Super lÊkre materialer og produkter, og ofte gode nedsatte priser. Jeg bestilte kun for 350 kroner, men fik en gave med til min store overraskelse. En kÊmpe stort flot net og en bodylotion, tak for... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Ich habe schon mega oft bei By Green Cotton , vor allem MÃŒsli bestellt und liebe die QualitÀt und das super angenehme Material, egal ob fÃŒr meine Kids, fÃŒr mich selbst oder jetzt auch das erste Tshirt... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Meine drei Kids sind mit der Kleidung groà geworden, vor allem die Bodies! Hatte allerdings eine ÀuÃerst unangenehme Erfahrung mit dem Kundenservice, wo mir keine Lösung angeboten werden konnte. Nun... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Hurtig levering, gode priser og virkelig god kvalitet! Jeg har bestilt flere ordre hos bygreencotton, og aldrig haft problemer. Dagen efter bestilling (som jeg ofte gÞr om aftenen) fÃ¥r jeg b... ãã£ãšèŠã
by Green Cotton is an online shop, that sells certified organic clothing for babies, children and adults under the Green Cotton concept. We own, and sell the brands MÃŒsli by Green Cotton, Fred's World by Green Cotton and Conservandum by Green Cotton. We always look for the gentlest way to produce a piece of clothing. All our products made of cotton are GOTS certified, and if this is not possible, we always look for the next best certification.
Thrigesvej 5, 7430, Ikast, ãã³ããŒã¯
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
Hurtig levering. KvalitetstÞj til gode priser.

by Green Cotton ããã®åç
Meget hurtig levering. LÊkkert tÞj i super kvalitet til billig pris. Stor tilfredshed med alt det bestilte.

by Green Cotton ããã®åç
Super hurtig levering og mega lÊkkert tÞj. KÊmpe anbefaling :)

God og hurtig service
Bestilte kl 13 og dagen efter kl 11 modtog jeg advisering om at jeg kunne hente min pakke.
Kvaliteten af tÞjet er som altid hÞj og ikke til at tage fejl af. ðð»

by Green Cotton ããã®åç
TÞjet er så ekstremt lÊkkert både til mor og barn samt hurtig forsendelse og har kÞbt ofte herfra, men da jeg modtog en forkert vare var min fÞrste lidt trÊlse oplevelse. Her blev jeg bedt om fÞrst at aflevere pakken inden de sender en ny, og derefter skal jeg ud af dÞren igen for at hente pakken så dvs. 3x forbi posthuset. Lidt besvÊrligt og atypisk og har ikke oplevet det fÞr andre steder at det bliver håndteret på den måde.

by Green Cotton ããã®åç
Virkelig lÊkker kvalitet på tÞjet. Men elendig kundeservice.. Hvis en varer er udsolgt, sendes resten af din order UDEN at du får besked fÞrst. Du er heldig hvis der er en lille sedl med info i pakken. Hvis du ikke Þnsker pakken pga det der mangler, skal du selv betale retur selvom det er deres fejl ikke at give info fÞrst.
Ja der er ingen hjÊlp eller forståelse at hente hos deres kundeservice.
En anden gang handler jeg hellere hos babysam, luksusbaby og kidsworld.

by Green Cotton ããã®åç
Virkelig god kvalitet til en god pris på tilbud, , elsker gode tilbud.... Og god service, svarede hurtigt på mail, hvor jeg skulle have noget afklaret

by Green Cotton ããã®åç
Jeg lagde en ordre i tirsdags og fik allerede produkterne dagen efter. Hurtig levering! Super lÊkre produkter og god service idet at der er en gratis retur label. Kan kun anbefales.

by Green Cotton ããã®åç
FÞrste gang jeg bestilte direkte. Altid lÊkre og blÞde materialer. Overskuelig og funktionel hjemmeside. Der var hurtig levering og så var der endda gratis levering til dÞren.

by Green Cotton ããã®åç
Alt er som det skal vÊre og super hurtig levering. Dag-til-dag levering i mit tilfÊlde.

by Green Cotton ããã®åç
Jeg bestilte en helt masse tÞj til min datter, da de kÞrte udsalg. Bestilte onsdag, pengene blev hurtigt trukket og mandag har jeg stadig intet hÞrt fra hverken firmaet eller gls. Skriver derind, da jeg ved at de ikke må trÊkke pengene fÞr varen er afsendt. De skriver så tilbage, at gls har hentet pakken og hvis ikke jeg hÞrer noget nÊste dag, måtte jeg kontakte dem igen for om gls måske havde mistet pakken. HÞrte intet fra gls og skriver så til firmaet at hvis jeg intet hÞrer fra dem eller gls skal jeg have mine penge retur, stadig ingen opdatering fra gls så skriver at jeg intet har hÞrt. De svarer så tilbage at de sender mine penge retur. Ikke noget med at de undersÞger sagen om hvad der er gået galt. Jeg har aldrig oplevet noget lignende når jeg har bestilt online, og de siger gls har fået pakken, men det stemmer ikke overens med at den ikke er scannet ind ved gls, der står blot at gls har fået information om min pakke men de ikke er i besiddelse af den. TÊnker derfor at mine penge er trukket fÞr min pakke overhovedet er sendt afsted, virkelig Þv oplevelse. Nu venter jeg spÊndt på at få mine penge retur..

by Green Cotton ããã®åç
Jeg havde bestilt sengetÞj, men fået en forkert varer leveret, hvilket jo kan ske.
Jeg ringer til kundeservice som er sÞde og hÞflige, og selvfÞlglig beklager fejlen.
De sender mig det bestilte, og jeg får lov at beholde den varer, de har sendt forkert.
Super god og hurtig service.
Og sÃ¥ er produkterne jo bare altid lÊkre ð

by Green Cotton ããã®åç
Donât buy!!! Looks like a scam! Iâve made a purchase, got order confirmation but no delivery for 3 weeks, no notifications or emails. Finally I got an email that I returned the purchase and have to pay for delivery (there and back) that I never got. I questioned it and was referred to check the website about the rules of purchasing online in Europe (what???). Made 3 purchases the same week from different stores and had no problem with delivery. What a shame! No return of course and I was offered to buy the same items for the full price.
Rigtig lÊkkert tÞj og hurtig levering. Jeg fik desvÊrre en forkert vare fremfor en af de ting, jeg havde bestilt, men da jeg kontaktede kundeservice, var der hurtigt svar og kort efter fik jeg besked om, at de havde sendt den korrekte vare - helt uden jeg skulle gÞre noget. Så på trods af lidt bump på vejen, vil jeg alligevel give fem stjerner og jeg vil helt sikkert handle her igen.
LÊkre varer som blev sendt hurtigt.
En vare var forkert, men fik super god kundeservice og klaret det med det samme, med hurtige svar på mails.
Virkelig fint og lÊkkert tÞj, og fantastisk kundeservice! Christina hjalp mig med en ekstra ordre og alt gik bare nemt og hun var virkelig sÞd og hjÊlpsom 𥰠Her handler jeg bestemt igen! ððŒ
Fem stjerner âïžâïžâïžâïžâïž
TÞjet er lÊkkert men dårlig kundeservice. Jeg bestiller tÞj fra deres hjemmeside for over 1500 kr og får derfor fri fragt. Kort efter fortryder jeg, at jeg ikke fik lidt mere med fra deres hjemmeside. Jeg skriver en mail til dem og hÞrer dem ad om de ikke kan samle de 2 ordre så jeg slipper for 29 kr i fragt. Dette er dog ikke muligt skriver de. Har prÞvet det fÞr med andre webshops, hvor det har kunnet lade sig gÞre. VÊlger et andet sted, at handle nÊste gang.
Super lÊkkert, blÞdt og Þkologisk tÞj- og MEGA god kundeservice! Jeg havde problemer med en udsolgt kjole som jeg virkelig gerne ville have fat i - jeg skrev til kundeservice og indenfor 10 minutter havde de hjulpet mig og jeg kunne bestille.
Det er tydeligt, at de går op i, at kunderne får en god kÞbsoplevelse ved dem.
Jeg har handlet direkte ved bygreencotton mange gange, og det bliver jeg helt sikkert ved med!
Det gik godt- jeg fik mine pakker med heldragter til vores baby- fantastiske produkter i god kvalitet, 100% Gots certificeret Þkologisk merinould, Made in Europe, smukt design. Jeg er meget tilfreds og vil gerne anbefale videre.
Ud over at de har de skÞnneste produkter som jeg tit bestiller, har jeg kun ogsÃ¥ kun rosende ord til den altid hurtige leveringððŒ