Super lÊkre materialer og produkter, og ofte gode nedsatte priser. Jeg bestilte kun for 350 kroner, men fik en gave med til min store overraskelse. En kÊmpe stort flot net og en bodylotion, tak for... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Ich habe schon mega oft bei By Green Cotton , vor allem MÃŒsli bestellt und liebe die QualitÀt und das super angenehme Material, egal ob fÃŒr meine Kids, fÃŒr mich selbst oder jetzt auch das erste Tshirt... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Meine drei Kids sind mit der Kleidung groà geworden, vor allem die Bodies! Hatte allerdings eine ÀuÃerst unangenehme Erfahrung mit dem Kundenservice, wo mir keine Lösung angeboten werden konnte. Nun... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Hurtig levering, gode priser og virkelig god kvalitet! Jeg har bestilt flere ordre hos bygreencotton, og aldrig haft problemer. Dagen efter bestilling (som jeg ofte gÞr om aftenen) fÃ¥r jeg b... ãã£ãšèŠã
by Green Cotton is an online shop, that sells certified organic clothing for babies, children and adults under the Green Cotton concept. We own, and sell the brands MÃŒsli by Green Cotton, Fred's World by Green Cotton and Conservandum by Green Cotton. We always look for the gentlest way to produce a piece of clothing. All our products made of cotton are GOTS certified, and if this is not possible, we always look for the next best certification.
Thrigesvej 5, 7430, Ikast, ãã³ããŒã¯
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Hurtig levering, gode priser og virkelig god kvalitet!
Jeg har bestilt flere ordre hos bygreencotton, og aldrig haft problemer.
Dagen efter bestilling (som jeg ofte gÞr om aftenen) får jeg besked om at ordren er på vej med gls. EfterfÞlgende dag igen kan jeg afhente pakken hos pakkeshop.
Virkelig hurtig levering!
Derudover er priserne gode. Og der er tilbud ofte gode tilbud.
Vigtigst er kvaliteten i topklasse.
TÞjet har god pasform og farverne holder sig flotte trods utallige vask. At vide at tÞjet mine bÞrn render rundt i, er lavet af Þkologisk bomuld, er også lÊkkert.
Ufleksibelt bytte og returneringsservice!
Du skal vÊre meget sikker på, hvad du gerne vil kÞbe med mindre, at du gerne vil bruge en formue på porto ved returnering og ombytning. Mega manuelt og bÞvlet ift.. hvad andre tidssvarende webshops tilbyder.
Jeg kommer derfor desvÊrre ikke til at anbefale eller kÞbe noget via webshoppen en anden gang. Ãrgerligt, da jeg faktisk synes tÞjet er lÊkkert, men jeg synes det er for gammeldags mÃ¥de at fÞre forretning pÃ¥, at ombytning/returnering er sÃ¥ besvÊrligt.
LÊkkert tÞj men vÊr sikker på at kÞbe noget, som I ikke skal bytte eller returnere!
Mega manuelt og bÞvlet ifht. hvad jeg ellers er vandt til.
Derfor kommer jeg ikke til med at anbefale eller selv at benytte shoppen igen.
SUPER lÊkkert tÞj, sengetÞj og dyne! Levering altid på få dage. Handler tit her. Er stolt og tryg ved at handle hos en virksomhed som er og altid har vÊret forgangsfolk for miljÞ og bÊredygtighed i tekstilbranchen. Kan kun give 5 stjerner her, men I får en ekstra for hjertesagen.
Hold nu op det var hurtigt leveret-dagen efter jeg havde lagt bestillingen af nogle stofmundbind til bÞrnene. Sidder godt og så var det til en rimelig pris.
Handler bestemt her en anden gang!! Kan i lige fÃ¥ mundbindene til voksne pÃ¥ lager igen ð

by Green Cotton ããã®åç
Min familie og jeg har kun haft gode oplevelser med Green by cotton. Vi har både kÞbt overtÞj og almindeligt tÞj igennem årene.
Deres produkter har en vildt lÊkker kvalitet også har de tilmed en hurtig levering.
Syningen var gået op i Êrmet på min datters nye jakke. Jeg skrev en mail til dem og indenfor ultrakort tid fik jeg svar. Der blev sendt en ny jakke med det samme.
Kundeservice er meget imÞdekommende.
Jeg vil varmt anbefale Green by Cotton.
Jeg bestiller varer på hjemmesiden. Ved en fejl har de sendt mine varer og min ordreseddel til en anden kunde og jeg modtager den anden kundes. De vil have at vi skal sende pakkerne til hinanden og lÊgge ud for fragten. Magen til dårlig kundeservice har jeg aldrig mÞdt. Da jeg ikke vil udleverer min adresse til den anden kunde vil min ordre blive annulleret og jeg kan derfor slet ikke få mine varer. De vil så komme hos mig og hente den anden kundes varer, de mener jeg bare skal hÊnge varerne på min dÞr hvis jeg ikke er hjemme, men de svarer ikke på min mail omkring, at jeg ikke vil stå til ansvar for en pakke udenfor dÞren i en etage ejendom. De vender ikke tilbage på min henvendelse. Oveni har de brudt gdpr lovgivningen ved, at udleverer min adresse til en anden kunde uden nogen former for undskyldning.
Absolut fantastisk service da en trÞje kom med fejl. Mega lÊkkert tÞj og hurtig levering. Har handlet der fÞr og kommer ogsÃ¥ til det fremadrettet. Tak for god service ð
Bestilling var fin, Levering var fin, men det ene produkt som jeg modtog, lignede slet ikke billedet. Istedet for de ellers fine print der er påsyet, var nu istedet et rigtig tÊt plastik print sat på bluse, lidt ala de print, som at man finder i de diskount kÊderne-slet ikke så grÞnt igen. De kan jo fint lave det uden. Problemet er at man ikke kan skelne produkterne imellem de fine påsyet print med plastik. Hvis man er ligeglad så er tÞjet ellers af fin kvalitet, og pasformen god. For dem der går op i "grÞnt" tÞj, så skal man nok overveje sit valg igen.
LÊkkert bÞrnetÞj og hurtig levering!!
Det eneste, jeg savnede, var information omkring pasform, da min tre-og-et-halvt-Ã¥rige Ã¥benbart passer sin Fredâs Word denim spencer str. 110/5Ã¥r allerede nu. SÃ¥ begynder man lidt at tvivle, om man har kÞbt alt det andet tÞj af samme mÊrke (til lille bebs ETA april 2020) til den rette sÊson. Men ellers en fremragende webshop og super lÊkkert ÞkotÞj!
Verdens bedste bÞrnetÞj. Verdens bedste kundeservice.
Jeg har 3-4 gange modtaget tÞj til min datter og min nevÞ fra bygreencotton, bÃ¥de MÃŒsli og Fredâs World, og det er simpelthen sÃ¥dan noget lÊkkert tÞj.
Jeg bestilte på et tidspunkt noget juniorsengetÞj, men i pakken manglede hovedpudebetrÊkket. Da jeg skrev og gjorde opmÊrksom på dette, skrev de at de ville eftersende det, men kort efter fik jeg en mail om at der desvÊrre ikke var flere på lager. Jeg fik det fulde belÞb fra sengetÞjet tilbage, men fik lov at beholde dynebetrÊkket.
Fantastisk og hurtig kundeservice.
Modtog en ordre med en hagesmÊk, hvor trykknappen var gået lÞs i den ene side/syningen ikke var ordentlig. Sendte en mail og allerede dagen efter sendte de et fint svar om, at de selvfÞlgelig bare sendte mig en ny. Den har jeg netop modtaget få dage efter.
Virkelig god kundeservice, hurtig reaktion og vil klart anbefale deres varer til alle. Det er de lÊkreste blÞde badehåndklÊder og efter min mening de bedste hagesmÊkke!
De lÊkreste håndklÊder og fantastisk med et håndklÊde med hÊtte, selvom man ikke lÊngere er baby, synes vores bÞrn på 5 og 7 år, i hvert fald, at det er dejligt at putte sig i håndklÊdet efter bad.
Det blÞdeste baby sengetÞj med lÊkre detaljer.
Fantastisk god kundeservice!
Der var en fejl i syningen på en vare og jeg skrev en mail til dem om jeg kunne bytte denne. Få dage efter sender de mig en ny vare. LÊkre varer til gode priser. Kan varmt anbefales!
Jeg modtog varer fra hjemmesiden for to uger siden nu. Det viste sig, at kun halvdelen af varerne var på lager. I stedet for at spÞrge mig om, hvorvidt jeg stadig Þnsker ordren, sender de mig blot en mail om, at der mangler en del varer.
Jeg svarer tilbage, at jeg i så fald ikke vil have ordren alligevel. Da GLS ankommer med pakken, beder jeg dem tage pakken tilbage, hvilket jeg også informerer bygreencotton om.
Nu har jeg ikke hÞrt fra firmaet siden og har ikke fået mine penge retur. Gode tilbud og varer på hjemmesiden, men meget skuffende kundeservice!
Super fin kundeservice ved defekt vare. Jeg er desuden fan af det lÊkre tÞj!
Hurtig levering, fin vare.
Mangler dog lidt bedre kundeservice for at kunne komme op på 5 stjerner.
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã