autobandenmarkt.nl レビュヌ

7,524
TrustScore 5段階評䟡の3

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Op 3 juli heb ik 4 banden besteld bij Autobandenmarkt.nl (Bestelnummer: RD57254703 ). ​​Op 15 juli zijn er slechts 2 van de 4 banden bezorgd. De overige 2 banden zijn door de pakketdienst kwijtge... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Ik was opzoek van banden voor mijn buscamper. Banden dat onder de nieuwe regels voor winter rijden in Duitsland met de nieuwe bergen/sneeuw vlokje symbol. Banden met goede ratings voor brandstof gebru... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Vroeger was het alleen via duitsland en 2 weken wachten. Daarmee zeg ik niet dat ik ontevreden was met locatie in duitsland. Tegenwoordig 5werkdagen, maar 3e dag al binnen(mits je do of vrij be... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

I ordered a pair of Nokian tires for one of my cars. They arrived from Germany within four days. My own garage (in The Netherlands) had advised against it ‘because the tires would have an old prod... もっず芋る

䌁業情報

1. タむダ専門店
  2. カヌ アクセサリヌ店
  3. ホむヌル専門店

autobandenmarkt.nl に぀いお

圓該䌁業による蚘述

Autobandenmarkt.be is uw persoonlijke online specialist voor banden van alle merken en maten. Vind de juiste banden voor uw voertuig in een uniek breed assortiment – of het nu gaat om een kleine auto, limousine, motorfiets of lichte vrachtwagen, hier vindt u altijd de juiste banden tegen voordelige prijzen.

Snelheid is de kracht van Autobandenmarkt.be: direct van het internet naar de weg. Zelfs in de piekseizoenen in de lente en herfst zorgt deze online bandenverkoper dankzij zijn grote voorraad voor constante beschikbaarheid.

Autobandenmarkt.be biedt een uitzonderlijk breed assortiment aan banden en auto-accessoires in verschillende productcategorieën, zoals:

Delticom AG, het bedrijf achter Autobandenmarkt.be, behoort tot de pioniers van de online bandenhandel en beheert webwinkels in meer dan 40 landen. Sinds de eeuwwisseling 1999/2000 biedt het bedrijf een breed assortiment aan banden online aan.

Dankzij een uitgebreid netwerk van montagepartners kunnen klanten hun nieuwe banden al bij de bestelling rechtstreeks naar een professionele montagewerkplaats laten sturen.

連絡先

(7,524)

過去12か月のレビュヌ数: 34ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち1の評䟡

Altijd hier banden besteld, maar dit was de laatste keer.

Altijd hier banden besteld. Maar de laatste set die we nu dus ongeveer 3 weken geleden hebben besteld komt gok ik niet meer.
Kreeg vorige week een mail dat het 3 dagen langer zou gaan duren en dat was het. Word niet meer op mail gereageerd, als je de belt sta je een eeuwigheid in de wacht. Voor ons de laatste keer dat er hier besteld word.

Beste Ben,

We hebben u gevraagd om uw ordernummer, zodat we u beter kunnen helpen. Dit stelt ons in staat om uw situatie sneller en efficiënter te bekijken.

5぀星のうち1の評䟡

Geld van retour word niet terug betaald

Banden zijn goed aangeleverd, ik heb de banden in een verkeerde maat besteld.
Dit heb ik netjes aangegeven en de banden zijn ook netjes retour gegaan.
Maar om het geld terug over te maken, dat is erg moeilijk ondanks te toezegging dat het zo snel mogelijk word overgemaakt.
Na diverse mailtjes en 2 maanden later nog steeds geen terugbetaling!!
Dit is order jammer dat dit zo moet.
RD 53271231

Beste klant jan,

Wij hebben u zojuist per e-mail gecontacteerd over de situatie met uw bestelling.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak en dank voor uw begrip.

5぀星のうち5の評䟡

I have made several buys in the past

I have made several buys in the past and now again very satisfied with the tires for my new car

Dear Mr. Harvey Langelaar,

Thank you so much for your wonderful feedback! We're thrilled to hear that you're once again satisfied with the tires for your new car. It's great to know that you've been happy with your previous purchases as well.

If you ever need anything in the future, we're always here to assist you.

Best regards,

5぀星のうち5の評䟡

Goede levering en goede banden voor de

Goede levering en goede banden voor de Alpen aanhanger

Beste Ad,

Hartelijk dank voor je positieve feedback! We zijn blij te horen dat de levering goed is verlopen en dat de banden perfect passen voor je Alpen aanhanger.

Als je in de toekomst nog vragen of wensen hebt, staan we uiteraard voor je klaar.

Niet meer zoals vroeger

Vroeger bestelden wij hier vaker banden. Deze keer viel het tegen. De verwachte leverdatum wordt bij lange na niet gehaald. Het duurt bijna twee weken voor de banden er zijn, dus wanneer je haast hebt, hier niet bestellen. De dot waarde op de banden verschilt, dat is niet erg maar wanneer je een set van vier banden aanschaft is dat erg slordig wanneer je verschillende dot waarde ontvangt. Kwestie van vier banden uit dezelfde badge pakken. Wanneer je hierover contact opneemt, krijg je geen reactie. De volgende keer bestellen we bij een van de andere partners.

Beste Jeroen Siebeling,

5぀星のうち4の評䟡

Actiecode belooft korting maar wordt niet gegeven !

De actiecode met korting op de bandenprijs kon niet worden toegepast, dus wel korting beloofd maar niet toegekend! Tijdens het bestelproces nergens de mogelijkheid om de actiecode in te voeren of te verzilveren, maakt geen betrouwbare indruk. Ben al jaren tevreden klant maar voel me hierdoor nu wel voor de gek gehouden.
Inmiddels is na contact met de helpdesk van autobandenmarkt alsnog de kortingscode toegekend, goed dat het zo is opgepakt, weer een tevreden klant 🙂

Beste klant Aad Kemperman,

Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons te horen dat u problemen heeft ondervonden met de actiecode en dat de korting niet werd toegepast. We begrijpen dat dit frustrerend is, vooral omdat u al jarenlang een tevreden klant bent. Dit is zeker niet de ervaring die we willen bieden.

We hebben u inmiddels rechtstreeks per e-mail benaderd om het probleem met de kortingscode snel op te lossen en om ervoor te zorgen dat u de beloofde korting ontvangt. We hopen dit zo spoedig mogelijk voor u op te lossen.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak en we waarderen uw jarenlange vertrouwen in ons. We hopen dat u ons in de toekomst nog een kans geeft.

Niet meer zoals vroeger

Vroeger bestelden we hier altijd banden en dat verliep prettig. Dus ook nu banden besteld. De levering duurt erg lang. De verwachte leverdatum wordt bij lange na niet gehaald. Dus neem je tijd wanneer je hier banden besteld.

De dot waarde verschilt wanneer je een set koopt. Dat is slordig. Wanneer je een set banden besteld is het niet moeilijk om vier banden uit dezelfde badge te pakken. Wanneer je daarover contact opneemt, krijg je geen reactie.
Wij gaan de volgende keer ergens anders bestellen.

Beste klant Jeroen,

Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons te horen dat u deze keer een minder positieve ervaring heeft gehad. We hebben een aanzienlijke toename in bestellingen ervaren, wat heeft geresulteerd in langere levertijden en e-mailachterstanden. Het spijt ons ook dat u geen reactie heeft ontvangen op uw contactpoging. We begrijpen dat dit frustrerend kan zijn en verontschuldigen ons voor het ongemak.

Wat betreft de verschillende DOT-waarden, willen we u verzekeren dat we streven naar consistentie in de producten die we leveren. We nemen uw opmerking over het bij elkaar houden van banden met dezelfde DOT-waarde serieus en zullen hier extra aandacht aan besteden.

We hopen dat u ons in de toekomst nog een kans geeft en danken u voor uw waardevolle feedback.

Alles top !!

Geachte klant H. ten Broeke,

Hartelijk dank voor je positieve reactie! We zijn blij te horen dat alles naar wens is. Jouw tevredenheid is voor ons het allerbelangrijkste. We hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!

5぀星のうち5の評䟡

Ik koop al jaren via ABM mijn banden

Ik koop al jaren via ABM mijn banden. Wordt geleverd naar een garage naar keuze en zo promoot je ook nog eens meerdere tussenpersonen, terwijl het goedkoper is dan bij de dealer. Ik hou van dit soort structuren waar de kleine man ook een profijt uit kan halen. Bij de dealer was ik 1000 ex kwijt voor vier nieuwe banden. Nu was ik voor 1000 incl. voorzien van nieuwe banden en mijn zoon zijn auto ook haha. Je bent een dief van je eigen portemonee als je er in trapt wat men je voor schuift.

Geachte klant Alex,

Hartelijk dank voor je positieve feedback op Trustpilot! We zijn ontzettend blij te horen dat je zo’n goede ervaring hebt gehad met onze service. Het is geweldig dat we je hebben kunnen helpen geld te besparen en tegelijkertijd lokale garages te ondersteunen. We waarderen je steun enorm en zijn blij dat zowel jij als je zoon tevreden zijn met de nieuwe banden. Nogmaals bedankt voor het kiezen van ons – we kijken ernaar uit om je in de toekomst weer van dienst te zijn!

Goede service!

Geachte klant Hans b,

Hartelijk dank voor uw positieve feedback! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met onze service. We hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te kunnen zijn!

5぀星のうち1の評䟡

Ik heb nog geen banden ontvangen

Beste klant Wano Import Export,

Bedankt voor uw feedback.

We hebben u direct per e-mail gecontacteerd om het probleem met het afleveradres snel op te lossen, aangezien DPD problemen had met de levering van uw pakket.

5぀星のうち2の評䟡

4 autobanden

Vier banden besteld,twee zijn binnen en twee zijn na drie weeken nog niet binnen. Gebeld,mail gestuurd maar heel moeilijk om iemand te spreken over de bestelling. Selfs geen reacti op de mail wat ik gestuurd heb.Geen T&T nummer om in ieder geval te zien waar je bestelling is.

Beste Goga Janiceski,

5぀星のうち4の評䟡

Good reliable company just uses dpd as

Good reliable company just uses dpd as delivery company wich isn't the fastest and splitses your delivery of 2 pakages of 2 tyres each into 2 packages wich arrive seperatly 4 days apart.

Dear customer Hollander,

Thank you for your feedback! We are pleased to hear that you consider us a reliable company. We apologize for the delivery experience with DPD and for the split of your package. We understand that receiving the items separately can be inconvenient. We truly appreciate your understanding and look forward to serving you again in the future!

Best regards,
The Autobandenmarkt Team

5぀星のうち5の評䟡

Goede prijs kwaliteit en redelijk snel

Goede prijs kwaliteit en redelijk snel afgeleverd ondanks de feestdagen drukte.

Geachte klant Maurice Blaauw,

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met de prijs-kwaliteitverhouding en de snelle levering, ondanks de drukte tijdens de feestdagen. We hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te kunnen zijn!

5぀星のうち5の評䟡

Goede prijs vlotte levering en

Goede prijs vlotte levering en duidelijke site!

2024幎12月14日

Geachte klant,

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met de prijs, de snelle levering en de duidelijkheid van onze website. We kijken ernaar uit u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!

5぀星のうち5の評䟡

Snelle levering eerder dan gezegd

Snelle levering eerder dan gezegd, hou daar van

Geachte heer MM Stelte,

Hartelijk dank voor uw positieve feedback! We zijn blij dat de levering sneller was dan verwacht. We hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te kunnen zijn!

Tyres where almost 3 years old,that was

Tyres where almost 3 years old,that was disappointed
3-2022 DOT

2024幎12月10日

Beste Marco,

Hartelijk dank voor uw bericht. We begrijpen uw bezorgdheid over de leeftijd van de banden en willen u graag informeren over de regelgeving met betrekking tot banden in de Europese Unie.

Volgens de EU-standaarden kunnen banden die maximaal 3 jaar oud zijn als nieuw worden beschouwd, mits ze goed opgeslagen zijn.

Wij willen u ook geruststellen dat wij onze banden volgens de hoogste standaarden opslaan, zodat ze in optimale staat blijven totdat ze naar onze klanten worden verzonden. Als de banden die u hebt ontvangen voldoen aan deze richtlijnen en geen zichtbare schade vertonen, kunnen ze als volledig veilig en geschikt voor gebruik worden beschouwd.

We hopen dat dit uw zorgen wegneemt, maar aarzel niet om contact met ons op te nemen als u verdere vragen heeft of als er iets is waarmee we u kunnen helpen.

Onze excuses voor het ongemak en dank u voor uw begrip.

Great service!

2024幎12月8日

Dear Mr.Bruins,

Thank you for your review.

We are glad that you are satisfied with our service.

Sincerely,

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス