レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち4の評価

kundenummer: 3511191 ordrenummer: 70397788 Har bestilt 2 bagklamps dæmpere, og ser da frem til hurtig levering, for allerede ved bestilling trækkes pengene fra banken, selvom dette først må gør... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

Jeg bestilte alle de reservedele, jeg havde brug for. To dage senere modtog jeg et tracking nummer. Pakken blev leveret næste dag. Jeg havde en fantastisk oplevelse med denne butik. Hurtig, billig og... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Købte baglygte og har modtaget den 7 dage efter sendt fra AutoDoc i Tyskland. Bestilte en original lygte og fik en original. Det er forventeligt og fint. God info ifm. køb for forsendelse. Kiggede her... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち3の評価

Gode priser, og hjemmesiden er nem og overskuelig. Meeen leveringstiden er aaalt for lang. Er klar over at varene kommer fra Tyskland, men man bør kunne behandle ordren hurtigere, og dermed få den hur... もっと見る

企業情報

通常24時間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち4の評価

Modtog mine varer inden for acceptabel…

Modtog mine varer inden for acceptabel tid.
Havde en reklamation, som de på professionel vis tog sig af.
Jeg vil klart fortsætte med at handle der.

2019年6月14日

Kære Kunde,
tusind tak for din flotte anmeldelse!
Med vnelig hilsen,

MEGET GOD PRIS

Nogle gang reservedelerne mangler helt præcis specifikation , men de har bedste pris ..

Kære Kunde,
tak for din gode anmeldelse.
Beskrivelse af varerne indeholder alle oplysninger vi får fra producenterne. Hvis man er i tvivl, kan man altid kontakte os og vi vil gøre alt for at besvare dine spørgsmål.

5つ星のうち4の評価

Lidt længe om at få afsendt delene

Kære Kunde,
tak for din gode anmeldelse.
Vi vil bestemt tage dine bemærkninger i betragtning. Vi beklager, at du har oplevet lang leveringstid. Vi bestræber os ellers på at levere varer hurtigst muligt og gøre vores kunde glade. Vi vil gøre vores bedste for at leve op til vores kunders forventninger.

5つ星のうち2の評価

Enkeltdeler i en pakke var feil

Enkeltdeler i en pakke med bremsedeler var feil. Bremseskiver passet men klossene var feil.

tak for din anmeldelse.
Vi beklager, at nogle dele ikke passer til din bil. Du skulle have kontaktet os lige så snart du opdagede fejlen. Vi kontakter dig via email snart.

Egenlig meget tilfred

Bestilte et sæt kuglelejer til begge baghjul. Bestilte mine vare søndag og fik dem leveret torsdag. Hjullejerne passede, men de lejer (fabrikat) jeg bestilte via hjemmesiden, var ikke dem som jeg fik leveret. Jeg kan ikke vurdere om de er bedre eller dårligere, da der var flere forskellige fabrikater at vælge imellem, dog ikke det som jeg fik leveret.
Hjemmesiden har et "DK Domaine" men firmaet ligger i Tyskland, Berlin. Reservedelen kommer fra Sverige.
Jeg bruger PayPal når jeg køber vare på nettet, det gir mig sikkerhed, hvis noget glipper.
Jeg er ikke bage for at bestille vare igen hos Autodele. Men jeg syntes de skal stramme op på "Track and Trace" da du igen fornemmelse har af at varen er på vej. Derfor kun 4 stjerner.

2019年4月6日

tak for din feedback.
Den vare, som du har bestilt, var ikke tilgængelig. Vi har sendt dig nogle bildele af den tyske mærke STARK, som er af højre kvalitet og der har de samme egenskaber, som delene du har valgt.
Track and Trace funktionen er kurerens anvar. Vi kan desværre ikke forbedre funktionen.

5つ星のうち1の評価

Hej jeg prøver lige igen at fortælle…

Hej jeg prøver lige igen at fortælle lidt om min sag med Auto24.
Nu har jeg prøvet at komme i kontakt med Auto24 men de vil ikke snakke med mig.
De skylder mig 1385 kr for et depositum som jeg betalt da jeg havde sendt min gamle tandstang retur til dem.
Og jeg har stadig ikke hørt fra dem efter jeg har sendte dem en reklamation på den nye tandstang som ikke virkede. Jeg håber der er en del nye kunder der tænker sig om før de handler med Auto24. Benni vind3

2019年4月1日

tak for din feedback.
Vi beklager, at du føler dig dårligt behandlet.
Vi har overført depositum penge d.19.04.2019.
Vi har videregivet den defekte del til producenten. Producenten har endnu ikke givet et svar i din garantisag. Vi beder dig om tålmodighed.
MVH

5つ星のうち5の評価

Jeg har bestilt reservedele 3 gange hos…

Jeg har bestilt reservedele 3 gange hos denne virksomhed nu, en dæmper til bagagerum, et hjulleje samt en masse service reservedele som bremseskiver, olifilter osv.. Har ikke haft nogle problemer overhovedet. Jeg var spændt på hjullejet om det overhovedet ville passe til min bil, da jeg har hørt at mange har fået forkerte reservedele fra virksomheden. Men hjullejet passede perfekt, fik endda et dyere mærke end det jeg havde bestilt. Ingen kritik herfra.... endnu :)

UPDATE: Har lige kigget kassen med reservedelene igennem, og kan se at 3 af de 4 pakker bremseklodser jeg har bestilt er ikke det mærke jeg har bestilt NK, men STARK...

2019年3月27日
5つ星のうち3の評価

16/02-2019

16/02-2019
Jeg bestiller helt almindelige dele, som firmaet ifølge deres webshop har på lager. Oliefilter, tændrør osv i den dur.

21/02-2019
Jeg rykker for afsendelse af ordren, da jeg mener at ordrer på lagerførte varer bør håndteres i løbet af et par hverdage.

22/02-2019
Jeg modtager tracking-numre på min ordre. På GLS hjemmeside fremgår det dog at pakkerne endnu ikke er leveret til dem. Firmaet har således stadig ikke afsendt ordren.

26/02-2019
Firmaet har fortsat ikke afsendt pakken.

Det er simpelthen ikke godt nok. Jeg er helt med på at der må være lidt ventetid, når priserne er rigtig gode. Men 10 dage siden ordren er afgivet og betalt og den stadig ikke afsendt til trods for at de har det hele på lager.

Tiden vil vise om ordren nogensinde bliver afsendt, hvis den gør det ændrer jeg min vurdering til en bedre, men som det er på nuværende tidspunkt ville jeg gå en stor bue udenom denne virksomhed. Så hellere betale lidt mere og rent faktisk få varene indenfor en overskuelig tidsramme. Desværre læste jeg ikke her på trustpilot inden jeg bestilte. Jeg håber andre gør det.

28/02-2019
Varene modtages forholdsvis hurtigt efter jeg har været herinde og brokke mig. Alle varer er fine og så snart firmaet fik taget sig sammen til at sende tingene gik det stærkt. Jeg kan godt anbefale denne side, men man skal være opmærksom på at det tager gode 14 dage at få de varer man bestiller.

2019年2月26日
5つ星のうち1の評価

Hvis jeg kunne give mindre end en…

Hvis jeg kunne give mindre end en stjerne ville jeg gøre det.
"firmaet" har godt nok en .DK hjemmeside, men al kommunikation derefter foregår på tysk eller engelsk med østeuropæisk accent.
Man får ikke rigtigt nogen tilbagemelding med leverings oplysninger, og da jeg ringede var minen at de ikke havde det rigtige mærke visker blade på lager, selv om det fremgik af hjemmesiden. De lovede at sende resten med det samme, og jeg fik da også et tracking nummer til GLS. Nu 2 dage efter at det stadig ikke ud til at pakken er modtaget af GLS, og da jeg ringede igen, fik jeg igen at vide at den lige var sendt og jeg måtte kontakte GLS vedr. levering eller vente et par dage mere.
Ynkelig service, nu bestiller jeg ved min lokale reservedelsforhandler, og afviser reservedelsforhandler af pakken når GLS kommer, og så håber jeg at jeg kan få mine penge tilbage så jeg er blevet lovet.

ALDRIG ALDRIG ALDRIG mere Autodele24. Dk
Eller hvad de ellers har af firma navne.

2018年10月17日

Forkert vare.

Forkert vare.
Ved modtagelse af min bestilling må jeg konstatere at der er sendt en anden vare end den bestilte.
Jeg havde bestilt bremseklodser af sammen mærke som skiver da det jo må være bedste kombination.
Havde bestilt ABS men modtog klodser af mærket STARK som jeg intet kender til.
DET LIGNER FUP..........
FDM har vist haft en sag for et medlem der ligeledes var blevet tilsendt et forkert produkt i forhold til det bestilte. DE KAN JO BARE MELDE ÆRLIGT UD.........VI LEVERER DET VI TJENER MEST PÅ.........

UPDATE
Så kom der svar ....7 måneder efter....:)
" Besvarelse fra Autodele24
For 21 minutter siden
tak for din anmeldelse.
Først og fremmest er vi ked af, at du valgte at skrive en negative anmeldelse her i stedet for at kontakte os først. Vi ville sikkert have fundet en god løsning på situationen. "

Jeg ringede faktisk til dem men fik kun en masse udenomssnak og retur regler mm.
Varen er vel tilgængelig når man ligge den i kurven på nettet og betaler for netop DEN vare......

2018年10月10日

tak for din anmeldelse.
Det er rigtig, at vi har sendt dig nogle bildele af den tyske mærke STARK, som er af højre kvalitet. Du behøvede ikke at betale prisforskel, siden det var vores fejl, at delene du har bestilt ikke var tilgængelige. Vi ville ikke have dig at vente, så vi har skiftet dem med STARK, der har de samme egenskaber, som delene du har valgt.
Kundefeedback har altid været afgørende for vores fortsatte succes, og vi vil gerne takke for din tillid.

Langsomste service ever

Langsomste service ever, en uge siden jeg bestilte, og stadig ikke overgået til GLS, skønt man betaler næsten 80 kr. For fragt ( bliver sendt fra Tyskland )

2018年9月7日

Autodele24 からの回答

Kære Kunde, tak for din anmeldelse.
Vi beklager, at du har oplevet leveringstiden som lang.
Din bestilling er lavet d.2. september 2018. Vi har overholdt terminen og har behandlet din bestilling inden for 48 timer og afsent varerne d.4.september. Leveringen til Danmark tager 4-6 arbejdsadage. Din pakke blev leveret d.11. september. Hurtigere kan det næppe gå ved leveringen til Danmark. Vi håber, du var glad for bildelene.

5つ星のうち2の評価

6 dage uden ordrebekrædtelse....

Sidst jeg handlede hos Autodele24 i 2015, gik der 6 dage uden ordrebekræftelse. Jeg prøvede at kontakte hjemmesiden men uden held. Jeg skrev til dem både på den danske og tyske hjemmeside at jeg ønsker at annullere min ordre, hvilket det lykkedes til sidst.

2018年7月30日

tak for din anmeldelse.
Vi er rigtig kede af, at du er utilfreds med betjeningen du har fået. Det er ikke i orden, at du ikke kunne komme i kontakt med os. Man kan ellers ringe, skrive til os på email, Face Book eller på hjemmsiden.

Trættende bekendskab

Det er ikkw nok at have bilens nr plade ell stelnr ved bestilling, man skal også have OE nr på de dele man ønsker at bestille, denen info har man ofte ikke som privatperson. Dette kunne man med fordel tydeliggøre.
Man lovede mig en porto betalt labelmen den kom ikke og efter 1 uge var jeg ivrig for at returnere delene så jeg kunne få de rette dele og få synet min bil.
Vær obs på at firmaet er placeret i Berlin og det bliver derfor hurtigt dyrt og besværligt ved reklmationer.

Desuden er man meget langsom til at refundere penge EFTER at man har modtaget varene retur, jeg venter endnu fuld af håb og optimisme.

2018年7月29日

Kære Kunde,
tak for din anmeldelse. Vi beklager, at du har oplevet problemer ved handel hos os.
Dine penge blev overført til din konto dagen d. 30.07.2018.
Håber du giver os en anden chance i fremtiden, når du manger en bildel. Husk at kontakte vores Kundeservice for at finde de rigtige dele.

PAS PÅ

PAS PÅ! Denne virksomhed fungerer under en lang række dæknavne. Ny undersøgelse i det offentlige virksomhedsregister viser at virksomheden ikke har nogen adresse. Oplysningerne på hjemmesiden er fup!

2018年6月26日

tak for din anmeldelse.
Vi er rigtig kede af, at du er utilfreds med betjeningen du har fået. Oplys venligst dit bestillingsnummer for at give os mulighed for at undersøge din sag.

super

bestilte en reservedel og få dage efter blev den leveret fint pakket ind,

2018年6月15日

Kære kunde,
det glæder os at høre det!

5つ星のうち5の評価

Alt gik lige efter en snor

Alt gik lige efter en snor. Fik dog ikke besked om at min vare var forsinket, men fik lynhurtigt svar, da jeg kontaktede kundeservice.
Varen var præcis som lovet, og kostede ca. det halve af almindelige danske priser.

2018年6月11日

Kære kunde,
det glæder os at høre det!

5つ星のうち1の評価

Har købt en Nissens condenser til…

Har købt en Nissens condenser til Peugeot 407
Pakken har været åbnet og køleribber er bøjet trykket ind. Kassen er lukket med maler tape hvorpå der står autodoc, og pakket i en større kasse.
Åbenbart en del der har været sendt ud før.
Jeg har ikke monteret da jeg ikke ved om den dur.
Autodele svarer at det ikke er en skade og tilbyder 4 € som jeg kan bruge hos dem.
Som om det vil ske 😳

2018年6月7日

Bestiller ikke mere på autodele24.dk

Jeg havde bestilt Coatede NK bremseskiver men modtaget en anden mærke, deres billige og kinesisk produkt - STARK. Selv om de bestilte vare skulle være på deres lager, begrunder kundeservice fejlen (?) med at de ikke havde NK...
De forsøger at sælge et dårligere produkt, som de tjener mere på.

2018年5月1日

5つ星のうち1の評価

Det er da den mest inkompetente…

Det er da den mest inkompetente virksomhed jeg nogen sinde har handlet hos. Man bestiller en vare på en dansk hjemmeside, og fra det øjeblik man har betalt, foregår al kommunikation på tysk. Selv når man spørger ind til andre varer i deres sortiment, gider de ikke engang læse ens besked, men begynder at spørge i øst og vest om den anden ordre man har gennemført. Derudover modtager man ikke besked når varen er på posthuset, hverken på mail eller SMS, hvorved man også mangler det pakkenummer, som de beder om på posthuset. EDIT: Da jeg får hentet min pakke viser det sig at de ikke har givet mig beslag med til min reservedel. JEG KAN IKKE ANBEFALE NOGLE AT HANDLE HOS DEM!!!

Ja så skriver de her på Trustpilot at de vil tage kontakt til en for at udbedre "skaden", men man hører da aldrig fra dem igen.

2018年5月1日

Trustpilot エクスペリエンス