Banner for AUTODOC - Poland

1,619
TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

zamówienie zrealizowane szybko, porzadnie zapakowane, dostarczone. Zamówione częsci i materiały eksploatacyjne zgodne z zamówieniem. Od lat korzystam z oferty waszej firmy i ZAWSZE części zamówione p... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Wszystko poszło zgodnie z oczekiwaniami, części przyszły w miarę szybko bardzo dobrze zapakowane i zabezpieczone. Po zamontowaniu działają tak jak trzeba.

5つ星のうち4の評価

Części są dopasowane bardzo dobrze. Mam jedynie uwagi do czasu realizacji, który w przypadku przekroczenia kilku dni roboczych nie powoduje jakiejkolwiek informacji od sprzedawcy a kontakt z konsultan... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Pełen profesjonalizm przy obsłudze zwrotu. Mimo konieczności oddania towaru, proces przebiegł bezproblemowo. Obsługa klienta Autodoc jest bardzo pomocna i rzeczowa – czuć, że dbają o klienta nawet po... もっと見る

企業情報

1. 自動車部品店

AUTODOC - Poland について

当該企業による記述

AUTODOC to internetowy sklep z częściami samochodowymi nr 1 w Europie. Podzielamy Twoją pasję do samochodów i pomagamy Ci zaoszczędzić pieniądze na naprawach samochodowych.

APLIKACJA AUTODOC STRONA INTERNETOWA AUTODOC AUTODOC CLUB YouTube

Jesteśmy znani z:

- Koncentracji na kliencie. Nasz zespół obsługi klienta składa się z wykwalifikowanych specjalistów, którzy mówią łącznie w 23 językach i są zawsze chętni do pomocy we wszelkich możliwych aspektach.

- Skali i zakresu rynku. W ciągu 12 lat naszej działalności na rynku zyskaliśmy 13 milionów zadowolonych klientów w 27 krajach Europy. Wysyłamy ponad 35 000 zamówień dziennie.

- Naszego asortymentu produktów. Oferujemy ponad 4 miliony produktów dla ponad 166 marek samochodów od znanych na całym świecie producentów.

- Przystępności i korzystnych cen. AUTODOC to internetowa platforma o uczciwych cenach i różnorodnych ofertach specjalnych i wyprzedażach.

- Usług na wielu platformach. Klienci mogą szybko i łatwo wyszukiwać części samochodowe zarówno na stronie internetowej, jak i na aplikacji mobilnej. Zobacz sam, jak ekonomiczny i dogodny może być proces kupowania części samochodowych.

- Ekspertyzy w naprawach samochodu. Możesz znaleźć ponad 3 000 filmików instruktażowych na temat wymiany części samochodowych na naszych kanałach na YouTubie. Te filmiki instruktażowe pomogą Ci samodzielnie przeprowadzać proste naprawy i zaoszczędzić na naprawach w warsztatach samochodowych.

Skontaktuj się z nami FAQ (najczęściej zadawane pytania)

連絡先

(1,619)

過去12か月のレビュー数: 394

レビューを書く

Profesjonalne podejście …

Profesionalna baza danych odnośnie części. Szeroki wybór asortymentu oraz łatwa obsługa w aplikacji mobilnej. Gorąco polecam

2026年3月26日

AUTODOC - Poland からの回答

Witaj😊! Dziękujemy za Państwa opinię. Życzymy miłego dnia! Z szacunkiem, Zespół AUTODOC 🚙💨

Mega szybka wysyłka

Mega szybka wysyłka. Konkurencyjne ceny.

AUTODOC - Poland からの回答

Dzień dobry 😊! Dziękujemy za Państwa opinię, bardzo cieszy nas, że udało nam się Państwa pozytywnie zaskoczyć! Z szacunkiem, zespół AUTODOC 🚗💨

AUTODOC - Poland からの回答

Witam! Bardzo dziękujemy za poświęcenie czasu i pozostawienie pozytywnej recenzji! Cenimy Państwa opinię i dołożymy wszelkich starań, aby nasz serwis był coraz lepszy. Z szacunkiem, AUTODOC Team 🚙💨

Doskonałe

Doskonałe, działa 😀

2026年3月24日

AUTODOC - Poland からの回答

Dzień dobry 😊! Dziękujemy za Państwa opinię oraz za to, że wybrali Państwo właśnie nas! Z szacunkiem, Zespół AUTODOC 🚗💨

Profesionall

2026年3月19日

Número de pedido 161179592

Estaba muy preocupado por la devolución de unos productos debido a un error que acabó complicando todo el proceso. Sin embargo, gracias a la implicación y profesionalidad de Candela y María, del departamento de calidad, la situación se resolvió de forma excelente. Un servicio impecable. Muchas gracias.

2026年3月23日
自発的なレビュー

Buen día DOMENICO TOLVE,
Muy agradecidos por tu valoración y por permitirnos mejorar tu experiencia. Tus palabras nos motivan a que continuemos mejorando. Gracias por valorar la atención de nuestro departamento de Control y Calidad. Un cordial saludo. El equipo AUTODOC🚗

Przejrzysta strona

Przejrzysta strona, lłatwość transakcji, in minus termin wysyłki

AUTODOC - Poland からの回答

Dzień dobry! Bardzo dziękujemy za wysoką ocenę. Cieszymy się, że nasz sklep zapewnił Państwu doskonałą obsługę 🧡. Cenimy Państwa opinię i dołożymy wszelkich starań, aby nasz serwis był coraz lepszy. Z poważaniem,AUTODOC Team 🚙💨

Wszystko zgodnie ze sztuką . Polecam

Все добре!!!

Доброго дня! Дякуємо Тобі за теплі слова🌟
І далі радуватимемо Вас якісним сервісом.
З повагою команда АВТОДОК🚗

Dzień dobry

Dzień dobry, zamówienie trafione, jego realizacja: szybko i sprawnie obsłużone. Z mojej strony 5 gwiazdek...
Pozdrawiam
Władysław...

2026年2月2日

5つ星のうち5の評価

zamówienie zostało zrealizowane w 100%…

zamówienie zostało zrealizowane w 100% to czego oczekiwałem

Zaginiona paczka

Miałem problem z dostawą (zaginiona paczka) obsługa zareagowała expresowo sprawa wyjaśniona paczka znaleziona . Obsługa klienta perfekcyjna . Serdecznie polecam

2026年3月12日
自発的なレビュー

Klocki hamulcowe Ds4

Towar zgodny,szybka dostawa

AUTODOC - Poland からの回答

Wita🙌j! Dziękujemy za poświęcenie czasu i pozostawienie pozytywnej recenzji! Z szacunkiem, AUTODOC Team🚙💨

Świetna firma

Świetna baza części, wygodna aplikacja, wysyłka ekspresowa. Ogólnie bardzo przyjemne wrażenia.

2026年3月17日

AUTODOC - Poland からの回答

Cześć😊! Dziękujemy za opinię, jest nam niezmiernie miło, że udało nam Ciebie zaskoczyć! Z szacunkiem, AUTODOC Team🚗💨

Pełen profesjonalizm.

Bardzo profesjonalne podejście do klienta. Zamówiony towar idealnie dopasowany do marki samochodu.

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。