レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

In korte tijd diverse kleding artikelen besteld. Geen enkele keer teleurgesteld. In verleden zo vaak teleurgesteld in bedrijven maar ben blij verrast door materiaal pasvorm en verzending nog niets te... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Artikel Retour. Ik had een keukenblok besteld en na het uitpakken zag ik dat ik deze niet kon plaatsen zoals gewenst. Zorgvuldig weer ingepakt, kon natuurlijk niet meer op de zelfde wijze maar het... もっと見る

5つ星のうち2の評価

We hebben 3 badmatten (verschillende maten) en 6 grote badhanddoeken gekocht bij Bader. Na tig keer wassen nog steeds veel stof en pluizen het dwarrelt door het huis en laat na afdrogen pluisjes op j... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Super snelle website, levering en goede kwaliteit. Heel fijn dat er ook broeken bestaan voor mensen met een kleinere lengte! Gedrongen is wellicht een wat minder fijne uitdrukking (hier kan misschien... もっと見る

企業情報

1. イベント・エンターテインメント

当該企業による記述

Postorderbedrijf BADER staat sinds 1929 voor kwaliteit & klantentevredenheid ✓ Kwaliteitsgarantie van alle producten ✓ Competente klantenservice ✓ Nu bestellen!

連絡先

通常2週間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Mooi Web pagina

Mooi Web pagina. Super kleding. Goede Service.

2024年9月24日

Beste mevrouw,

Wat fijn om te zien dat u zo tevreden bent over onze website, kleding en service. Bedankt voor uw review.

5つ星のうち1の評価

Zeer lastig in elkaar te zetten, slechte beschrijving

Achteraf betalen met klarna werkt niet, wordt evengoed direkt van je rekening afgeschreven

Ik had een 3deurs tuinkast besteld. Gebruiksaanwijzing staat achterop de doos, maar is onduidelijk en de handgrepen zitten lager dan op foto op de site. Foto op de site moet je voor de handgrepen aanhouden, dan zittrn de schroefgaten goed.
Het is lastig in elkaar te zetten, mede door onduidelijke afbeeldingen op de gebruiksaanwijzing. Het is vooral zelf puzzelen. Het kliksysteem om de kast in elkaar te zetten is wel stevig als het vast zit, maar zit er iets niet goed, dan megalastig om het los te krijgen.
De achterplaten zijn ook lastig erin te krijgen. En je moet er heel erg goed op letten dan de schroefgaatjes op de goede hoogte zitten van de schroefuitsparingenin de zijpanelen.
Eigenlijk moet je de kast met 5 personen in elkaar zetten twee houden de zijpanelen vast, 1 middenpaneel, 1 schuift de achterplaten erin en 1 die de achterplaten begeleidt zodat ze goed in de gleuven vallen.

2024年9月23日

Beste mevrouw,

Bedankt voor uw terugkoppeling.
Wat betreft betaling met Klarna kan ik u erover informeren dat wij inderdaad een betalingswijze aanbieden die valt onder de naam Klarna: Sofortüberweisung. Het geld wordt dan inderdaad direct via uw vertrouwde online bankomgeving betaald.

U kunt, indien u dat wenst, gebruikmaken van de betalingsmethode "achteraf betalen". Dit bieden wij aan bij bestellingen per telefoon, email of briefkaart. U betaalt dan alleen voor de producten die u behoudt.

Indien wij nog iets kunnen betekenen m.b.t. het ontvangen product, dan vernemen wij dat graag. U mag dan een email sturen aan: meinservice@bader.nl.

Mijn excuses voor het ontstane ongemak.

Makkelijk besteld

2024年9月22日

Beste Irmgard,

Bedankt voor uw goede review!

Minpuntje

Laatste ervaring minder, door nog steeds geen levering van bestelling na bevestiging van Bader, dat artikels een week geleden de deur zijn uitgegaan.

2024年9月21日

Beste mevrouw Eggen,

Bedankt voor uw review.

Natuurlijk wil ik dit verder voor u nakijken.
Zou u mij een email sturen met daarin uw volledige NAW-gegevens en/of klantnummer? Het emailadres is: meinservice@bader.nl.
Zodra ik de informatie heb ontvangen zal ik dit voor u controleren.

Alvast bedankt voor uw reactie en mijn excuses voor het ervaren ongemak.

Fijne producten

Fijne producten

2024年9月21日

Beste mevrouw Marja,

Bedankt voor uw mooie review!

Altijd top

Zoals altijd top

2024年9月19日

Beste heer, mevrouw Postema,

Wat leuk om te lezen dat u het als "altijd top" ervaart.
Bedankt voor uw goede review.

5つ星のうち4の評価

De bezorging prima en keurig verpakt

De bezorging prima en keurig verpakt.
De betaling na terugzending van mijn artikel allemaal heel goed gedaan. Heel goede ervaring met dit bedrijf.
Top Bader, ga zo door.

2024年9月18日

Beste mevrouw Willy de Lange,

Wat goed om te lezen dat alles goed is gegaan en dat u tevreden bent! Bedankt voor uw mooie review.

heel gemakkelijk

zeker aan te bevelen,

2024年9月18日

Beste mevrouw Johanna van Rijswijk,

Dat is een mooie review! Hartelijk dank hiervoor.

Incorrecte rollator/rolstoel

Ik heb op 8 september een rollato/ rolstoel ontvangen. Bij de functie rollator klapte bij aankomst de voetsteun ope . Zodat ik bij passeren mensen tege hun schenen reed. We hebben er een elastiek rond gedaan en meteen melding gemaakt. Het is nu 18 september en alleen gehoord dat het van diversen factoren afhangt of hier iets mee gedaan wordt. Ook zouden ze vanaf 8.00 uur bereik aar zijn . Nu 8.25 uur en nog steeds bandje u belt buiten onze openingsuren

2024年9月8日

Beste mevrouw Ineke Sander,

Bedankt voor uw terugkoppeling.

Een product behoort goed te zijn en ook correct bij u aangeleverd te worden. Ik wil de status graag voor u nakijken. Zou u daarom zo vriendelijk willen zijn om een email met uw volledige NAW-gegevens te sturen aan: meinservice@bader.nl? Zodra ik deze heb ontvangen controleer ik dit voor u en neem contact op.

De afdeling Klantenservice is van maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 08:30 - 17:00 uur. De bestelaanname heeft ruimere openingstijden.

Mijn excuses voor het ongemak en ik hoor graag van u.

5つ星のうち1の評価

We hebben in 1 bestelling 3 artikelen…

We hebben in 1 bestelling 3 artikelen besteld.
Dit in verschillende pakketten aangekomen.
Alle goederen zijn retour gegaan 3 weken geleden als twee pakketten.
1 artikel is reeds retour betaald . het andere retour bedrag kan 2 tot 6 weken duren voordat het eindelijk retour betaald wordt.
ook zeggen ze dat 1 van de pakketten nog niet aangekomen is terwijl de track en trace zegt dat ze al twee weken geleden zijn afgegeven door DHL.
KORTOM NOOIT IETS BESTELLEN BIJ DIT FLUTBEDRIJF.
Ik krijg een telnr van het duitse hoofdkantoor,dit is alleen niet bereikbaar.
Het gaat heel veel op OPLICHTING lijken.

DIT BERICHT WORDT GEWOON GENEGEERD ZOALS WAS VERWACHT.
NOOIT MEER IETS BESTELLEN HIER

2024年9月13日

Beste heer Grauwmeijer,

Bedankt voor uw terugkoppeling. U wordt zeker niet genegeerd. Ik wil hetgeen u meldt nader inzien voor u en de status van de terugbetalingen / retourzending voor u controleren. Zou u daarom zo vriendelijk willen zijn om mij een email met uw volleidge NAW-gegevens en/of klantnummer te sturen aan: meinservice@bader.nl? Zodra ik deze informatie heb ontvangen, kijk ik het na en neem ik contact op met u.

Mijn excuses voor het ervaren ongemak en alvast bedankt voor uw reactie.

5つ星のうち5の評価

Mooie catalogus en een leuke korting.

2024年9月11日

Beste heer, mevrouw Nijkamp,

Hartelijk dank voor uw mooie review en wat leuk om te lezen dat u onze catalogus mooi vindt. Fijn dat wij u blij hebben kunnen maken met een korting.

Pannenset review

Vmorgen mijn pannenset ontvangen. In het rood besteld, in paars geleverd met de bijgevoegde mededeling: item niet meer leverbaar dus gelijksoortig te zien (???). Hoe kan dit bedrijf op deze manier zaken doen? Ongelooflijk onprofessioneel! Op de site de mogelijkheid rood te kiezen dus waarom geen bericht retour indien plots niet meer leverbaar. Had een hoop frustratie achteraf gescheeld! Heb een volledig rood ingerichte keuken dus wat moet ik met paars?Direct teruggestuurd. 1ste
keer Bader en uiteraard tevens de laatste keer Bader!
Zeer, zeer teleurstellend.
Afz. Hetty Jorritsma Amsterdam

N.a.v. de reactie van BADER:
Beste Joyce, Indien je mijn mail goed had gelezen kun je lezen dat ik NOOIT meer gebruik zal maken van Bader. Kans verkeken dus! Geen notitie op mijn klantaccount voor een eventueel vervangend product want ik ben zeer duidelijk geweest mbt mijn bestelling: ROOD is ROOD en geen PAARS!!! Wel het geld graag zo spoedig mogelijk terugstorten en daarna mijn account verwijderen!
Hetty Jorritsma, Amsterdam

Recent gebeld door een zeer vriendelijke medewerkster uit Venlo. Dat de moeite wordt genomen om na een slechte review de ervaring met de klant te bespreken en of het geld netjes is teruggestort stel ik
zeer op prijs. Achteraf gezien is eea toch redelijk snel in orde gekomen.
Hetty Jorritsma Amsterdam

2024年9月10日

Beste mevrouw Jorritsma,

Bedankt voor uw terugkoppeling en ik kan me inderdaad in uw opmerking vinden dat rood en paars nou niet echt op elkaar lijken. Het is een standaard procedure dat, indien we een product niet meer op voorraad hebben / niet meer leverbaar is, er een vervanger wordt gestuurd. Dat kan ook een andere kleur betreffen.

Echter kunnen wij op uw klantaccount aangeven dat u het niet wenst om vervangende producten te ontvangen. In dat geval blijft de originele bestelling staan totdat het product weer op voorraad is gekomen.

Indien u dit wenst kunnen wij dit graag op uw klantaccount instellen en ik hoop uiteraard dat u dan nog een kans aan Postorderbedrijf BADER geeft. U mag uw wens via de email doorgeven: meinservice@bader.nl.

Mijn excuses voor het ervaren ongemak.

5つ星のうち5の評価

Veel keuze en goede kwaliteit.

Veel keuze en goede kwaliteit.

2024年9月10日

Beste heer, mevrouw Polaski,

Bedankt voor uw goede review!
Wij bieden u graag een ruim assortiment aan en uiteraard producten van goede kwaliteit.

Goed doorzoekbare site

Goed doorzoekbare site. Makkelijk bestelproces.
Het Nederlands is af en toe krom. Klik je een shirt aan staat er broek. Verder duidelijke informatie

2024年9月9日

Beste mevrouw Holland,

Hartstikke bedankt voor uw review!
Het klopt dat de vertaling op onze website af en toe niet klopt. Dat kan ermee te maken hebben dat de vertalingen vanuit Duitsland naar het Nederlands worden gedaan, neemt niet weg dat deze wel dienen te kloppen. Indien u hierbij iets opvalt dan mag u dat altijd bij ons melden via: meinservice@bader.nl. Wij zullen er dan voor zorgdragen dat dit een correcte vertaling wordt.

Prima aankoop!

Lekker dat verzenden gratis is. Was vlot geregeld. Goede prijs!

2024年9月8日

Beste mevrouw Gootjes,

Wat een mooie review, dankuwel daarvoor!

5つ星のうち1の評価

Retourneren mag best beter en sneller

Heel lang wachten op je geld na retourzending. Na 3 weken nog niks ontvangen

2024年9月5日

Beste heer Mulder,

Bedankt voor uw terugkoppeling.
Het klopt inderdaad dat een retourprocedure gemiddeld 4-6 weken in beslag neemt. Dat komt omdat de retourzendingen in ons magazijn te Duitsland worden verwerkt. Zodra dit is gebeurd wordt het geld per ommegaande aan u teruggestort.

Op uw klantaccount is de retourzending op 11 september jl. verwerkt en is het geld per ommegaande aan u teruggestort op de rekening waarmee u heeft betaald. Voor u is dit in de aankomende 5 dagen zichtbaar onder de noemer van BADER of Payone.

U heeft ook de mogelijkheid om bij ons op rekening te bestellen. U betaalt dan achteraf binnen 30 dagen alleen voor de producten die u wenst te behouden. Deze betaalmethode bieden we alleen bij telefonische- of schriftelijke bestellingen aan. U hoeft dan in ieder geval niet te wachten op teruggaaf van uw geld.

Ik hoop dat u hiermee meer uitleg heeft gekregen en dat u wellicht gebruik gaat maken van achteraf betalen.

Mocht u toch nog vragen / opmerkingen hebben dan kunt u graag een email sturen aan: meinservice@bader.nl.

Mijn excuses voor het ervaren ongemak.

Overzichtelijke webshop

Overzichtelijke webshop, fijne navigatie.

2024年9月4日

Beste mevrouw Goudsmit,

Hartstikke bedankt voor uw review!
Goed om te lezen dat u het een fijne navigatie vindt op onze webshop. Door de terugkoppeling van onze klanten kunnen we ons altijd verbeteren en weten we ook wat er juist heel fijn werkt voor u als klant.

5つ星のうち5の評価

Het is altijd een feest om bij BADER te…

Het is altijd een feest om bij BADER te bestellen en te ontvangen

2024年8月30日

Beste mevrouw Timmer,

Nou dat is nu nog eens leuk om te horen!
Bedankt voor uw mooie review, dat we nog heel veel feestjes met elkaar mogen vieren ;-).

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。