De kunne muligvis fÃ¥ gavn af et kursus i kundeservice. Kommunikation bÃ¥de pÃ¥ telefon og pÃ¥ vÊrksted var Þv! Arrogant og mere eller mindre uvillige til at svare pÃ¥ spÞrgsmÃ¥l til trods for at man lÊgger... ãã£ãšèŠã
Skal pÃ¥ skiferie i morgen og en af selerne pÃ¥ bagsÊderne virkede ikke. En lille ting der dog er meget afgÞrende for en lang kÞretur. Fikset uden tidsbestilling og til ingen penge⊠Det tog under 30 min... ãã£ãšèŠã
Fanatisk arbejde VÊret forbi Gentofte Autocenter for fÞrste gang og kan kom glad ud igen. Min bil blev fikset, med god service og kommunikation. Min bil blev behandlet godt, og ingen klage herfra,... ãã£ãšèŠã
Jeg havde skiftet hjulene selv, men det sidste ville simpelthen ikke af. Jeg kÞrte til AutoCenter Gentofte, hvor jeg blev mÞdt med venlighed og forstÃ¥else. Jeg var heldig at kunne blive presset ind me... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Dinitrol og Bosch Car Service Gentofte
ãã³ããŒã¯
- msh@acgentofte.dk
- autocentergentofte.dk
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Fantastisk service og hurtig hjÊlp
Jeg havde skiftet hjulene selv, men det sidste ville simpelthen ikke af. Jeg kÞrte til AutoCenter Gentofte, hvor jeg blev mÞdt med venlighed og forståelse. Jeg var heldig at kunne blive presset ind med det samme, og hjulet blev hurtigt skiftet. Dagen blev reddet takket vÊre deres effektive og professionelle hjÊlp. Kan varmt anbefale AutoCenter Gentofte for både deres service og imÞdekommenhed!
Akut problem blev klaret hurtigt
De var meget flinke til at tage min bil ind hurtigt, da der pludselig var en advarselslampe, der lyste, og det var ret vigtigt for os at have bilen den uge.
Har brugt vÊrkstedet i flere år og generelt altid vÊret tilfreds.
Flink personale og veludfÞrt arbejde ogâŠ
Flink personale og veludfÞrt arbejde og til tiden
God service og godt arbejde
VeludfÞrt arbejde samt venlig ogâŠ
VeludfÞrt arbejde samt venlig og personlig betjening
Rep af bil
Altid en god oplevelse at få fikset sin bil her. Kan helt sikkert anbefale dette vaerksted
fin betjening
Godt vÊrksted!
Det er nemt at få en tid - også til den extra ting der dukkede op. De forklarer ting så selv en bil-blondine som jeg kan forstå det.
I glemte af afbalancere dÊkkene
I glemte af afbalancere dÊkkene, selvpom jeg havde bedt om det. Så det skal I helst huske nÊste gang :-)
Virkelig god service
Virkelig god service. Har brugt dem fÞr og kommer til at bruge dem igen og igen.
Super god serviceâïž
Generatoren pÃ¥ min bil defekt igenâŠ
Generatoren på min bil defekt igen inden 2 år efter seneste udskiftning - uheldigt, men blev håndteret professionelt under vÊrkstedets garantiordning.
Godt med hurtig indskrivning og ny reservedel, og selv uden forudgående tidsbestilling er problemet blevet lÞst hurtigt og effektivt.
DÃ¥rlig service og kraftige lugtgener
Oplevelse med Dinitrol Center Gentofte: Vi er virkelig skuffede over servicen og lugtgener, og er blevet pure afvist. Her 14 dage efter undervognsbehandling og efter at have kÞrt mere end 400 km lugter vores bil stadig kraftigt - sÃ¥ meget at vi og vores bÞrn bliver utilpasse af at sidde i bilen. Vi har kontaktet vÊrkstedet og vÊret forbi efter 12 dage, og de afviste os pÃ¥ den mest ligegyldige mÃ¥de og sagde at der ikke var sÃ¥ meget at gÞre ved det - andet end at lade tiden gÃ¥, det er âhelt normalt - og hvad skulle de gÞre?â.
Vi har efterfÞlgende vÊret i kontakt med et uvildigt vÊrksted, som fortÊller at sådan bÞr det ikke vÊre - og lugten bÞr forsvinde efter 200 km og en uges tid. Det uvildige vÊrksted har nu tilbudt deres hjÊlp til at finde fejlen og en lÞsning.
FuldstÊndig fantastisk service en ungâŠ
FuldstÊndig fantastisk service en ung mekaniker udskiftede foden på min antenne efterfÞlgende stÞvsugede han bilen selvom han ikke var inde i kabinen.
Personalet er verdensklasse kan klart anbefalesâŠ.
Overholder ikke aftaler
Overholder ikke aftaler