Stort udvalg, flotte varer, gode priser, hurtig levering, returnering uden problemer, bytte til nye stÞrrelser uden problemer⊠ALT I ALT ð€©ð€© En super god oplevelse. Kan kun anbefales. Vi kommer i... ãã£ãšèŠã
TrovÊrdig hjemmeside/dog i mit tilfÊlde lang leverings tid. Bestiller fredag, men varerne kom aldrig og hÞrte intet mÃ¥tte selv sende en mail mandag. Kundeservice vender tilbage og vi taler sammen fr... ãã£ãšèŠã
Jeg faldt over et godt btrendy tilbud pÃ¥ nettet, bestilte, modtog bekrÊftelse, og blev kort tid efter ringet op. De bestilte sko var alligevel ikke pÃ¥ lager, men jeg fik tilbudt en lidt dyrere vare ti... ãã£ãšèŠã
Rigtig god kommunikation vedr. leveringen. En del af ordren var lidt forsinket og jeg modtog et opkald fra firmaet sÃ¥ jeg vidste hvad der foregik. Forsinkelsen var minimal (1 dag) men rigtig god servi... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Btrendy er et simpelt koncept. Vi leverer kvalitetsprodukter til skarpe priser og med service i sÊrklasse. GÞr som mere end 20.000 og kig forbi vores hjemmeside til god handel!
Vestergade 8B, 9300, SÊby, ãã³ããŒã¯
- info@btrendy.dk
- btrendy.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
Hurtig levering.
Hurtig levering
Hurtig levering. TÞjet har en ok kvalitet i forhold til prisen.
Bestilt 4 t shirts fik dem til tiden ogâŠ
Bestilt 4 t shirts fik dem til tiden og de er super rare at ha på tak for god service
Super service
KÞbte 2 stk T shirt ved jer i forskellige farver og i habde ikke den ene farve i ringede til og spurgte om jeg vil have en anden og jeg sagde ja tak. og havde varen 2
hverdage efter super godt gået
Er så tilfreds med mit sidste kÞb
Er så tilfreds med mit sidste kÞb, kan varmt anbefales
God kvalitet til fornuftige priser
Mangler min forsendelse.
Kan desvÊrre ikke give en anmeldelse,da jeg ikke har modtaget min pakke.

BTRENDY ããã®åç
Hurtig levering og nem bestilling ð
Gode produkter - Hurtig levering
Gode produkter - Hurtig levering
Rimelig pris. Super for mig.
Hurtig levering samt god kvalitet
Hurtig levering samt god kvalitet. Priserne var også bedre end andre steder. Alt i alt 5 stjerne herfra :-)
Helt fint hurtigt og nemt kan anbefalesâŠ
Helt fint hurtigt og nemt kan anbefales herfra
Nemt at bestille og fin levering
Nemt at bestille og fin levering
Hurtig og nem ombytning
Hurtig og nem ombytning.
Jeg havde bestilt et par bukser, der viste sig at vÊre for små. Kontaktede Btrendy og fik hurtig arrangeret korrekt stÞrrelse.
Fuld tilfredshed her fra.
Fantastisk service og meget hurtigâŠ
Fantastisk service og meget hurtig levering. Bestilte tre skjorte og blev ringet op, at den ene ikke var på lager, men de havde en anden der mindede om den, dog dyrere, men jeg ville få den til samme pris. TilbÞd også at sende billede. NÊste dag modtog jeg min pakke. Så stor ros herfra.
Hurtig og prÊcis levering
Det var skÞnt at opleve at man pÃ¥âŠ
Det var skÞnt at opleve at man på btrendys sommer udsalg kunne få et par lÊkre wrangler denim stretch for 398 Kr.
Mangelfuld varebeskrivelse
Ville prÞve nogle nye T Shirt og mÞdte så Btrendy annonce med nedsat fra 150 kr til 65 kr for T Shirt.
TÊnkte dem vil jeg da prÞve. Da jeg så fik mine T Shirt så jeg det var af mÊrket Tee Jays - det stod der ikke noget om på Btrendys hjemmeside og på foto kunne man ikke se at det var en Tee Jays T Shirt - det er jo helt normalt man skriver hvilket mÊrke det er man sÊlger. Hvis jeg havde vidst dette havde jeg ikke kÞbt, da jeg har Tee Jays T Shirt i forvejen og Þnskede at prÞve nogle andre. FÞlger mig lidt snydt da jeg mener Btrendy burde have oplyst at det var mÊrket Tee Jays.

BTRENDY ããã®åç