autobandenmarkt.nl レビュヌ

7,524
TrustScore 5段階評䟡の3

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Op 3 juli heb ik 4 banden besteld bij Autobandenmarkt.nl (Bestelnummer: RD57254703 ). ​​Op 15 juli zijn er slechts 2 van de 4 banden bezorgd. De overige 2 banden zijn door de pakketdienst kwijtge... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Vroeger was het alleen via duitsland en 2 weken wachten. Daarmee zeg ik niet dat ik ontevreden was met locatie in duitsland. Tegenwoordig 5werkdagen, maar 3e dag al binnen(mits je do of vrij be... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

I ordered a pair of Nokian tires for one of my cars. They arrived from Germany within four days. My own garage (in The Netherlands) had advised against it ‘because the tires would have an old prod... もっず芋る

䌁業情報

1. タむダ専門店
  2. カヌ アクセサリヌ店
  3. ホむヌル専門店

autobandenmarkt.nl に぀いお

圓該䌁業による蚘述

Autobandenmarkt.be is uw persoonlijke online specialist voor banden van alle merken en maten. Vind de juiste banden voor uw voertuig in een uniek breed assortiment – of het nu gaat om een kleine auto, limousine, motorfiets of lichte vrachtwagen, hier vindt u altijd de juiste banden tegen voordelige prijzen.

Snelheid is de kracht van Autobandenmarkt.be: direct van het internet naar de weg. Zelfs in de piekseizoenen in de lente en herfst zorgt deze online bandenverkoper dankzij zijn grote voorraad voor constante beschikbaarheid.

Autobandenmarkt.be biedt een uitzonderlijk breed assortiment aan banden en auto-accessoires in verschillende productcategorieën, zoals:

Delticom AG, het bedrijf achter Autobandenmarkt.be, behoort tot de pioniers van de online bandenhandel en beheert webwinkels in meer dan 40 landen. Sinds de eeuwwisseling 1999/2000 biedt het bedrijf een breed assortiment aan banden online aan.

Dankzij een uitgebreid netwerk van montagepartners kunnen klanten hun nieuwe banden al bij de bestelling rechtstreeks naar een professionele montagewerkplaats laten sturen.

連絡先

(7,524)

過去12か月のレビュヌ数: 34ä»¶

レビュヌを曞く

Kwaliteitsbanden/Scherpe prijzen

Kwaliteitsbanden voor een (zeer) scherpe prijs.
Vlotte levering, meestal eerder dan vermeld op de aankoop bon.

2024幎12月6日

Geachte heer Bakhuizen,
We willen u hartelijk bedanken voor uw positieve feedback.
Het is een groot genoegen voor ons om te horen dat u tevreden bent met onze service. Wees gerust, we zullen blijven doen wat we kunnen om in de toekomst aan uw verwachtingen te voldoen.

5぀星のうち3の評䟡

Prijzen veranderen...

Prijzen van de bedrijven die de banden kunnen monteren kloppen niet. Zat € 5 per band verschil tussen. Twee keer gemaild hierover: Is hun zaak niet zeggen ze. (2x) Dan zeg ik: Haal die prijzen dan van je site af! (doen ze ook niet!)
Prijzen van de banden was in een paar dagen tijd verhoogd van 41€ per band naar 44,60€ per band. Wel nog goedkoper dan anderen, dat wel.

2024幎12月7日

Beste klant nb,

Dank u voor uw bericht en het delen van uw ervaring. We begrijpen uw frustratie over het prijsverschil bij de fitting stations en willen dit graag verduidelijken.

We hebben u direct per e-mail gecontacteerd om het probleem op te lossen.

Het Autobandenmarkt Team

Snelle levering bij afgesproken

Snelle levering bij afgesproken bandencentrum waar ook duidelijke afspraken waren met een mooie prijs voor opzetten, balanceren. Ren tevreden klant dus!

2024幎12月6日

Geachte heer Otte,
Dank u voor uw positieve bericht. We waren erg blij het te ontvangen. Voor uw volgende bestelling zullen we alles in het werk stellen om uw tevredenheid te garanderen.
Team Autobandenmarkt.

Optijd geleverd

Optijd geleverd

2024幎12月5日

Geachte heer Wongsonadi,

Dank u voor uw beoordeling.

Wij zijn blij dat u tevreden bent over ons service.

5぀星のうち5の評䟡

Service en goedkoop banden.

Ik was opzoek van banden voor mijn buscamper. Banden dat onder de nieuwe regels voor winter rijden in Duitsland met de nieuwe bergen/sneeuw vlokje symbol. Banden met goede ratings voor brandstof gebruik, geluid en grip in de natheid van water of sneeuw. Kost was ook belangerijk. Ik hebben alles gevonden in Falken banden bij autobandenmarkt.nl. Dit bedrijf heeft agenten alles over Nederland en stuurd mijn 4 banden kosteloos aan mijn lokaal bandenfitter klaar voor een afspraak. Perfect situatie for mij. Bedanken autobandenmarkt.nl.

2024幎12月4日

Geachte heer Kerr ,

Top snelle levering

2024幎12月4日

Geachte heer Ploegaert ,

Dank u voor uw beoordeling.

Wij zijn blij dat u tevreden bent over ons service.

bestel hier al jaren banden

bestel hier al jaren banden
alles klopt altijd

2024幎12月3日

Beste Rob ,

2 banden besteld en een service partner

2 banden besteld en een service partner uitgezocht. De banden waren bezorgd maar geen telefoontje van het service bedrijf. Uiteindelijk zelf er achteraan gebeld. Wat bleek, het bedrijf bestond niet eens. Zelf er achteraan en de banden opgehaald. En autobanden.nl hoeft je ook niet te bellen, na een uur in de wacht, nog steeds op plaats 4 in de rij, daarna toch maar gedrukt voor een Engels talige medewerker, sta ik op plaats 20. Nooit hier bestellen, zijn genoeg andere alternatieven.

2024幎12月3日
5぀星のうち5の評䟡

Good shop quick and cheap

2024幎12月2日

Dear Dennis,

Thank you for your review.

We are glad that you are satisfied with our company.

Sincerely,

4 weken moeten wachten en nog geen band

5 november 2024, 2 nieuwe banden besteld. 2 weken later nog niet binnen. Contact opgenomen met het bedrijf. Kreeg alleen korte reacties. Kreeg te horen dat order niet is doorgezet naar magazijn en dat er een nieuwe order werd aangemaakt. Wederom bijna 2 weken gewacht. Kreeg als reactie dat het 3 dagen langer kon duren. Inmiddels is het 2 december en nog geen band gezien. Alleen maar korte antwoorden op mijn vragen. De order nu geannuleerd en bij een ander bedrijf besteld. Auto inmiddels een maand niet te gebruiken. Werd wel geadverteerd als banden op voorraad. Nu hopen dat ik het geld wel terug krijg. Bijzondere manier van communiceren.

2024幎12月2日
自発的なレビュヌ
5぀星のうち5の評䟡

goede prijzen voor goede banden.levering is altijd netjes optijd.dit is de 3e keer dat ik hier bestel.

Dit is de 3e keer dat ik hier banden bestel.
Atijd netjes op tijd geleverd,wn nog nooit problemen gehad.
Goede prijs,voor de band doe ik wil.

Geachte heer Karel,
Hartelijk dank voor uw positieve feedback.
We
waren zeer verheugd om deze te ontvangen. Voor uw volgende bestelling zullen we alles doen om uw tevredenheid te garanderen.
Team autobandenmarkte.

5぀星のうち4の評䟡

Scherpe prijs en snelle levering

Geachte heer Heijmans,
alles doen om uw tevredenheid te waarborgen.
Team Autobandenmarkt

5぀星のうち5の評䟡

Ruime keuze correcte levering.

autobandenmarkt.nl からの回答

Beste Arie, Hartelijk dank voor uw vriendelijke bericht. We zijn erg blij dat u tevreden bent. Voor uw volgende bestelling zullen we
alles doen om uw tevredenheid te waarborgen.
Team auobandenmarkt

Snelle juiste levering

Snelle juiste levering, met recente DOT code.

2024幎11月30日

Geachte Harry, Hartelijk dank voor uw vriendelijke bericht. Het is
fijn om te horen dat u tevreden was met uw aankoop. Uw tevredenheid is
erg belangrijk voor ons, en we zullen ons blijven inspannen om aan uw
verwachtingen te voldoen. We hopen u binnenkort weer in onze winkel te
mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet,
Team Autobandenmarkt

Snelle correcte levering 4 nwe winterbanden 👍

4 nieuwe winterbanden besteld en geleverd binnen 4 dagen tegen een super scherpe prijs !!
Facturering en transport informatie ook allemaal correct , een goede aanrader om veilig en snel online te bestellen 👌👌

2024幎11月27日

Geachte Klant ,

reliable partner

reliable partner - delivery on time -

2024幎11月25日

Dear Karl,,
We would like to thank you very much for your positive feedback.
It is a great pleasure for us to hear that you are satisfied with our service.
Rest assured, we will continue to do everything we can to meet your expectations in the future.
We hope you enjoy discovering our store. Kind regards,
Team autobandenmarkt.

Beloofd is beloofd

Goede banden voor een prima prijs, op tijd geleverd.

2024幎11月18日

Geachte heer ter Doest,
Hartelijk dank voor uw vriendelijke bericht. Het is fijn om te horen dat u tevreden was met uw aankoop.
Uw tevredenheid is erg belangrijk voor ons, en we zullen ons blijven inspannen om aan uw
verwachtingen te voldoen.
We hopen u binnenkort weer in onze winkel te
mogen verwelkomen.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス