レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg er opptatt av Ã¥ sparer miljÞ, og vil derfor reparere i stedet for kjÞpe nytt. Vi var uheldige og Þdela en lÃ¥s til en sikkerhetsgrind. Jeg fant ikke delen pÃ¥ nettet, men fikk hjelp ved Ã¥ beskrive... もっず芋る

䌁業が回答したした

Min treÃ¥ring tog sönder en barnsÀkerhetsgrind, som ska vara barnsÀker. Jag reklamerade till Ã¥terförsÀljaren men de hÀnvisade till att BabyDan klassade det som ett handhavande-fel och ville inte hjÀlpa... もっず芋る

䌁業が回答したした

VÃ¥r son lyckades knÀcka gÃ¥ngjÀrnet som vÃ¥r BabyDan-grind hÀngde pÃ¥, genom att hÀnga pÃ¥ den nÀr den stod öppnad rakt ut. Jag var helt instÀlld pÃ¥ att vi skulle stÃ¥ för att köpa ett nytt, i och med... もっず芋る

䌁業が回答したした

Vi har to flexi fit sikkerhedsgitre af trÊ, som vi har vÊret meget tilfredse med gennem tre Ã¥r. Vi mistede desvÊrre en fitting ifbm en flytning, sÃ¥ jeg kontaktede Babydan mhbp at kÞbe en reservedel. D... もっず芋る

䌁業情報

1. ベビヌ甚品店

BabyDan A/S に぀いお

圓該䌁業による蚘述

BabyDan - Matters of the Heart since 1947

Vi vil hjÊlpe dig med at skabe et sikkert hjem for dine bÞrn, hvor de trygt kan leve og lege. Vi udvikler, producerer og sÊlger sikkerhedsudstyr til bÞrn i alderen 0-3 år. Vi forhandler også et bredt udvalg af tekstiler og mÞbler for bÞrn i samme aldersgruppe.

Vi er ISO 14001 miljÞcertificeret, medlem af Global Safety Cooperation og har vundet utallige priser og awards for vores produkter både nationalt og internationalt.

4.4

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

54件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞24時間以内に回答

Very happy with BabyDans customer

Very happy with BabyDans customer service. I also had an issue with spare parts for my no trip stair gates (little plastic top latch broke). Hadn't found any option to purchase it in Ireland, so reached out to them for a possibility of buying at the source. As they didn't have the option of selling it, I was offered to have a few of them shipped directly to my address free of charge. Fantastic, prompt, helpful and professional response, can use my 3 gates again safely with a second baby on the way. Trustworthy company, thank you.

2022幎5月16日

Hello Ania

Thank you very much for your review!
We are very pleased that you had a good experience regarding our customer service :-)

Anne Sofie, BabyDan

Vi har to flexi fit sikkerhedsgitre af

Vi har to flexi fit sikkerhedsgitre af trÊ, som vi har vÊret meget tilfredse med gennem tre år. Vi mistede desvÊrre en fitting ifbm en flytning, så jeg kontaktede Babydan mhbp at kÞbe en reservedel. De besvarede min henvendelse indenfor et dÞgn og fremsendte nye dele uden beregning! Super service! Tusind tak!

2022幎5月6日

Hej Tine
Tusind tak for din anmeldelse!
Vi er superglade for, at du har haft en god oplevelse ifm. dit kÞb hos BabyDan samt med vores kundeservice :-)

Replaced parts without issues

Contacted them as some screws for a folding gate went missing in our household, they just sent the replacements out with no questions asked. Quick to respond and professional. The gates (we have 3) have so far been worth the money.

2022幎5月5日

Hello Alex

Thank you very much for your review!
We are very pleased that you had a good experience regarding your purchase from BabyDan as well as our customer service :-)

Replacement parts

We bought one of their stair gates to of course prevent little ones falling down the stairs, after what we consider a decent amount of use one of the brackets broke. I contacted customer services in the hope they would let me buy one - rather than having to get a new gate. I got a speedy response from them and one provided FOC within three days of the first email. Well done to BabyDan.

2022幎3月3日

Hello Chris

Fantastisk kundservice

Vår son lyckades knÀcka gångjÀrnet som vår BabyDan-grind hÀngde på, genom att hÀnga på den nÀr den stod öppnad rakt ut. Jag var helt instÀlld på att vi skulle stå för att köpa ett nytt, i och med handhavandefel, och började söka efter var man kunde köpa reservdelar men hittade inga uppenbara återförsÀljare, så jag hörde av mig till BabyDan direkt och frågade var jag kunde köpa nytt gångjÀrn.

Då svarade de att de skulle skicka ett nytt gångjÀrn utan kostnad, och två dagar senare fanns ett nytt gångjÀrn i vår brevlåda.

Helt fantastiskt bemötande!

2022幎2月20日

Hej Jonas

Tack så mycket för ditt omdöme!
Vi Àr mycket glada att du fick en bra upplevelse i samband med ditt köp hos BabyDan och med vår kundtjÀnst :-)

Med vÀnlig hÀlsning

EJ BARNSÄKRA GRINDAR

Min treåring tog sönder en barnsÀkerhetsgrind, som ska vara barnsÀker. Jag reklamerade till återförsÀljaren men de hÀnvisade till att BabyDan klassade det som ett handhavande-fel och ville inte hjÀlpa till. Om en treåring kan ta sönder den så skulle jag inte kalla den barnsÀker utan feltillverkad (för klen)!!!!

2022幎2月16日

Hej Sara

Ledsen att du hade en dålig upplevelse.

Våra grindar Àr testade och godkÀnda enligt den europeiska standarden EN 1930:2011.
Varje vecka testar vi olika sÀkerhetsgrindar om och om igen. Bland annat genom att låta en 10 kg tung boll slå hårt in i grinden 28 gånger och med en robot som vÀxelvis trycker och drar grinden på 14 kg 10.000 gånger.

Baserat på dessa tester kan vi erhålla följande godkÀnnande, som finns under varningar på alla våra grindar:
"Grinden Àr avsedd för barn upp till 24 månader. Denna riktlinje bör dock ses i relation till barnets egen utveckling, eftersom barns förmågor och fÀrdigheter utvecklas i olika hastigheter."

DÀrför kan vi inte garantera att ett barn Àldre Àn 24 månader inte kan riskera att tag sönder en grind, då barnet kan vara tyngre och/eller starkare och leka våldsammare Àn de situationer vi testar för.

I ditt mail skriver du inte om vad som har gått innan grinden har gått sönder. Men om du bedömer att grinden inte har påverkats av starkare krafter Àn de vi testar för, så Àr du vÀlkommen att skriva till vår kundtjÀnst igen på servicedk@babydan.dk och utveckla lÀget mer i detalj.

Annars kan du alltid byta ut den trasiga delen med en ny.
Jag vet att min kollega redan har skickat en lÀnk till dig dÀr du kan bestÀlla en sådan reservdel

De bÀsta hÀlsningarna
Team BabyDan

spare part customer service

Required a spare part for baby safety gate.
Sent email and given excellent advice from customer service
Part sent out quickly via post.
Very helpful company. Would recommend.

2022幎2月5日

Hello Paul

Tak for god kundeservice

Tak for god kundeservice! Vi havde fået fået Þdelagt en del på vores sikkerhedsgitter, og fik tilsendt en reservedel uden omkostning. Det er god behandling!
Derudover er jeg helt tilfreds med alle produkter vi har fra BabyDan - god kvalitet!

2021幎12月9日

Hej Magnus

Super og effektiv kundeservice

Jeg havde en kÞbt en brugt bedside crib til vores kommende datter. EfterfÞlgende finder vi desvÊrre ud af, at der mangler en sele til at fastgÞre sengen på forsvarlig vis. Kontaktede Babydan, som var så sÞde at sende en ny helt uden beregning. Tak for super service! De varmeste anbefalinger herfra:-)

2021幎9月28日

Hej Karen

Tusind tak for din anmeldelse!
Vi er superglade for, at du har haft en god oplevelse med vores kundeservice :-)

Anne Sofie, BabyDan

Jeg får tilsendt en ny ladestation til

Jeg får tilsendt en ny ladestation til min babyalarm, det er super god service når jeg ikke lÊngere er i besiddelse af min kvittering

5 stjerner for god service til Mona

Vh Janni

2021幎9月27日

Hej Janni
Tusind tak for din anmeldelse!
Vi er superglade for, at du har haft en god oplevelse med vores kundeservice - vi sender rosen videre til Mona :-)

Fantastisk serviceinstilling

Jeg er opptatt av å sparer miljÞ, og vil derfor reparere i stedet for kjÞpe nytt. Vi var uheldige og Þdela en lås til en sikkerhetsgrind. Jeg fant ikke delen på nettet, men fikk hjelp ved å beskrive den og sende en epost. Jeg vet at det koster å holde reservedelslager og var selvsagt beredt på å betale for den.
Det kom straks svar om at jeg fikk den tilsendt. To dager etter hadde jeg den i posten og grinden fungerte igjen.

2021幎8月5日

Hei Ole

Tusen takk for din anmeldelse!
Vi er veldig glade for at du hadde en god opplevelse med vår kundeservice :-)

Med vennlig hilsen

God service!
En knÊkket lås til et trappegitter og så sender de en ny uden beregning.

2021幎7月2日

Hej Sarah