レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち4の評価

kundenummer: 3511191 ordrenummer: 70397788 Har bestilt 2 bagklamps dæmpere, og ser da frem til hurtig levering, for allerede ved bestilling trækkes pengene fra banken, selvom dette først må gør... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

Jeg bestilte alle de reservedele, jeg havde brug for. To dage senere modtog jeg et tracking nummer. Pakken blev leveret næste dag. Jeg havde en fantastisk oplevelse med denne butik. Hurtig, billig og... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Købte baglygte og har modtaget den 7 dage efter sendt fra AutoDoc i Tyskland. Bestilte en original lygte og fik en original. Det er forventeligt og fint. God info ifm. køb for forsendelse. Kiggede her... もっと見る

企業が回答しました

通常24時間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

ALDRIG MERE !!!

Bestilte blandt andet reservedele ved autodele24.dk , til en komplet renovation af min SEAT Toledo. Tandrems kit, bremser, ankerplader, toppakning, topbolte, ventiler, gløderør osv. Det jeg ikke kunne få, handlede jeg andetsteds. Efter udskiftning af toppakning og komplet topstykke renovering ( ventiler, ventilstyr, løftere, ventilsæde slibning osv) drejede jeg nøglen til start og maskinen sprang igang. For kun kort tid efter at lyde MEGET grimt. En af gløde spidserne på et af denso gløderørende var faldet af og havde smadret motoren indvendig.
Efter forsøg på reklamationssag endte jeg med præcis 0 NUL garanti.
Jeg kunne lige så godt have ladet være med at overhovedet prøve at snakke med dem.
Helt kort : oprettede reklamationssag, skulle dukumentere alt (også at jeg var udlært mekaniker i fast arbejde, blev kastet rundt imellem ca 8 support folk, sendte defekte reservedele til videre formidling i Tyskland, sagen videresendt til Denso efter 6 måneders udtrækken af tiden, fik at vide at jeg så at sige "kunne skide i havet"🖕.
AT BETALE SELV, FOR NY MOTOR
Handler aldrig mere hos autodele24.dk eller andre af deres firma hjemmesider.

2018年4月27日
5つ星のうち2の評価

Ikke muligt at returnere defekte varer

Har købt bremseklodser til min bil, de var for tykke og kunne ikke monteres på bilen. Ifølge firmaets hjemmeside var tykkelsen 17 mm. men de leverede bremseklodser var 19 mm.
Da jeg klager får jeg at vide at de ikke kan stå inde for de specifikationer der fremgår af deres hjemmeside da de får oplysningerne fra deres leverandører, den går vist ikke andre steder i verden.
Jeg har sendt mange mails!

2018年3月3日

5つ星のうち3の評価

Gode priser, men laaaang leveringstid..

Gode priser, og hjemmesiden er nem og overskuelig. Meeen leveringstiden er aaalt for lang. Er klar over at varene kommer fra Tyskland, men man bør kunne behandle ordren hurtigere, og dermed få den hurtigere sendt afsted til kunden..

2018年1月22日
5つ星のうち1の評価

Ikke muligt at returnere eller får sine penge retur uden endnu støre udgift

Bestilte et nyt strammer hjul plus multirem til min bil. Konstaterer ved modtagelse at hjulet på ingen måde er kompatibelt med bilen eftersom det overhovedet ikke at dreje rundt når det er monteret. Skriver mails frem og tilbage Autodele24 i hobe tal. Selvom de godt kan se delen ikke passer så mener de stadig jeg skal stå for udgiften for at sende varen tilbage, for at de vil udbetale de knap 100kr delen har kostet. Desværre er forsendelses omkostningerne på 220kr med post nord. Så mere elendig returnerings politik omkring fejl leverede vare skal man hvis lede længe efter. Troede faktisk slet ikke det var tilladt for danske hjemmesider at tilbyde så dårlig service.
Men hvad pokker svindlere skal jo også tjene penge på at snyde folk.
Jeg føler mig virkelig taget ved næsen i denne situation.

2018年1月6日

Bestilte nye sidespejle

Bestilte nye sidespejle, og jeg mistænkte at noget måtte være galt, da det virkede helt utroligt billigt. 3 dage efter kom varene levet med GPS fra Tyskland som lovet, og alt var i fineste orden. Jeg er meget tilfreds tak :-)

2017年12月23日

Kære kunde,
det glæder os at høre det!

Offentliggjort 4 minutter siden
Ufattelig dårlig ..
Ufattelig dårlig ... for 4 gang på 6 måneder har jeg fået leveret noget forkert ... denne gang bestilte jeg coated bremse skiver til en høj pris .. og så kommer der et helt andet fabrikat som ikke er coated men bare nogen skod skiver de gerne ville af med .... nu skal jeg sende dem retur og vente op til 3 uger før jeg kan få det der står på ordre bekræftelsen og som jeg har betalt for ... sikke et skodfirma... hvor er den tyske grundighed blevet af ???
Du har købt følgende produkter :
Position Artikel-Nr. Artikelnavn Antal Enkelpris i DKK Totalpris i DKK
1. 1170083 Bremseklodser 1 225,83 225,83
2. 6110148 Bremseskive 2 259,18 518,36
3. Garanti for Trygt Køb 1 39,00 39,00
Samlet pris af varen: 744,19 kr.
Levering: 79,00 kr.
inkl. 25% moms 172,44 kr.

Total: 862,19 kr.

2017年11月16日

Kære Jan Christiansen,

Virker godt

Virker fint. Sidespejl kom efter 3 dag og passer til bilen

2017年10月24日

Kære hr Sert,

Autodele24-FORKERT DELE FORESLÅET OG FÅET - INGEN erstatning

Autodele24, bildeleonline,autodoc er det samme forretning som er registreret i dk, men er faktisk i Tyskland. Har bestilt fjedre og støddæmpere til BMW E46 3serie cabriolet (ordre nr.:7009360) og deres support har foreslået fjedre som de har sagt at de skal passe. Efter montering kunne min mekaniker se at der er noget galt, nemlig at jeg fik leveret forreste fjedre til BMW E39 5series, og bagerste til en E46 compact model. Ingen af delene passer til min cabriolet. Efter første henvendelse, har de sagt at delene som jeg fik er passende. Nu er der gået mange mails frem og tilbage, og også en opkald, hvor det blev sagt at de skal undersøge det og at det ændrer standpunkt , da deres medarbejder har foreslået varen.
En mail efter, igen fik jeg mail at delene skulle passe og at de har lavet undersøgelse og at de vil ikke ha' dem retur da de har været monteret.
Jeg stolede blind at man fik rigtige dele, men ingen vidste at de er ikke rigtige inden de blev sat på bilen, kun når vi har set at der er noget galt gik vi og undersøgt
En simpel undersøgelse af mig hvor jeg har fundet KYB katalog og Monroe katalog har vist at delene ikke passer til min bil, men de vil ikke acceptere det, selvom jeg har sendt billeder af bilen og mange links som viser at det er ikke de rigtige dele. Efter mage mails frem og tilbage siger de stadig at dele passer, men en simpel søgning i pågeldende dele katalog viser at de ikke passer, men de vil bare ikke se det og acceptere det.
Nu står jeg med 4x fjedre som er betalt og skal bestille nye, og det er ikke billigt. Så meget for deres ekspertise som er ikke værd noget som helst, og hvor kunden er ikke ret. I hvert fald, aldrig mere vil jeg købe derover, da man aldrig ved hvad man skal få.

UPDATE:
I mail fra 16.10, har jeg fået følgende svar, de har kontakted mig, men desværre ikke løst problemet.
(Support)
Oct 16, 12:28 EEST

Dear Customer,

Thank you for reply.
Yes, i researched the case.
It's true that you were offered the wrong part first time ( we didn't knew that, at the moment of offer).
However, the main problem in your case is the returning of the wrong part.
Normally, we accept the wrong parts back.
In your case, we can't do so due to several reasons :
- the part was already mounted
- despite the fact that our support offered you a wrong part, the mechanic that installed the part
couldn't identify, that the piece is unsuitable for your car before the installation.

I consulted with my manager regarding your problem, sorry but nothing can be done at this point.

Have a nice day!

In case if you have any other questions please feel free to contact us.

Best Regards

Som jeg troede, pengene er gået til spilde , næsten 900 kr, så det her er advarsel for dem der køber i disse shops, PAS PÅ, support duer ikke!!
Update30.11.2017- Der var indgået aftale at dele bliver sendt tilbage, og så snart de er modtaget, efter 14 dage skulle jeg få pengene. Jeg har fået mail at dele er modtaget og at der skal laves "Investigation". Efter 15 dage hvor jeg stadig har ikke fået pengene, kontakter jeg dem igen og de siger at dele er sendt til producenten og at der er ikke noget nyt, jeg bliver kontaktet når det bliver noget nyt. Det er simpelthen utroligt

2017年10月14日

Kære Samir H,

Uprofessionelt

Bestiller (lørdag) 26. august en kondenser til min bil. Der reklameres med at den afsendes inden for 24 timer og er på lager.
Dagen efter
På 3. dag trækkes pengene på min konto. Jeg kontakter dem om status. Her får jeg det svar at delen jeg har bestilt ikke passer til min bil, og får 4 links til andre dele. Det er dog kølere, som jeg ikke mangler. Det skriver jeg til dem og med beklagelse vender de tilbage og fortæller at det jeg har bestilt passer til min bil, og vil blive afsendt meget snart. Der går yderligere 2 dage før delen blive afsendt.
Efter yderligere 3 dage modtager jeg delen.
Desværre passede delen ikke - der var forskydninger i flanger i forhold til den gamle, og det blev først opdaget da jeg prøvede at monterer den.
Jeg kontaktede dem for en løsning og i første omgang fik jeg den besked at da jeg ikke havde tegnet returnerings garanti, og ikke havde tjekket via dem at det var den korrekte del kunne jeg ikke returnere den. Da jeg kunne henvise til den mail at de havde bekræftet at delen passede til min bil, vendte bøtten, og jeg fik en returlabel. Jeg havde dog en lille skramme som jeg ved foto før afsendelse fik godkendt.
Efter grundig beskrivelse af problemet med fotos og mål, kunne en medarbejder bekræfte at de havde den korrekte del til mig og den ville blive tilsendt så snart den forkerte var kommet retur. Få dage efter jeg kunne spore at delen var returneret rykkede jeg for den rigtige del. Her fik jeg besked på at der grundet mange pakker kunne gå 14 dage før de kunne godkende min returnering. Efter 14 dage rykkede jeg igen, og nu kunne der gå yderligere en uge. Efter denne uge rykkede jeg igen, og nu skulle de rykke ved lageret - forvent 1-2 dage. 2 timer senere kom en mail om jeg ville have pengene retur eller stående på deres konto - så ville jeg få 3% rabat ved næste køb.
Jeg mindede om at jeg skulle have den del de havde fundet som passede, men nu skulle jeg starte forfra med at beskrive problemet mm.
Det endte med at jeg fik den besked at passede den del ikke jeg tidligere havde fået kunne de ikke hjælpe mig. Derfor sendte de pengene retur.
Det tog yderligere en uge før de var på min konto.
Sagen er afsluttet 13. oktober = 1½ månedes skriven og senden frem og tilbage uden. løsning.
Kvalitet af service:
Meget ringe - ekspedienter der ikke taler sammen, ej læser HVAD man har bestilt, og nok slet ikke har forstand på biler/reservedele.
Enormt langsom ekspedition - passer slet ikke med hvad de lover.
Positivt er det dog at de tog delen tilbage og pengene kom retur.

16-10-17
Tak for jeres standard svar - jeg skriver igen, NÅR jeg har hørt yderligere.
Eller også hvis jeg ikke gør....
26-10-17
Har intet hørt

2017年10月13日

De er OK!

Jeg fik god service. Har fået mine varer som de sagt. Tak!

2017年9月20日

Hej hr Tadas,

5つ星のうち1の評価

Bestiller reservedele D.07/08 med …

Bestiller reservedele D.07/08 med lovning om forseendelse indenfor 24 timer.
D.11/08 får jeg af vide at pakken er klar til og sendes, altså 2-3 dage senere end først lovet.

D.14/08 har GLS stadig ikke registreret at de har modtaget pakken., det vil sige at 7 dage efter de lovede at de ville sende indenfor 24 timer er pakken endnu ikke afsendt

ELENDIGT !!!

2017年8月14日

5つ星のうち1の評価

politianmeldelse vedrørende tyveri af penge.

Jeg bestilte bremse dele til min MG lørdag, da det fremgik af deres hjemmeside at delene var på lager og ville blive afsendt inden 24 timer.
Tirsdag fik jeg en mail på engelsk omhandlende at de fejlagtigt havde ladet handlen fuldføre vel vidende at varene ikke var på lager og derfor ikke kunne leveres som lovet. Jeg besvarer(på dansk)at jeg ikke ønsker alternative varer leveret men mine penge retur.
Det er nu en uge siden jeg lavede min bestilling og betalte for de varer der aldrig er leveret, jeg vil i dag lave en politianmeldelse for tyveri da jeg til stadig ikke har modtaget min betaling retur.
Flemming Jensen, 4200 slagelse

2017年7月22日

5つ星のうち1の評価

Jeg bestilte bremser til konens BMW …

Jeg bestilte bremser til konens BMW 118D,men fik bestilt de forkerte desværre.
Jeg bestilte dem på nettet om Lørdagen,og skrev til dem allerede Søndag formiddag at det var de forkerte jeg havde bestilt.
De svarerede først om Tirsdagen at varen var afsendt ???
Og så skrev de at jeg skulle bare nægte at tage imod pakken når den kom med fragtmanden,pakken kom og blev stilt ved vores hoveddør imens der ikke var nogle hjemme,firmaet der leverede pakken var UPS.

Jeg kontakter firmaet jeg bestilte tingene hos og de sagde jeg skulle kontakte UPS og sige de havde lavet en fejl,jeg kontakter UPS og de siger det er firmaet der har lavet en fejl ????????

Og firmaet vil ikke sende en returlabel til mig,så nu har jeg sendt pakke retur for egen regning. Og jeg kan nu se de har modtaget den,men nu skriver de til mig der går op til 4 uger inden sagen er færdig.

Hvad gør jeg ved det ????????

Jeg tror ikke de helt følger spillereglerne

2017年7月10日

5つ星のうち2の評価

Ikke helt efter bogen.

Ærgerligt at de ikke er helt gennemsigtiger omkring hvem de er.
Jeg oplevede et par overraskelser:
- Varer bliver sendt fra udlandet (Tyskland)
- Man får ikke at vide at vare ikke på lager før man selv henvender sig til dem, hvilket man jo egentlig først gør, når der er gået nogle dage og varen ikke er ankommet, for der var ingen indikation i deres webshop at varen ikke er på lager.
- forbered dig på at det kan være svært at forstå personalet, som dog taler rimeligt engelsk
Dog skulle jeg ikke sende billeder af kørekort el.lign. ;-)

2017年4月16日
5つ星のうち1の評価

Hold dig væk, Autodele24 vil have foto af dit kort og pas.

Autodele24 havde 10% tilbud forleden.
Fedt! Jeg bestilte varer for 4 600 kr. med mit VisaDankort.

Dagen efter vender Maria fra bildeleshop.dk tilbage og beder om fotografi af mit VisaDankort og mit pas. Efter at de har trukket pengene.

Man sender ikke billeder af kort og pas over nettet!

Derfor aftaler vi at jeg så betaler via Paypal. Det gør jeg så, og Maria vender tilbage og fortæller at de desværre kun kan levere til min Paypal-adresse (min hjemmeadresse). Dette er noget Paypal skulle have bestemt for dem.

Da jeg fortæller dem at jeg er på arbejde i dagtimerne og kun kan modtage varer på min arbejdsadresse vælger de så til sidst at annullere ordren.

Det er kedeligt, har handlet med dem i mange år og indtil nu kun haft gode erfaringer. Især prismæssigt.

Så nu ligger jeg ude med 9 200 kr. som jeg håber at få tilbage i løbet af næste uge.

Edit 1, 08-03-2017: Nu har jeg fået pengene i retur for begge betalinger.

Peter

2017年3月3日
5つ星のうち4の評価

God pris opvejer lidt langsommelig levering.

Jeg bestilte en ny vandpumpe og et medløberhjul til en Jeep Grand Cherokee, det tog 4 dage inden det lå hos transportfirmaet GLS.

Delene var over 100% billigere end jeg kunne købe dem for her i DK, så det var ventetiden værd. At delene så også passede 100% er et ekstra plus.
Men at GLS skulle bruge yderlig 5 dage på at levere, er en falliterklæring for et transportfirma, de må betragtes som rene amatører, med tanke på at jeg selv har kørt eksport i mange år, og kunne levere et læs frugt fra Syditalien til Grønttorvet i København på 2 døgn.
De fire stjerner er til Autodele24, NUL til GLS. Autodele24 får fem når de skifter speditionsfirma til et af de hurtige.
Jeg kan anbefale firmaet hvis man som jeg har lidt tålmodighed.

2016年11月17日

Hej,

Brugte reservedele retur

Jeg har købt derfra flere gange og har været meget tilfreds alle gangene, men i min sidste ordre købte jeg nye bremse caliper og skulle i den forbindelse sende de gamle retur da jeg har betalt depositum på at de skal have dem. De har så fået de gamle retur, og jeg har fået en bekræftelse på at de har modtaget dem. Men nu er der gået over 80 dage siden, og jeg har ikke fået mine penge endnu. Jeg har skrevet og rykket flere gange, men får bare besked at de har kontakte producenten og hvis der er mere er jeg velkommen til at kontakte dem igen. Så køb ikke ting derfra hvor i skal betale depositum å at i sender de gamle dele derned, for man får åbenbart ikke sine penge igen 😐

2016年11月2日

Useriøs virksomhed.

Bestilte min vare mandag, i håb om at modtage dem inden weekenden. alle varene stod til at være på lager, og klar til afsendelse inden for 24 timer. Kontaktede dem over Chat på siden og forklarede mit problem, hertil blev jeg fortalt at varene vil blive afsendt fredag.
De er nu tirsdag efter, stadig ikke afsendt og har intet hørt.
Jeg kan godt se at de ikke kan sende vare de ikke har på deres lager, men så informer da kunden i det mindste, eller tilbyd kunden den samme vare fra et andet fabrikat.

Bemærk support er kun på engelsk.

2016年6月14日
5つ星のうち1の評価

Forkert vare. Ingen tilbagebetaling. Ingen svar. !

Bestilte vinduesviskere. Opgav registreringsnr.
De meddelte, at de ville sikre, at varen var rigtig ved en gennemgang af deres teknikkere.
2 dage senere svarede de, at vinduesviskerne var rigtige.
Da de siden ankom, var de helt forkerte.
Vi reklamerede på telefon. Lang ventetid. Til sidst kontakt og fik, at vide, at vi skulle fremsende bileder af varen, før de ville returnere betaling og sende returseddel.
Protesterede men sendte alligevel billeder af både vare og bil med eksisterende og forkerte nye viduesviskere.
Sendte desuden mail med krav om tilbagebetaling.
Nogle dage senere kom kryptisk mail, om, at deres teknikere (igen) ville se på sagen, før vi kunne få svar på, om vi kunne få pengene tilbage og sende varen retur...
Siden da har vi sendt to rykkere for svar.
Alligevel har vi fortsat inten hørt...!
Ej heller har vi fået hverken pengene tilbage eller returseddel...!

Har til sidst måttet give op og blokere betaling fra banken.

Må advare alle kraftigt imod at bestille noget som helst fra Autodele24 !

2015年7月10日

Modtaget forkert vare

Jeg havde bestilt nogle stumper til min gamle Xsara vha deres flotte hjemmeside hvor man bare indtaster nummerpladen og får en liste over de stumper der passer til bilen. Desværre viste det sig at den tomgangs regulator der blev listet op på siden slet ikke passede til bilen, noget jeg først fandt ud af efter jeg havde modtaget varen.
Jeg henvendte mig til deres support chat og fik at vide at jeg skal returnere varen til Tyskland og at jeg selv skulle betale portoen, da de jo ikke havde lavet nogen fejl ?!?!
Så det er mig der har lavet fejlen ved at indtaste min nummerplade og klikke på den reservedel der matcher min bil ???

2015年7月9日

Trustpilot エクスペリエンス