AYA&IDA レビュー

TrustScore 5段階評価の5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

The kids straw bottle is very popular in my son’s vuggestue, I believe more than half of the children in his class use one. I appreciate the brand offers spare parts instead of expecting customer... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Er meget tilfreds med kommunikationen og produkterne Aya & Ida forhandler. Fik også prøvet deres koncept med reservedele, hvilket gør det muligt ikke at skulle kassere eller bestille nye produkter for... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Vi elsker deres produkter her hjemme. Vi har to drikkeflasker med almindeligt låg og sportslåg, en Thermo Cup with straw og to kids straw bottle, og alle lever op til vores forventninger. De holde... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Altid god og professional support. Super hurtig levering. Skønne produkter som holder hvad de lover - 12 timer varmt og 24 koldt. Har både drikkeflaskerne i flere str. lunch boxes, termocups og f... もっと見る

企業情報

当該企業による記述

AYA&IDA er en danskejet familievirksomhed etableret i 2018. AYA & IDA er navnene på vores to døtre, og vores filosofi er at tænke på de kommende generationer og samtidig gøre en forskel for dem, der ikke har de samme muligheder som os i Danmark. AYA&IDA blev skabt ud fra et ønske om at undgå plastik i mad- og drikkeopbevaring – og dermed risikoen for mikroplast. Vi ønsker at tilbyde holdbare produkter, der gør det lettere at undgå plast- og engangsprodukter i hverdagen. Derfor arbejder vi med lang levetid, kvalitet og reparation som grundprincipper i vores design. Fordi vi mener, at gode produkter er dem, der kan bruges længe og repareres, når det er nødvendigt.

優良

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 43件

レビューを書く

5つ星のうち5の評価

Jeg er kjempefornøyd med AYAogIDA sine…

Jeg er kjempefornøyd med AYAogIDA sine produkter.
Jeg er kjempefornøyd med servicen der også.

Produktene er er robuste, og om man er uheldig å få noe ødelagt så sender de reservedeler i posten.

Fem av fem mulige stjerner fra meg.

2026年2月23日

Kære Daniel

Tusind tak for din anmeldelse og ikke mindst dine søde ord om vores produkter og kundeservice - dejligt at vi kunne hjælpe dig. Det gør os så glade, at du har taget dig tiden til at skrive en anmeldelse til os ☺️

5つ星のうち5の評価

God, hurtig og professionel service! :)

2026年2月4日

Kære Caroline

Tusind tak for dine søde ord om vores kundeservice - dejligt vi kunne hjælpe dig. Det gør os så glade, at du har taget dig tiden til at skrive en anmeldelse til os 💚

Hurtigt levering 🚚 god kvalitet

Hurtigt levering 🚚 god kvalitet

2026年1月20日

Kære Anna

Tusind tak for dine søde ord - og for at bestille hos os. Det gør os så glade, at du har taget dig tiden til at skrive en anmeldelse til os 💚

5つ星のうち5の評価

Aya&Ida har en fantastisk kundeservice

Aya&Ida har en fantastisk kundeservice. I stedet for en brug og smid væk kultur har de et initiativ hvor man blot betaler porto og får en reservedel tilsendt. Jeg havde mistet et silikonebånd til min vanddrikkedunk og fik et helt nyt låg tilsendt. Jeg skriver normalt ikke anmeldelser, men her har jeg gjort en undtagelse.

2026年1月24日

Kære Rasmus

Tusind tak for din anmeldelse og ikke mindst dine søde ord om vores kundeservice - dejligt at vi kunne hjælpe dig. Det gør os så glade, at du har taget dig tiden til at skrive en anmeldelse til os ☺️

Jeg elsker produkterne

Jeg elsker produkterne.
Jeg har flere af dem.
De holder godt og er i super kvalitet.

2026年1月10日

Kære Tina

Tusind tak for dine søde ord om vores produkter. Det gør os så glade, at du har taget dig tiden til at skrive så fin en anmeldelse til os 💚

5つ星のうち5の評価

Super stærk og imødekommende…

Super stærk og imødekommende kundeservice. Lækre produkter der holder.

2026年1月7日

AYA&IDA からの回答

Tusind tak for dine søde ord om både vores produkter og vores kundeservice. Det gør os så glade, at du har taget dig tiden til at skrive en anmeldelse til os 💚

5つ星のうち5の評価

Det var en god oplevelse at bruge deres…

Det var en god oplevelse at bruge deres hjemmeside.
Selv om jeg bestilte tæt op mod jul, kom varen allerede næste dag.

Kan klart anbefale dem. 🙂

2025年12月22日

Kære René

5つ星のうち5の評価

Great products and customer service

I received my lovely new products, but one thing was missing.
I wrote to customer service and heard back within minutes.
They have already sent the missing product and included a gift.
Very fast, personal and kind service and answers.
I have many of their products, and I am a huge fan 👌🏻🤩

2026年1月6日

Dear Eva Marie

Thank you so much for your kind words about our products and customer service. We’re truly happy that you took the time to write a review for us 💚

Thank you again, and we wish you a lovely day ☺️
Best regards

5つ星のうち5の評価

Super Produkte und super freundlicher…

Super Produkte und super freundlicher netter und zuvorkommender Kundenservice.

2026年1月5日

Dear Simon,
Thank you so much for your kind words – we’re happy that we were able to help you. We truly appreciate you taking the time to write a review for us 💚

Thank you very much, and have a lovely day ☺️
Best regards

5つ星のうち5の評価

Bedste service jeg længe har fået!

Virkelig behjælpelige, super god service og hurtig svar.

2025年12月15日

Kære Maria

Tusind tak for dine søde ord - vi er glade for, at vi kunne hjælpe dig. Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tiden til at skrive en anmeldelse til os 💚

5つ星のうち5の評価

Vi har været meget glade for…

Vi har været meget glade for børnedrikkedunken. Den er nem at bruge og kan holde til at blive håndteret af mindre børn. Vi har dog mistet selve sugerørsdelen, men blev mødt af en meget sød kundeservice, der fik sendt os en ny.

2025年12月16日

Kære Anna

Tusind tak for dine søde ord om produktet - og dejligt vi kunne hjælpe dig. Det gør os så glade, at du har taget dig tiden til at skrive en anmeldelse til os 💚

5つ星のうち4の評価

2025年11月23日

Kære Annette

Tusind tak for din anmeldelse og søde ord - det sætter vi stor pris på 💚

Tak og skøn dag til dig ☺️

Virkelig god kundeservice

2025年12月11日

Kære Astrid

Tusind tak for dine søde ord. Det gør os så glade, at du har taget dig tiden til at skrive en anmeldelse til os 💚

5つ星のうち1の評価

Total skuffelse – greenwashing og falske løfter!

Jeg har aldrig følt mig så grundigt svigtet og snydt af et brand, jeg oprindeligt troede stod for noget godt.

AYA&IDA har i årevis promoveret sig som et “grønt og bæredygtigt” brand – de lover genanvendelige produkter, en ansvarlig tilgang til miljøet og bevidste valg for fremtiden. MEN:

Det viser sig (ifølge Forbrugerombudsmanden), at de markedsførte deres produkter som mere miljøvenlige, end der var dokumentation for. Det er ikke bare ord – det er vildledende markedsføring.

I stedet for selv at gå forrest og være reelt transparente, rettede de blot markedsføringen efter kritik (ikke fordi de ville – men fordi de blev presset til det).

Man står tilbage med følelsen af at være blevet brugt:
• At de fine “bæredygtighedsudsagn” aldrig var mere end marketing hype.
• At deres store image som miljøbevidst virksomhed var mere et salgsargument end et faktuelt løfte.
• At de ikke ville ændre noget, hvis ikke myndighederne gjorde opmærksom på det.

Jeg køber ikke længere produkter fra et brand, der forsøger at få grønt samvittighedssalg til at se ud som gode miljøvalg, når det reelt bare er et salgsboost uden reel dokumentation.

2025年12月11日

Kære Polle

Vi er oprigtigt kede af, at du står tilbage med den følelse, og vi vil gerne forklare kort, hvad sagen handler om.

Det har aldrig været vores intention at vildlede eller kommunikere uklart om vores produkter. Vi brugte tidligere formuleringer som “bæredygtig”, fordi vi sammenlignede vores holdbare produkter med engangsprodukter.

Forbrugerombudsmanden vurderer dog, at man kun må bruge ord som “bæredygtig”, hvis man kan dokumentere, at ens produkt er mere miljøvenligt end alle andre tilsvarende produkter på markedet. Det kræver fuldt indblik i konkurrenters produktion og miljøpåvirkning – en dokumentation, som vi ikke har adgang til. Så vi erkender, at det var en fejl fra vores side. Da vi blev opmærksomme på problemstillingen i 2023, fjernede vi selvfølgelig de kritiserede udsagn.

Det ændrer ikke ved, at vi stadig mener, at langtidsholdbare produkter som vores er med til at mindske brugen af engangsplast- og service. Det er fortsat drivkraften i alt, vi gør.

Vi beklager vores fejl og takker dig, fordi du deler din feedback – hvis du har spørgsmål eller ønsker at drøfte noget yderligere, er du altid velkommen til at kontakte os.

De bedste hilsner,

Gode solide produkter

Gode solide produkter

2025年11月18日

Kære Bent

Tusind tak for dine søde ord - vi sætter stor pris på din anmeldelse 💚

Tak og skøn dag til dig ☺️

Great love it!

2025年11月23日

Dear Ângela,

Thank you so much for your kind words. It makes us so happy that you took the time to write such a lovely review for us 💚

Thank you so much, and have a wonderful day 🍁

Best regards,

5つ星のうち5の評価

Flot drikkedunk der holder koldt/varmt…

Flot drikkedunk der holder koldt/varmt længe. Rigtig flink kundeservice der hjalp selvom problemet vist var selvforskyldt.

2025年5月23日

Kære Ann

Tusind tak for dine søde ord. Det gør os så glade, at du har taget dig tiden til at skrive så fin en anmeldelse til os 💚

Alt gik godt 👍🏻

Alt gik godt 👍🏻

2025年10月23日

Kære Ida

Tusind tak for du du har taget dig tiden til at skrive en anmeldelse til os - det gør os så glade 💚

Fantastisk og imødekommende kundeservice

Mit låg var gået i stykker på en kop jeg er vældig glad for. Jeg blev mødt med fantastisk kundeservice på både Instagram og på mail og et nyt låg er på vej. Så dejligt at blive mødt med positiv energi og professionalisme 🙏🏻

2025年10月27日

5つ星のうち5の評価

Lækkert produkt og fantastisk service

Lækkert produkt.

Det er en rigtig flot og elegant drikkeflaske, og den er mere end almindeligt god til at holde på varmen eller kulden.
Vi havde været uheldige med misfarvning af flaskerne ved en maskinopvask, og det blev næsten fuldstændigt fikset med kogende vand.
Da det var flere flasker det handlede om, var vi kede af det, men vi fik stor hjælp af AYA&IDA først til at fikse det der kunne og siden stor hjælp til at udskifte den flaske, der ikke stod til at redde.
Fantastisk service.
Vi er fortsat trofaste kunder.

2025年10月13日

Kære Mikkel,

Tusind tak for dine søde ord om vores produkter og vores service. Det gør os så glade, at du har taget dig tiden til at skrive så fin en anmeldelse til os ☺️

Endnu engang tusind tak og skøn dag til dig!

De bedste hilsner,

Trustpilot エクスペリエンス