Nemt at bestille ud fra den flotte hjemmeside- god kvalitet- hurtig levering og nemt at returnere igenðJeg er altid tilfredsð€ð
Ved ikke hvad der gjorde det til en god oplevelse. Fik det jo bare leveret til et posthus. Hvor jeg selv hentede pakken. Vil lige tilfÞje efter at have prÞvet bluserne. Jeg bruger altid medium, men a... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Dejligt, at bestille varer hos BONŽA PARTE, hurtig lev. hvis det bestilte så også passer, ja så kan det ikke blive bedre! v.h. Anett
äŒæ¥ãåçããŸãã
Altid hurtig levering - og aldrig nogen problemer med at returnere varer som ikke passer til det forventede. SÃ¥ dejligt at handle hos Bonâa parte
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
BON'A PARTE Þnsker at kombinerer en feminin stil med komfort og god pasform, sÃ¥ du kan fÞle dig velklÊdt og godt tilpas â hver dag."" Hos os finder du bÃ¥de vores eget eksklusive brand BON'A PARTE og et nÞje udvalgt sortiment af populÊre modebrands. Med rÞdder i skandinavisk design og mange Ã¥rs erfaring indenfor mode, skaber vi tÞj, sÃ¥ det passer til din hverdag og sÊrlige Þjeblikke. Det er skabt til at man skal fÞle sig velklÊdt uanset situation. Vi tror pÃ¥, at mode skal vÊre enkel, inspirerende og nem at gÞre til sin egen. Derfor skaber vi tidlÞse designs, gennemtÊnkte detaljer, og alsidige styles sÃ¥ du let kan lave din personlige stil. Vores kollektioner er nÞje udvalgt med omtanke for bÃ¥de komfort og et tidlÞst udtryk med et feminint aftryk, sÃ¥ du kan bygge en garderobe, der holder sÊson efter sÊson. NÃ¥r du handler hos os, skal det fÞles trygt og enkelt. Derfor arbejder vi hver dag pÃ¥ at skabe en god kundeoplevelse med personlig service, sikker handel, hurtig levering og en enkel returproces. Vi tror pÃ¥ Êrlighed, hjÊlpsomhed og respekt, og vi gÞr os umage for at vÊre en webshop, du kan have tillid til. Vores mÃ¥l er enkelt: at hjÊlpe kvinder med at fÞle sig velklÊdte, komfortable og godt tilpas â uanset anledning.
La Cours Vej 6, 7430, Ikast, ãã³ããŒã¯
- +45 88 44 15 70
- cs-dk@bonaparteshop.com
- bonaparteshop.com/da-dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
Altid god tilbud med fantastik servise.

Flot tÞj
Flot tÞj, rimelige priser og lynhurtig levering. Godt sted at handle.

BON'A PARTE ããã®åç
Gode varer i fin kvalitet
Gode varer i fin kvalitet. Hurtig levering.

BON'A PARTE ããã®åç
Hurtig levering og et fantastisk godtâŠ
Hurtig levering og et fantastisk godt tilbud

BON'A PARTE ããã®åç
God og hurtig mÃ¥de at bestille nyt tÞjâŠ
God og hurtig måde at bestille nyt tÞj på.
Hurtig levering og god måde at sende varer retur på

BON'A PARTE ããã®åç
God serviceog hurtig ekspedition.
God serviceog hurtig ekspedition.

Fin og hurtig levering
Hurtig levering og fint med retur label medsendt

BON'A PARTE ããã®åç
Nemt at handle på nettet
Nemt at handle på nettet. Hurtig levering og nemt at returnere, hvis varen skal byttes. God kvalitet. hÞflig betjening, når man ringer.

Undskyld.
Jeg modtog tre t shirts.da jeg åbnede den fÞrste pakke var blusen alt for stor.
Siden har jeg åbnet de andre som jeg er meget glad for.
Tak for det.

Jeg har vÊret tilfreds kunde i mere end 20 år
Jeg har vÊret kunde i mere end 20 år, og jeg har altid vÊret tilfreds med varerne som er god kvalitet . Jeg har stadig tÞj i skabet som jeg bruger og som holder pasform og stil.
Forsendelse og kundeservice er også i top.

Dejlige bukser
Bukserne har et godt snit og er virkelig lÊkre at have pÃ¥.ð€

Gode tilbud
Gode tilbud , meget hurtig leveret , godt pakket ind

Glad for produktet
Glad for produktet - leveringstid -> altså jeg kan kun sammenligne med, hvad andre online butikker leverer - her slÞv.
Ellers havde der vÊret 5 stjerner

BON'A PARTE ããã®åç
Jeg synes altid Bonaparte's tÞj harâŠ
Jeg synes altid Bonaparte's tÞj har vÊret af min kvalitet, stÞrrelserne passer og det kommer fint pakket ind.
Levering og information ligeledes fin.

Det var 2 fine bluser
Det var 2 fine bluser, der kom på 3 dag.