autobandenmarkt.nl レビュー

7,523
TrustScore 5段階評価の3

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Levertijden kloppen niet, nu 10 dagen verder en nog geen materiaal geleverd. De status van de levering is onbekend omdat je alleen een chat bot kan spreken en op mail word niet gereageerd. Waardeloos... もっと見る

5つ星のうち1の評価

4 Banden besteld komen telaat binnen. Oke dat kan gebeuren, maar dan komen er maar 2 banden binnen de andere 2 waren ze kwijt. Uit eindelijk allemaal binnen gekomen zijn het de verkeerde banden als di... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Ik was opzoek van banden voor mijn buscamper. Banden dat onder de nieuwe regels voor winter rijden in Duitsland met de nieuwe bergen/sneeuw vlokje symbol. Banden met goede ratings voor brandstof gebru... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

I ordered a pair of Nokian tires for one of my cars. They arrived from Germany within four days. My own garage (in The Netherlands) had advised against it ‘because the tires would have an old prod... もっと見る

企業が回答しました

企業情報

1. タイヤ専門店
  2. カー アクセサリー店
  3. ホイール専門店

autobandenmarkt.nl について

当該企業による記述

Autobandenmarkt.be is uw persoonlijke online specialist voor banden van alle merken en maten. Vind de juiste banden voor uw voertuig in een uniek breed assortiment – of het nu gaat om een kleine auto, limousine, motorfiets of lichte vrachtwagen, hier vindt u altijd de juiste banden tegen voordelige prijzen.

Snelheid is de kracht van Autobandenmarkt.be: direct van het internet naar de weg. Zelfs in de piekseizoenen in de lente en herfst zorgt deze online bandenverkoper dankzij zijn grote voorraad voor constante beschikbaarheid.

Autobandenmarkt.be biedt een uitzonderlijk breed assortiment aan banden en auto-accessoires in verschillende productcategorieën, zoals:

Delticom AG, het bedrijf achter Autobandenmarkt.be, behoort tot de pioniers van de online bandenhandel en beheert webwinkels in meer dan 40 landen. Sinds de eeuwwisseling 1999/2000 biedt het bedrijf een breed assortiment aan banden online aan.

Dankzij een uitgebreid netwerk van montagepartners kunnen klanten hun nieuwe banden al bij de bestelling rechtstreeks naar een professionele montagewerkplaats laten sturen.

連絡先

レビューを書く

5つ星のうち3の評価

Goede prijs,lange levertijd.

Goede prijs,lange levertijd.
Dpd slechte bezorgservice leveren niet op de datum dat ze zeggen en staan in eens paar dagen later aan de deur zonder bericht.

2025年1月5日

Beste John Doomen,

Bedankt voor uw beoordeling en feedback.

We zijn blij dat u tevreden bent met de prijs van onze producten. Het spijt ons echter te horen dat uw bezorgervaring via DPD niet naar wens was. We nemen deze feedback serieus en zullen deze met DPD bespreken om onze service te verbeteren.

Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag.

Easy to order

Easy to order, quick delivery, the only critic I can think of is that the delivery was without communication but since it was delivered very quick I’m (very) happy

2025年1月2日

Dear Paul,
Thank you for your kind review.

supergoed.

wordt altijd netjes geleverd en geupdate wat de status is van je bestelling.

2024年12月26日

Snelle betrouwbare levering

2024年12月25日

Geachte mevrouw de Rooij ,

5つ星のうち4の評価

Goede service maar rare levering

Bestellen was eenvoudig en ik ben helemaal tevreden met het product. Maar de levering was echter een beetje vreemd: er waren vier banden besteld, maar de koerier (GLS) leverde twee banden tegelijk in plaats van alle vier tegelijk, wat de planning van de montage van de banden enigszins bemoeilijkte. Misschien had dit te maken met de beperkte ruimte in de bestelbus, maar toch vreemd.

2024年11月21日

Beste Phil,

Dank u voor uw beoordeling.

Wij zijn blij dat u tevreden bent over ons service.

5つ星のうち1の評価

16 dagen geleden heb ik bestelling…

16 dagen geleden heb ik bestelling geplaatst en tot nu niks gekregen

2024年12月13日

Beste Arthur Nazarian,

We hebben u gevraagd om uw ordernummer, zodat we u beter kunnen helpen. Dit stelt ons in staat om uw situatie sneller en efficiënter te bekijken.

We waarderen uw geduld en kijken uit naar uw reactie.

duidelijke website

duidelijke website, snelle levering concurerende prijzen

2024年12月27日

Geachte heer van der Harst,

Beste Eric,
Hartelijk dank voor uw vriendelijke bericht. We
zijn erg blij dat u tevreden bent.
Voor uw volgende bestelling zullen we
alles doen om uw tevredenheid te waarborgen.

5つ星のうち5の評価

Vroeger was het alleen via duitsland en…

Vroeger was het alleen via duitsland en 2 weken wachten. Daarmee zeg ik niet dat ik ontevreden was met locatie in duitsland.

Tegenwoordig 5werkdagen, maar 3e dag al binnen(mits je do of vrij besteld dan begrijpelijk dat het week erop word bezorgd.

Producten, website en tot aan communicatie echt fijn ervaren.

Dank jullie wel voor de snelle en fijne service.

2024年12月24日

Geachte heer Zana,
Hartelijk dank voor uw vriendelijke bericht.
We zijn erg blij dat u tevreden bent.
Voor uw volgende bestelling zullen we
alles doen om uw tevredenheid te waarborgen.

snelle levering

makkelijke site, goeie maat band goed te vinden, en zeer snel geleverd

2024年12月24日

Beste Bruce,
Dank u voor uw vriendelijke bericht.
We zijn zeer dankbaar voor uw positieve feedback.
Voor uw volgende bestelling zullen we ons uiterste best doen om uw tevredenheid te waarborgen.

5つ星のうち4の評価

Alles prima en netjes afgeleverd

Alles prima en netjes afgeleverd! Duurt wel even . Misschien wat te maken met winterbanden en het seizoen.

2024年12月23日

Beste Peter,
We willen u hartelijk bedanken voor uw positieve feedback.
Het is een groot genoegen voor ons om te horen dat u tevreden bent met onze service. Wees gerust, we zullen blijven doen wat we kunnen om in de toekomst aan uw verwachtingen te voldoen.

Prim

Goede prijs, prima bestelproces

2024年12月21日

Beste Richard,
Dank u voor uw beoordeling.
Wij zijn blij dat u teverden bent met ons bedrijf.

5つ星のうち1の評価

Kreeg 4 banden binnen die 2.5 jaar oud…

Kreeg 4 banden binnen die 2.5 jaar oud waren. Ik had nwe banden besteld. Mijn klacht wordt volkomen genegeerd. Bedankt !

2024年11月22日

Geachte heer Sjaak van Opstal,

Bedankt voor uw beoordeling.

Wij willen u verzekeren dat de genoemde DOT verwijst naar de productiedatum en dat de banden als gloednieuw worden beschouwd, aangezien ze op de juiste manier en onder optimale omstandigheden zijn opgeslagen. Bij Autobandenmarkt nemen we de opslag en kwaliteitscontrole van banden zeer serieus om ervoor te zorgen dat onze klanten producten in perfecte staat ontvangen.

Onze collega heeft contact met u opgenomen over de status van uw bestelling.

Nogmaals bedankt voor uw begrip.

5つ星のうち1の評価

Got 4 tyres that are 2.5 years old but…

Got 4 tyres that are 2.5 years old but ordered New ones. My complaint is completely ignored. Thank you !

2024年11月17日

Dear Mr. Sjaak van Opstal,

Thank you for your review.

We want to assure you that the DOT mentioned refers to the production date, and the tyres are considered brand new as they have been stored properly under optimal conditions. At autobandenmarkt, we take tyre storage and quality control very seriously to ensure our customers receive products in perfect condition.

You have been contacted by our colleague regarding the status of you order.

Thank you for your understanding.

Best regards,

5つ星のうち3の評価

Banden banden en noggus banden

tyres are ok, price ok.
shipmentcommunication is far under average; link to DPG on your website doesn't work.

2024年12月19日

Beste Pieter Douma,

Bedankt voor uw beoordeling en feedback. We zijn blij te horen dat u tevreden bent met de banden en de prijzen.

Onze excuses voor het ongemak door de verzendcommunicatie en de gebroken link naar DPD. We begrijpen hoe belangrijk duidelijke communicatie is en werken eraan om dit te verbeteren.

Uw feedback is waardevol voor ons, en we waarderen het dat u dit onder onze aandacht hebt gebracht.

Bedankt voor uw begrip.

5つ星のうち5の評価

Always great prices for good tyres

Always great prices for good tyres. Just order on time because it can take some time for delivery.

2024年12月19日

Dear Ruben,
Thank you for your kind review.

5つ星のうち1の評価

Altijd hier banden besteld, maar dit was de laatste keer.

Altijd hier banden besteld. Maar de laatste set die we nu dus ongeveer 3 weken geleden hebben besteld komt gok ik niet meer.
Kreeg vorige week een mail dat het 3 dagen langer zou gaan duren en dat was het. Word niet meer op mail gereageerd, als je de belt sta je een eeuwigheid in de wacht. Voor ons de laatste keer dat er hier besteld word.

2024年12月18日

Beste Ben,

We waarderen uw geduld en kijken uit naar uw reactie.

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。