Ik heb 2 jaar geleden een Blaubot Xtreme robotstofzuiger gekocht. Nu, na precies 2 jaar, is de app waarmee je de stofzuiger bedient en instelt niet meer bruikbaar. Blaupunkt is niet bereikbaar voor ad... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Recieved fast in a strong package. Great deal, at some shops you find second chance more expensive than this here. Unbox and almost ready for use. And above all the Bluebot does his, or her job as a... ãã£ãšèŠã
Ik heb deze robot ondertussen al drie jaar en was er in het begin erg tevreden over. Alles werkte goed tot ongeveer anderhalf jaar geleden. Toen begaf plots het waterreservoir het. Ik heb versc... ãã£ãšèŠã
Prima robot stofzuiger. Maak weinig geluid, is goed te programmeren. Het duurt wel even voordat alle functies beschikbaar komen. De robot heeft tijd nodig om de hele ruimte in kaart te brengen voordat... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
We are i-team Consumer and we make and sell the Blaupunkt Bluebot robot vacuum cleaners. Any questions, feel free to contact us. https://blaupunktrobotics.eu/en/contact/
é£çµ¡å
Snelle levering en de juiste onderdelen
Snelle levering en de juiste onderdelen
Goede uitleg op website

Fijne stofzuiger
Fijne stofzuiger. App ook heel overzichtelijk. Als hij kapot gaat koop ik zo een nieuwe!

Blaupunkt Robotics - i-team Consumer ããã®åç
Hij kwam binnen bij iemand anders maarâŠ
Hij kwam binnen bij iemand anders maar na 10 min hadden we hem in handen. Meteen opladen en hij ging zijn ronde maken. Inmiddels is bij drie keer het huis door geweest en we zijn dik tevreden . Zelfs met onze honden. Een van de honden gaat hem achterna zelfs en kijkt wat hij doet. Perfe te bezigheid en loop traint van de hond. Dubbele functie.

Handige hulp
Maakt goed schoon en komt ook op plekken waar dit met de hand niet mogelijk is.

Tevreden met blaupunkt
De blaupunkt robotic werd snel en degelijk verzonden. De robotstofzuiger doet het goed en naar tevredenheid.

Blaupunkt Robotics - i-team Consumer ããã®åç
Prima bijna geruisloze stofzuiger zouâŠ
Prima bijna geruisloze stofzuiger zou volgende keer wel voor lidar versie kiezen loopt vast op barkruk ronde poten en kabels

Gisteren de robot ontvangen
Gisteren de robot ontvangen, het installeren en in kaart brengen van de woonruimte ging prima. Hij zuigt goed, heeft meerdere standen voor de verschillende vloeren, alleen de app kan gebruiksvriendelijker. Het is een behoorlijk zoekwerk om de robot specifieker in te stellen. Ik zou bijvoorbeeld willen dat hij het kleed onder de salontafel altijd op vol vermogen zuigt. Verder ben ik tot nu toe dik tevreden.

Prima apparaat en service
Prima apparaat en service
Doet zijn werk uitstekend
Zeer tevreden

Blaupunkt Robotics - i-team Consumer ããã®åç
The performance is really impressiveâŠ
The performance is really impressive and I like how easily csn work with app

Blaupunkt Robotics - i-team Consumer ããã®åç
I did a review for a free gift
I did a review for a free gift.
Then the gist was sent and I had to oay â¬25.

Blaupunkt Robotics - i-team Consumer ããã®åç
Great Robot Vacuum cleaner !
Bought the Blaupunkt Bluebot Xtreme as my first robot Vacuum. Its awesome, it also has a wet towel function. I just love it.
Very good product for the price
Very good product for the price. Does clean well and has a great mopping function as well.
But while the automatic mode of the robot works great, the app can be a bit fiddly, and correctly assigning rooms may be difficult.

Blaupunkt Robotics - i-team Consumer ããã®åç
Goede stofzuiger heeft wel wat moeiteâŠ
Goede stofzuiger heeft wel wat moeite met aparte objecten (ronde stoelpoten bv)
Zeer teleurstellende aankoop
Zeer teleurstellende aankoop â nooit meer!
Ik heb deze robotstofzuiger nog geen jaar in bezit en inmiddels al vier keer terug moeten brengen naar Coolblue voor reparatie. Elke keer hetzelfde probleem. Nu opnieuw: Error 13. Na het zogenaamd verholpen te hebben, rijdt het apparaat even rond om vervolgens weer stil te vallen met exact dezelfde foutmelding.
Coolblue slaagt er keer op keer niet in om het probleem écht op te lossen. Je zou denken dat na drie (!) eerdere keren men het apparaat zou vervangen of met een fatsoenlijke oplossing komt. Maar nee â ze sturen het gewoon terug en hopen dat het 8 weken âredelijkâ werkt voor het weer kapotgaat.
Voor een stofzuiger van â¬275 mag je op zijn minst verwachten dat hij fatsoenlijk werkt. In plaats daarvan is het een bron van frustratie en verspilling van tijd en geld. Echt schandalig, dit apparaat én de manier waarop het afgehandeld wordt.

Onbereikbare klantenservice
Onbereikbare klantenservice. Ik probeer verschillende telefoonnummers, maar krijg geen gehoor of contact wordt na een keuzemenu verbroken. Via whatsapp service krijg ik al weken geen antwoord.
We hebben problemen met onze stofzuiger, maar hulp is op deze manier ver te zoeken. Wellicht tijd om over te stappen naar een ander merk als ik niet serieus wordt genomen als klant

Prijs - kwaliteit waardige stofzuiger
Enorm blij met de aanschaf van de robotstofzuiger. Deze is van een lagere prijsklasse maar zuigt perfect zoals het zou moeten. De stofzuiger die ik heb kan de ruimte niet inscannen maar geeft je wel een plan waar hij gepasseerd is, waardoor je alsnog ziet welke gedeelte hij nog zou moeten doen. Het is dan ook een stofzuiger van een lagere prijsklasse... Ik heb 3 katten en een konijn en het is een wereld van verschil dat er dagelijks spontaan gestofzuigd word. Hij heeft geen probleem met de haren, de konijnenkeuteltjes die eens verkeerd belanden, de kattensteentjes of het hennep van de dierenbakken die al eens rondslingeren. Doordat de stofzuiger die ik heb geen plan kan maken; stofzuigt hij tot de batterij bijna leeg is (20%) en daarna zoekt hij zijn oplaadpunt vanzelf weer op. Hij stofzuigt een goed uur op de hoogste stand. Op een lage zuigstand met dweilen raakt de batterij pas leeg na meer dan 2u. Ik word er alleen maar blij van :)
Fijne robotstofzuiger
Fijne robotstofzuiger. Komt op veel plekken in huis, zelfs op hoogpolig tapijt. Ik wilde er eerst niet aan, maar toch is het heerlijk om in een kruimelvrij huis thuis te komen. Goede prijs-kwaliteit verhouding.
Prima robot voor deze prijsklasse. Aanrader!
Eindelijk een robot stofzuiger aangeschaft en op basis van de reviews gekozen voor de Blaupunkt Bluebot Xtreme en helemaal tevreden. Doet wat hij moet doen, zuigt goed ook op ons tapijt en de deurmat. Duurt eventjes voor zijn route optimaal is maar daarna werkt ie perfect. Ook de app is goed ook al ontbreekt een uitgebreide handleiding voor de fijnere details als het beheren van ruimtes. Verder prima tevreden en aanrader voor iedereen die op zoek is naar een robotstofzuiger
Aanrader, maar de app valt tegen
Hij werkt goed, maakt goed schoon en ook de dweil functie is fijn. Het enige nadeel vind ik de bijbehorende app, iets wat onoverzichtelijk maar hij heeft ook vaak moeite met het laden van de juiste map
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã