den være dækket af garantien.
For at løse sagen hurtigst muligt beder vi dig henvende dig til os på tlf. 33179434 eller sende dit telefonnummer til os på info@auping.dk.
Vi ser frem til at høre fra dig.

5つ星のうち2の評価

Vi købte en auping seng i dec 2020 og…

Vi købte en auping seng i dec 2020 og det viste sig at blive et langt forløb. Vi fik vores første madras og stel i feb - en vivo. Vi afprøvede sengen i en måned, hvor min mand fik tiltagende ondt i ryggen. Vi fik en servicemedarbejder fra auping på besøg, som vurderede at sengen havde taget skade under fragten, så vi ville få en ny madras. Denne kom i maj, og viste sig også at have en fejl. Der var nemlig adskillige stykker stof el. Lign krøllet sammen inde i madrassen, så ved levering blev der bestilt en ny, igen igen. Den skulle så leveres midt i august, blev vi lovet. Den ankom i onsdags d. 8 sept.
Vi har været noget skuffede over forløbet og endnu mere af at ingen tager ansvar for dette efterfølgende og giver en form for kompensation, hverken auping eller drømmeland Randers, hvilken må siges at være for dårligt, når man køber en seng til 40.000+

2021年9月10日

Auping Nordic からの回答

Kære Stine, det lyder som et ærgerligt forløb. Det er vi kede af at høre. Jeg kan desværre ikke se, at du har taget direkte kontakt til os omkring sagen, så vi kunne tage vare på den, men håber, at du har gjort det med forhandleren. De bedste hilsner Gry Kaa, Auping.

5つ星のうち2の評価

Super design det er så også det eneste gode.

Super design.
Men desværre er seng og madras ikke gode. Sengen knager når man vender sig og madrasserne har vi efter 3 år smidt ud. Det bliver helt sikkert ikke en Auping igen.
Pris og kvalitet hænger ikke sammen.

2021年7月17日

Auping Nordic からの回答

Kære Martin, Vi er kede af høre, at du har smidt dine madrasser ud. Vi har ellers normalvis 5 års garanti på både sengestel og madrasser. Så vi håber, at du har haft kontakt med butikken, hvor du har købt sengen, og haft et servicebesøg fra en teknikker.

Gry Kaa Rosengren

fremragende seng.

Jeg købte en Auping seng tilbage i 2017, topmodellen med Maestro madrasser og elevationsbund, og har efter 5 år, aldrig oplevet andet end en god nats søvn. Det er den bedste seng jeg har haft nogensinde. Tommmel op herfra.

2021年6月4日

Kære Mads,
Det er vi rigtig glade for at høre. Mange tak for de fine ord og hav en dejlig weekend.

5つ星のうち1の評価

Jeg vil fraråde alle at købe en Auping…

Jeg vil fraråde alle at købe en Auping seng. Da jeg købte den forventede jeg en kvalitetsmadras, bedre søvn etc., især givet den høje pris. Men har fået det modsatte. Madrassen giver slet ikke ordentlig støtte og har kæmpet med ondt i skulderen lige siden jeg har skiftet.

Spild af penge.

2021年5月30日

Kære Mark,
Vi er kede af at høre, din madras ikke lever op til forventningerne. Vi håber, du har været i dialog med butikken, hvor du har handlet, i forhold til eventuel ombytning.
Vi ved, det kan være svært at vælge ny madras og fasthed. Derfor er der en prøveperiode på 90 dage efter købet, hvor man kan ombytte fasthed. Alle Auping forhandlere tilbyder denne service mod et mindre gebyr for håndtering af ombytningen.
Vi håber, du kan finde en løsning med din Auping forhandler, så du kan komme til at sove godt.

5つ星のうち1の評価

For lille madras og for dårlig service

Lad være med at handle madrasser hos Auping. Jeg Købte en madras til en pris på lige godt 20.000,- og da vi modtager madrassen er den en hel del cm. For kort på alle led.
Vi gør auping opmærksom på dette, og de prøver først at tørre den af på at det er fordi vi ikke har en Auping ramme, hvilket de var blev gjort opmærksom om i butikken. Derefter er det fordi vores ramme er for stor, så blev en tekniker sendt ud og ups og hov, det var sku madrassen den var gal med.
Så efter nogle måneder hvor de har prøvet at køre os trætte, indrømmer de at deres madras er forkerte mål og sender os en ny som vi modtager efter 10 uger, og selvfølgelig er den også for lille og nu starte det hele forfra.
Det ender med at vi giver op, og tager imod sølle 3500 for 6mdr. Tovtrækning med Auping og beholder madrassen.
Sagen blev afsluttet fordi jeg ikke kunne overskue at skulle ud at finde en ny madras min gravide kæreste ligger godt på. For man ligger godt på madrassen, men den er for kort og bestemt ikke de mål vi har bestilt.
Og ja vi tog i mod pengene så sagen er afsluttet men aldrig i mit liv skal vi handle hos Auping igen og jeg kan kun anbefale at man går en stor bue udenom.

2021年5月13日

Kære Rasmus,
Vi er kede af at høre, du ikke er tilfreds med din handel, og vi har tilladt os at kontakte forhandleren, hvor du har købt madrassen. Vi kan genkende din sag ud fra din beskrivelse, så derfor ved vi, hvor du har handlet.
Butikken beklager igen, at du ikke fra start er gjort opmærksom på, at Auping madrasser passer bedst til Auping senge.
Vi er dog glade for at høre, at din kæreste ligger godt på madrassen, og håber det samme kommer til at gælde for dig, så I begge kan sove godt.

Fantastisk hurtig og effektiv service

Fantastisk hurtig og effektiv service
Uanset hvor lille eller stort vores behov er for hjælp - så får vi den omgående
Mange andre firmaer kunne lære af det
Efter selv at have arbejdet med kunder i over 30 år - kender jeg godt hvordan god kundebetjening er og det er lige det vi får hos Royal Auping
Ja man får fornemmelsen af en VIP betjening
Kan desværre ikke gi flere end 5 ***** der er ikke flere

2021年3月31日

Kære Flemming,
1000 tak for de fine ord. Vi er meget glade for at høre, du er tilfreds med vores service.
Du ønskes en rigtig god påske .

4 år efter at have købt en Auping seng…ØV

4 år efter at have købt en Auping seng med en listepris på 16.000,- og med 5års garanti, hos Drømmeland (en lille enkelt seng til gæsteværelset (ordrenr.257188 af d 31/3-2016), konstaterer vi at sengen betyder at knirke. Vi tager madrassen af og konstaterer at det metal-net som udgør bunden af sengen, er gået fra i den ene side, og at det ligner noget metaltræthed i samlingen på selve rammen, der er skyld i dette.

Drømmeland har ikke kunnet hjælpe mig, desværre, men Auping har valgt at håndterer reklamationen - og har tilbudt reparation af sengen, vel at mærke HJEMME hos mig, så transport frem og tilbage undgåes. Det tilbud har jeg valgt at sige ja-tak til. Så tak til Auping for deres imødekommenhed og service tilbud.

Dejligt med en leverandør som tager ansvar for sit produkt.

2021年2月23日

Kære Stig,
Vi er kede af, at din seng er itu. Vi er bekendt med din henvendelse fra butikken, hvor du har handlet, og vi må beklageligvis fastholde, at din reklamation ikke er dækket af garantien. Vi gør ligeledes opmærksom på, at der er 2 års garanti på udstillingsmodeller, da demoprodukter ofte har været i brug i længere tid i butikken.
Vores tilbud på reparation af skaden gælder stadig. Hvis du ønsker at benytte dig af dette, beder vi dig kontakte Drømmelands serviceafdeling. De er informeret om, at vi gerne står til rådighed, hvis de har behov for hjælp til det praktiske.
Skulle du have spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på mail info@auping.dk eller tlf. 33179434.

Office manager

Høj komfort - Elendig service

Liggekomforten er helt i top, på vores Auping Vivo. Prisen er dog også i den høje ende.
Derfor er det rigtigt ærgeligt, at Auping tilsyneladende ikke vil anerkende, når de har lavet en fejl.

Der er åbenlyst noget galt med dimensionerne i vores madrasser, hvor der er et uforholdsmæssigt stort mellemrum mellem de to madrasser.

Auping nægter dog, at dette er en reklamationssag, fordi man må forvente et mellemrum. Hvilket vi naturligvis har forståelse for, men i vores tilfælde er det bestemt ikke et acceptabelt niveau.

2020年10月12日

Kære Thor,
Vi er kede af, at dine madrasser ikke lever op til forventningerne. Det er korrekt, at der altid vil være et mellemrum, når man har to enkelte madrasser i en dobbeltseng.
Hvis man ofte ligger i midten af sengen, kan skumkanterne overbelastes, da madrasserne er konstrueret til, at man ligger på dem og ikke i mellemrummet. Madrasserne kan også glide lidt fra hinanden, og her kan de blot skubbes på plads.
Hvis man godt kan lide at ligge i midten af sengen eller f.eks. har et barn sovende i midten, kan man med fordel vælge en stor madras med én kerne. Har man elevation, findes der en synkronjustering, hvor begge sengebunde kan justeres næsten samtidigt.
Vi beklager, hvis vi ikke har været præcise i vores svar, da du henvendte dig hos din forhandler. Hvis du kontakter dem igen, vil vi sørge for, at du får en konkret guide til at måle dine madrasser og tage billeder.

Office Manager

Super god service.

Vi havde desværre fået en side på bunden, der var en mandags model. Vi kontaktede Sengespecialisten i Kolding og fik en ny efter ca 3 uger. De monterede igen sengen for os. Da der var gået knap 2 år, var den gal igen. Endnu engang forbi i Kolding og der blev bestilt en ny ramme til os. Fordi der var kommet Corona og vi endnu engang måtte ligge på gulvet, fik vi en sengegavl i kompensation. Da rammen kom, blev den straks sat op og vi kunne igen sove dejligt.
Tusind tak Sengespecialisten i Kolding, Auping Danmark og ikke mindst Jennie 🤗

2020年7月13日

Kære Pia,

Vi beklager den uheldige situation du har været i og er glade for, at problemet nu er løst.
Samt vil vi sige 1000 tak for de fine ord.
Vi ønsker dig en rigtig dejlig dag og en god nattesøvn.

5つ星のうち1の評価

Auping på Østerbro, vildt dårlig betjening.

Var lige i Auping på Østerbro.
Mage til sløv behandling, skal man lede længe efter. Medarb. Gad dårlig nok vise mig en pude jeg spurgte til. Da jeg spurgte ind til et sengetæppe der var sat ned, var det først da jeg bad om at se det. Han gad dårligt nok hjælpe mig med at brede det ud, slet ikke fortælle om andre. Da jeg imens jeg betalte for min pude, spurgte ind til en dyne, gad han ikke engang komme frem foran disken og vise mig en af dynerne.
Der kommer jeg aldrig nogensinde mere. Utrolig trist oplevelse. Uinteresseret og introvert. Hvor har i fundet ham?

2020年7月9日

Kære Johanne,

Vi beklager den oplevelse du har haft i Auping Store. Vi har sendt din anmeldelse videre til ejeren af forretningen.

Rigtig god eftermiddag.

Super god service hos Auping

Min Auping seng, efter mere end 15 års tro tjeneste, gik bogstavelig talt i stå i en oprejst stilling. Jeg ringede til Auping og talte med en super sød og kompetent medarbejder, Natasha, som hjalp mig igennem sengekrisen med at undersøge både teknik og reservedele. Hun guidede mig gennem en fejltest og fandt frem til hvad jeg skulle bruge og fortalte hvordan jeg selv, nemt kunne skifte delen ud. Hun har bare ydet super service og det blev meget billigere end jeg kunne frygte. Tak Auping og Natasha

2020年6月3日

Kære Joanna,
1000 tak for de fine ord.
Vi ønsker dig en rigtig dejlig dag og en god nattesøvn.

Office manager

5つ星のうち2の評価

Jeg har købt Auping elevation og Auping…

Jeg har købt Auping elevation og Auping Vivo madrasser for 2 måneder siden.Jeg fik anbefalet lige akkurat Vivo madrasser,da de skulle være gode til kvinder med brede hofter, opbygning af denne madras skulle være helt perfekt pga.blød hofte zone og støtte til skulder.Jeg er dybt skuffet.Selv om jeg valgte den dyreste af auping madrasser med fast hårdhed ,der passer til min og min kærestes vægt ,har vi desværre ikke fået denne fantastiske søvn som Auping lover.Vi har ikke sovet godt siden vi fik dem.Vi vender og drejer for at finde den rigtig stilling ,uden held.Vi prøvede også med Auping originale puder,det duede hellere ikke.Nu venter min kæreste på en medium madras i håb om at sove bedre på den.Jeg ved ikke om jeg skal bytte til medium,da jeg ligger i den tungere vægt der passer til hård.Og når det er sagt så selve bunden ,,gynger ,,når jeg vender mig i sengen .Det er heller ikke komfortabel at bruger elevation der gå for højt op,jeg føler jeg bliver krøllet sammen og jeg føler jeg bliver mest af den stive madras.Jeg fortryder virkelig at jeg havde valgt Auping.Estetisk er den.Men ikke andet.
Anbefaler ikke andre at falde for Auping.Alt for opreklameret og dyrt.

2020年5月18日

Kære Agata,

Vi er kede af at høre, at du ikke er tilfreds med din Auping seng.

Vi anbefaler at du gør brug af vores 90 dages ombytning på fastheden, her skal du kontakte den forhandler I har købt sengene hos, og få rådgivning om en eventuelt blødere version af vores Vivo madras.

Vi håber, at du med en anden fasthed, vil blive rigtig glad for din Auping seng.

Auping Scandinavia

Trustpilot エクスペリエンス