Stort udvalg, flotte varer, gode priser, hurtig levering, returnering uden problemer, bytte til nye størrelser uden problemer… ALT I ALT 🤩🤩 En super god oplevelse. Kan kun anbefales. Vi kommer i... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Troværdig hjemmeside/dog i mit tilfælde lang leverings tid. Bestiller fredag, men varerne kom aldrig og hørte intet måtte selv sende en mail mandag. Kundeservice vender tilbage og vi taler sammen fr... もっと見る
Jeg faldt over et godt btrendy tilbud på nettet, bestilte, modtog bekræftelse, og blev kort tid efter ringet op. De bestilte sko var alligevel ikke på lager, men jeg fik tilbudt en lidt dyrere vare ti... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Btrendy er et simpelt koncept. Vi leverer kvalitetsprodukter til skarpe priser og med service i særklasse. Gør som mere end 20.000 og kig forbi vores hjemmeside til god handel!
Vestergade 8B, 9300, Sæby, デンマーク
- info@btrendy.dk
- btrendy.dk
最近のレビュー依頼の記録はありません
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
God kvalitet/pris og god kommunikation
Rigtig god kommunikation vedr. leveringen. En del af ordren var lidt forsinket og jeg modtog et opkald fra firmaet så jeg vidste hvad der foregik. Forsinkelsen var minimal (1 dag) men rigtig god service at de tog sig tid til at kommunikere. Kvaliteten er fin og overstiger forventningen priserne taget i betragtning. Kan anbefales ud fra denne første bestilling og jeg vil bestille igen.
God service!
T-shirts er ikke samme størrelse i de…
T-shirts er ikke samme størrelse i de forskellige farver i jeres Power T-Shirts, på trods af at de alle er XL.

BTRENDY からの回答
Alt er godt hos Btrendy
Gode priser og hurtig levering.
Er meget tilfreds med min handel :)
Jeg faldt over en reklame på Facebook
Jeg faldt over en reklame på Facebook, hvor chefen reklamerede for t-shirts til 65 kr. Det var godt nok billigt så jeg bestilte 6 i den str. Jeg plejer at bruge og jeg bestilte samtidig et par Wrangler jeans i min str. Og jeg fik min ordre efter 3 dage og alt passede perfekt. Så derfor får Btrendy 5 flotte stjerner fra mig. Og det er nok ikke sidste gang jeg handler der.
Absolut et godt tilbud
En blandet oplevelse
Positiv oplevelse i forhold til selve handelen, den forventede kvalitet og hurtig levering.
Forstår dog ikke hvorfor BTRENDY ikke vælger den nærmeste GLS pakkeshop - 5 minutters gang fra min postadresse, men i stedet vælger en GLS shop 3. km. derfra - det må kunne gøres bedre.
Helt i top kundeservice
Helt i top kundeservice, de ringede tilbage på et ubesvaret opkald, og fik sendt pakken afsted, jeg fik pakken dagen efter.
Troværdig hjemmeside/dog i mit tilfælde…
Troværdig hjemmeside/dog i mit tilfælde lang leverings tid.
Kundeservice vender tilbage og vi taler sammen frem og tilbage (rar kvindelig stemme). Tirsdag sker intet og onsdag ringer kundeservice og oplyser at jbs har sendt forkert pakke. Summa summarum får jeg leveret pakken til næsten700,- kr torsdag. God kvalitet.
Kunne ikke levere, til aftalt tid.
De skrev at de kunne levere på 1 til 2 dage. Men dagen efter kom der en mail om at min ordre var forsinket. Hvilket betød, at jeg ikke kunne bruge skjorten, til den begivenhed, den var indkøbt til. btrendy blev netop valgt pga. deres leveringstid.

BTRENDY からの回答
Det er gode varer til en god pris
"Fremragende service og kvalitet hos Btrendy.dk – hurtig levering og fantastiske priser!"
Den 7. juli 2024 købte jeg "JBS 3-Pak Briefs Bambus Trusser" fra Btrendy.dk, og jeg kan kun sige, at jeg er yderst tilfreds! Fragten var utrolig hurtig, hvilket allerede gav en god start på min oplevelse. Da jeg modtog mine trusser, blev jeg virkelig imponeret over den fremragende kvalitet – bambusmaterialet er så blødt og behageligt at have på, at det virkelig har gjort en forskel i min hverdag.
Priserne hos Btrendy.dk er også yderst konkurrencedygtige. Jeg havde slet ikke forventet at få så høj kvalitet for så lav en pris! Derudover er det tydeligt, at kundeservicen er i top, og at de sætter en ære i at give deres kunder den bedste oplevelse.
Jeg kan varmt anbefale Btrendy.dk til alle, der ønsker hurtig levering, god kvalitet og fantastiske priser. Jeg vil helt klart handle hos dem igen!
Hurtig og nemt god oplevelse.
Hurtig levering, OK kvalitet.
Fremragende service og hurtig levering
Fremragende service og hurtig levering. En trøje manglede på lageret og hurtigt fandt de alternativ.
Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。