Banner for AUTODOC - Poland

1,619
TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

zamówienie zrealizowane szybko, porzadnie zapakowane, dostarczone. Zamówione częsci i materiały eksploatacyjne zgodne z zamówieniem. Od lat korzystam z oferty waszej firmy i ZAWSZE części zamówione p... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Wszystko poszło zgodnie z oczekiwaniami, części przyszły w miarę szybko bardzo dobrze zapakowane i zabezpieczone. Po zamontowaniu działają tak jak trzeba.

5つ星のうち5の評価

Pełen profesjonalizm przy obsłudze zwrotu. Mimo konieczności oddania towaru, proces przebiegł bezproblemowo. Obsługa klienta Autodoc jest bardzo pomocna i rzeczowa – czuć, że dbają o klienta nawet po... もっと見る

企業情報

1. 自動車部品店

AUTODOC - Poland について

当該企業による記述

AUTODOC to internetowy sklep z częściami samochodowymi nr 1 w Europie. Podzielamy Twoją pasję do samochodów i pomagamy Ci zaoszczędzić pieniądze na naprawach samochodowych.

APLIKACJA AUTODOC STRONA INTERNETOWA AUTODOC AUTODOC CLUB YouTube

Jesteśmy znani z:

- Koncentracji na kliencie. Nasz zespół obsługi klienta składa się z wykwalifikowanych specjalistów, którzy mówią łącznie w 23 językach i są zawsze chętni do pomocy we wszelkich możliwych aspektach.

- Skali i zakresu rynku. W ciągu 12 lat naszej działalności na rynku zyskaliśmy 13 milionów zadowolonych klientów w 27 krajach Europy. Wysyłamy ponad 35 000 zamówień dziennie.

- Naszego asortymentu produktów. Oferujemy ponad 4 miliony produktów dla ponad 166 marek samochodów od znanych na całym świecie producentów.

- Przystępności i korzystnych cen. AUTODOC to internetowa platforma o uczciwych cenach i różnorodnych ofertach specjalnych i wyprzedażach.

- Usług na wielu platformach. Klienci mogą szybko i łatwo wyszukiwać części samochodowe zarówno na stronie internetowej, jak i na aplikacji mobilnej. Zobacz sam, jak ekonomiczny i dogodny może być proces kupowania części samochodowych.

- Ekspertyzy w naprawach samochodu. Możesz znaleźć ponad 3 000 filmików instruktażowych na temat wymiany części samochodowych na naszych kanałach na YouTubie. Te filmiki instruktażowe pomogą Ci samodzielnie przeprowadzać proste naprawy i zaoszczędzić na naprawach w warsztatach samochodowych.

Skontaktuj się z nami FAQ (najczęściej zadawane pytania)

連絡先

(1,619)

過去12か月のレビュー数: 394

レビューを書く

5つ星のうち5の評価

Bardzo dziękuję za paczkę.

Bardzo dziękuję, za szybką realizację zamówienia. Bardzo dobrze zabezpieczony był towar, wszystko dojechało jak należy.

Dzień dobry!
Dziękujemy za pozytywną opinię 🙏 Bardzo się cieszymy, że nasze usługi wzbudziły Państwa uznanie 💯 Jesteśmy do dyspozycji, gdy tylko będą Państwo potrzebować niezawodnego partnera w branży motoryzacyjnej 🚙🧡🔥

5つ星のうち5の評価

Część która przyszła była idealnie…

Część która przyszła była idealnie dopasowana do marki auta, dobrej jakości szybka wysyłka

Dzień dobry!
Dziękujemy za opinię 🌟 Jesteśmy wdzięczni za okazane zaufanie i oczywiście zamierzamy dalej zapewniać Państwu usługi na najwyższym poziomie.

Części super,dostawa też

Części super,dostawa też

5つ星のうち4の評価

Łatwość wyszukiwania i wyboru części…

Łatwość wyszukiwania i wyboru części dzięki nr VIN. Duży wybór.
Mankamentem jest czas oczekiwania na przesyłkę.

2026年4月28日

Dzień dobry!
Dziękujemy za opinię 🕊️ Cieszymy się, że nasza obsługa i produkty zostały docenione 🚗💨 Będziemy nadal się rozwijać, aby w przyszłości móc jeszcze bardziej zaimponować 🤝💛

Dostępność części na Autodoc

Na Autodoc były dostępne części do samochodu osobowego, których nie mogłem znaleźć na innych aukcja i które łatwo można było zidentywifikować czy pasują do danego auta.

2026年4月15日

Dzień dobry!
Dziękujemy za wspaniałą opinię 🙌 Państwa opinia jest dla nas bardzo ważna i cieszymy się, że zamówienie spełniło oczekiwania 📦✅

Wszystko ok

Wszystko ok

2026年4月27日

Dzień dobry!
Dziękujemy za pozytywną opinię ⭐ Dążymy do tego, aby Państwo zawsze mogli znaleźć właściwe części szybko i wygodnie 🔍📦

5つ星のうち1の評価

Bardzo długi czas oczekiwania na dostawę

Bardzo długi czas oczekiwania na dostawę.
16.04 zamówiłem 1 część 22.04 otrzymałem powiadomienie o wysyłce , dziś jest 26.04 a ja nadal czekam na dostawę.
Ponadto wysyłka paczki jest bardzo droga.
Dzięki Autodoc auto dostawcze jest wyeliminowany z ruchu. Niepolecam, dla mnie dziadostwo!.

2026年4月26日
自発的なレビュー

Cześć😊,
Bardzo cenimy Pana opinię oraz na pewno weźmiemy pod uwagę Pana zgłoszenie.
Z szacunkiem,
AUTODOC Team 🚗🔧

5つ星のうち5の評価

Szybkość w realizacji zamówienia i…

Szybkość w realizacji zamówienia i zgodność produktu z moimi oczekiwaniami

2026年4月21日

5つ星のうち4の評価

Części są dopasowane bardzo dobrze

Części są dopasowane bardzo dobrze. Mam jedynie uwagi do czasu realizacji, który w przypadku przekroczenia kilku dni roboczych nie powoduje jakiejkolwiek informacji od sprzedawcy a kontakt z konsultantem jest niemożliwy ponieważ realizuje to tylko chatbot.

2026年4月22日

Dzień dobry!
Dziękujemy za opinię 🙌 Jest nam miło, że nasza obsługa i produkty zostały docenione 📦✨ Będziemy nadal pracować nad tym, aby Państwa doświadczenia z nami były jeszcze lepsze 🛠️🧡

Serdecznie polecam

Serdecznie polecam, choć skompletowanie zamówienia trochę długo trwało to sama dostawa była ekspresowa

2026年4月21日

AUTODOC - Poland からの回答

Witamty😊, Bardzo cenimy Pana opinię oraz na pewno weźmiemy pod uwagę Pana zgłoszenie. Z szacunkiem, AUTODOC Team 🚗🔧

5つ星のうち1の評価

Ta firma to wielka porażka!!

Ta firma to wielka porażka!!! Moje drugie zamówienie i kolejne problemy.czas oczekiwania wydłużony o kojeny tydzień z powodu przeciążenia magazynu po świętach 😂 miesiąc wcześniej znajomy próbował zamówić i ta sama gadka, opóźnienie z powodu przeciążenia po świętach 😂 najwidoczniej te przeciążenia trwają cały rok. poza tym w telefonicznej obsłudze gość, którego ciężko zrozumieć !!! To była druga i ostatnia próba zamówienia czegokolwiek!!!! NIE POLECAM !!!
Nie wiem po co dodatkowy kontakt , skoro już kontaktowałem się telefonicznie, anulowałem zamówienie I nie mam zamiaru więcej korzystać z waszych usług!

自発的なレビュー

Dzień dobry,

dziękujemy za Pana opinię i przepraszamy za wszystkie niedogodności związane z realizacją zamówienia.

Chcielibyśmy poinformować, że wielokrotnie próbowaliśmy się z Panem skontaktować w celu rozwiązania zaistniałej sytuacji, jednak niestety nie otrzymaliśmy odpowiedzi.

Prosimy o kontakt zwrotny — chętnie pomożemy i postaramy się znaleźć odpowiednie rozwiązanie.

Z poważaniem,
zespół AUTODOC

5つ星のうち3の評価

Towar niezgodny z opisem a po za tym ok

Towar niezgodny z opisem a po za tym ok

Witamy,
Kilka dni temu zwróciliśmy się z prośbą o przesłanie zdjęć części oraz numeru VIN w celu jej identyfikacji. Będziemy wdzięczni za odpowiedź na naszą wiadomość, abyśmy mogli kontynuować wyjaśnianie sprawy.
Z szacunkiem, zespół
AUTODOC

Zakup

Polecam sprzedawce

Dzień dobry!
Dziękujemy za wysoką ocenę 💪 Zależy nam, aby każdy zakup przebiegał szybko, wygodnie i bez zakłóceń 🚗💨📦

Okej

Okej
Wszystko w porządku z zamówieniem

Dzień dobry!
Dziękujemy za pozytywną ocenę 🌟 Cieszymy się, że są Państwo zadowoleni z zakupu i naszej obsługi. Niech każda podróż będzie bezpieczna i komfortowa 🚗💨

5つ星のうち4の評価

Fachowość i szybka dostawa części…

Fachowość i szybka dostawa części pasują dziękuję i pozdrawiam.

5つ星のうち1の評価

Od poniedziałku cały czas…

Od poniedziałku cały czas przetwarzanie? W czwartek muszę dostać przesyłkę bo w piątek jestem umówiony z mechanikiem!. Proszę abym ja jutro otrzymał.😪

2026年4月15日

Dzień dobry, Panie Marku🙌,
Dziękujemy za Państwa opinię! Weźmiemy ją pod uwagę i dołożymy wszelkich starań, aby nasz serwis był coraz lepszy⭐.
Dziękujemy, że wybrali Państwo naszą firmę!
Z szacunkiem,
Zespół AUTODOC 🚗🔧

5つ星のうち5の評価

Obsługa ok.Mimo przerwy światecznej…

Obsługa ok.Mimo przerwy światecznej zamówienie dostarczone szybko.Tak jak w opisie.Godni polecenia.
Duży plus.

5つ星のうち5の評価

Super szybko poszło i bardzo dziękuję…

Super szybko poszło i bardzo dziękuję za szybką przesyłkę

Dzień dobry!
Dziękujemy za opinię 💬 Jest ona dla nas bardzo ważna i cieszymy się, że mogliśmy Państwu zapewnić potrzebne części 🔧📦✨

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。