by Green Cotton レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Super lÊkre materialer og produkter, og ofte gode nedsatte priser. Jeg bestilte kun for 350 kroner, men fik en gave med til min store overraskelse. En kÊmpe stort flot net og en bodylotion, tak for... もっず芋る

䌁業が回答したした

Ich habe schon mega oft bei By Green Cotton , vor allem MÃŒsli bestellt und liebe die QualitÀt und das super angenehme Material, egal ob fÃŒr meine Kids, fÃŒr mich selbst oder jetzt auch das erste Tshirt... もっず芋る

䌁業が回答したした

Meine drei Kids sind mit der Kleidung groß geworden, vor allem die Bodies! Hatte allerdings eine Àußerst unangenehme Erfahrung mit dem Kundenservice, wo mir keine Lösung angeboten werden konnte. Nun... もっず芋る

䌁業が回答したした

Hurtig levering, gode priser og virkelig god kvalitet! Jeg har bestilt flere ordre hos bygreencotton, og aldrig haft problemer. Dagen efter bestilling (som jeg ofte gÞr om aftenen) fÃ¥r jeg b... もっず芋る

䌁業情報

1. 子䟛服店
  2. ベビヌ服店
  3. 玳士衣料店
  4. 婊人服店

圓該䌁業による蚘述

by Green Cotton is an online shop, that sells certified organic clothing for babies, children and adults under the Green Cotton concept. We own, and sell the brands MÃŒsli by Green Cotton, Fred's World by Green Cotton and Conservandum by Green Cotton. We always look for the gentlest way to produce a piece of clothing. All our products made of cotton are GOTS certified, and if this is not possible, we always look for the next best certification.

優良

通垞24時間以内に回答

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 20ä»¶

レビュヌを曞く

Hurtig levering. KvalitetstÞj til gode priser.

2023幎9月30日

by Green Cotton からの回答

Mange tak for din positive anmeldelse Helle, det glÊder os at hÞre at du er tilfreds :-)

Meget hurtig levering

Meget hurtig levering. LÊkkert tÞj i super kvalitet til billig pris. Stor tilfredshed med alt det bestilte.

2023幎10月6日

by Green Cotton からの回答

Tak for din positive anmeldelse Lone, det er dejligt at hÞre at du er tilfreds :-)

God og hurtig service

God og hurtig service
Bestilte kl 13 og dagen efter kl 11 modtog jeg advisering om at jeg kunne hente min pakke.
Kvaliteten af tÞjet er som altid hÞj og ikke til at tage fejl af. 👍🏻

2023幎6月13日

Hej Stine
Tak for din flotte anmeldelse, det glÊder os at hÞre at du er tilfreds med både levering og indhold :-)

Virkelig lÊkkert tÞj men trÊls procedure

TÞjet er så ekstremt lÊkkert både til mor og barn samt hurtig forsendelse og har kÞbt ofte herfra, men da jeg modtog en forkert vare var min fÞrste lidt trÊlse oplevelse. Her blev jeg bedt om fÞrst at aflevere pakken inden de sender en ny, og derefter skal jeg ud af dÞren igen for at hente pakken så dvs. 3x forbi posthuset. Lidt besvÊrligt og atypisk og har ikke oplevet det fÞr andre steder at det bliver håndteret på den måde.

2023幎5月29日

KÊre Kelly
Jeg er ked af at hÞre at du er utilfreds med måden vi håndterede lagerfejlen.
Vi bliver nÞdt til at have varen retur så vi kan sÊlge den igen.
Vi sendte dig den korrekte vare hurtigt og beklagede fejlen mange gange.
Jeg håber du bliver glad for den bestilte kjole

DÃ¥rlig kundeservice ved mangler

Virkelig lÊkker kvalitet på tÞjet. Men elendig kundeservice.. Hvis en varer er udsolgt, sendes resten af din order UDEN at du får besked fÞrst. Du er heldig hvis der er en lille sedl med info i pakken. Hvis du ikke Þnsker pakken pga det der mangler, skal du selv betale retur selvom det er deres fejl ikke at give info fÞrst.
Ja der er ingen hjÊlp eller forståelse at hente hos deres kundeservice.
En anden gang handler jeg hellere hos babysam, luksusbaby og kidsworld.

2023幎4月10日

Hej Diana
Vi er kede af at hÞre at du ikke er tilfreds med vores kundeservice.
Jeg beklager at du ikke har modtaget alt det du bestilte.
Jeg kan godt se at de manglende 4 produkter ud af 15, er en uheldig stor mÊngde- og det beklager vi gerne igen.
Vi har dog skrevet at vi tager forbehold for udsolgte varer.
Det er desvÊrre hvad der kan ske under udsalg hvor de sidste varer sÊlges hurtigt.
Der er altid en seddel i pakken du modtager hvor der står at vi beklager at varen er udsolgt.
Det meste i vores webshop er automatiseret og derfor har vi ikke mulighed for at kontakte dig på forhånd når en vare er udsolgt

Hvis du skulle Þnske varer retur grundet lagerfejlen, vil vi naturligvis gerne tilbyde dig gratis retur, men der bliver du nÞdt til at kontakte kundeservice fÞr du sender retur, for at vi kan vÊre behjÊlpelig med dette.
-Så vidt jeg kan se på mail-korrespondancen kan jeg ikke se at du giver udtryk for at du vil sende varer retur grundet lagerfejlen.

Virkelig god kvalitet til en god pris

Virkelig god kvalitet til en god pris på tilbud, , elsker gode tilbud.... Og god service, svarede hurtigt på mail, hvor jeg skulle have noget afklaret

2023幎4月12日

by Green Cotton からの回答

Mange tak for din fine anmeldelse Jannie, det er dejligt at hÞre at du er tilfreds :-)

Hurtig levering og gode produkter.

Jeg lagde en ordre i tirsdags og fik allerede produkterne dagen efter. Hurtig levering! Super lÊkre produkter og god service idet at der er en gratis retur label. Kan kun anbefales.

2023幎3月21日

by Green Cotton からの回答

Mange tak for din fine anmeldelse Julie :-)

FÞrste gang jeg bestilte direkte

FÞrste gang jeg bestilte direkte. Altid lÊkre og blÞde materialer. Overskuelig og funktionel hjemmeside. Der var hurtig levering og så var der endda gratis levering til dÞren.

2023幎2月11日

by Green Cotton からの回答

Mange tak for din positive anmeldelse Camilla, det er dejligt at hÞre at du er glad og tilfreds :-)

Alt er som det skal vÊre

Alt er som det skal vÊre og super hurtig levering. Dag-til-dag levering i mit tilfÊlde.

2023幎2月10日

by Green Cotton からの回答

Tak for din positive anmeldelse Sabine, det glÊder os at hÞre at du er tilfreds :-)

Jeg bestilte en helt masse tÞj til min

Jeg bestilte en helt masse tÞj til min datter, da de kÞrte udsalg. Bestilte onsdag, pengene blev hurtigt trukket og mandag har jeg stadig intet hÞrt fra hverken firmaet eller gls. Skriver derind, da jeg ved at de ikke må trÊkke pengene fÞr varen er afsendt. De skriver så tilbage, at gls har hentet pakken og hvis ikke jeg hÞrer noget nÊste dag, måtte jeg kontakte dem igen for om gls måske havde mistet pakken. HÞrte intet fra gls og skriver så til firmaet at hvis jeg intet hÞrer fra dem eller gls skal jeg have mine penge retur, stadig ingen opdatering fra gls så skriver at jeg intet har hÞrt. De svarer så tilbage at de sender mine penge retur. Ikke noget med at de undersÞger sagen om hvad der er gået galt. Jeg har aldrig oplevet noget lignende når jeg har bestilt online, og de siger gls har fået pakken, men det stemmer ikke overens med at den ikke er scannet ind ved gls, der står blot at gls har fået information om min pakke men de ikke er i besiddelse af den. TÊnker derfor at mine penge er trukket fÞr min pakke overhovedet er sendt afsted, virkelig Þv oplevelse. Nu venter jeg spÊndt på at få mine penge retur..

2023幎1月17日

Hej Camilla
Jeg er ked af at hÞre at du har haft en dårlig oplevelse.

Jeg beklager at din ordre er blevet vÊk mellem vores lager og GLS’ sorteringscenter.
-det sker af og til at pakker bliver vÊk for GLS og det er yderst beklageligt, og ikke godt nok.
Vi beklager naturligvis at din pakke ikke er kommet planmÊssigt frem.

Pengene bliver hÊvet automatisk når der kommer label på pakken og ikke fÞr.

Når GLS henter pakker på lageret tager de alle pakker med og scanner dem fÞrst på deres sorteringscenter, derfor er det muligt at pakken bliver vÊk fÞr GLS laver et scan på den.

Dine penge er tilbagefÞrt d. 19. januar.

Venlig og hurtig kundeservice

Jeg havde bestilt sengetÞj, men fået en forkert varer leveret, hvilket jo kan ske.
Jeg ringer til kundeservice som er sÞde og hÞflige, og selvfÞlglig beklager fejlen.
De sender mig det bestilte, og jeg får lov at beholde den varer, de har sendt forkert.
Super god og hurtig service.
Og sÃ¥ er produkterne jo bare altid lÊkre 😊

2023幎1月10日

by Green Cotton からの回答

Tak for din rosende anmeldelse :-) det er dejligt at hÞre at fejlen blev rettet og at du stadig er tilfreds trods fejl.

Don’t buy!

Don’t buy!!! Looks like a scam! I’ve made a purchase, got order confirmation but no delivery for 3 weeks, no notifications or emails. Finally I got an email that I returned the purchase and have to pay for delivery (there and back) that I never got. I questioned it and was referred to check the website about the rules of purchasing online in Europe (what???). Made 3 purchases the same week from different stores and had no problem with delivery. What a shame! No return of course and I was offered to buy the same items for the full price.

2022幎10月22日
自発的なレビュヌ

LÊkkert tÞj, hurtig levering og god kundeservice

Rigtig lÊkkert tÞj og hurtig levering. Jeg fik desvÊrre en forkert vare fremfor en af de ting, jeg havde bestilt, men da jeg kontaktede kundeservice, var der hurtigt svar og kort efter fik jeg besked om, at de havde sendt den korrekte vare - helt uden jeg skulle gÞre noget. Så på trods af lidt bump på vejen, vil jeg alligevel give fem stjerner og jeg vil helt sikkert handle her igen.

2022幎8月25日

Fantastisk kundeservice ☀

Virkelig fint og lÊkkert tÞj, og fantastisk kundeservice! Christina hjalp mig med en ekstra ordre og alt gik bare nemt og hun var virkelig sÞd og hjÊlpsom 🥰 Her handler jeg bestemt igen! 👌🏌
Fem stjerner ⭐⭐⭐⭐⭐

2022幎7月6日

DÃ¥rlig kundeservice!

TÞjet er lÊkkert men dårlig kundeservice. Jeg bestiller tÞj fra deres hjemmeside for over 1500 kr og får derfor fri fragt. Kort efter fortryder jeg, at jeg ikke fik lidt mere med fra deres hjemmeside. Jeg skriver en mail til dem og hÞrer dem ad om de ikke kan samle de 2 ordre så jeg slipper for 29 kr i fragt. Dette er dog ikke muligt skriver de. Har prÞvet det fÞr med andre webshops, hvor det har kunnet lade sig gÞre. VÊlger et andet sted, at handle nÊste gang.

2022幎4月18日

Super god kundeservice

Super lÊkkert, blÞdt og Þkologisk tÞj- og MEGA god kundeservice! Jeg havde problemer med en udsolgt kjole som jeg virkelig gerne ville have fat i - jeg skrev til kundeservice og indenfor 10 minutter havde de hjulpet mig og jeg kunne bestille.
Det er tydeligt, at de går op i, at kunderne får en god kÞbsoplevelse ved dem.
Jeg har handlet direkte ved bygreencotton mange gange, og det bliver jeg helt sikkert ved med!

2022幎4月6日

100% tilfreds

Det gik godt- jeg fik mine pakker med heldragter til vores baby- fantastiske produkter i god kvalitet, 100% Gots certificeret Þkologisk merinould, Made in Europe, smukt design. Jeg er meget tilfreds og vil gerne anbefale videre.

2022幎3月3日

Kun positivt

Ud over at de har de skÞnneste produkter som jeg tit bestiller, har jeg kun ogsÃ¥ kun rosende ord til den altid hurtige levering🙏🏌

2022幎3月3日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。