Super skøn butik med mange skønne varer. Jeg har nu prøvet at handle hos dem online og vil klart anbefale “Balsalen”. De sender hurtigt og returnerer man får man også hurtigt pengene retur Jeg vil... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Min absolut favorit butik i Århus ❤️ Mit hjem er fuld af dejlige ting derfra, gulvtæpper, puder, lys i smukke farver og kopper i køkkenet. Ønsker og håber I altid vil være en fysisk butik, bybilledet... もっと見る
Meget professionelt firma. Flotte ting af god kvalitet. Har købt et tæppe af vævet jute, smukt og rigtig god kvalitet. Jeg har bestilt et mere. Priserne er yderst rimelige. Meget hurtig levering.... もっと見る
Helt fantastisk god kundeservice kan man få ved Balsalen.dk. Den skal man lede længe efter… Bestilte varer online i går eftermiddags, og har modtaget dem idag. Ringede efterfølgende til dem igår sent... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Shop hos Balsalens nye online univers - Livsstil, Unika & Bolig- Stort udvalg af danske og internationale brands
Guldsmedgade 22D, 8000, Aarhus, デンマーク
- info@balsalen.dk
- balsalen.dk
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常24時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
god oplevelse af hjemmeside og det…
god oplevelse af hjemmeside og det bestilte kom hurtigt.
Super god kundeservice!
Super god oplevelse med deres kundeservice - jeg var for langsom til at afhente en pakke der blev sendt retur og de forsøgte både at følge op på telefon og da det ikke lykkedes, så tilbagebetalte de automatisk beløbet. Super god service!
Hurtig og problemfri levering af er…
Hurtig og problemfri levering af er godt produkt
Fin hjælp på telefon
Fin hjælp på telefon - derefter hurtig expedition fra butikken til at klare den hurtige forsendelse - så tusind tak for det.
Super service og hurtig levering
Super service og hurtig levering. Fortjener alle 5 stjerner
Stor fornøjelse at handle hos jer
Stor fornøjelse at handle hos jer. Hurtigt levering. Det varmt anbefalingers.
Lækre produkter og hurtig levering.
Bestilte et par varer om aftenen,men
Bestilte et par varer om aftenen,men straks næste morgen annullerede jeg købet. Alligevel modtog jeg varerne . Ringede og sagde, jeg ville komme retur med dem, når jeg kom til Århus igen. Det skulle, sagde I, være inden 14 dage, ellers ville I ikke tage retur. Ergo måtte jeg returnere forbenen regning, til trods for, at det var jer, der overså min annullering. Ikke i orden efter min mening . So fare :min yndlingsbutik på århusture og som netinspirator.

Balsalen からの回答
Hurtig levering og respons på mail
Hurtig levering og respons på mail. Fornøjelse at handle hos dette firma.
Hurtig ekspedition/levering
Hurtig ekspedition/levering -
Havde set varerne i jeres fysiske butik. Bestilte da jeg kom hjem
Lynhurtig forsendelse af 2 lækre…
Lynhurtig forsendelse af 2 lækre produkter, som tillige var pakket fint ind sammen med en sød personlig hilsen💚
Cozy store and personable service
Cozy store and personable service. Lovely atmosphere

Balsalen からの回答
En fantastisk butik både online og fysisk
Balsalen er en fantastisk butik både on- og offline med altid lækre kvalitetsprodukter, som man kan mærke der er lagt mange kræfter i at udvælge. God og smilende service i butikken og en velfungerende online shop. Hurtig levering.

Balsalen からの回答
Hej skønne piger i balsalen jeg blir…
Hej skønne piger i balsalen jeg blir altid i dejligt humør når jeg shopper hos jer og det skyldes den super fine service og en masser lækre varer og så er det helt tydeligt i elsker jeres job og butik så tusind tak fra en kunde som altid blir fristet til at købe mere end planlagt
De største anbefalinger fra Kirsten

God service!
Jeg fik i fødselsdagsgave et vækkeur. Desværre gik det i stykker. Veninden, der forærede mig det, havde slettet kvitteringen, men Balsalen foreslog, at jeg alligevel sendte det retur med angivelse af, hvornår det var købt. Nu har jeg modtaget et nyt.
God service - og god stil!

Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。