1. klasses kundeservice og lynhurtig forsendelse. Modtage min vare helt efter planen og til tiden, desvÊrre var der sket en transportskade. Jeg kontaktede deres support pr. mail, og pÃ¥ 9 minut... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg kÞbte en stor kompressor hos Beslagsmeden. DesvÊrre fik den en mindre kosmetisk skade under transporten, men det blev hÃ¥ndteret hurtigt og professionelt. Vi fandt en god lÞsning med en rimeli... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Hurtig og venlig kommunikation. Varerne kom meget hurtigt, ogsÃ¥ hurtigere end lovet, og da én viste sig at vÊre defekt forsÞgte vi fÞrst at finde en lÞsning med en alternativ vare og til slut en refu... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg har kÞbt diverse skruer, hyldeknÊgte, vÊgbeslag, franske ophÊng af flere omgange over de sidste Ã¥r. Det er en super fed simpel webshop med en sÞgefunktion der bare virker! Samtidigt er priserne... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Professionelle mÞbelbeslag til både private og erhverv! Find alt indenfor beslag til hjemmet, alt sammen i top kvalitet.
Frisenborgvej 6F1, 7800, Skive, ãã³ããŒã¯
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
Patrick var super flink og hjÊlpsom. Både i telefonen og da jeg hentede min ordre.
Jeg vil bestemt ikke tÞve med at handle hos ham igen.
Kongeservice og super leveringsperformance. Har handlet der mere end en gang og det bliver ikke sidste
Sendte varer jeg ikke kunne bruge retur og havde kredit nota to dage senere.
Super god service..
Kvalitetsprodukter og rigtig god service
Jeg har handlet flere gange hos Beslagsmanden og hver gang får jeg et kvalitetsprodukt til en skarp pris. Det der gÞr det specielt er den service, jeg har både fået rådgivning via telefon og på email - er ingen grund til at gå andre steder.
Vi kÞbte 10 greb til skabe. Et af dem var knÊkket. Patrick sender et nyt. Virkelig god serviceðð©ð°.
Jeg har efterhånden handlet en del gange på beslagsmanden og kan kun anbefale dem på det hÞjeste, de er super gode til at vejlede og servicen er helt i top.
SÃ¥ helt klart store anbefalinger herfra.
Fik tilsendt de forkerte skruer. Til trods for et tilsendt billede der tydeligt viser, at skruerne har de forkerte mål, påstår firmaet, at det er de rigtige...

Beslagsmanden ããã®åç
Jeg bestilte nogle dÞrstopper og et skilt til toliettet, helt uden problemer. Så fint.
Jeg kan kun anbefale Beslagsmanden.dk! Patrick kom med rigtig god og hurtig vejledning via mail, og pakken blev sendt lynhurtigt. Der er intet negativt at sige om nogen dele af forlÞbet.
Fantastisk service, hver gang! SvÊr at komme igennem til på telefonen, men hvad gÞr det når e-mail og levering er lynende hurtig.
Super gode priser og bestilling gik fint, nu bare at vente på varene kommer :)
Fremragende service
Hurtig svar, hurtig hjÊlp og hurtig levering.
Bestilte et produkt med ekspres levering og fik det dagen efter. Normal leveringstid var ca. 1 uge.
God og hurtig hjÊlp/vejledning til at finde de rigtige beslag og skruer.
Varerne kom som aftalt.
Super oplevelse.
Bestilte nogle smÃ¥ting, sÃ¥ det var ikke den helt store ordreâŠjeg havde et par tvivlspÞrgsmÃ¥l, som jeg sendte pÃ¥ mailâŠtror ikke der gik to minutter, inden der kom svar,,,varerne fik jeg dagen efterâŠsuper service og mine varmeste anbefalinger..
Vi har kÞbt 30 nye greb til vores kÞkken - vi har fÃ¥et en meget fin behandling - lÊkre greb til en god pris og af en god kvalitet. Vi har vÊret i kontakt med firmaet pr tlf og fÃ¥et en fantastisk og imÞdekommende betjening. Vi kan klart anbefale firmaet - super ð€©.
Jeg fik en super god kundeservice fra Beslagsmanden, så jeg fik netop de ting, jeg skulle bruge.
Jeg var sprunget ud i et gÞr-det-selv projekt, hvor jeg var meget i tvivl om, netop hvilke produkter, jeg havde brug for til mit projekt. Jeg fik ringet til Beslagsmanden, som var meget behjÊlpelig og fik guidet mig til, hvad jeg skulle kÞbe. Alt passede perfekt - og endda med super hurtig levering.
Er meget tilfreds og vil klart anbefale Beslagsmanden :)
Har bestilt hyldebÊre 2 gange og fÃ¥et forkerte begge gange sÃ¥ nu prÞver jeg et andet sted ð

Beslagsmanden ããã®åç