Banner for Bestway - Customer Service Norway

Bestway - Customer Service Norway レビュー

TrustScore 5段階評価の3.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち4の評価

Det gikk raskt å få svar fra kundeservice etter at jeg meldte inn saken, og det ble løst raskt og smidig. Minuset var at jeg meldte først fra til forhandler, som tok kontakt. Det gikk da to uker, o... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

All kommunikasjon foregår via e-post. Det er bra for da slipper man å vente timevis på telefon på ledig kundebehandler. Rask tilbakemelding og god veiledning i forbindelse med feilsøking og innsendels... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Helt fantastisk service!! For ca 6 mnd siden fikk vi problemer feil med pumpen til vårt Layxzspa boblebad! En enkel reklamasjon/support runde avklarte fort at pumpen var defekt. OK ny pumpe på vei... もっと見る

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 38

レビューを書く

Varmepumpe til Lay-z-spabad.

Det tok 9 måneder m/e-poster frem og tilbake, hvor jeg måtte legge ved bilder og videoer. Umulig å få snakket med noen på telefon og ingen sevicefolk i nærheten som kunne sjekke pumpen til boblebadet. Følte meg alene om å finne feilen, noe som til slutt viste seg å være lekkasje fra varmepumpen. Denne uken skal det være sendt ny pumpe, visstnok fra Danmark, men får ikke opp noen sporing ennå etter 4 dager? Tenkte å kjøpe en oppblåsbar madrass, men når jeg så firmamerket "Bestway" valgte jeg å styre unna. I mitt hode er firmaet omdøpt til "Badway" . Mvh Elin.

2026年2月1日

Hej Elin,
Takk for at du tok deg tid til å dele din opplevelse.

Vi beklager at prosessen har opplevdes som lang og frustrerende. Vi ønsker imidlertid å presisere at saken din har vært holdt åpen siden november, slik at du kunne komme tilbake til oss når det var nødvendig i feilsøkingsprosessen.

Vi er glade for at årsaken til problemet ble identifisert, og at saken nå er løst. Reservedelen er sendt til deg, og vi håper du snart kan ta produktet i bruk igjen.

Takk for din tålmodighet, og vi håper at den nye delen vil fungere som forventet.

5つ星のうち1の評価

Har ingenting hyggelig å si om bestway…

Har ingenting hyggelig å si om bestway generelt.

2026年7月2日

Bestway - Customer Service Norway からの回答

Takk for at du tok deg tid til å dele din tilbakemelding.

Vi beklager at du sitter igjen med et negativt inntrykk av Bestway. Samtidig er vi glade for at vi kunne hjelpe deg ved å raskt sende en erstatning for den defekte delen, slik at du kunne ta produktet i bruk igjen så snart som mulig.

Vi setter pris på tilbakemeldingen din og tar den med oss i arbeidet med å forbedre både våre produkter og vår kundeservice.

5つ星のうち4の評価

Hyggelig og raskt løst.

Minuset var at jeg meldte først fra til forhandler, som tok kontakt. Det gikk da to uker, og to purringer, på svaret, før jeg fikk tilbakemelding fra Europris om at Bestway har en policy der kunden selv skal ta kontakt for å melde feil. Dette svaret burde kommet tidligere, uten purringer på det. Et minus syns jeg også det er at det ikke finnes mulighet for å ringe kundeservice.
Alt i alt ble det en god opplevelse, derav 4 stjerner.

2026年6月28日

Elendig kundeservice

Elendig kundeservice, får ikke svar på henvendelser etter at reklamasjonssak er sendt inn med all dokumentasjon de ba om

2026年6月19日

Bestway - Customer Service Norway からの回答

Takk for tilbakemeldingen. Vi beklager at du har opplevd manglende oppfølging i forbindelse med reklamasjonssaken din, og vi forstår godt at dette er frustrerende.
Kjære Anne,

Vi ønsker å informere om at saken din blir behandlet i dag, og du vil få en oppdatering fra oss så snart gjennomgangen er ferdigstilt.

Takk for tålmodigheten, og beklager igjen ulempene dette har medført.

Alt gikk greit

Alt gikk greit. store krav til dokumentasjon om feil i produkt.

2026年6月11日

Hei Kjetil,

Takk for tilbakemeldingen din.

Selv om det er godt å høre at saken til slutt gikk i orden og at du har mottatt et nytt spabasseng, har vi forståelse for at prosessen frem dit ikke har vært tilfredsstillende. Vi beklager at dokumentasjonskravene opplevdes som omfattende og frustrerende.

Vi ber om dokumentasjon for å kunne behandle reklamasjoner korrekt, men vi forstår at dette kan føles tungvint når man allerede står med et produkt som ikke fungerer som forventet.

Takk for at du tok deg tid til å dele opplevelsen din. Tilbakemeldinger som denne hjelper oss med å se hvor vi kan forbedre kundeopplevelsen.

Elendig kundebehandling og service

Elendig kundebehandling og service! Har en sak pågående akkurat nå.Kjøpte nytt oppblåsbart spabad i 2024.Nå lekker innerdelen luft, og badet kan ikke brukes.Har holdt på med reklamasjonen i 3 uker nå.Mye mailer frem og tilbake, ingen avklaring, hvis de i det hele tatt svarer. Forventer at produktet varer mer enn 2 somre…..

2026年5月19日

Kjære Marita,
Takk for at du tok deg tid til å dele opplevelsen din. Vi beklager virkelig både feilen med spabadet og måten reklamasjonssaken har blitt håndtert på. Det er ikke den servicen eller oppfølgingen vi ønsker at kundene våre skal oppleve.
Vi har forståelse for frustrasjonen over å måtte vente i flere uker på en avklaring, samtidig er vi glade for at vi nå har fått landet en løsning på saken, og at vi kan tilby ombytting av bassenget. Vi håper dette bidrar til å gjenopprette tilliten til oss og at du snart kan få glede av spabadet igjen.
Takk for tålmodigheten din gjennom prosessen, og igjen beklager vi håndteringen av saken fra begynnelsen av.

5つ星のうち1の評価

Missvisende policies og motbydelig service

Har aldri lagt ut anmeldelse før, men måten jeg har blitt behandlet på har vekket noe inni meg. Kjøpte spa bad igjennom all4spa hvor bestway er supporten dems. Etter 1 og et halvt år fikk jeg E02 feil på enheten. Sjekket opp hva det kan være og fulgte demes egne steg for feilsøking. Det var da vannfilter pumpen som er mest sansynlig årsaken. Sendte først mail til all4spa og de sendte meg svar mes et bilde av bestway support guidelines med hva de må ha. Hvor det står at de skal IKKE ha delen tilsendt men må ha bilde av den spesifikke delen hvor det er sølvmerket med delnummer.

Samlet sammen all dokumentasjon inkludert denne guidelinenen fra dem selv og sendte til dem via mail da nettsiden ikke funket hos dem. Etter fem eller 6 ganger med copy paste svar fra dem om det samme ( hva det gjelder og bilde av delen) og at jeg svarer med bokstavelig talt akkurat det samme så får jeg svar at de ikke skal hjelpe fordi jeg har skrudd opp huset for å kunne ta bilde av delen DE BA MEG OM.
Elendig service, robot svar og to missvisende policies. Alt dette for en del som koster dem under 500kr

Redigert del etter svar fra bestway:
Er ikke noe vits å ha noe samtale med dem som du ser under. Copypaste robotsvar og klarer ikke engang å legge til riktig dato for garanti tiden. Det skal være 15.05 ikke 15.04.

2026年5月5日

Hei Torbjørn,

Vi beklager at du har hatt en frustrerende opplevelse og at kommunikasjonen med kundeservice har opplevdes som uklar. Vi forstår godt at dette har vært skuffende for deg.

Samtidig ønsker vi å presisere at vår garanti gjelder under bestemte vilkår. I våre garantibetingelser fremgår det at garantien bortfaller dersom produktet eller den elektriske enheten åpnes eller demonteres. Dette er bakgrunnen for at saken dessverre ikke kunne godkjennes videre etter at huset var åpnet.

Vi beklager dersom våre retningslinjer har blitt misforstått i forbindelse med dokumentasjonen som ble etterspurt. Formålet med å be om bilde av delenummeret er å identifisere korrekt reservedel, men uten at produktet åpnes dersom dette bryter garantivilkårene.

Vi vil også gjøre oppmerksom på at garantiperioden på produktet utløp 15/04/2026.

Vi tar likevel tilbakemeldingen din med oss videre i arbeidet med å forbedre både informasjonen og kommunikasjonen rundt reklamasjonssaker.

Bestway Kundeservice

Tusen mailer

Tusen mailer lang behandlingstid

2026年5月3日

Hei Paul Johny,

Takk for at du tok deg tid til å gi en tilbakemelding.

Vi beklager virkelig at du har opplevd både mange e-poster og lang behandlingstid – det er ikke den opplevelsen vi ønsker å gi våre kunder. Vi forstår godt at dette kan være frustrerende.

Vi tar tilbakemeldingen din på alvor og vil bruke den til å forbedre både kommunikasjonen vår og rutinene våre, slik at det blir enklere og mer smidig fremover.
Takk igjen for ærlig tilbakemelding – det hjelper oss å bli bedre.

5つ星のうち3の評価

Komplisert

Var veldig komplisert å få godkjent at jeg skulle få nytt produkt, og for mange personer å forholde seg til

2026年5月1日

Bestway - Customer Service Norway からの回答

Takk for at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med oss.

Vi er lei for at prosessen med å få godkjent et nytt produkt opplevdes som både komplisert og uoversiktlig. Det er absolutt ikke slik vi ønsker at opplevelsen din hos oss skal være, og vi forstår godt at det kan være frustrerende å måtte forholde seg til flere personer underveis.

Dersom det fortsatt er noe vi kan hjelpe deg med, er du veldig velkommen til å ta kontakt direkte med oss.

Takk igjen for tilbakemelding – det hjelper oss å bli bedre.

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。