Bistronomi レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の3.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Jeg har i dag spist en rÞdspÊtte med persilkesovs. Jeg en af de bedste fisk i KÞbenhavn. Har spist det flere gange. Det er altsÃ¥ noget de 2 kokke pÃ¥ stedet kan. Det er stjerne godt. Samtidig med en fa... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Spiste usandsynligt lÊkker brunch en lÞrdag formiddag. 12 smÃ¥ retter, 2 brÞdkurve, 4 Americano og 1 stort glas isvand. 549kr. 👍 Stedet var hyggeligt, der var ikke sÃ¥ mange pÃ¥ den tid vi var de... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

DÃ¥rlig mad, ligner noget fra dagen fÞr og slet ikke pengene vÊrd. Kunne have spist det samme derhjemme. Ekstremt dÃ¥rlig betjening, tjenere og personale som pÃ¥ ingen mÃ¥de ved hvad kundeservice er ell... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Vi kom under dining week og havde booket bord til den forkerte dato hvilket var et problem da jeg skulle ud og rejse pÃ¥ den bestilte dag. Da vi kom stod vi og kunne ikke forstÃ¥ hvorfor vi ikke kunne f... もっず芋る

䌁業情報

過去12か月のレビュヌ数: 23ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち2の評䟡

Meget slÞv betjening

Maden er god, men betjeningen er bare ikke god nok. Den dag jeg var der, var der meget få gÊster, så travlhed er ikke en undskyldning for at borderene udenfor var mildest talt fedtede og uappetitlige at sÊtte sig ved. Der kom nogle gÊster lige efter os, som simpelthen bad om en klud !! Det er jo ikke i orden. Umiddelbart kan man ikke vide, at man skal henvende sig i baren for at bestille, så sÊt et skilt der fortÊller det, så sidder man ikke og venter forgÊves udenfor.
Vi måtte rykke for vores flaske vin
 den skal jo helst serveres inden maden !
Alt i alt en kedelig oplevelse på grund af en betjening der simpelthen ikke har styr på det. De kommer ud med maden UDEN at have bestik med og skal så rende ind igen for at hente det. Hvilket de ligeledes gjorde med de gÊster, der bad om en klud !!
Få uddannet jeres personale, så de ved hvordan man betjener kunder.

2024幎7月26日

Dårlig oplevelse på Amagerbrogade

Var på restauranten på Amagerbrogade 15 igår - og det var mildest talt elendigt

Vi bestilte to gange rÞdspÊtter og en gang oksemÞrbrad

Kartoflerne var kolde og helt udkogte, den ene rÞdspÊtte var helt kold indvendig og da det blev påtalt var den ansatte overrasket over det og tog den med ud og kom tilbage med den igen (den samme!) efter at vi andre var fÊrdige med maden

Der var kun en på i restauranten og da hun også havde hendes tre bÞrn med på arbejdet havde hun mere end nok st se til

Når man kun har tre retter på sit menukort forventer man helt klart at ‘det sidder i skabet’

Det gjorde det slet ikke - og vi kommer helt sikkert ikke igen

Hovedretter til 225,- pr kuvert som vitterligt ikke smagte godt har jeg ikke prÞvet fÞr igår

DÃ¥rlig oplevelse

2024幎7月21日
Bistronomi ロゎ

Bistronomi からの回答

Hej Sirus, og mange tak for din anmeldelse.
Det er super rart at få afvid hvad vi evt. kan gÞr bedre til en anden gang. Det er vi nemlig ikke for stolte til, eftersom vi alle er mennesker og kan også lavet menneskelig fejl, til tider selvom vi ikke gÞr dette bevidst.

Vi beklager endnu engang, for at din rÞdspÊtte var ikke helt done indeni ved servering. Du fik også en stor beklagelse mens i var hos os.

Vi synes også der er på sin plads at du nÊvner at du slet ikke betalt for din mad, da vi godt kunne erkende vores fejl.

Vi gÞr vores bedste for at sende folk ud af vores restaurant med et smil på lÊben. Og vi beklager det ikke lykkedes med dig, selvom vi ikke krÊvede noget som helst for din mad.

Jeg håber dog alligevel i har lyst til at give os en chance til, og vi beklager endnu engang 💚

Vh Sadik, Bistronomi

5぀星のうち4の評䟡

SÞd og venlig betjening pÃ¥ Bistronomi i

SÞd og venlig betjening pÃ¥ Bistronomi i Amager Centret. Vi bestilte brunch med syv retter hver, og det var nok lige i overkanten for os, men det er jo svÊrt at begrÊnse sig🀣
Maden smagte dejligt, vi måtte lige vente på vores rÞrÊg, som ikke var kommet med den Þvrige servering.
Eneste minus er at rygere kan stå lige uden for cafeen, og det betyder, at så snart dÞren åbnes så kommer der den sure rÞglugt ind, hvor vi spiser.
Alt i alt en dejlig brunch og så sÞd betjening.
Vi kommer gerne igen en dag, hvor vi kan sidde i den fine gårdhave i solskin.

2024幎6月8日

En Forrygende Aften på Bistronomi

En Forrygende Aften på Bistronomi, Takket VÊre Tjeneren Frederikke

Jeg havde fornÞjelsen af at besÞge Bistronomi i Amager Centret for nylig, og det var en uforglemmelig oplevelse takket vÊre den fantastiske service fra tjeneren Frederikke. Hendes imÞdekommenhed og opmÊrksomhed på detaljer gjorde virkelig aftenen til noget sÊrligt.

Fra det Þjeblik vi trådte ind på restauranten, blev vi budt velkommen med et smil og en professionel attitude fra Frederikke. Hun guidede os igennem menuen med stor ekspertise og gav os gode anbefalinger baseret på vores prÊferencer. Hendes viden om både mad og cocktails var imponerende, og det var tydeligt, at hun virkelig brÊnder for sit arbejde.

Madoplevelsen på Bistronomi var også helt i top. Retterne var smukt prÊsenteret og smagte himmelsk. Jeg kunne tydeligt mÊrke, at der var lagt stor kÊrlighed og omhu i hver eneste tallerken. Kokkens kreativitet skinnede virkelig igennem, og jeg nÞd hvert eneste bid.

Alt i alt var min oplevelse på Bistronomi en sand fornÞjelse, og jeg skylder en stor tak til Frederikke for at gÞre det til en uforglemmelig aften. Jeg vil varmt anbefale denne restaurant til alle, der leder efter en kulinarisk oplevelse ud over det sÊdvanlige.
Vi kommer igen snart!

2024幎5月14日

Restaurant med dårlig mad

Restaurant med dårlig mad, personale som ikke kunne dansk og var dårlig til engelsk. GlÊdede os til en god hakkebÞf, men blev pÊnt skuffet. HakkebÞffen smagte som en gammel karklud og var totalt druknet i sure ting. Syltede lÞg, syltede agurker, syltet, syltet og atter syltet!!!
TÊnkte sÃ¥ at den friskpressede juice til hele 55 kr. mÃ¥tte vÊre lÊkker. Blev slemt skuffet da hun kom med Êblejuice (pga manglende dansk). Kom retur efter 20 min. med en varm juice fuld af kerner. En isterning havde hjulpet i det mindste. Derudover var mÊngden nok det samme som i en “brik” appelsinjuice med sugerÞr. En skuffende oplevelse desvÊrre.

2024幎5月1日
5぀星のうち1の評䟡

Vi kom ind for at spise brunch.

Vi kom ind for at spise brunch.
Der skulle gå over 45 minutter fÞr vi fik drikkevare, kort efter kom der 2 x brÞdkurve med en bolle, 2 små stykker rugbrÞd smÞr og syltetÞj jeg syntes det er lige i overkandten den pris de skal have for en kurv den ene syltetÞj var der taget af.
Det der skulle vÊre varmt Êg , bacon var koldt
De amagerkanske pandekager var noget tÞrre
Toilettet var der ikke kigget på da begge var lÞbet tÞrt for papir samt papir håndklÊder og så ikke ud til at vÊre gjort rent
Ikke et sted jeg kommer igen

2024幎4月20日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス