Duidelijkheid in de gesprekken met de servicedesk en aansluiten ging in 1 keer goed en bleef daarna ook stabiel . Wat niet in het contract voor het tweede jaar is opgenomen, is de €5 korting die je kr... もっと見る
企業が回答しました
OK: Energie provider met een goed direct informatief systeem als de klant iets wil raadplegen bijv. energie verbruik. Goede tips voor de om zuiniger verbruik te kunnen realiseren. Minder: -Prijs... もっと見る
企業が回答しました
Tv beeld loopt herhaaldelijk vast plus elke avond wel weer een keer dat er helemaal geen verbinding meer is. En blikken geluid, vooral bij hogere vrouwenstemmen (zoals die van de HEMA reclame) doet he... もっと見る
企業が回答しました
Sinds begin dit jaar stroom van Budget ze hebben een goede overzichtelijke app waarmee je precies kunt bijhouden wat de kosten zijn en wat je verbruik is. Tevens nu actie in het weekend gratis stroo... もっと見る
企業が回答しました
Hallo, wij zijn Budget Thuis. Wij zorgen voor je energie, internet, tv en bellen. We maken het simpel, betaalbaar én groen. Eerlijkheid en duidelijkheid, dat is waar je bij ons op kunt rekenen. Geen kleine lettertjes, gewoon goede kwaliteit voor de laagst mogelijke prijs. We doen dit al jaren op een no-nonsense manier. Hierbij staat gemak voor de klant voorop. Dat zit in ons DNA. Bewust kiezen voor Budget Thuis betekent kiezen voor zowel kwaliteit als betaalbaarheid. En combineer je onze producten Budget Energie, Budget Alles-in-1 en Budget Mobiel? Dan profiteer je elke maand van combikorting. Wij helpen je om meer tijd en geld over te houden voor leuke dingen. Daar waar kan, want het leven is tenslotte al druk en duur genoeg.
Reguliersdwarsstraat 58A, 1017 BM, Amsterdam, オランダ
ネガティブなレビューの 93%に回答しています
通常2週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Al jaren dik te vrede, Het zou fijn zijn als de klanten services iets meer kunnen updaten in alles.
Mensen zijn altijd behulpzaam en beleefd. Het is alleen heel moeilijk om de service te bereiken en krijgen😅

Budget Thuis からの回答
Heel tevreden met budget Mobiel, zelden storing. Prijs ook niet te duur voor onbeperkt internet,bellen,smsen.
Al aantal jaar zit ik bij budget Mobiel
( Heb 3 telefoon abbonementen afgesloten bij budget Mobiel voor mijn gezin)

Budget Thuis からの回答
Keurig elke maand verslag van verbruik.
Redelijke prijsstelling tov sommige andere leveranciers.
En tja, als prijzen en regeringsbesluiten fluctueren, kan Budget er ook niets aan veranderen.

Budget Thuis からの回答
Aansluiten verliep goed met info van monteur.
Vaste nummerovername duurt wel lang.

Budget Thuis からの回答
Alles prima geregeld. Monteur, telefonische ondersteuning etc,

Budget Thuis からの回答
Duidelijke overzicht rekening en goede service

Budget Thuis からの回答
Alles (internet / app) zijn goed benaderbaar, klantenservice heel goed, gegevens zijn duidelijk en begrijpelijk.

Budget Thuis からの回答
Terrible service... internet as slow as a snail... extremely poor customer service... when you contact them, you get an automated response... they didn't even bother to have a staff member answer people. My rating for this company is -10

Budget Thuis からの回答
Al jaren klant bij jullie bevalt goed

Budget Thuis からの回答
Snel en netjes te woord gestaan
Goede informatie doorgeven
(Afhandeling kan ik nog geen oordeel over vellen)

Budget Thuis からの回答
Ik wil graag mijn complimenten achterlaten voor de klantenservice van Budget Mobiel. Ik had onlangs hulp nodig bij het opvragen van mijn klantnummer en ik ben daarbij uitstekend en vriendelijk geholpen. Dit was de kers op de taart na een periode van maar liefst 10 jaar trouw klant te zijn geweest.
Hoewel ik de afgelopen tien jaar met veel plezier van hun diensten gebruik heb gemaakt, heb ik nu besloten de overstap te maken naar Vodafone. Nu ik persoonlijk in een nieuwe fase zit (uit het bewind), merkte ik dat ik behoefte had aan een provider die net wat meer snelheid en kwaliteit biedt dan het instapmodel van Budget Mobiel.
Ik wil het team hartelijk bedanken voor de fijne jaren en de goede service tot aan het laatste moment!

Budget Thuis からの回答
Nooit problemen met levering. Goede informatie. Goede app. Krijg er energie van...

Ik ben zeer tevreden
Je wordt ook goed te woord gestaan
Wat ik erg belangrijk vind

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。