Auto Europe presenterar bra alternativ av försÀkringsnivÃ¥er och beskrivning av villkoren som Àr tydliga och lÀtta att förstÃ¥. Dessa alternativ finns inte alltid tillgÀngliga nÃ¥gon annanstans, inte en... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
LÀtt att hitta vilket fordon jag skulle vÀlja, det man kan förbÀttra och förtydliga Àr delen dÀr man vÀljer tillval, ex; försÀkringar, verkar förvirrande med all text samt nÀr man vÀljer extra val a... ãã£ãšèŠã
"Det Àr alltid trevligt att mötas av vÀnlig och hjÀlpsam personal pÃ¥ hyrbilsföretaget. Deras professionalism och goda service skapar en positiv upplevelse och gör hela processen smidigare. Det kÀnns t... ãã£ãšèŠã
Had rental booked for Tivat airport in Montenegro. Anything that could go wrong went wrong. Took over 1hour to get in contact with car hire Flex Go that were suppose to meet us at arrivals, and then... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
Auto Europe Sverige ã«ã€ããŠ
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Med över 20.000 stationer i 180 lÀnder Àr våra kunders tillfredsstÀllelse av största betydelse.
é£çµ¡å
éåžž48æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Alltid lika bra och enkelt
Tydlighet.
Tydlighet.
Det var trevligt att hyres förutsÀttningarna var tydliga.
Tydlighet att "Vinterhjul ingår". Andra uthyrningsföretag har det som extra kostnad om man skall ha vinterhjul.
Ganska tydligt vad för alternativ somâŠ
Ganska tydligt vad för alternativ som finns. Sen Àr det alltid annorlunda nÀr bilen hÀmtas ut hos anat företag.
Trevligt bemötande och snabbt svar pÃ¥âŠ
Trevligt bemötande och snabbt svar på min fråga!
(Jag vill få bekrÀftat att min hyrbil har 4-hjulsdrift)
Oseriöst
Har hyrt många gånger igenom Auto Europe inga konstigheter dÀr men bolaget som ska hyra bilen tycker jag Àr oseriösa. Vi landade i Banja Luka nÀr vi hÀmtade bilen fick vi veta om vi ska till Kroatien då vill de ha 50⬠för gröna korten och nÀr vi lÀmnade bilen tillboka så tåg de 10⬠för att bilen var inte tvÀttat, det har jag aldrig tidigare betalat för.

KÀnner mig lurat
KÀnner mig lurat. FörstÃ¥r inte hur förmedlingen av inbetalt belopp fungerar. Fick betala totalt 12500 SEK för 9 dagar i Italia . Det ser inte ut att priset som jag har betalt till AutoEurop förmedlades vidare till SIXT. Ingen svara pÃ¥ telefon hos AuroEurop nÀr man ringer. Ãr företaget under konkurs?

Enkelt ,Smidigt och Billigt ð€£
Bra priser och lÀtt att boka.
Bra priser och lÀtt att boka.
Dåligt att betalning sker i euro utan att man får veta beloppet i euro. Först nÀr betalning Àr gjord ser man vad beloppet i euro var. För min del blev beloppet några kronor lÀgre Àn det som presenterades, men det visste jag först efter att jag hade betalat.
Bra hemsida
Det Àr en bra hemsida dÀr det Àr lÀtt att boka en bil. Villkoren Àr tydligt beskrivna.
Extremt dåligt
Extremt dåligt! hyr aldrig av detta bolag. De krÀvde 20.000kr på ett kreditkort nÀr man ska hÀmta bilen. Men de försöker lura en och sÀlja en försÀkring för 6000kr på plats! Och de tar emot betalning på debt men nÀr man ska hÀmta bilen så krÀver de kreditkort.
Ãven fast det stÃ¥r att betalning ska göras med kreditkort sÃ¥ accepterar de debet i första skedet. DÃ¥ de vet hur man kan lura sina kunder i slutÀndan. Bedrövligt dÃ¥ligt. Och kommer aldrig anvÀnda mig av ticket eller auto europe igen. Men detta Àrendet Àr lÃ¥ngt ifrÃ¥n över sÃ¥ jag kommer ta detta till rÀtten om det behövs.
Uselt
Uselt! I kontraktet står det deposition 900 Euro. På plats Àr det 1200 Euro!?
Kontraktsbrott!
Det finns ingen uppgift om att OK Mobility lÀgger till 132 Euro för utlandsbruk. Helt uselt.
KrÀver kompensation!

Auto Europe Sverige ããã®åç
Bra priser och seriösa uthyrare
Bra priser. Seriösa uthyrare som man vet inte tjatar om obligatoriska extra försÀkringar. Synd att man inte kan ange sitt VIP-nr hos uthyraren för ytterligare förmåner. Går inte att göra på plats i USA
PÃ¥ vÀg tillbaka vÃ¥r luftkonditioneringâŠ
På vÀg tillbaka vår luftkonditionering har slutat att fungera. Vi var tvungna att köra 5 timmar utan luftkonditionering och temperaturen ute var 34 grader. Jag försökte att anmÀla detta men det går inte på den lÀnken som jag har fått.

Auto Europe Sverige ããã®åç
Bra erbjudande och lÀtt att boka
LÀtt att boka
LÀtt att boka
En nackdel Àr att det står ett pris på svenska men nÀr vi betalar så Àr det i euro och då blir det lite dyrare så som euron ligger idag. Vill gÀrna betala i svensk valuta
Jag bokade en bil genom Autoeurope ochâŠ
Jag bokade en bil genom Autoeurope och nÀr jag skulle hÀmta ut bilen på flygplatsen var det stÀngt hos uthyraren, öppettiderna på Autoeuropes hemsida stÀmde inte så jag blev tvungen att boka hotel och övernatta på flygplatsen (mitt flyg var sent men jag hann Àndå innan stÀngning enligt hemsidans öppettider). Autoeurope tas inget ansvar för detta (jag begÀrde kompensation för hotellkostnaden, inget annat) utan de hÀnvisar bara vidare trots att mitt kontrakt Àr med dem och trots att jag har skickat foton på öppettiderna som bevis.
Efter många år med Autoeurope så tackar jag för mig, de tar inget som helst ansvar utan skyller bara ifrån sig allt ansvar.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ