Altid hurtig levering - og aldrig nogen problemer med at returnere varer som ikke passer til det forventede. SÃ¥ dejligt at handle hos Bonâa parte
äŒæ¥ãåçããŸãã
man får altid det man bestiller, også hurtigt, returvarer får man også altid pengene retur, jeg har kÞbt hos dem i alt den tid de har eksisteret.
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg bestilte tÞj til min kommende ferie. I overholdt ikke den lovede leveringstid. Svarede ikke pÃ¥ henvendelser i tide, og da pakken kom var et produkt defekt. Det var sÃ¥ mit eget problem at sende... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Super nem hjemmeside og returnering virker rigtig nemt og overskueligt. Vil helt sikkert handle der igen
äŒæ¥ãåçããŸãã
Hos BONâA PARTE tror vi pÃ¥ mode, der skal fÞles rigtig â ikke kun se godt ud. I nÊsten 40 Ã¥r har vi designet feminine kollektioner med fokus pÃ¥ komfort, pasform og de smÃ¥ detaljer, der gÞr en forskel i hverdagen. Med inspiration fra den skandinaviske stil skaber vi tÞj til kvinder, der Þnsker en garderobe, de kan fÞle sig hjemme i. Styles, der er nemme at bruge, nemme at kombinere og skabt til livets mange Þjeblikke â fra rolige hverdage til sÊrlige stunder med dem, man holder af. For os handler mode om mere end trends. Det handler om selvtillid, velvÊre og fÞlelsen af at vÊre sig selv. Derfor designer vi tÞj, der kan bruges og elskes sÊson efter sÊson â med fokus pÃ¥ gode kvaliteter, behagelige materialer og et udtryk, der fÞles bÃ¥de moderne og tidlÞst.
La Cours Vej 6, 7430, Ikast, ãã³ããŒã¯
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
Hurtig levering og en kjole som levede op til mine forventninger.

BON'A PARTE ããã®åç
Nem bestilling og hurtig levering og en god vare

BON'A PARTE ããã®åç
Det er altid gode varer til prisen og så er leveringen indenfor få dage

BON'A PARTE ããã®åç
Varerne svarede til mine forventninger og blev hurtigt leveret.

Altid hurtig levering
Og tÞj stÞrrelserne passer nÊsten altid ð€

BON'A PARTE ããã®åç
God og hurtig levering, desvÊrre ikke ens pasform på stÞrrelserne, men det er let at sende retur så det er ok.

BON'A PARTE ããã®åç
Nemt at handle fra hjemmesiden, hurtig levering og nemt at returnere. Så er der også et lÊkkert udvalg at forÞge garderoben med.

BON'A PARTE ããã®åç
Bon'A Parte er et godt sted og kÞbe pÊnt tÞj Altid i god kvalitet. Benyt outlet det er gode tilbud!!!& stor rabat ð
Hurtig levering, god service.
Har vÊret kunde I over 30 år.
Forbliver mit fortrukne "sted " og kÞbe TÞjð

BON'A PARTE ããã®åç
Nemt at bestille og hurtig levering. TÞj af god kvalitet.