Bistronomi レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の3.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg har i dag spist en rÞdspÊtte med persilkesovs. Jeg en af de bedste fisk i KÞbenhavn. Har spist det flere gange. Det er altsÃ¥ noget de 2 kokke pÃ¥ stedet kan. Det er stjerne godt. Samtidig med en fa... もっず芋る

Spiste usandsynligt lÊkker brunch en lÞrdag formiddag. 12 smÃ¥ retter, 2 brÞdkurve, 4 Americano og 1 stort glas isvand. 549kr. 👍 Stedet var hyggeligt, der var ikke sÃ¥ mange pÃ¥ den tid vi var de... もっず芋る

DÃ¥rlig mad, ligner noget fra dagen fÞr og slet ikke pengene vÊrd. Kunne have spist det samme derhjemme. Ekstremt dÃ¥rlig betjening, tjenere og personale som pÃ¥ ingen mÃ¥de ved hvad kundeservice er ell... もっず芋る

Vi kom under dining week og havde booket bord til den forkerte dato hvilket var et problem da jeg skulle ud og rejse pÃ¥ den bestilte dag. Da vi kom stod vi og kunne ikke forstÃ¥ hvorfor vi ikke kunne f... もっず芋る

䌁業情報

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 23ä»¶

レビュヌを曞く

Virkelig dårlig oplevelse

Virkelig dårlig oplevelse - sidder her og skriver min anmeldelse imens jeg har ventet 50 minutter på mit smÞrrebrÞd og ventede 20 minutter på Þl. Der er 20 mennesker, så ikke fordi der er fyldt. Skal man herind, så skal man sÊtte god tid af.

2024幎11月30日

Et nej tak til "kylling"

Om jeg så forsÞgte, ville jeg ikke kunne lave så dårlig en hjemmelavet Crispy Chicken Burger.
"Kyllinge" burger bÞffen, var sammen presset hakket kyllingekÞd i rasp.
De kan kÞbes i frostboksen i et hvert supermarked. Pomfritterne var var kolde indeni og kunne godt have brugt yderligere 2 min. I Þnske brÞnden. Det bliver et nej tak herfra fremover. Har prÞvet deres brunch for 2 år siden. Den var ok, til prisen

2024幎11月29日
自発的なレビュヌ

VÊrste restaurant jeg nogensinde har

VÊrste restaurant jeg nogensinde har vÊret på.
Min veninde og jeg havde kÞbt 2 deals til Restaurant Bistronomi på Amagerbrogade, og vi glÊdede os sådan til en lÊkker bÞf.
Men allerede ved ankomsten blev vi skuffet. Udenfor dÞren stod tjeneren, og han flyttede sig ikke. FÞrst da min veninde spurgte, om vi måtte komme ind, for vi havde reserveret bord, flyttede han sig. Ingen goddag og velkommen. Nej, vi fik at vide, vi kom 20 min. for tidligt. Min veninde spurgte om vi skulle gå igen--- intet svar, vi fik bare anvist et bord. Hvis restauranten var fyldt, var det i orden, at vi intet bord kunne få, men der sad kun 5 mennesker.
Efter en rum tid, fik sÃ¥ vores mad serveret. Jeg havde bedt om at min bÞf skulle steges ”medium rare” og min veninde skulle have sin stegt medium. DesvÊrre kom tjeneren til at bytte om pÃ¥ vores bÞffer, sÃ¥ jeg fik en tÞr og meget tynd bÞf pÃ¥ ca. 1/ 2 cm. Da jeg pÃ¥talte dette, tilbÞd tjeneren at bytte til en anden, og det takkede jeg ja til. Fik sÃ¥ serveret en ny bÞf, som var let rÞdlig. Tjeneren tog ogsÃ¥ sovsen og fritterne med ud, men havde ikke gidet varme det op, sÃ¥ jeg fik kold sovs og fritter retur.
Spurgte, hvorfor der ikke var hvidlÞgssmÞr til vores bÞffer, som der stod, der var. Tjeneren beklagede, men ham der skulle kÞbe ind, havde glemt at kÞbe det. Man kunne bare havde gået en sidegade lÊngere hen, hvor der ligger et supermarked og havde kÞbt det.
Tjeneren rendte hele tiden ud og ind ad dÞren, og vi spurgte et par gange om han godt ville lukke den efter sig, da der var meget koldt i lokalet. Da vi spurgte om, hvorfor der ikke var varme på, beklagede han og sagde, at de fÞrst havde åbnet op i sommers, og at der ikke var sat radiatorer om endnu. Men man kan da ikke holde åben en meget kold aften uden radiatorer. Vi frÞs og det gjorde en anden dame også.
ALDIG MERE RESTAURANT BISTRONOMI PÅ AMAGERBROGADE 15, 2300 KØBENHAVN S

2024幎10月2日

Meget veltillavet mad

Vi havde kÞbt en sweetdeal til 2. personer på Amagerbrogade 15. Det var en super oplevelse. Aldrig har vi smagt så veltillavet oksekÞd med dejligt tilbehÞr. Tillige med en skÞn dessert. HÞflig og smilende betjening - hurtig servering. Bestemt ikke sidste gang vi har spist der. Restaurant Bistronomi kan varmt anbefales.

2024幎10月3日

God velsmagende og anbefalelsesvÊrdigt

Vi har reserveret et bord d. 26/9-24 på Bistronomi Amagerbrogade 15 til brunch. Vi havde kÞbt en deal til 2personer med valg af 5 ting. Alt var super velsmagende og flot anrettet. Der manglede ikke noget. Maden kom hurtigt med hÞflig betjening. Det er nok ikke sidste gang. Det kan virkelig anbefales at komme der.

2024幎9月26日
自発的なレビュヌ

Selve stedet virker ikke så indbydende

Selve stedet virker ikke så indbydende, måske er det stÞrrelsen og manglende gÊster. Men har spist Fish and Chips der 2 gange. FÞrste gang var faktisk ret godt. Vi ved godt at et sted som Bistronomi ikke servere frisk fisk men fisken virkede trods alt ret fin og så indbydende ud. 2 gang må de havde skiftet mÊrke da fisken på ingen måde så indbydende ud men lignede to identiske trekanter så det Þdelagde noget af oplevelsen. Ikke fordi det var dårligt i smagen men udseende gÞr meget for et måltid
Vi oplevede sÞde personale de 2 gange

2024幎9月7日

Hej Johnny!
Tusinde tak for dit ris og ros, det er det som udgÞr, at vi hele tiden kan forbedre os!
Vi er dog kede af, at vores fisk denne gang ikke levede op til dit fÞrste besÞg, dette er vi gået videre med og vi vil fremadrettet vÊre mere kritiske end vi normalt er, med de råvarer vi får hjem.
Vi håber, at se jer igen :)

Virkelig dårlig service og tvivlsom mad

Virkelig dÃ¥rlig service og tvivlsom mad i Amager centret. Ankommer og der stÃ¥r “vent her” Det gÞr vi og der stÃ¥r en servitrice bag disken. Bliver totalt ignoreret. Siger hverken goddag eller noget..ender selv med at spÞrge, om vi stadigvÊk skal vente eller bare gÃ¥ ind. FÃ¥r serveret mad uden bestik.. det skulle man Ã¥benbart selv hente. Ingen oplysning om dette. Kom til at betale for meget for maden og drikkelse. Efter flere forsÞg kunne servitricen ikke finde ud af, at slÃ¥ det rigtige ind og jeg endte med at betale for meget, da jeg opgav og bare ville videre. 59kr for en cappuccino, som skulle koste 42kr.😫 Virkelig en skuffelse.. eneste plus var at der er ret hyggeligt, sÃ¥ Êrgerligt at det andet ikke fÞlger med.

2024幎9月17日

Hej Lone :)

Åh hvor er vi Êrgerlige over, at dette er fundet sted, det er bestemt ikke det vi vil signalere.

Vi har taget en snak med vores team og tak fordi du deler med os, så vi altid kan forbedre os!

Hvis du vil sende os en mail på: kontakt@bistronomi.dk så vil vi meget gerne kvittere med en gratis kaffe på vores regning.

Vi håber på, at se dig igen og forhåbentlig at du får en bedre oplevelse denne gang!

Hold jer vÊk

Nok en af de dårligste restaurantoplevelse jeg har haft.
Bestilte hel rÞdspÊtte med kartofler og persillesovs.
Sovsen var det vÊrste. En gang kold klister, hvor det var svÊrt at få Þje på persillen. Fisken var lille og overdÊnget med kapers. Seks små kartofler var der til. Min veninde bad om flere kartofler for at blive mÊt, men det kunne ikke lade sig gÞre. Vi var de eneste på restauranten og det gav ved eftertanke god mening.

2024幎9月11日

Bestiller en bygselv brunch

Bestiller en bygselv brunch.
Grove fritter der var vist engang nu er det alm fritter blÞde og kedelige
Laks med avocado creme og peberrod som ikke var med på tallerkenen, da jeg gjorde personalet OBS på dette fik jeg fik lidt brunge avokado skiver og et drys peberrod
Ost..tÞr smagslÞg og ret kedelig
RÞrÊg tja... min egen er bedre og oksebacon som var ok.
Det er bestemt ikke pengene vÊrd

2024幎8月27日
自発的なレビュヌ

Dette er uden tvivl den vÊrste

Dette er uden sammenligning den vÊrste restaurantoplevelse, jeg nogensinde har haft. Vi sad og ventede i 45 minutter pÃ¥ at blive betjent, og det var kun fordi jeg til sidst gik op til skranken selv, at vi overhovedet fik lov til at bestille. Tjeneren, som tydeligt kiggede pÃ¥ os flere gange, ignorerede os fuldstÊndig og gjorde ingen indsats for at komme over til vores bord – det var Ã¥benlyst, at han simpelthen ikke gad.

Der var ikke engang travlt i restauranten, der var hÞjst 4-5 andre kunder, sÃ¥ der er ingen undskyldning for den elendige service. For at gÞre det hele vÊrre, var bordene klamme og ubehandlede – fyldt med madrester og beskidte tallerkener fra tidligere gÊster. De fleste borde i restauranten var efterladt med tallerkener og madrester, og ingen gjorde noget ved det.

Da maden endelig kom, var det en katastrofe. Alt var overfriteret, uden nogen form for smag, og hyldeblomstdrikken, som burde vÊre simpel at lave, var også fuldstÊndig forkert. To af vores retter dukkede aldrig op, og efter yderligere 25 minutters ventetid havde vi fået nok.

Vi rejste os og gik, og tjeneren var fuldstÊndig ligeglad – ingen spÞrgsmÃ¥l, ingen undskyldning. Som om det ikke var slemt nok, gjorde maden mig efterfÞlgende sÃ¥ dÃ¥rlig, at jeg mÃ¥tte pÃ¥ toilettet flere gange resten af dagen. Dette sted er ikke bare dÃ¥rligt – det er direkte ulÊkkert og sundhedsfarligt. Jeg kommer aldrig tilbage, og jeg vil pÃ¥ det kraftigste advare andre mod at besÞge det.

2024幎8月24日
自発的なレビュヌ

Formentlig den dårligste betjening og

Formentlig den dårligste betjening og madoplevelse, jeg lÊnge har haft. Vi var nÞdt til efter 30 min selv at gå op til skranken og afgive en bestilling, da tjeneren ikke kom ned til vores bord(skaldet herre). Efter yderligere ventetid kom tjeneren med en forkert ordre, derefter kom han igen med den rigtige ordre, men der manglede to retter som han sagde han ville komme ud med efter kort tid. Maden var uspiselig, over friteret, smagslÞs og pandekagerne var slatne i sirup. Vi spiste ikke maden og da 20 min var gået uden vi havde fået de sidste retter, valgte vi at rejse os op og gå. Tjeneren spurgte ikke ind til, hvorfor vi allerede gik og var stort set ligeglad. Vi skal aldrig tilbage hertil.

2024幎8月24日
自発的なレビュヌ

Jeg har nu et par gange fÃ¥et brunch på

Jeg har nu et par gange fÃ¥et brunch pÃ¥ Amagerbrogade, jeg vil vove at pÃ¥stÃ¥ at det er en af de bedste brunch jeg lÊnge har fÃ¥et.. Kunne se at andre ogsÃ¥ tog brunch, sÃ¥ den mÃ¥ vÊre populÊr, man fÃ¥r fuld valuta for sine penge.. Man gÃ¥r ihvertfald ikke sulten derfra 👍👍👍

2024幎8月19日

Vi havde kÞbt en deal pÃ¥ 5-retters

Vi havde kÞbt en deal på 5-retters brunch. Ved bestillingen skulle vi bestille de samme 5 retter. Deriblandt bestilte vi oksepÞlser. De var oversteget og totalt tÞrre. Vi bestilte kaffe og vi fik fÞrst maden en halvtime efter. Ikke en god oplevelse.

2024幎8月13日

Bistronomi からの回答

Hej Hanne og tak for din anmeldelse.
Dealen går ude på at i vÊlger de samme retter nu hvor i har kÞbt en deal, og fået brunchen til halv pris. Det synes jeg du burde nÊvne isÊr når det står klart og tydeligt i dealen.

Rigtig god dag.

Vh Sadik

Forventning kontra realitet

Rigtig god mad og drikke så det anbefales definitivt. At oplevelsen ÞdelÊgges af at man har fået en gave på Go Dream er synd. Fordi man skal betale meget end udover det man forventer af egen lomme. Skyldes det Go Dream eller spisestedet? Men man burde få forklaret hvad det indebÊrer, ihverfald at man skal betale meget mere end det man forventer.
SÃ¥ undersÞg hvad som gÊlder fÞr du bestiller🙏🏻😇

2024幎8月11日

Bistronomi からの回答

Hej John. Mange tak for din anmeldelse. Go Dream gavekortet indebÊre 5 retter brunch hver, hvis det er “ Brunch for 2 “
Dvs man betaler for drikkevarer og hvad end man bestiller derudover.

Dog hvis man har en go Dream gavekort der hedder “ Luksus Brunch for 2 “ sÃ¥ indebÊre det 5 retter brunch hver, og en drikkevarer hver.

I skal have mange tak for besÞget og håber at i vil gentage succesen igen.

Vh Sadik, Bistronomi