レビュアーのコメントを見てみましょう
All kommunikasjon foregår via e-post. Det er bra for da slipper man å vente timevis på telefon på ledig kundebehandler. Rask tilbakemelding og god veiledning i forbindelse med feilsøking og innsendels... もっと見る
Vi har vært i kontakt med kundeservice flere ganger grunnet feil/ting sluttet og fungere. Vi har fått god og rask hjelp de gangene vi har vært i kontakt. Aldri noen problemer ☺️
企業が回答しました
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常2週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Første er softskill
Første er softskill. Føler det er mye robot svar. Har tre saker løp av 2 år med de og får de samme svar vær gang. Du må være nok så oppegående for å få hjelp. Er ikke nok med eksempel si den lekker luft. Her skal de bevises ,med såpevann og gå rundt å finne hullet, og filme nesten i 8k så de kan se at det er hull. Og få masse spørsmål som du alerede puttet i saken. Og svar kan ta 48 timer, så du må minst holde på en uke.

Bestway - Customer Service Norway からの回答
Enklte for burde ikkje svare kunder!!
Traff heldigvis ein så tok tak i ting og fekk ordna opp i det,ikkje alle de 4-5 andre eg var ikkje kontakt me så berre sku krangle og fortelle at g hadde feil,men såvidt det seg at feile låg hjå de!
Så eg vil oppfordre andre å handle andre steder der de faktisk ordne opp i ting!

Bestway - Customer Service Norway からの回答
Dårligste kundeservice jeg noensinne har opplevd, med god margin!
Får gjentagende E02 feilmelding på spaet som er knapt 6 mnd gammel. Vært i kontakt med kundeservice, frem og tilbake, i over en måned. Forklart problemet detaljer MINST fem ganger, lagt ved dusinvis av videoer og bilder, og dokumentasjon på at jeg har utført alle tiltak som skal kunne fikse problemet, men kommer ingen vei. Virker ikke som noe av det jeg skriver og sender over blir lest eller sett på. Får bare standardsvar som gjentar samme spørsmål som jeg nettopp har svart på, om og om igjen. Virker som de forsøker å trenere prosessen så lenge som mulig, i håp om at jeg til slutt gir opp. Har aldri opplevd maken til manglende vilje til å hjelpe noen gang.

Bestway - Customer Service Norway からの回答
Helt fantastisk service! Ny pumpe og nytt bad på reklamasjon levert på døra!
Helt fantastisk service!! For ca 6 mnd siden fikk vi problemer feil med pumpen til vårt Layxzspa boblebad! En enkel reklamasjon/support runde avklarte fort at pumpen var defekt. OK ny pumpe på vei og levert på døren!
Så fikk vi problemer med lekkasje i selve badet. Det virket som at limen var dårlig og luften bare forsvant. Igjen en ny runde med support som igjen fant ut at vi skulle få nytt bad på reklamasjon!
Igjen levert på døra!!
Ingen diskusjon, enkelt og greit super service!
Ryddig og god prosess i forbindelse med…
Ryddig og god prosess i forbindelse med feil på min pumpe del til spa bad.
Har fått erstattet pumpedel og hele prosessen var ryddig.
Fikk veldig rask og god service
Fikk veldig rask og god service. Ble tatt på alvor. Anbefaler dem videre
Jeg fikk raskt svar
rask respons god service
Kjapp service
Fikk ny pumpe mange dager før det som var blitt forespeilet.
Kjapp og flott service.
Rask og tydelig svar
Nicoline provided outstanding service
Nicoline provided outstanding service. Very happy with your customer service.
Fantastisk kundeservice fra start til…
Fantastisk kundeservice fra start til slutt. Gjaldt garantisak. Veldig kjapp behandling av saken, godt beskrevet hva jeg skulle gjøre. Alt i alt helt topp.
fikk rask og positiv tilbakemelding…
fikk rask og positiv tilbakemelding ved reklamasjonsssak
Rask og hjelpsom kundeservice
Rask og hjelpsom kundeservice
Pumpen fungerte ikke rett etter kjøp, men Bestway svarte raskt og sendte en ny. Takk for rask behandling og god oppfølging!
Fikk raskt svar og god informasjon om…
Fikk raskt svar og god informasjon om hvilken dokumentasjon og hva jeg måtte gjøre
Reklamasjon gikk veldig fort
Reklamasjon gikk veldig fort . Ny pumpe til boblebasseng er på vei .
Hadde feil på en pumpe.
Hadde feil på en pumpe.
Tok jo takt og de ordnet opp.
Fikk igang karet på 1 uke😀👍
Trustpilot エクスペリエンス