We hebben verwarmde sokken gekocht. Deze werkte heel goed. De rechtersok ging kapot. Kan gebeuren na regelmatig gebruik. We hebben toen contact opgenomen met klantcontact. De reactie was heel snel en... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
⚠️ AVISO DE SEGURIDAD - @Bertschat_es He sufrido un incidente grave con los guantes Pro-Dual (Pedido ES51834). El sistema interno alcanzó temperaturas tan altas que las resistencias se fundie... もっと見る
企業が回答しました
4 jaar geleden kocht ik hier mijn eerste handschoenen op accu. Tussen toen en nu heeft het product mijn verwachtingen ver overtroffen. Niet alleen het artikel maar ook comfort-producten straalt servic... もっと見る
… a valid excuse to not use my bicycle to commute to work. Cold hands -which was my other excuse- are a thing of the past now thanks to the heated Bertschat gloves. Recommended! (One note of caution:... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
BERTSCHAT®️ is an international brand with over 15 years of experience in specializing the sales of convenience products. The products are further developed every year, so we can always offer the best and most advanced products that protects against the most extreme weather conditions.
連絡先
通常1週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Zeer tevreden met Bertschat
Zeer tevreden met Bertschat, helaas waren de bestelde handschoenen te groot voor ons (kleinste maat), maar de gehele ervaring inclusief het retour sturen is prima verlopen. Als ik weer handschoenen zoek ga ik zeker weer hier kijken.
Mijn klacht serieus genomen en goed…
Mijn klacht serieus genomen en goed afgehandeld.
Top product op de fiets .. maar ook bij het klussen
Top product op de fiets ... lange batterijduur zelfs op de hoogste stand.
Daarnaast inmiddels ook gebruikt tijdens het buiten klussen bij min3 graden ... ook daar helemaal top
The customer support answered my…
The customer support answered my questions, fast responses, and even found a solution to a delivery problem I had in my country. Currently waiting for my delivery and ill give an update.
Goede service en snelle levering
Goede service en snelle levering; verwarmde sloffen gingen stuk net na de garantie periode van een jaar; keuze werd aangeboden voor reparatie of aanschaf nieuw paar met flinke korting
Goede service (en garantie)
fiets stoelverwarming
Mijn vrouw is erg tevreden van de fiets stoelverwarming :)
Dit is de beste beoordeling van uw product.
The gloves work perfectly
The gloves work perfectly. And also the assistance for advice and clarifications is timely.
Daniele
Geen aanrader
Geen aanrader. Handschoenen zouden volgens maattabel passen maar waren bij de vingers veel te lang. Retour duurt ook best lang. Nog steeds in afwachting van de retourverwerking.
Wanneer je een mail stuurt, krijg je meteen een antwoord van hun AI chatbot. Het wordt niet meer inhoudelijk opgepakt tenzij je NOG een keer een mail stuurt. Zeer onpersoonlijk en klantonvriendelijk. Ze reageren kennelijk sneller op een review dan het verwerken van het retour :’)

BERTSCHAT® からの回答
Kwaliteitsproducten met een uitzonderlijk goede klantendienst
Pijnlijke wintervingers zijn elk jaar een kwelling. Vorig jaar heb ik voor het eerst (kwalitatieve) verwarmde handschoenen geprobeerd en dat was een wereld van verschil. Alleen merk ik dat ik nog wat extra warmte kan gebruiken die mijn huidig paar niet kan leveren. Daarom na een tijd twijfelen en overleggen met de (ongelofelijk responsieve) klantendienst deze Berchtschat Pro met Dual Heating besteld.
. Producten net ontvangen; geven een zeer kwalitatieve indruk; zelfs in vergelijking met de verwarmde handschoenen van een ander merk. De palm is van stevig materiaal met veel grip , de rest van de buitenbekleding is stevig en geschikt voor de elementen. Binnenvoering zit vast aan de buitenkant, dus die trek je er ook niet zomaar uit.
. Heel vlotte bestelling en verzending
. De klantendienst is bijzonder snel en levert accurate antwoorden. Vaak binnen het halfuur
Kortom, heel positieve indruk. Dit paar wordt deze winter in elk geval uitgebreid getest :-)
Heerlijke handschoenen
Heerlijke handschoenen. Lekker warm en handig met de verschillende standen. Super blij mee 😊
Beheizbare Sohlen
Ich benutze die beheizbaren Sohlen bei Fahrradfahren, super Sache.
Leider kann man die Akkus nicht erneuern,
deswegen auch im Sommer die Sohlen öfter
mal einschalten und zu ca. 75% neu laden!
Gruß Horst
mijn ervaring met Bertschat
ik heb verwarmde handschoenen en verwarmde sokken besteld, ze werken super goed en ben super tevreden over de kwaliteit van de spullen, ben zelf op vakantie geweest naar Lapland, de verwarmde handschoenen en sokken kwamen goed van pas, geen kouden voeten en handen gehad in Lapland, over het algemeen zijn de handschoenen en sokken super comfortabel.
Next day delivery
Next day delivery! Incredible! I’ve been using the BERTSCHAT dual heating for a while now, and they’ve exceeded my expectations.
Prima producten voor wintersport
Mijn eerste ervaring was goede service bij de aankoop en mooie kwalitatieve producten. Sokken en handschoenen gekocht voor de wintersport en een week gebruikt. Daarna een jaar niet gebruikt uiteraard. Voor de tweede keer op wintersport en kwam ik tot de ontdekking dat de bedrading voor de accu in de sokken kapot zijn. De mantel is gebroken. Ik heb contact gezocht met Bertschat en na diverse gesprekken hebben ze het netjes opgelost door een nieuwe sok op te sturen. Ondanks dat in tijd de garantie voorbij was, maar in gebruik maar weinig gebruikt. De kabel blijft wel een kwetsbaar punt in het ontwerp.

Recensie: Bertschat Dual Heating handschoenen
We hebben de Bertschat Dual Heating handschoenen voor mijn vrouw gekocht. Bij eerste indruk oogt het product hoogwaardig, al is het jammer dat de handschoenen in China zijn gemaakt.
De accu’s laden snel op en geven met een groen lampje aan wanneer ze vol zijn. Het aansluiten van de accu’s op de kabel in de handschoen vraagt wat oefening, maar al snel weet je hoe ze het beste passen. De pasvorm is wat strak, waardoor de handschoenen niet heel makkelijk aan te trekken zijn, maar het comfort is goed. Gelukkig functioneren de handschoenen prima en warmen ze goed op. Mijn vrouw merkt wel op dat de linkerhandschoen op dezelfde stand iets minder warm wordt dan de rechter.
De handschoenen moeten nog op de fiets worden getest, maar ik verwacht dat ze ook daar goed zullen presteren. Mijn vrouw is in elk geval erg tevreden met de verwarmde handschoenen van Bertschat.
Super goede service…
Goede informatie over de verschillen tussen de dames en heren modellen. Ook een defect met de accu gelijk zonder gedoe opgelost door een nieuwe op sturen. Heel fijn contact!
I am a motorcycle rider 365/365!
I am a motorcycle rider 365/365 and recently moved on to a much colder area. In the winter I couldn't manage the cold unlit bertchat heated pants and shirt set became my best cloths ever! They are reliable, light weight and very useful. The support of the company is also very helpful. If you have any questions they always gives you the best experience. And even if you have any malfunction in your products (like I did) they responded immediately without any hesitation!!
beheizbare Sohle lässt den Fuß kalt
Ich habe mir beheizbare Sohle dieser Firma gekauft. Die Sohlen heizen auf der Unterseite der Sohle, sodass der Fuß selbst in einem dicken Winterstiefel nicht warm wird. Damit der Fuß warm wird, muß m. E. die Oberseite beheizt werden. Zudem ist die spürbare Temperatur max. handwarm. Von den angegebenen 68 Grad, die die Heizdrähte warm sein sollen, ist fast nichts zu spüren.
Ich konforntierte den Kundendienst von Bertschat damit und bat um Austausch.
Die Antwort lautete: "Das ist schon richtig so. es geht darum, dass sich die Wärme verteilt."
Ich möchte doch meinen Fuß wärmen und nicht meinen Schuh!!!!! Die Sohlen sind in dieser Version absolut unbrauchbar.
Für eine Rücksendung und Bearbeitung wird zudem 10,- + 25,-€ berechnet, wenn kein Mangel vorliegt. Der "Hersteller" bestätigt in seiner Antwort ja, dass die Funktionalität so korrekt sei.
Der "Service" der Firma ist nicht zielführend.
Ein seriöser Anbieten handelt anderst.
Der Rechtsweg ist hier für mich unabdingbar.

Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。