Jedna gwiazdka za obsÅugÄ klienta, Pani bardzo cierpliwa i miÅa. ZamówiÅam produkt, który na stronie internetowej miaÅ informacjÄ, ÅŒe wysyÅka jest w 24 h. W czwarty dzieÅ roboczy zadzwoniÅam, aby dowi... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Realizacja zamówienia trwaÅa trzy miesiÄ ce, na stronie miaÅo byÄ do 14 dni. W ciÄ gu tych trzech miesiÄcy kilkanaÅcie razy dzwoniÅem na infoliniÄ, nigdy nie wiadomo byÅo co z dostawÄ , ÅŒadnych konkretó... ãã£ãšèŠã
ZamówiÅam fotelik dla dziecka, na stronie napisane dostÄpne wysyÅka w jeden dzieÅ, zapÅaciÅam paypo. OczywiÅcie po 4 dniach anulowaÅam bo nie zostaÅo wysÅane a zamówiÅam szybciej na allegro. Zero odze... ãã£ãšèŠã
Dramat. Baza przyszÅa uszkodzona. Po 3tygodniach Åaskawie wysÅali kuriera by wymieniÄ na inny. Po czym po kolejnym tygodniu proponujÄ bazÄ dwa razy droÅŒsza twierdzÄ c ÅŒe tamtej nie majÄ juÅŒ na stanie.... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
ZamówiÅem wózek dla dziecka po 2 dniachâŠ
ZamówiÅem wózek dla dziecka po 2 dniach byÅ u mnie, wszystko wg opisu.
Nie polecam oszustów!
Nie polecam sklepu oraz odradzam tam zakupy. OszuÅci i zÅodzieje.
Zakup dokonany ponad 2 miesiÄ
ce temu, towar przyszedÅ wybrakowany. Robili wielkie problemy, ÅŒe oni nie muszÄ
sprzedawaÄ nic kompletnego. W koÅcu przyjÄli zwrot, ale pieniÄdzy juÅŒ nie chcÄ
oddaÄ. Codzienne telefony i zapewnienia, ÅŒe "jutro Årodki wrócÄ
". Sprawa jest aktualnie u prawników i szykujemy pozew, wszystkie rozmowy byÅy nagrywane, a maile zbierane.
Jeszcze raz odradzam, jest mnóstwo lepszych sklepów, bardziej godnych zaufania.
Towar otrzymaÅam
Towar otrzymaÅam, choÄ musiaÅam dzwoniÄ i dopytywaÄ. To co pisze na stronie,ÅŒe wysyÅka w 24h to Åciema. Foteliki (dwa) zamówiÅam w ÅrodÄ,przed 12.00,do piÄ tku nie byÅo ÅŒadnego odzewu, wiÄc dzwoniÅam. Pierwszy fotelik dotarÅ kolejnego poniedziaÅku (4 dni robocze) a kolejny w ÅrodÄ (6 dni roboczych). 4 gwiazdki wÅaÅnie przez to Åciemnianie,ÅŒe wysyÅka w 24h - a zaleÅŒaÅo mi na czasie. Niestety...na przyszÅoÅÄ wybiorÄ innÄ firmÄ.
Jestem bardzo zadowolona
Jestem bardzo zadowolona. Towar zamówiony zostaÅ wysÅany szybko, otrzymaÅam dokÅadnie to czego oczekiwaÅam, a obsÅuga sklepu byÅa dla mnie miÅa i cierpliwa, choÄ marudziÅam i zmieniaÅam zdanie. DziwiÄ mnie te negatywne opinie...u nas poszÅo sprawnie i satysfakcjonujÄ co. Pozdrawiam.
Dostawa w 2 tyg, sÅaby kontakt ze sklepem
ZamówiÅam dostawkÄ dla dzieckÄ w czwartek, na stronie widniaÅa informacja o dostawie 24h, nie spodziewaÅam siÄ dostawy w piÄ tek, natomiast w poniedziaÅek. Do Årody nic nie przyszÅo, po napisaniu maila do firmy dostaÅam informacjÄ ÅŒe jest problem z dostawcÄ . I dostawa bÄdzie w przyszÅym tygodniu ⊠w koÅcu anulowaÅam zamówienie a oni i tak mi to wysÅali. Dobrze ÅŒe zaznaczyÅam za pobraniem ⊠Ale dostawa 2 tygodnie MASAKRA. ZamówiÅam w koÅcu przez innÄ stronÄ i przyszÅo w 2 dni. WolaÅam to zamówcie anulowaÄ, ÅŒeby w momencie reklamacji znowu nie byÅo problemu z kontaktem z tÄ firmÄ
Nie polecam!!!
Nie polecam!!!! SprzedajÄ towar którego nie maja na magazynie na innych stronach zablokowana moÅŒliwoÅÄ wystawiania opinii. Jedna gwiazdka to i tak za duÅŒo jak na ten sklep !!!
Brak otrzymania zamówionego produktu
ZamówiÅam na stronie hulajnogÄ na urodziny dla dziecka na 3 tygodnie przed urodzinami. Gdy zamawiaÅam widniaÅa informacja, ÅŒe hulajnoga jest dostÄpna -wysyÅka w 8 dni. Gdy urodziny siÄ zbliÅŒaÅy napisaÅam wiadomoÅÄ i otrzymaÅam informacjÄ, ÅŒe niestety hulajnogi na magazynie nie ma, ale ma przyjechaÄ dostawa i jeszcze w danym tygodniu zostanie wysÅana. OczywiÅcie hulajnoga na urodziny nie dotarÅa i za kaÅŒdym razem jak próbujÄ siÄ dowiedzieÄ kiedy dotrze, otrzymujÄ tÄ samÄ informacjÄ, czyli bÄdziemy mieÄ dostawÄ w danym tygodniu i od razu wyÅlemy. Na stronie oczywiÅcie wyÅwietla siÄ, ÅŒe hulajnoga jest dostÄpna.
Nie polecam- Oszustwo
Nie polecam, majÄ na stronie foteliki których nie majÄ w sprzedaÅŒy. Po cichu liczÄ , ÅŒe nikt nie zauwaÅŒy ÅŒe zmienili zamówienie. Zero kontaktu z klientem moÅŒna pisaÄ maile i cisza... WysyÅka 24 h to bujda. Nawet w tym czasie nie ogarnÄ pakowania.
Witam wszystkich
Witam wszystkich, ODRADZAM ZAKUP w tym sklepie, zamówiliÅmy i zapÅaciliÅmy na stronie babyhit za wózek dokÅadnie 29 listopada 2024 roku, poinformowano nas ÅŒe wózek bÄdzie dostarczony na poczÄ tku lutego 2025 roku. Pod koniec lutego kontaktowaliÅmy siÄ telefonicznie co z naszym opÅaconym zamówieniem, nie odpisywali na emaila, telefoniczne poinformowano nas ÅŒe bÄdzie za tydzieÅ dostawa, po czym dostawa byÅa przekÅadana kilkukrotnie.... W marcu okazaÅo siÄ ÅŒe nie sÄ w stanie wywiÄ zaÄ siÄ z zamówienia jakie zÅoÅŒyliÅmy, poniewaÅŒ wózek w kolorze przez nas wybranym nie jest dostÄpny! .... Zaproponowali nam ÅŒe do wyboru sÄ inne dwa kolory, ostatecznie zgodziliÅmy siÄ aby wysÅali w innym kolorze, dodatkowo w ramach rekompensaty zaproponowali gratis... Obecnie okazaÅo siÄ ÅŒe poraz kolejny zostaliÅmy okÅamani i nie bÄdzie dostawy poniewaÅŒ i z tego drugiego koloru wózka nie sÄ w stanie siÄ wywiÄ zaÄ .... A gratis jaki zaproponowali do ostatniego juÅŒ koloru wózka okazaÅ siÄ byÄ tandetnym pokrowcem za 13 zÅ...... TAK WIÄC ODRADZAM ZAKUPY W TTM SKLEPIE OMIJAÄ SZEROKIM ÅUKIEM TE SKLEPY, chyba ÅŒe ktoÅ ma stalowe nerwy i lubi byÄ oszukiwanym....
Odradzam zakupy w firmie babyhit.
Odradzam zakupy w firmie babyhit.
ZwróciÅam wózek i do dnia dzisiejszego nie otrzymaÅam zwrotu a bÄdzie to juÅŒ miesiÄ
c oczekiwania. Produkt który zwróciÅam (na wÅasny koszt) ponownie jest w sprzedaÅŒy a ja pozostaje bez wózka i bez pieniÄdzy. Za kaÅŒdym razem pracownicy babyhit tÅumaczÄ
opóźnienie zwrotu bÅÄdami w ksiÄgowoÅci i obiecujÄ
?! Å»e zwrot nastÄ
pi nastÄpnego dnia- oczywiÅcie tak siÄ nie dzieje. Po przeczytaniu kilku podobnych opinii jedyne wyjÅcie jakie widzÄ to droga sÄ
dowa. Ogromnie nie polecam zakupów! Szkoda czasu, pieniÄdzy i zdrowia na tÄ
"firmÄ".
Brak zwrotu zaliczki
Nie polecam zakupów w tym âsklepieâ? ZÅoÅŒyÅam zamówienie na poczÄ tku stycznia, po czym musiaÅam dzwoniÄ i pytaÄ czy w ogóle zostanie ono wysÅane. Zamówienie w koÅcu zostaÅo âskompletowaneâ, ale za kaÅŒdym razem termin dostawy byÅ przekÅadany. W miÄdzyczasie okazaÅo siÄ, ÅŒe niby skompletowane i niby wysÅane zamówienie nie jest zgodne z tym co wybraÅam i za co wpÅaciÅam zaliczkÄ. Od razu anulowaÅam zamówienie i do tej pory âproszÄâ siÄ o zwrot Årodków pieniÄÅŒnych! CaÅy czas jestem informowana, ÅŒe zlecenie wypÅaty zostaÅo przekazane do ksiÄgowoÅci. WykonaÅam juÅŒ kilkanaÅcie telefonów i pisaÅam e-maile. Pracownicy tego rzekomo sklepu jawnie oszukujÄ konsumentów! Przestrzegam przed robieniem zakupów w BabyHit!!!
fotelik firmy Cybex
W momencie dokonania zakupu w sklepie internetowym Babyhit.pl towar byÅ dostÄpny, natomiast firma informowaÅa o terminie wysyÅki 24h. NastÄpnego dnia okazaÅo siÄ, ÅŒe fotelik wyparowaÅ z magazynu, natomiast nastÄpnÄ próbÄ wysyÅki datowano... 5 dni później. Gdy termin minÄ Å, przedmiot zakupu oczywiÅcie nie zostaÅ wysÅany, zaÅ sam status przesyÅki pozostaÅ bez aktualizacji. Firma nie raczyÅa podjÄ Ä kontaktu w kwestii trzeciego terminu, po zasiÄgniÄciu informacji telefonicznej, okazaÅo siÄ, ÅŒe szacowane dotarcie towaru na magazyn to... niby ten tydzieÅ, nie wiadomo jednak konkretnie który dzieÅ :) Zatem z magicznych 24h zrobiÅo siÄ nagle...najwczeÅniej 14 dni. Problemem nie jest sam termin realizacji, jednak celowy sposób wprowadzania w bÅÄ d klienta i sprzedawanie towaru, którego siÄ nie posiada. Okropny model biznesowy polegajÄ cy na skÅadaniu zamówieÅ u producentów w momencie zakupu towaru przez klienta. Odradzam z caÅego serca, firma natomiast w swej wersji online powinna zaprzestaÄ tak pasoÅŒytniczych i haniebnych praktyk. Poziom obsÅugi zaprawdÄ uwÅaczajÄ cy.
Problem ze zwrotem, zwlekanie ze zrobieniem przelewu
4 stycznia zgÅosiÅam zwrot zakupionych przeze mnie produktów w babyHit. 10 stycznia zwrot ten zostaÅ przyjÄty na magazynie na kwotÄ prawie 1400 zÅ. Pomimo rozpatrzenia zwrotu pozytywnie i wystawienia faktury korygujÄ cej na poprawnÄ kwotÄ, nie dostaÅam do tej pory tej kwoty na moje konto. KontaktowaÅam siÄ wielokrotnie ze sklepem, za kaÅŒdym razem byÅam zapewniana, ÅŒe sprawa jest pilna, przelew wyjdzie jeszcze dziÅ i w ciÄ gu 2 dni powinnam go dostaÄ. Niestety, do tej pory nie trafiÅ on na moje konto, pracownicy wciÄ ÅŒ tylko zapewniajÄ o pilnoÅci. Jest dzisiaj 3 lutego, minÄ Å praktycznie miesiÄ c od zgÅoszenia, a wiÄc zdecydowanie wiÄcej niÅŒ te prawne 14 dni, w czasie których zwrot powinien byÄ zamkniÄty ÅÄ cznie ze zwrotem kwoty. Nie polecam zakupów jak nie chcecie zostaÄ oszukani.
nieuczciwe praktyki firmy Babyhit
30 grudnia zamówiÅem (nr zam. 1571850) prezent dla wnuczki i od razu przelaÅem na konto firmy odpowiednia kwotÄ. 31.12 firma Babyhit poinformowaÅa o kompletowaniu zamówienia. 3 stycznia b.r. zostaÅem poinformowany, ÅŒe firma nie ma zamówionego przeze mnie towaru, w zwiÄ zku z czym poprosiÅem o zwrot moich pieniÄdzy i tak proszÄ do dzisiaj, co tydzieÅ sie przypominam. MinÄ Å prawie miesiÄ c i nie otrzymaÅem zwrotu.
Niestety jestem rozczarowana
Niestety jestem rozczarowana
Kilka lat temu zamawialismy fotelik dla dziecka i wszystko poszÅo sprawnie. W tym roku zamawialiÅmy fotelik dla drugiego dziecka i ogromne rozczarowanie. CzekaliÅmy ok miesiÄ
ca po czym okazaÅo siÄ ÅŒe fotelik który wybraliÅmy jest niedostÄpny
.nie dostaliÅmy o tym ÅŒadnej informacji. MÄ
ÅŒ poprosiÅ o wysÅanie innego fotelika który jest dostÄpny od rÄki,poniewaÅŒ zaleÅŒy nam na czasie. Pani zapewniÅa,ÅŒe fotelik otrzymamy w kolejnym tygodniu. Po kilku dniach nadal ÅŒadnej informacji o stanie zamówienia... Zadzownilam na infoliniÄ powiedziaÅam o swoim rozczarowaniu i zapytaÅam o stan realizacji zamówienia. Pani powiedziaÅa ÅŒe na dniach fotelik bÄdzie wysÅany. No niestety, czekamy ponad miesiÄ
c i na ÅŒadnym etapie nie dostaliÅmy informacji o tym,ÅŒe nie ma danego modelu, czy jest kÅopot z jego wysyÅkÄ
...pani owszem przeprosiÅa ale niesmak jest zwÅaszcza, ÅŒe nadal nie mamy zamówienia...
11 stycznia kupiÅem fotelik który miaÅâŠ
11 stycznia kupiÅem fotelik który miaÅ byÄ dostÄpny w 3dni.
Po 2 dniach dostaÅem maila z informacjÄ
ÅŒe zakupiony fotelik jest juÅŒ wycofany i pytanie czy chce nowszy model w tej samej cenie. ZaakceptowaÅem ofertÄ ale po 10 dniach otrzymaÅem informacjÄ ÅŒe jednak nie dostanÄ go w zaakceptowanej cenie tylko ponad 200 zÅ droÅŒej. Nie polecam, omijaÄ ten sklep z daleka.
W dniu pon., 13 sty 2025 o 11:21 Babyhit.pl babyhit.pl napisaÅ(a):
zamianÄ.
Pozdrawiam
pon., 13 sty 2025 o 08:25 Babyhit.pl babyhit.pl napisaÅ(a):
Szanowni PaÅstwo,
DziÄkujemy za zÅoÅŒone zamówienie na fotelik Cybex Solution G i-Fix 15-50 kg w kolorze Moon Black. Niestety, z przykroÅciÄ
informujemy, ÅŒe wybrany model nie jest obecnie dostÄpny w naszym magazynie, a termin jego ponownej dostÄpnoÅci nie zostaÅ jeszcze okreÅlony.
W zwiÄ
zku z tym chcielibyÅmy zaproponowaÄ PaÅstwu alternatywÄ w postaci modelu Cybex Solution G2 i-Fix 15-50 kg w kolorze Magic Black. Jest to nowsza wersja fotelika o zbliÅŒonych parametrach i funkcjonalnoÅciach. Oferujemy go w tej samej cenie, co pierwotnie wybrany przez PaÅstwa model.
JeÅŒeli zdecydujÄ
siÄ PaÅstwo na zmianÄ zamówienia na zaproponowany model, prosimy o potwierdzenie odpowiedziÄ
na tÄ wiadomoÅÄ. W przypadku pytaÅ lub wÄ
tpliwoÅci nasz zespóŠchÄtnie udzieli dodatkowych informacji.
Pozdrawiamy
ZespóŠBaby Hit:)
Tragedia! Nie róbcie zakupów w tym sklepie!
Gdybym mogÅa nie daÅabym ÅŒadnej gwiazdki⊠ZamówiÅam wózek i fotelik z bazÄ na black friday, fotelik miaÅ byÄ 16.12.24 a wózek 4.01.25. Nie dostaÅam ÅŒadnej informacji na temat opóźnieÅ zwiÄ zanych z dostawÄ w koÅcu dzwoniÅam 3 razy na infoliniÄ i tam dowiedziaÅam siÄ ÅŒe sÄ opóźnienia, najpierw zwalali na opóźnienia firmy wysyÅajÄ cej potem siÄ okazaÅo ÅŒe wózek z innej firmy teÅŒ ma opóźnienie. Po moich telefonach 13.01 dostaÅam maila z inormacjÄ o opóźnieniu w dostawie wózka i fotelika, dzisiaj dostaÅam maila ÅŒe wózek jednak wgl nie dojedzie⊠po czym zrezygnowaÅam caÅkowicie z wszystkich zamówieÅ. Nigdy nie spotkaÅam siÄ z takÄ dezinformacjÄ i z takim nieposzanowaniem klienta! Nie polecam robiÄ zakupów w tym sklepie, bardzo nierzetelna firma! Proponuje zmianÄ nazwy firmy na BabyKIT!!!
Problem ze zwrotem i pomylone zamówienie
Pod koniec listopada kupiÅem fotelik, który miaÅ byÄ w magazynie. Po ponad tygodniu przyjechaÅ fotelik inny niÅŒ zostaÅ zamówiony, po kontakcie telefonicznym okazaÅo siÄ, ÅŒe Babyhit postanowiÅ przysÅaÄ inny model (bez ÅŒadnego kontaktu) bo zamówiony nie byÅ dostÄpny. Po odesÅaniu fotelika czekam ponad miesiÄ
c na zwrot Årodków - codziennie na infolinii sÅyszÄ, ÅŒe przelew zostanie dzisiaj zrealizowany przez dziaÅ ksiÄgowoÅci.
Na stronie materac widnieje na stanie
Na stronie materac widnieje na stanie - wysyÅka w 24h, co siÄ okazaÅo wcale tak nie jest, kilkukrotne zbywania z problemem z magazynem, dostawÄ itd. czekaÅem póÅtora miesiÄ ca na produkt, aÅŒ w koÅcu cierpliwoÅÄ moja siÄ skoÅczyÅa. Brak jakiegokolwiek poczucia problemu i zaangaÅŒowania w próbie przyspieszenia wysyÅki ze sklony sklepu. NIE POLECAM
KlamiÄ oszukujÄ
KlamiÄ oszukujÄ , wózek zamowiony 23 grudnia, dzownilam na infolinie mial byc dostarczony w tym tygodniu po 6 stycznia, obecnie mamy sobote 11 stycznia zamowienia jak nie bylo tak nie ma, telefonow nie odbieraja a na sekretarce nagranie ze kurierzy nie odbieraja paczek przez sytuacje w kraju i sa opoznienia ja sie pytam jaka sytuacje?? To ich jakas sciema, opinie wylaczone gdzie sie tylko da. Kurierzy normalnie funkcjonuja zamawiam mase paczek dla dziecka, ile mam czekac na wozek az mi sie dziecko urodzi? Zero informacji, emaila z ich strony, omijajcie ich z daleka, na szczescie zamowienie bylo za pobraniem i nie musza sie prosic o zwrot srodkow, zamawiam na allegro, ta firma powinna zostac zamnkieta, omijajcie szerokim lukiem bo zamowienia nie dostaniecie
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã