Jag köpte ett bord i februari som skulle komma efter en-tvÃ¥ veckor. Den kom Ã¥tta veckor senare efter fyra mail konversationer och ett samtal till kundservice. Bordet var sönder vid leverans sÃ¥ nu vÀnt... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
BestÀllde en barnmadrass i början av april med angiven leveranstid pÃ¥ cirka 1,5 vecka. Nu har det gÃ¥tt över 4 veckor och varan har fortfarande inte skickats. Jag har varit i kontakt med k... ãã£ãšèŠã
Min dotter fick i överraskningspresent pÃ¥ sin treÃ¥rsdag en hussÀng frÃ¥n babylove. Jag upplevde att den var smidig att montera, supersnygg och nÀr jag hade en frÃ¥ga kring vad jag ska göra med en plank... ãã£ãšèŠã
Fantastisk kundsupport! Vi hade en nedmonterad sÀng som ett stort "plockepinn" utan att veta hur vi monterar tillbaka den till en sÀng. Kontaktade Babyloves kundtjÀnst en sen kvÀll och hade hela monte... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
NÀtbutik för alla som uppskattar barnrumsinredning
é£çµ¡å
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Toppen-support från Hanna
Toppen-support från Hanna!
Vi har nu en så fin sÀng till vår lilla tjej och Àr nöjda med hanteringen av vår bestÀllning och återkopplingen vi fick från Hanna på supporten.
Mycket besviken
Mycket besviken â inte vÀrt pengarna
Jag köpte ett bollhav för 2000 kr och hade förvÀntat mig en produkt av hög kvalitet, men blev tyvÀrr vÀldigt besviken. NÀr jag öppnade paketet upptÀckte jag flÀckar pÃ¥ sjÀlva bollhavet, och bollarna lÃ¥g helt löst i förpackningen â utan nÃ¥gon form av skydd eller hygienisk förpackning.
Det kÀndes varken rent eller professionellt, sÀrskilt med tanke på att produkten Àr avsedd för barn. För det priset borde man kunna förvÀnta sig betydligt bÀttre kvalitet och hantering.
Jag hoppas verkligen företaget ser över sin kvalitetskontroll och hygienstandard, för som det Àr nu kan jag tyvÀrr inte rekommendera produkten.

-leveranstiden Àr otroligt lÃ¥ng frÃ¥nâŠ
-leveranstiden Àr otroligt lång från början
-Den försenas ytterligare 3 veckor dvs 50% lÀngre
-Jag får 150kr som kompensation..
-jag måste kontakta dom igen för att förstå varför inget hÀnder
-försÀndelsen kommer Àntligen ivÀg
-jag kontaktar dom igen för att förstå vad som hÀnt
-försÀndelsen har försvunnit.

Babylove ããã®åç
Hanna var otroligt snabb och smidig nÀrâŠ
Hanna var otroligt snabb och smidig nÀr jag behövde support och hjÀlp med min order!
SCAMM akta er för denna företag
SCAMM akta er för denna företag. SVARAR INTE Pà MEJL skyller på tekniska problem. Varan returneras till dom men har fortfarande inte fått återbetalning i flera veckor

Babylove ããã®åç
Hanna is super helpful and serviceâŠ
Hanna is super helpful and service minded. She always try and help with anything and find a solution.
Supernöjd med bemötandet som jag fickâŠ
Supernöjd med bemötandet som jag fick av Hanna på kundtjÀnst och alltid snabb återkoppling. Skulle ha reservdelar till en sÀng som jag hade inhandlat för några år sedan och allt gick jÀttesmidigt.
kan varmt rekommendera babylove. Dels för kvaliteten men Àven en toppen kundtjÀnst â€ïžâ€ïž
De svarer fortsatt ikke ved bruk av angreretten
De svarer på min forrige anmeldelse på Trustpilot at de betaler tilbake om man benytter seg av angreretten, men både etter svaret deres på min forrige anmeldelse på Trustpilot og mange flere e-poster fra meg, har de fortsatt ikke svart og jeg har heller ikke fått tilbake pengene.
Anbefaler på det sterkeste å ikke kjÞpe noe hos Babylove da de ikke har noen kundeservice/aktiv telefon og pengene man forhåndsbetaler for produktet kan man se lenge etter.
Otroligt svårt att reklamera defekta varor
Otroligt dåligt bemötande och hanterade av reklamationer av defekta varor. Jag har bestÀllt av Babylove 4 gånger, 3 av dessa har något blivit fel. Senast bestÀllde jag en sÀngflÀta till vår yngsta, likadan som vår Àldsta har. Den var ca 50 cm för kort (fattades en kortsida på spjÀlsÀngen).
Först får jag förklarat att de har skrivit fel lÀngd på hemsidan, så den ska vara så jag ska få pengarna tillbaka. Jag meddelar då att då måste de nog sluta sÀlja den som SpjÀlsÀngsskydd eftersom den inte fyller sin funktion och Àr då ganska farlig för barnet som ska sova i spjÀlsÀngen.
Får då förklarat att den ska vara 350 cm lång. Men den finns inte mer så de kan inte skicka en ny.
Jag kollar deras hemsida. De. Ska vara 320 cm och de har den på lager.
Då blir jag anklagad för att inte ha kunnat bevisa att den sÀngflÀta jag fått Àr för kort, jag blir misstrodd trots ett mail med bilder och en med en film inspelad.
Jag spelar in en ny 3 minuter lång film för att demonstrera.
De meddelar att jag behöver skicka tillbaka den defekta sÀngflÀtan innan jag kan få en ny. Varpå min dotter fick sova utan spjÀlssÀngsskydd i en hel vecka.
Om jag minns rÀtt tog det ungefÀr en månad eller mer för mig att få reklamera den defekta varan och få en ny. FrÀmst för att jag låg på och inte gav mig. Ingen kompensation för all tid och energi jag lagt ner samt att det blev en risk för min dotter.
FruktansvÀrd dålig kundservice!

Babylove ããã®åç
Mycket dÃ¥lig kundservice â ingen leverans, inget svar
Varnar andra köpare: Min bestÀllning- HussÀng Felicia- har varit försenad i fyra veckor hittills trots infon på hemsidan om snabb leverans. Ingen återkoppling från kundtjÀnst trots flera försök till kontakt. Om företaget inte kan leverera i tid borde de åtminstone informera kunderna. FörvÀntar mig uppdatering eller återbetalning snarast.

Babylove ããã®åç
Jag har mailat fyra gånger inget svar
Jag har mailat fyra gånger till den adress de skriver nedan men får ingen återkoppling. Det fattades saker i paketet.

HussÀng Bianca
Min dotter fick i överraskningspresent på sin treårsdag en hussÀng från babylove.
Jag upplevde att den var smidig att montera, supersnygg och nÀr jag hade en fråga kring vad jag ska göra med en planka fick jag snabbt instruktionerna från deras kundtjÀnst (inom några timmar, så perfekt innan hon hann hem från förskolan). Lillan Àr överlycklig, och då Àr jag också supernöjd :)
Hanna
Det saknades en vara i mitt paket och kontakten med Hanna på kundsupport gick super snabbt och inget krångel. 10 av 10, perfekt!
Oacceptabel hantering av leverans och defekta delar â otillrÀcklig kundservice
Jag bestÀllde en sÀng (90x200 cm) från Babylove den 17/7-2025, men upplevde upprepade problem som gjorde processen extremt frustrerande. Först levererades en felaktig sÀng (80x160 cm) den 31/7-2025, vilket jag reklamerade omedelbart. UpphÀmtningarna av den felaktiga sÀngen bokades till 11/8 och 18/8-2025, men uteblev båda gångerna utan förklaring, vilket tvingade mig att förvara den i mitt hem och avsÀtta tid i onödan. Den felaktiga sÀngen hÀmtades först den 22/8, och den korrekta sÀngen levererades den 25/8.
Vid montering upptÀckte jag ytterligare fel: en bruten skruv och ett för stort skruvhål, vilket gör sÀngen obrukbar.
Jag rapporterade detta, och Babylove meddelade att nya delar sannolikt skickas den 29/8-2025, men utan att specificera vilka delar (t.ex. vilken sidodel) eller hur det för stora skruvhålet ska lösas. Leveransen förvÀntas ta till slutet av nÀsta vecka (ca 5/9-2025), vilket ytterligare fördröjer iordningstÀllandet av min sons sovrum.
Trots mina krav på skÀlig kompensation för olÀgenheterna har Babylove endast erbjudit en bråkdel som kompensation, vilket inte tÀcker besvÀret med förseningar, förvaring, och defekta delar. Deras kundservice har varit otydlig och otillrÀcklig, och jag har övervÀgt att anmÀla Àrendet till AllmÀnna reklamationsnÀmnden (ARN) men det verkar inte beröra de överhuvudtaget.
Jag kan inte rekommendera Babylove baserat på denna upplevelse och uppmanar andra att vara försiktiga.

Köp inte hÀr!!
BestÀllde en sÀng med en viss leveranstid. Får sen info om att den tiden inte gÀller och får nytt datum. Det Àr flera veckor efter den lovade tiden. Dessa datum stÀmmer dock inte heller och nÀr jag frågar får jag till svar att den berÀknade nya tiden Àr flera veckor fram IGEN. De erbjuder ingen kompensation för besvÀret heller! Och det nya datumet Àr inte ens en garanti.. totalt vÀrdelöst!

Babylove ããã®åç
Vi har bestÀllt en juniorsÀng med enâŠ
Vi har bestÀllt en juniorsÀng med en leveranstid angiven som 2-4 veckor på deras hemsida. Det har gått över 7,5 veckor och vi har fortfarande inte fått en sÀng levererad hem till oss. Som ett pålitligt företag tycker vi Àven att man bör få ett mail skickat med info om att bestÀllningen år försenad men tyvÀrr Àr det vi sjÀlva som har fått maila ett flertal gånger för att veta vad som har hÀnt med vår bestÀllning. Upplever inte heller att kundtjÀnst har haft god service och förstående attityd de gånger vi har behövt maila dem.

Babylove ããã®åç
Vi köpte en Beckey hussÀng medâŠ
Vi köpte en Beckey hussÀng med madrasser â helt fantastisk! ð
SÀngen Àr otroligt fin och vÃ¥r son Àlskar den. â€ïž
Trots att den fick nÃ¥gra smÃ¥ mÀrken under leveransen, löste Babylove allt snabbt och smidigt tack vare bÀsta Hanna pÃ¥ support. ð
Vi rekommenderar Babylove till 100 % â bÃ¥de deras produkter och service Àr i toppklass! ðâš
Anna
HussÀng till barnet
Vi köpte en HussÀng till barnet och fick den precis vid den tiden vi skulle vilja ha.
Det Ànda som hÀnde var det att en liten del av sÀngen var skadad ev under transporten, men med hjÀlp av Hanna på kundservice fick vi en ny del som ersÀttning.
Super nöjd med supporten och speciellt Hanna vid trevlig och hjÀlpsam bemötande.
Bristande kvalité och ingen kÀnsla för kundhantering
Jag Àr vÀldigt besviken på detta babylove. VåningsÀngen jag bestÀllde höll inte alls den kvalitet som utlovades, materialen kÀndes billiga och konstruktionen var långt ifrån stabil. Dessutom blev leveransen kraftigt försenad, vilket gjorde hela köpupplevelsen frustrerande. Det vÀrsta Àr att jag har fått defekta varor flera gånger vid olika tillfÀllen, vilket visar på bristande kontroll i deras produktion eller lagerhantering. Samt att jag fått köpa egna skruvar till sÀngen. NÀr jag kontaktade kundtjÀnst för att få hjÀlp erbjöd de endast presentkort på 500 kr som kompensation för allt besvÀr, vilket inte kÀnns rÀttvist eller anvÀndbart för mig. Jag kan tyvÀrr inte rekommendera detta företag till någon som vill ha en pålitlig och kvalitativ produkt.
Uppdatering: Jag har lÀst ert svar, men anser inte att det speglar situationens allvar. Att kalla 10 % kompensation rimligt nÀr jag fick en trasig/saknad vara och behövde lÀgga både tid och energi på att lösa problemet kÀnns snarare som att ni försöker bagatellisera det intrÀffade.
Som kund förvÀntar jag mig inte bara en produkt som lever upp till kvalitetskrav på papperet, utan också att den levereras hel, komplett och utan strul NÀr det inte sker bör ansvaret ligga på er, inte på mig.
Min upplevelse Àr att ert fokus låg mer på att minimera kostnaden för er sjÀlva Àn på att faktiskt ta ansvar och göra rÀtt för kunden. Det hÀr lÀmnar mig med ett mycket negativt intryck, och jag kommer tyvÀrr inte att handla hÀr igen.

Babylove ããã®åç
Bad quality and useless customer service
Ordered a toddlerbed, which started creaking to the point of waking up the toddler. The creaking could be heard throughout the entire house. Customer service was helpful at first pointing out what could cause the creaking and how this could be solved. When the creaking came back after just 2 days, they proposed to send spare parts. However, at that point, we've been dealing with a creaky bed for over 3 months and requested a refund due to a faulty product, as we did not want to wait multiple weeks for spare parts, with no guarantee that this would actually solve the issue. We'd lost trust in the product and believe it to be a design fault. Baby love denied this request and was more difficult to deal with than our toddler that woke up multiple times a night. We gave up an bought another bed from a more reliable place

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã