For det fÞrste, har du Audi, Skoda eller VW har du et problem. VAG-gruppen har tatt en beslutning om ikke Ã¥ samarbeide med Autoconcept. Dette skaper en catch-22: Autoconcept sier at de kun dekker fa... ãã£ãšèŠã

AutoConcept leverte raskt et positivt svar, uten en kronglete prosess og det hele lÞste seg pÃ¥ beste vis for oss som hadde problem med at en dÞr pÃ¥ bilen ikke lenger lÃ¥ste seg. Saksbehandler hos AutoC... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Autoconcept er meget profesjonelle, og gode til Ã¥ kommunisere. Det kan jo vÊre vanskelig Ã¥ vite hva de dekker ang slitasje pÃ¥ deler etc, sÃ¥ det kan vÊre rom for diskusjon. Dette taklet de veldig br... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Bertel og Steen har vÊrt fra fÞrste dag et veldig serviceinnstilt bilverksted som har hjulpet meg med Ã¥ sÞke muligheter hos dere. De har vÊrt til veldig god hjelp da jeg mistet min mann i 2022. Auto C... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Vi har levert trygghet til det nordiske bilmarkedet siden 1999. Med over 25 Ã¥rs erfaring innen kjÞretÞyforsikring og skaderegulering tilbyr vi skreddersydde lÞsninger i samarbeid med globale partnere. Som godkjent forsikringsformidler av det svenske Finanstilsynet er vi en viktig aktÞr pÃ¥ det nordiske markedet. VÃ¥re produkter er utviklet med bileierens trygghet i fokus â for Ã¥ gi deg solid dekning og beskyttelse nÃ¥r du trenger det mest.
Postboks 16, 1324, Lysaker, ãã«ãŠã§ãŒ
- 67 10 38 70
- post@autoconcept.no
- autoconcept.no
Ãnsker du ekstra trygghet pÃ¥ veien?
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
Garanti som ikke dekker feil
En bruktbilgaranti som mer eller mindre ikke dekker noenting. Det er fint når man velger en bil over en annen fordi den kommer med "garanti", og når det er noe galt med bilen så er lista over ting som ikke dekkes lang som en vondt år, og man må betale for feil ut av egen lomme.
De svarer i alle fall raskt.

Riktig navn er: Ugelstad ikke Uglestad
Det er Stor Oslo Outlet som har bestilt reparasjonen og
skal fÞlge opp saken. Jeg sitter stille i båten og venter
på at saken blir ferdig.

AutoConcept Insurance Norge ããã®åç
Fikk rask hjelp og hadde god dialogâŠ
Fikk rask hjelp og hadde god dialog underveis og sÃ¥ var verkstedet veldig fornÞyd med rask og god respons ð

Dårlig oppfÞlging av kunde
Dårlig oppfÞlging av kunde! Dårlig system for registrering av skade(r). Avslag uten å informere kunde!

BilfÞrere er ikke viktige
Verkstedet sendte skademeldingen til Autoconcept Sverige. Den burde ha blitt sendt til Autoconcept Norge. Kommunikasjonen mellom de to var antageligvis ikke den beste....
Som kjÞretÞy eier, dette er ikke min skyld, men likevel fikk jeg ikke noe dekning for å leie en bil i den perioden

AutoConcept Insurance Norge ããã®åç
Bertel og Steen har vÊrt behjelpelig
Bertel og Steen har vÊrt fra fÞrste dag et veldig serviceinnstilt bilverksted som har hjulpet meg med å sÞke muligheter hos dere. De har vÊrt til veldig god hjelp da jeg mistet min mann i 2022. Auto Consept har vÊrt en fantastisk garantiforsikring for meg. Til info så er det dessverre ikke alle bilverksted som yter den servicen og sÞker for deg. Da må du legge ut og det hadde ikke jeg hatt Þkonomi til, så tusen takk. Mvh. Ann Helen à dahl

Alt I orden
Alt I orden, alt går greit , det var lett prosesser mellom Autoconsept og verkstedet.

Top notch!
Det oppsto et problem med bilen kort tid etter et kjÞp, AutoConcept fulgte det opp pÃ¥ beste mÃ¥teð

AutoConcept Insurance Norge ããã®åç
NÃ¥r jeg leverte bilen pÃ¥ verksted forâŠ
Når jeg leverte bilen på verksted for nye deler , så bestilte verksted inn del.
Men jeg måtte vente flere dager på bilen , pågrunn av dere ville ha en brukt del til bilen min fra Sverige mener jeg de sa. Så var en veldig dårlig opplevelse.