De kunne muligvis fÃ¥ gavn af et kursus i kundeservice. Kommunikation bÃ¥de pÃ¥ telefon og pÃ¥ vÊrksted var Þv! Arrogant og mere eller mindre uvillige til at svare pÃ¥ spÞrgsmÃ¥l til trods for at man lÊgger... ãã£ãšèŠã
Skal pÃ¥ skiferie i morgen og en af selerne pÃ¥ bagsÊderne virkede ikke. En lille ting der dog er meget afgÞrende for en lang kÞretur. Fikset uden tidsbestilling og til ingen penge⊠Det tog under 30 min... ãã£ãšèŠã
Fanatisk arbejde VÊret forbi Gentofte Autocenter for fÞrste gang og kan kom glad ud igen. Min bil blev fikset, med god service og kommunikation. Min bil blev behandlet godt, og ingen klage herfra,... ãã£ãšèŠã
Jeg havde skiftet hjulene selv, men det sidste ville simpelthen ikke af. Jeg kÞrte til AutoCenter Gentofte, hvor jeg blev mÞdt med venlighed og forstÃ¥else. Jeg var heldig at kunne blive presset ind me... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Hurtig og prÊcis
Hurtig og prÊcis, til den helt rigtige pris âŠâŠ nÃ¥ ja og helt ren bil bagefterâŠ
VÊrksted der holder sine aftaler
Hurtig aftale om tid til hjulskift
Hurtig aftale om tid til hjulskift
God service og god orientering
Servicen er i top
Servicen er i top
Hurtigt kvalitetsarbejde!
Hurtig og prÊcis info og udfÞrsel
NÃ¥r man aftaler at de skal syne bilenâŠ
NÃ¥r man aftaler at de skal syne bilen og de glemmer det , det var en forsikrings skade der skulle laves . NÃ¥r de sÃ¥ undervogns behandler bilen og ikke fjerner fedt pletter og finger pletter en polering efter sÃ¥dan en behandling ville vÊre pÃ¥ sin plads hÃ¥ber i kan bruge mit svar . ðð¿
det tog kun en dag af rustbeskytteâŠ
det tog kun en dag af rustbeskytte bilen, så det var helt fint
Det er alletiders
God service fra start til slut ð
Hjulskifte og opbevaring fungererâŠ
Hjulskifte og opbevaring fungerer perfekt. Ventesalen er velindrettet og personalet venligt og imÞdekommende. En tilfreds kunde - gennem Falck - i mere end fem år.
Et langvarigt vÊrkstedsophold for udskiftning af et spejl
Jeg har haft min bil på vÊrksted hos Autocenter Gentofte for at få skiftet et sidespejl. FÞrste gang i én dag, hvor vÊrkstedet havde modtaget to forkerte sidespejle fra sin leverandÞr. Anden gang i tre dage, fordi det rigtige spejl, da det endelig kom, ikke var malet. Jeg ved dog ikke om disse fejlekspeditioner var vÊrkstedets eller leverandÞrens skyld. Men ellers er jeg godt tilfreds med vÊrkstedet. De plejer at lave tingene hurtigt, som aftalt og uden problemer.
Super tilfreds med vÊrkstedet og personalet
Super servicemindet og meget kompetent vÊrksted, og så bliver man ikke snydt med priserne.
KÞbenhavn bedste Ceramic Coating!
Super godt vÊrksted
Venlig og super kompetent behandling gennem 16 år.
2 dårlige oplevelser
BesÞg d. 23/05-22
Efter jeres service med aircondition enservice er mit fÞrer sÊde mÞg beskidt.
Jeg stod der under hele forlÞbet og de satte ikke et stykke papir på sÊdet, som jeg faktisk tÊnkte man burde.
Midt i juni var jeg ude igen, da de åbenbart ikke kunne finde noget i min aircondition var utÊt, selvom om spurgte flere gange om alt er som det skal vÊre og tÊt, hvilket de svarede ja til.
Men nu har jeg fÃ¥et en mega trÊls âsiveâlyd i kabinen efter de kiggede pÃ¥ det.
Kan på ingen måde anbefale dem