Babylove レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の3

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Jag köpte ett bord i februari som skulle komma efter en-tvÃ¥ veckor. Den kom Ã¥tta veckor senare efter fyra mail konversationer och ett samtal till kundservice. Bordet var sönder vid leverans sÃ¥ nu vÀnt... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

BestÀllde en barnmadrass i början av april med angiven leveranstid pÃ¥ cirka 1,5 vecka. Nu har det gÃ¥tt över 4 veckor och varan har fortfarande inte skickats. Jag har varit i kontakt med k... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Min dotter fick i överraskningspresent pÃ¥ sin treÃ¥rsdag en hussÀng frÃ¥n babylove. Jag upplevde att den var smidig att montera, supersnygg och nÀr jag hade en frÃ¥ga kring vad jag ska göra med en plank... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Fantastisk kundsupport! Vi hade en nedmonterad sÀng som ett stort "plockepinn" utan att veta hur vi monterar tillbaka den till en sÀng. Kontaktade Babyloves kundtjÀnst en sen kvÀll och hade hela monte... もっず芋る

䌁業情報

1. 子䟛の店

圓該䌁業による蚘述

NÀtbutik för alla som uppskattar barnrumsinredning

たあたあ

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 42ä»¶

レビュヌを曞く

Mycket besviken

Mycket besviken – inte vÀrt pengarna

Jag köpte ett bollhav för 2000 kr och hade förvÀntat mig en produkt av hög kvalitet, men blev tyvÀrr vÀldigt besviken. NÀr jag öppnade paketet upptÀckte jag flÀckar pÃ¥ sjÀlva bollhavet, och bollarna lÃ¥g helt löst i förpackningen – utan nÃ¥gon form av skydd eller hygienisk förpackning.

Det kÀndes varken rent eller professionellt, sÀrskilt med tanke på att produkten Àr avsedd för barn. För det priset borde man kunna förvÀnta sig betydligt bÀttre kvalitet och hantering.

Jag hoppas verkligen företaget ser över sin kvalitetskontroll och hygienstandard, för som det Àr nu kan jag tyvÀrr inte rekommendera produkten.

2025幎10月16日

Hej 🌞

Tack för att du delade din upplevelse — vi förstÃ¥r verkligen att det kÀnns frustrerande nÀr nÃ¥got inte motsvarar förvÀntningarna, sÀrskilt nÀr det gÀller produkter för barn. 💛

Vi vill bara förtydliga att det verkar som att produkten har skadats under transporten. Vi kontaktade dig inom mindre Àn 24 timmar efter att du hörde av dig och erbjöd både att skicka ut en ny ersÀttningsprodukt eller att du kunde returnera varan och få en full återbetalning. TyvÀrr har vi Ànnu inte fått något svar från dig.

Vi vill sjÀlvklart lösa detta pÃ¥ bÀsta sÀtt för dig och hoppas fÃ¥ en chans att Ã¥tgÀrda situationen sÃ¥ att du blir nöjd. 🙏✚ / Babylove

-leveranstiden Àr otroligt lÃ¥ng frÃ¥n

-leveranstiden Àr otroligt lång från början
-Den försenas ytterligare 3 veckor dvs 50% lÀngre
-Jag får 150kr som kompensation..
-jag måste kontakta dom igen för att förstå varför inget hÀnder
-försÀndelsen kommer Àntligen ivÀg
-jag kontaktar dom igen för att förstå vad som hÀnt
-försÀndelsen har försvunnit.

2025幎10月13日

Hej 🌞
Vi förstÃ¥r verkligen att det Àr frustrerande nÀr en leverans blir försenad, sÀrskilt nÀr det drar ut pÃ¥ tiden mer Àn förvÀntat. 🙏
Vi beklagar verkligen det intrÀffade och att upplevelsen inte levde upp till dina förvÀntningar.

Vi har erbjudit en kompensation motsvarande 5 % av ordervÀrdet som en gest av förstÃ¥else, och vi tar sjÀlvklart din feedback vidare internt för att se över vÃ¥ra rutiner och förbÀttra kommunikationen framöver. 💛

Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse – det hjÀlper oss att bli bÀttre. 🌷/ Babylove

5぀星のうち1の評䟡

SCAMM akta er för denna företag

SCAMM akta er för denna företag. SVARAR INTE PÅ MEJL skyller på tekniska problem. Varan returneras till dom men har fortfarande inte fått återbetalning i flera veckor

2025幎9月25日

Hej Natty 🌞
Tack för att du tog dig tid att lÀmna ett omdöme. 🙏
Jag ser att vi har besvarat alla dina mejl — kika gÀrna i skrÀpposten ifall vÃ¥ra svar hamnat dÀr av misstag. ✉
Jag kan ocksÃ¥ se att du har returnerat din bestÀllda produkt och fÃ¥tt Ã¥terbetalningen, sÃ¥ allt har hanterats enligt rutin. 💛
Vi Àr sjÀlvklart inget blufföretag, utan ett etablerat företag som har funnits pÃ¥ den svenska marknaden i över 10 Ã¥r. 🇞🇪✚ / Babylove

5぀星のうち5の評䟡

Supernöjd med bemötandet som jag fick

Supernöjd med bemötandet som jag fick av Hanna på kundtjÀnst och alltid snabb återkoppling. Skulle ha reservdelar till en sÀng som jag hade inhandlat för några år sedan och allt gick jÀttesmidigt.
kan varmt rekommendera babylove. Dels för kvaliteten men Àven en toppen kundtjÀnst ❀❀

2025幎9月5日
5぀星のうち1の評䟡

De svarer fortsatt ikke ved bruk av angreretten

De svarer på min forrige anmeldelse på Trustpilot at de betaler tilbake om man benytter seg av angreretten, men både etter svaret deres på min forrige anmeldelse på Trustpilot og mange flere e-poster fra meg, har de fortsatt ikke svart og jeg har heller ikke fått tilbake pengene.
Anbefaler på det sterkeste å ikke kjÞpe noe hos Babylove da de ikke har noen kundeservice/aktiv telefon og pengene man forhåndsbetaler for produktet kan man se lenge etter.

2025幎9月6日
5぀星のうち1の評䟡

Otroligt svårt att reklamera defekta varor

Otroligt dåligt bemötande och hanterade av reklamationer av defekta varor. Jag har bestÀllt av Babylove 4 gånger, 3 av dessa har något blivit fel. Senast bestÀllde jag en sÀngflÀta till vår yngsta, likadan som vår Àldsta har. Den var ca 50 cm för kort (fattades en kortsida på spjÀlsÀngen).

Först får jag förklarat att de har skrivit fel lÀngd på hemsidan, så den ska vara så jag ska få pengarna tillbaka. Jag meddelar då att då måste de nog sluta sÀlja den som SpjÀlsÀngsskydd eftersom den inte fyller sin funktion och Àr då ganska farlig för barnet som ska sova i spjÀlsÀngen.

Får då förklarat att den ska vara 350 cm lång. Men den finns inte mer så de kan inte skicka en ny.

Jag kollar deras hemsida. De. Ska vara 320 cm och de har den på lager.

Då blir jag anklagad för att inte ha kunnat bevisa att den sÀngflÀta jag fått Àr för kort, jag blir misstrodd trots ett mail med bilder och en med en film inspelad.

Jag spelar in en ny 3 minuter lång film för att demonstrera.

De meddelar att jag behöver skicka tillbaka den defekta sÀngflÀtan innan jag kan få en ny. Varpå min dotter fick sova utan spjÀlssÀngsskydd i en hel vecka.

Om jag minns rÀtt tog det ungefÀr en månad eller mer för mig att få reklamera den defekta varan och få en ny. FrÀmst för att jag låg på och inte gav mig. Ingen kompensation för all tid och energi jag lagt ner samt att det blev en risk för min dotter.

FruktansvÀrd dålig kundservice!

2025幎8月13日

Babylove からの回答

Vi beklagar verkligen att produkten du fick var kortare Àn beskriven. 🙏 Vid en reklamation behöver den defekta varan alltid returneras först, sÃ¥ att vi kan göra en kvalitetskontroll innan vi skickar en ny korrekt vara eller Ã¥terbetalar beloppet. /Babylove

5぀星のうち1の評䟡

Mycket dålig kundservice – ingen leverans, inget svar

Varnar andra köpare: Min bestÀllning- HussÀng Felicia- har varit försenad i fyra veckor hittills trots infon på hemsidan om snabb leverans. Ingen återkoppling från kundtjÀnst trots flera försök till kontakt. Om företaget inte kan leverera i tid borde de åtminstone informera kunderna. FörvÀntar mig uppdatering eller återbetalning snarast.

2025幎9月4日

Hej, 🌷

Tack för ditt omdöme! Vi vill gÀrna förtydliga att din sÀng har en leveranstid pÃ¥ ca 4–6 veckor och att den Ànnu inte Àr försenad. Du kommer automatiskt att fÃ¥ ett mejl sÃ¥ snart den Àr pÃ¥ vÀg till dig. 📊✚

Om du istÀllet önskar makulera din order gÃ¥r det sjÀlvklart bra, och dÃ¥ Ã¥terbetalar vi dig direkt. 🙏

Med vÀnliga hÀlsningar
Babylove

5぀星のうち1の評䟡

Jag har mailat fyra gånger inget svar

Jag har mailat fyra gånger till den adress de skriver nedan men får ingen återkoppling. Det fattades saker i paketet.

2025幎9月2日

Hej, 🌷

Tack för att du delar din upplevelse. Vi Àr ledsna att höra att du inte fått återkoppling, men vi kan inte se några obesvarade mejl från dig i vårt system.

Vi ber dig dÀrför gÀrna kontakta oss igen på info@babylove.se
, sÃ¥ hjÀlper vi dig att lösa det som saknas i ditt paket sÃ¥ snart som möjligt. 🙏✚/Babylove

HussÀng Bianca

Min dotter fick i överraskningspresent på sin treårsdag en hussÀng från babylove.
Jag upplevde att den var smidig att montera, supersnygg och nÀr jag hade en fråga kring vad jag ska göra med en planka fick jag snabbt instruktionerna från deras kundtjÀnst (inom några timmar, så perfekt innan hon hann hem från förskolan). Lillan Àr överlycklig, och då Àr jag också supernöjd :)

2025幎8月29日

Hanna

Det saknades en vara i mitt paket och kontakten med Hanna på kundsupport gick super snabbt och inget krångel. 10 av 10, perfekt!

2025幎8月27日
5぀星のうち1の評䟡

Oacceptabel hantering av leverans och defekta delar – otillrÀcklig kundservice

Jag bestÀllde en sÀng (90x200 cm) från Babylove den 17/7-2025, men upplevde upprepade problem som gjorde processen extremt frustrerande. Först levererades en felaktig sÀng (80x160 cm) den 31/7-2025, vilket jag reklamerade omedelbart. UpphÀmtningarna av den felaktiga sÀngen bokades till 11/8 och 18/8-2025, men uteblev båda gångerna utan förklaring, vilket tvingade mig att förvara den i mitt hem och avsÀtta tid i onödan. Den felaktiga sÀngen hÀmtades först den 22/8, och den korrekta sÀngen levererades den 25/8.

Vid montering upptÀckte jag ytterligare fel: en bruten skruv och ett för stort skruvhål, vilket gör sÀngen obrukbar.

Jag rapporterade detta, och Babylove meddelade att nya delar sannolikt skickas den 29/8-2025, men utan att specificera vilka delar (t.ex. vilken sidodel) eller hur det för stora skruvhålet ska lösas. Leveransen förvÀntas ta till slutet av nÀsta vecka (ca 5/9-2025), vilket ytterligare fördröjer iordningstÀllandet av min sons sovrum.

Trots mina krav på skÀlig kompensation för olÀgenheterna har Babylove endast erbjudit en bråkdel som kompensation, vilket inte tÀcker besvÀret med förseningar, förvaring, och defekta delar. Deras kundservice har varit otydlig och otillrÀcklig, och jag har övervÀgt att anmÀla Àrendet till AllmÀnna reklamationsnÀmnden (ARN) men det verkar inte beröra de överhuvudtaget.

Jag kan inte rekommendera Babylove baserat på denna upplevelse och uppmanar andra att vara försiktiga.

2025幎8月28日

Hej, 🌷

Vi beklagar verkligen att du upplever situationen pÃ¥ detta sÀtt. Vi vill förtydliga att vi har besvarat alla dina mejl inom nÃ¥gra timmar, samt erbjudit kompensation för de problem som uppstÃ¥tt. DÀremot kunde vi tyvÀrr inte godkÀnna de höga kostnader du begÀrde för att lagerhÃ¥lla ett paket som skulle returneras, dÃ¥ dessa inte baserades pÃ¥ nÃ¥gra standardersÀttningsnivÃ¥er. 🙏 /Babylove

Köp inte hÀr!!

BestÀllde en sÀng med en viss leveranstid. Får sen info om att den tiden inte gÀller och får nytt datum. Det Àr flera veckor efter den lovade tiden. Dessa datum stÀmmer dock inte heller och nÀr jag frågar får jag till svar att den berÀknade nya tiden Àr flera veckor fram IGEN. De erbjuder ingen kompensation för besvÀret heller! Och det nya datumet Àr inte ens en garanti.. totalt vÀrdelöst!

2025幎8月26日

Hej, 🌷

Vi beklagar verkligen att du upplever din bestÀllning pÃ¥ det hÀr sÀttet och vi vill be om ursÀkt för de förseningar som uppstÃ¥tt. 🙏 Det stÀmmer att just den modell du bestÀllde tyvÀrr har haft leveransproblem frÃ¥n fabriken.

Vi försökte Àven se över möjligheten till kompensation för besvÀret, men dÃ¥ du valde att makulera din order avslutades Àrendet dÀr. 💛 /Babylove

5぀星のうち1の評䟡

Vi har bestÀllt en juniorsÀng med en

Vi har bestÀllt en juniorsÀng med en leveranstid angiven som 2-4 veckor på deras hemsida. Det har gått över 7,5 veckor och vi har fortfarande inte fått en sÀng levererad hem till oss. Som ett pålitligt företag tycker vi Àven att man bör få ett mail skickat med info om att bestÀllningen år försenad men tyvÀrr Àr det vi sjÀlva som har fått maila ett flertal gånger för att veta vad som har hÀnt med vår bestÀllning. Upplever inte heller att kundtjÀnst har haft god service och förstående attityd de gånger vi har behövt maila dem.

2025幎8月20日

Hej, 🌷

Vi vill börja med att be om ursÀkt för förseningen och för att kommunikationen inte har levt upp till dina förvÀntningar. 🙏 Vi förstÃ¥r verkligen att det kan kÀnnas frustrerande nÀr man behöver vÀnta lÀngre Àn utlovat och inte fÃ¥r tydlig information.

Vi kan se att din sÀng nu har levererats och hoppas innerligt att ni Àr nöjda med den. 💛 /Babylove

5぀星のうち5の評䟡

Vi köpte en Beckey hussÀng med

Vi köpte en Beckey hussÀng med madrasser – helt fantastisk! 🌟
SÀngen Àr otroligt fin och vår son Àlskar den. ❀
Trots att den fick nÃ¥gra smÃ¥ mÀrken under leveransen, löste Babylove allt snabbt och smidigt tack vare bÀsta Hanna pÃ¥ support. 🙏

Vi rekommenderar Babylove till 100 % – bÃ¥de deras produkter och service Àr i toppklass! 👌✚
Anna

2025幎8月20日

HussÀng till barnet

Vi köpte en HussÀng till barnet och fick den precis vid den tiden vi skulle vilja ha.
Det Ànda som hÀnde var det att en liten del av sÀngen var skadad ev under transporten, men med hjÀlp av Hanna på kundservice fick vi en ny del som ersÀttning.
Super nöjd med supporten och speciellt Hanna vid trevlig och hjÀlpsam bemötande.

2025幎8月18日
5぀星のうち1の評䟡

Bristande kvalité och ingen kÀnsla för kundhantering

Jag Àr vÀldigt besviken på detta babylove. VåningsÀngen jag bestÀllde höll inte alls den kvalitet som utlovades, materialen kÀndes billiga och konstruktionen var långt ifrån stabil. Dessutom blev leveransen kraftigt försenad, vilket gjorde hela köpupplevelsen frustrerande. Det vÀrsta Àr att jag har fått defekta varor flera gånger vid olika tillfÀllen, vilket visar på bristande kontroll i deras produktion eller lagerhantering. Samt att jag fått köpa egna skruvar till sÀngen. NÀr jag kontaktade kundtjÀnst för att få hjÀlp erbjöd de endast presentkort på 500 kr som kompensation för allt besvÀr, vilket inte kÀnns rÀttvist eller anvÀndbart för mig. Jag kan tyvÀrr inte rekommendera detta företag till någon som vill ha en pålitlig och kvalitativ produkt.

Uppdatering: Jag har lÀst ert svar, men anser inte att det speglar situationens allvar. Att kalla 10 % kompensation rimligt nÀr jag fick en trasig/saknad vara och behövde lÀgga både tid och energi på att lösa problemet kÀnns snarare som att ni försöker bagatellisera det intrÀffade.

Som kund förvÀntar jag mig inte bara en produkt som lever upp till kvalitetskrav på papperet, utan också att den levereras hel, komplett och utan strul NÀr det inte sker bör ansvaret ligga på er, inte på mig.

Min upplevelse Àr att ert fokus låg mer på att minimera kostnaden för er sjÀlva Àn på att faktiskt ta ansvar och göra rÀtt för kunden. Det hÀr lÀmnar mig med ett mycket negativt intryck, och jag kommer tyvÀrr inte att handla hÀr igen.

2025幎8月1日

Hej, 🌷

Tack för att du delar din upplevelse – vi Àr ledsna att höra att du kÀnner dig besviken. VÃ¥ra sÀngar tillverkas i EU och Àr bÃ¥de testade och certifierade för att leva upp till höga kvalitetskrav. Ibland kan det tyvÀrr ÀndÃ¥ uppstÃ¥ leveransskador eller att delar saknas, och dÃ¥ Àr vÃ¥rt fokus alltid att Ã¥tgÀrda felet sÃ¥ snabbt som möjligt. 🙏

NÀr det gÀller kompensationen motsvarade den i ditt fall cirka 10 % av sÀngens vÀrde, vilket vi anser vara en rimlig nivÃ¥ i förhÃ¥llande till det intrÀffade. Samtidigt tar vi sjÀlvklart till oss av din feedback för att kunna bli bÀttre framöver. 💛 / Babylove

5぀星のうち1の評䟡

Bad quality and useless customer service

Ordered a toddlerbed, which started creaking to the point of waking up the toddler. The creaking could be heard throughout the entire house. Customer service was helpful at first pointing out what could cause the creaking and how this could be solved. When the creaking came back after just 2 days, they proposed to send spare parts. However, at that point, we've been dealing with a creaky bed for over 3 months and requested a refund due to a faulty product, as we did not want to wait multiple weeks for spare parts, with no guarantee that this would actually solve the issue. We'd lost trust in the product and believe it to be a design fault. Baby love denied this request and was more difficult to deal with than our toddler that woke up multiple times a night. We gave up an bought another bed from a more reliable place

2025幎5月1日

Hello, 🌷

Thank you for sharing your experience. We are truly sorry to hear about the difficulties you had with the toddler bed and the inconvenience it caused for your family. 🙏

All of our beds are manufactured in the EU and are both tested and certified. In rare cases, issues such as creaking can occur, and our focus is always to resolve the problem by providing guidance or sending out replacement parts.

We understand that in your case this solution did not meet your expectations, and we regret that we could not find a resolution that felt satisfactory for you. 💛 Your feedback is valuable to us and will be taken forward to improve both our products and our service. /Babylove

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。