Auto Europe presenterar bra alternativ av försÀkringsnivÃ¥er och beskrivning av villkoren som Àr tydliga och lÀtta att förstÃ¥. Dessa alternativ finns inte alltid tillgÀngliga nÃ¥gon annanstans, inte en... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Valet av olika bilar Àr enkelt och överskÃ¥dligt. Men det finstilta i kontraktet Àr allt för mycket, och osÀkert hur man kan fÃ¥ ersÀttning nÀr man köper extra försÀkring, mycket som ska dokumenteras oc... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Har hyrt mÃ¥nga gÃ¥nger igenom Auto Europe inga konstigheter dÀr men bolaget som ska hyra bilen tycker jag Àr oseriösa. Vi landade i Banja Luka nÀr vi hÀmtade bilen fick vi veta om vi ska till Kroatien... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
LÀtt att hitta vilket fordon jag skulle vÀlja, det man kan förbÀttra och förtydliga Àr delen dÀr man vÀljer tillval, ex; försÀkringar, verkar förvirrande med all text samt nÀr man vÀljer extra val a... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
Auto Europe Sverige ã«ã€ããŠ
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Med över 20.000 stationer i 180 lÀnder Àr våra kunders tillfredsstÀllelse av största betydelse.
é£çµ¡å
éåžž48æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Erbjudandena ger en bredd och möjlighetâŠ
Erbjudandena ger en bredd och möjlighet att göra realistiska val.
Ett problem Àr försÀkringsvillkor kopplade till sjÀlvrisker dÀr man måsta ha koll på kort- alternativt hemförsÀkringar som ersÀtter utbetalningar.
Jag saknar Centauro, som jag tidigare nyttjat, i utbudet.
Som de flesta hyrbilsmÀklare vet manâŠ
Som de flesta hyrbilsmÀklare vet man inte riktigt vad man får förrÀn man fått nyckel till bilen. Långa finstilta texter och avgifter som kan uppkomma, alternativ kring om man ska lÀmna bilen fulltankad och försÀkringar allt som presenteras stressat och på knaglig engelska vid hyrbilsdisken avgör. Dessa siter som sannolikt lockar många kunder borde ta sitt ansvar och stÀda upp i hyrbilstrÀsket. Tex att de flesta hyrbilsfirmor inte tillåter att man tar bil över landsgrÀns inom EU, eller krÀver avgifter per dag högre Àn bilhyran för det. Hur var det med den fria rörligheten inom EU?
Uppdaterat 2024-09-30
NÀr jag ser svaret från Auto Europe blir jag förfÀrad. Har de ens lÀst vad jag skrivit. Det Àr inte min bokning som Àr problemet. Det Àr deras förmedlingstjÀnst av sina hyrbilar dÀr alla verkar bra nÀr man gör köpet, men nÀr man kommer till hyresdisken tvingas tacka nej till 40 frågor om tillÀggsprodukter, upprepa alla uppgifter man skrivit in i bokningen och som jag skrev ovan tvingas betala avgifter för tjÀnster som Àr rent hittepå. Men som kund som redan slutit avtal har man inget alternativ. Att sÀga upp avtalet går inte och man vill inte stå utan hyrbil för en semesterresa klockan 23.30 på en frÀmmande flygplats.

Auto Europe Sverige ããã®åç
Smidigt och enkelt
Otroligt enkelt och boka
Otroligt enkelt och boka. Tydliga erbjudanden
Har alltid gillat er och inte haftâŠ
Har alltid gillat er och inte haft några som helst problem med mina bilhyrningar
Snabb service av hjÀlpsam personal.
Snabb service av hjÀlpsam personal.
Brukar anvÀnda Auto Europé för enkelâŠ
Brukar anvÀnda Auto Europé för enkel och smidig bokning. Fungerar alltid.
Alltid nöjd med Auto Europe
Inget att klaga på :)
Klar och tydlig information. AnvÀndarvÀnlig hemsida. Bra priser.
Bokningen gick snabbt. Jag hade 3 frågor, vilka jag fick besvarade samma dag.
Bokningen gick snabbt. Jag
Skrev fel kontokort,men det var lÀttaâŠ
Skrev fel kontokort,men det var lÀtta att Àndra utan att börja om för början.
Enkel sökmotor och lÀtt att boka.
Iâm not getting any response to myâŠ
Iâm not getting any response to my emails to the company. Iâm wondering where at Faro Airport I should pick up the rental car.
Very bad!

Auto Europe Sverige ããã®åç
Smidigt och stabilt att jÀmföra ochâŠ
Smidigt och stabilt att jÀmföra och hitta alternativ .
Alltid lika bra och enkelt
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ