kundenummer: 3511191 ordrenummer: 70397788 Har bestilt 2 bagklamps dæmpere, og ser da frem til hurtig levering, for allerede ved bestilling trækkes pengene fra banken, selvom dette først må gør... もっと見る
企業が回答しました
Købte baglygte og har modtaget den 7 dage efter sendt fra AutoDoc i Tyskland. Bestilte en original lygte og fik en original. Det er forventeligt og fint. God info ifm. køb for forsendelse. Kiggede her... もっと見る
企業が回答しました
Gode priser, og hjemmesiden er nem og overskuelig. Meeen leveringstiden er aaalt for lang. Er klar over at varene kommer fra Tyskland, men man bør kunne behandle ordren hurtigere, og dermed få den hur... もっと見る
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常24時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Jeg fik varen efter mange dage pga. firmaet ikke havde varen på lager.........hvilket gjorde at de skrev at jeg kunne købe en lidt dyre reservedel, mod at jeg betalte mere.
Jeg kan se at der en anden køber der har prøvet det samme, det kan virke som om at de prøver at få kunden til at købe noget dyre og man derefter ikke orker at annullere ordreren. Det kan også bare være at de har rod i lagerbeholdningen. Jeg fik min vare, men det krævede tålmodighed.
Update 16/09-15:
Was today contacted by mainoffice (Berlin), who wanted to compensate for the bad experince.
They want to get better, and of course they shall have the chance.
Next time i shall buy something for my car i will visit them first and se if they can help.
(I have recieved a mirror some time ago - not the one i originally ordered, but the one i got was OK)
Poul Erik
Jeg ved ikke hvad jeg skal sige. Det virker ærlig talt som om det er en forfærdelig rodebutik. Jeg vil helst ikke tro, at de snyder kunderne med vilje.
Jeg har 15. april bestilt et sidespejl til min bil. Der stod på hjemmesiden at det var på lager og ville blive sendt inden for 24 timer.
Jeg betalte og pengene blev hævet, men der kom ikke noget spejl.
Ved kontakt til firmaet via chat fortalte de, at det var på lager og at jeg ville modtage det inden 4 dage.
Så fik jeg en mail, hvor der stod, at det ville blive forsinket og nu viser det sig, at de ikke har det alligevel, men jeg kan få et andet, der koster næsten det dobbelte.
Det spejl jeg oprindelig bestilte står stadig i dag den 24. april på hjemmesiden som om det kan leveres på 3 - 5 dage.
Jeg er spændt på hvad dette ender med.
Jeg ville være meget nervøs med at bestille noget som helst hos BILDELESTORE.DK / AUTODELE24.DK lige nu.
FIrmaet er tysk men har websider rundt omkring i verden på de lokale sprog. Også i Danmark
De har stadig mine penge, så jeg venter spændt på hvad der sker.
Ordrenummer: 1338514
Havde faktisk en positiv oplevelse under bestillingsprocessen, men den blev hurtigt gjort til skamme. Derfor har jeg været nødt til at revurdere min anmeldelse.
I do not know what to say. It frankly looks as if it is a horrible mess. I would rather not think they are cheating customers intentionally.
I've April 15 ordered a side mirror to my car. It said on the website that it was in stock and would be sent within 24 hours.
I paid and the money was drawn from the bank, but there was no mirror.
Upon contact with the company through chat they told me that it was in stock and that I would receive it within 4 days.
Then I got an email that said that it would be delayed and now it turns out that they do not have it in stock, but I can get another one, which costs almost double.
The mirror I originally ordered still stand today on April 24 on the website as if it can be delivered in 3-5 days.
I wonder what this ends up.
I would be very nervous about ordering anything from BILDELESTORE.DK / AUTODELE24.DK right now.
The firm is German but have websites in local languages in other countries. Also in Denmark. The still have my money, so i anxiously await what will happened.
Please solve this.
Orderno: 1338514
I did have a positiv experience during the orderingproces, but that was soon over. Therefore i have to change my review.
Jeg bestilte alle de reservedele, jeg havde brug for. To dage senere modtog jeg et tracking nummer. Pakken blev leveret næste dag. Jeg havde en fantastisk oplevelse med denne butik. Hurtig, billig og nice. Vil bestille fra her igen
Super sted og handle!! Hurtig levering, billige dele, god kvalitet og der er mange valgmuligheder for kvalitet!!
Handler stort set altid der hvis det er noget jeg kan vente på.
Aldrig problemer og de er forholdsvis hurtige til og reagere på chatten på deres side :-)
Kun ros herfra
Bestilte Condensor til airconditions anlægget på min bil, fik en bulet, bøjet og total ubrugelig tilsendt. Så startede mareridtet . . . ingen tog tlf, prøvede 3 gange. Sendte 3 mails med billeder af det skadede - ingen svar. Så tog jeg fat i min bank og fik lavet en indsigelse og vupti pengene kom tilbage på min konto dagen efter. Nu efter 1 mdr. har jeg sendt den defekte condensor tilbage (fragt 350.-) og intet hørt bortset fra de har skrevet at pakken er modtaget og om jeg vil ha pengene tilbage ?? Banken slås stadig med mit tilgodehavende på fragten. Så mit råd er: Tænk globalt men handl lokalt !! - så hellere betale de 400.- mere og kunne snakke/skrive dansk.
Har handlet der en del gange nu og har aldrig haft problemer. Leveringstiden er typisk 4 dage, men det er ikke noget problem, da priserne er rimelige.
Jeg bestilte ud fra de danske specifikationer (en oversættelse fra den tyske side) på hjemmesiden autodele24. Denne beskrivelse passede desværre ikke, og jeg fik de forkerte varer. Selv om det var deres fejl måtte jeg betale returfragt på 275 kr. Dernæst blev jeg tilbudt 5% i rabat samt fri fragt på næste bestilling ved at modtage et kuponnr. (lad vær med det!). Det kunne ikke lade sig gøre, og jeg kunne ikke få mine penge retur. Den danske support er umulig at ringe op eller at få fat i (jeg ventede i kø i ca. 30 min. og gav op). Den tyske support melder fra så snart der er de mindste vanskeligheder. Nå, jeg skulle bestille for mine returpenge på det udleverede kuponnr. De anbefalede herefter, at jeg skulle kontakte dem inden bestilling for at få de rigtige varenumre. Det gjorde jeg så på den tyske hjemmeside, men de kunne ikke hjælpe med at finde de korrekte numre. En RIGTIG RIGTIG DÅRLIG OPLEVELSE!!!
Jeg kan ikke nævne noget dårligt. Jeg har bestilt for flere tusind kroner af flere gange, jeg har sparet over 80% iforhold til hvis jeg skulle købe i dk. Jeg har hver gang været i god kontakt med firmaet om hvor mine ting befandt sig løbende og er super tilfreds med st have tingene efter 5 hverdage. Det skal jo lige over grænsen :)
4 ud af 5- da der nogengange mangler information om mål på hjemmesiden :)
Fik leveret mine bremsskiver utroligt hurtigt, bestilt d. 26/4, afsendt d. 29/4 og modtaget d. 1/5! Hurtigere kan det vist ikke gøres til den pris! At det så var de forkerte skiver jag havde bestilt er jo ikke deres skyld men, prøvede at komme igennem på mail og telefon uden held, gav op efter 38 min. i røret. Det er fint at man har, iflg. loven, 14 dages returret men, når det som i mit tilfælde koster mere for mig at sende delene retur til Berlin end de havde kostet må jeg bare bide i det sure æble og prøve at sælge dem i dba! Det ville gøre det nemmere for os privat personer hvis der var en Dansk adresse hvortil man kunne returnere tingene uden at blive flået i fragt!
Det tog kun 4 dage for min levering sidst jeg bestilte, de har de billigste priser og de kendte kvalitetsmærker
Helt igennem en tryg og god handel
Jeg bestilte et par støddæmpere hjem, hvor det billigeste jeg kunne finde ellers var 899,-. Dernede købte jeg dem til godt en 500-mand per styk.
Super hjemmeside, med masser af dele og med god Service. Alt jeg købte dernede fra passede bare.
Det er helt sikkert ikke sidste gang jeg handler ved autodele24!
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。