In korte tijd diverse kleding artikelen besteld. Geen enkele keer teleurgesteld. In verleden zo vaak teleurgesteld in bedrijven maar ben blij verrast door materiaal pasvorm en verzending nog niets te... もっと見る
企業が回答しました
Artikel Retour. Ik had een keukenblok besteld en na het uitpakken zag ik dat ik deze niet kon plaatsen zoals gewenst. Zorgvuldig weer ingepakt, kon natuurlijk niet meer op de zelfde wijze maar het... もっと見る
企業が回答しました
We hebben 3 badmatten (verschillende maten) en 6 grote badhanddoeken gekocht bij Bader. Na tig keer wassen nog steeds veel stof en pluizen het dwarrelt door het huis en laat na afdrogen pluisjes op j... もっと見る
企業が回答しました
Super snelle website, levering en goede kwaliteit. Heel fijn dat er ook broeken bestaan voor mensen met een kleinere lengte! Gedrongen is wellicht een wat minder fijne uitdrukking (hier kan misschien... もっと見る
企業が回答しました
Postorderbedrijf BADER staat sinds 1929 voor kwaliteit & klantentevredenheid ✓ Kwaliteitsgarantie van alle producten ✓ Competente klantenservice ✓ Nu bestellen!
5902 VA, Venlo, オランダ
ネガティブなレビューの 75%に回答しています
通常2週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

BADER postorders からの回答
Achteraf betalen met klarna werkt niet, wordt evengoed direkt van je rekening afgeschreven
Ik had een 3deurs tuinkast besteld. Gebruiksaanwijzing staat achterop de doos, maar is onduidelijk en de handgrepen zitten lager dan op foto op de site. Foto op de site moet je voor de handgrepen aanhouden, dan zittrn de schroefgaten goed.
Het is lastig in elkaar te zetten, mede door onduidelijke afbeeldingen op de gebruiksaanwijzing. Het is vooral zelf puzzelen. Het kliksysteem om de kast in elkaar te zetten is wel stevig als het vast zit, maar zit er iets niet goed, dan megalastig om het los te krijgen.
De achterplaten zijn ook lastig erin te krijgen. En je moet er heel erg goed op letten dan de schroefgaatjes op de goede hoogte zitten van de schroefuitsparingenin de zijpanelen.
Eigenlijk moet je de kast met 5 personen in elkaar zetten twee houden de zijpanelen vast, 1 middenpaneel, 1 schuift de achterplaten erin en 1 die de achterplaten begeleidt zodat ze goed in de gleuven vallen.

BADER postorders からの回答
Laatste ervaring minder, door nog steeds geen levering van bestelling na bevestiging van Bader, dat artikels een week geleden de deur zijn uitgegaan.

BADER postorders からの回答
De bezorging prima en keurig verpakt.
De betaling na terugzending van mijn artikel allemaal heel goed gedaan. Heel goede ervaring met dit bedrijf.
Top Bader, ga zo door.

BADER postorders からの回答
Ik heb op 8 september een rollato/ rolstoel ontvangen. Bij de functie rollator klapte bij aankomst de voetsteun ope . Zodat ik bij passeren mensen tege hun schenen reed. We hebben er een elastiek rond gedaan en meteen melding gemaakt. Het is nu 18 september en alleen gehoord dat het van diversen factoren afhangt of hier iets mee gedaan wordt. Ook zouden ze vanaf 8.00 uur bereik aar zijn . Nu 8.25 uur en nog steeds bandje u belt buiten onze openingsuren

BADER postorders からの回答
We hebben in 1 bestelling 3 artikelen besteld.
Dit in verschillende pakketten aangekomen.
Alle goederen zijn retour gegaan 3 weken geleden als twee pakketten.
1 artikel is reeds retour betaald . het andere retour bedrag kan 2 tot 6 weken duren voordat het eindelijk retour betaald wordt.
ook zeggen ze dat 1 van de pakketten nog niet aangekomen is terwijl de track en trace zegt dat ze al twee weken geleden zijn afgegeven door DHL.
KORTOM NOOIT IETS BESTELLEN BIJ DIT FLUTBEDRIJF.
Ik krijg een telnr van het duitse hoofdkantoor,dit is alleen niet bereikbaar.
Het gaat heel veel op OPLICHTING lijken.
DIT BERICHT WORDT GEWOON GENEGEERD ZOALS WAS VERWACHT.
NOOIT MEER IETS BESTELLEN HIER

BADER postorders からの回答
Vmorgen mijn pannenset ontvangen. In het rood besteld, in paars geleverd met de bijgevoegde mededeling: item niet meer leverbaar dus gelijksoortig te zien (???). Hoe kan dit bedrijf op deze manier zaken doen? Ongelooflijk onprofessioneel! Op de site de mogelijkheid rood te kiezen dus waarom geen bericht retour indien plots niet meer leverbaar. Had een hoop frustratie achteraf gescheeld! Heb een volledig rood ingerichte keuken dus wat moet ik met paars?Direct teruggestuurd. 1ste
keer Bader en uiteraard tevens de laatste keer Bader!
Zeer, zeer teleurstellend.
Afz. Hetty Jorritsma Amsterdam
N.a.v. de reactie van BADER:
Beste Joyce, Indien je mijn mail goed had gelezen kun je lezen dat ik NOOIT meer gebruik zal maken van Bader. Kans verkeken dus! Geen notitie op mijn klantaccount voor een eventueel vervangend product want ik ben zeer duidelijk geweest mbt mijn bestelling: ROOD is ROOD en geen PAARS!!! Wel het geld graag zo spoedig mogelijk terugstorten en daarna mijn account verwijderen!
Hetty Jorritsma, Amsterdam
Recent gebeld door een zeer vriendelijke medewerkster uit Venlo. Dat de moeite wordt genomen om na een slechte review de ervaring met de klant te bespreken en of het geld netjes is teruggestort stel ik
zeer op prijs. Achteraf gezien is eea toch redelijk snel in orde gekomen.
Hetty Jorritsma Amsterdam

BADER postorders からの回答
Goed doorzoekbare site. Makkelijk bestelproces.
Het Nederlands is af en toe krom. Klik je een shirt aan staat er broek. Verder duidelijke informatie

Heel lang wachten op je geld na retourzending. Na 3 weken nog niks ontvangen

BADER postorders からの回答
Altijd mooie artikelen en redelijk snel geleverd.

BADER postorders からの回答
Het is altijd een feest om bij BADER te bestellen en te ontvangen

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。