Jeg brugte produktet Maternity Oils MAVE igennem hele min graviditet, og kan virkelig anbefale produktet. SkÞnt at smÞre maven ind i for at pleje huden og tage den klÞe, der kommer med en voksende mav... ãã£ãšèŠã
Varen jeg modtag gik i stykker efter fÃ¥ timers brug. Jeg prÞvede at skrive flere gange til kundeservice og modtog et uklart svar efter over en uge, hvor efter de ikke svaret retur igen eller sendte... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Udvalget pÃ¥ hjemmesiden er rigtig fint, sÃ¥ jeg fandt nemt en masse forskellige gode produkter til min veninde ud fra nogle overordnede Þnsker hun havde sendt ud. MÃ¥tte selv prÞve den aluminiumsfrie... ãã£ãšèŠã
I am absolutely in love with this body oil! I started using it during my pregnancy, and I know Iâll continue using it long after. It absorbs beautifully into the skin, leaving it soft, nourished, an... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Buump er en dansk webshop med produkter til graviditet, fÞdsel og barsel. Buump forhandler de bedste produkter til gravide og ammende. Gravide har sÊrlige behov, både i forhold til at aflaste kroppen under de mange forandringer, men også i forhold til at beskytte den gravide og den kommende baby mod skadelige produkter og kemiske stoffer. Hos Buump kan du få kvalitetsprodukter sÊrligt udvalgt til kommende og nybagte mÞdre, som er sikre at bruge både fÞr, under og efter graviditeten. Buump har dag-til-dag-levering, billig fragt og 60 dages returret. Ved kÞb for mindst 495 kr. er levering til pakkeshop gratis. Shop alt hvad du har brug for samme sted. Buump er et oplagt sted at få gaveideer og kÞbe kÞbe gaver til gravide, babyshower, barselsgaver mv. Buump har et stort udvalg inden for skÞnhedsprodukter, helse, udstyr og ventetÞj samt et stort udvalg af bÞger om graviditet og moderskab.
Hurtig og billig levering
Dag-til-dag-levering og fragt fra kun 29 kr. (gratis ved kÞb for mindst 395 kr.)
Postadresse: Slotsalléen 5, 2930, Klampenborg, ãã³ããŒã¯
- kundeservice@buump.com
- buump.com
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
Hurtigt,nemt,og 250kr billigere endâŠ
Hurtigt,nemt,og 250kr billigere end andre steder,for den selv samme pudeð€og hurtig levering,ð
ForlÞb som forventet/planlagt.
Fast delivery and great products.
Gode puder hurtig levering
Gode puder hurtig levering
Har kÞbt 2 lange stÞtte puder som bare er fantastisk at ligge med. God service og hurtig leveringð
Gode produkter, men hÞrte ikke tilbage på mit spÞrgsmål
De produkter jeg kÞbte er jeg rigtig glad for, dog blev jeg lidt skuffet over de ikke svarede på det jeg skrev til dem samt at jeg efterfÞlgende skrev til kundeservice men mailen virkede desvÊrre ikke.

Buump ããã®åç
God oplevelse
Nemt at handle hos, gode priser og hurtig ekspedering. Produktet lever helt op til forventningen.
Hurtig levering
Super fin pude
100 % tilfreds
Havde de varer jeg sÞgte, og til den bedste pris. Hurtig levering var et ekstra plus oveni ð
Hurtig levering og gode priser.
Hurtig levering og et sÞdt kort vedlagtâŠ
Hurtig levering og et sÞdt kort vedlagt :-)
God hjemmeside med mange produkter
God hjemmeside med mange produkter. Bestilte da jeg var hÞjgravid og skulle fÞde hjemme. Meget tilfreds.
Og nu her shampoo og balsam. Hurtig levering og god kundeservice. Kontaktet dem da jeg modtog en åben flaske shampoo, der desvÊrre var lÞbet ud- hurtig svar og de sendte med det samme en ny.
En anbefaling her fra.
Hurtig levering
Alt godt
Alt godt. Pakken blev sendt afsted hurtigt og indeholdt det dem skulle uden skader, fejl eller mangler.
Hurtig levering uden problemer

Buump ããã®åç
Hurtigere end jeg kan skifte en ble
Hurtig og venlig
Håndterede reklamation uden mindste besvÊr