Fantastisk kundeservice! Jeg var en klovn og glemte at afhente min pakke. Jeg skrev til kundeservice for at hÞre, om de kunne gensende pakken, sÃ¥ jeg ikke skulle starte forfra med bestilling, betali... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Den bedste oplevelse. Jeg bestilte en gummi flyverdragt en formiddag, den blev afsendt samme dag og jeg modtog den dagen efter. SkÞnt med Sà hurtig levering, isÊr nÃ¥r vintertÞj nÊsten altid... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Helt igennem fantastisk kundeservice. Jeg havde kÞbt en flyverdragt til deres lagersalg i SÊby, hvor lynlÃ¥sen desvÊrre var gÃ¥et i stykker efter kort tids brug. Jeg kontaktede kundeservice og Anne svar... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Hej Anne og Katrine Jeg har som bedstemor kÞbt tÞj hos jer fra mit barnebarn var 1,5 Ã¥r og helt til 10 Ã¥r. FÞrst var det thermotÞj og herefter alt lige fra jeres fine vinterjakker til badetÞj og a... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Dansk designet udetÞj til bÞrn med hÞj funktionalitet og nordiske rÞdder. Med en klar filosofi om at bÞrn skal have lov til at vÊre bÞrn, og troen på at bÞrns naturlige bevÊgelser, legelyst og velbefindende ikke skal begrÊnses ved at vÊre smukt og stilfuldt klÊdt på, klÊder vi bÞrn varmt, tÞrt og godt på til at udforske verden uden at gå på kompromis! byLINDGREN® blev stiftet tilbage i sommeren 2015 af sÞstrene, mÞdrene og ivÊrksÊtterne Anne & Katrine Lindgren.
Jupitervej 15, 9300, SÊby, ãã³ããŒã¯
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Hurtig levering og super lÊkkert kvalitet tÞj til gode priserð€©

byLINDGREN® ããã®åç
Altid kvalitetsvarer jeg modtager og hurtig svar i kundeservice! Mit yndlings overtÞjs sted at handle ðâ€ïž

Materiale de foarte bunÄ calitate. Serviciu clienÈi impecabil ,
Recomand cu mare cÄldurÄ

byLINDGREN® ããã®åç
Der er godt tÞj og holdbart,syet ordentligt, skÞnne farver.
Er man i tvivl er der altid hjÊlp at hente og ingen problemer hvis str ikke passer. Hurtig betjening og levering.
Ved lagersalg er det pigerne Anne og kathrine og co. der hjÊlper til, ikke for bleg til arbejde uanset hvad titel man har. Har handlet ved Bylindgren de sidste 6 Ã¥r og fÃ¥ de bedste og hÞjeste anbefalinger herfra. â€ïžâ€ïž

byLINDGREN® ããã®åç
Vi er virkelig glade for jeres tÞj.
Den sidste kÞb var termo regndragt som vores datter er så glad for at have på. Den har vi haft nu i Ca 2 uger og passer så godt til det regnfulde og fugtige dage her i efteråret.

byLINDGREN® ããã®åç
Jeg har modtaget et sÊt regntÞj hvor jakken var mÊrket forkert. Bukserne var endvidere meget kortere end forventet. Jeg sender hurtigt jakken retur da jeg opdager fejlen, udfylder på deres hjemmeside/returportal og skriver en mail. I pakkenligger returseddel udfÞrligt udfyldt med beskrivelse af problemet. Jeg får en mail tilbage med en meget nedladende tone og dette fortsÊtter i flere mails. Virkelig en ubehagelig måde at tiltale kunder på. Jeg har aldrig oplevet noget lignende og jeg vil aldrig bruge dem igen.

byLINDGREN® ããã®åç
Jeg har i flere år kendt og brugt byLindgren til overtÞj til mine bÞrn og vÊret rigtig tilfreds, men nogle gange skal man mÊrke det på egen krop fÞr man vÊlger at skrive en anmeldelse. I efteråret kÞbte jeg en thermojakke fra deres morkollektion som jeg elsker, senere på året blev det til en regnjakke og nu hvor vinteren banker på har jeg valgt at kÞbe en vinterjakke også. Jeg ELSKER alle 3 jakker og jeg har aldrig haft en jakke som i den grad holder hvad den lover. I min vinterjakke er jeg varm og tÞr uanset hvor lÊnge jeg er ude i vind og vejr. 1000 tak til byLindgren. Virkelig et mÊrke man kan sÊtte sin tillid til. Nårh ja og leveringen er også hurtig. :D

byLINDGREN® ããã®åç
God oplevelse. God kundeservice og virkelig lÊkre produkter. Sidder pÊnt og er meget mere åndbart end det regntÞj vi havde i forvejen

byLINDGREN® ããã®åç
LÊkkert kvalitetstÞj som bÞrnene selv efterspÞrger og prioritere blandt deres andet tÞj. God service.

byLINDGREN® ããã®åç
Jeg vÊlger dem igen og igen, ikke kun på grund af kvaliteten af tÞjet, men isÊr også for den helt vildt gode kundeservice de yder, både ved kÞb og reklamationer, så sent som I dag oplevede jeg det endnu engang, de er noget helt sÊrligt, og går den ekstra mil som man som kunde kun kan vÊrdsÊtte.
Tak!

byLINDGREN® ããã®åç
Utrolig hurtig levering og super lÊkkert kvalitet.
Jeg havde nogle spÞrgsmål til varen og blev mÞdt af utrolig venlig kundeservice der tog tid til at forklare og anbefale nogle ting på mail (efter henvendelse tog det kort tid fÞr jeg fik svar).

byLINDGREN® ããã®åç
Produkterne var helt som forventet og kvaliteten er altså i orden - trods den hÞje pris, vil vi helst sikkert kÞbe herfra igen

byLINDGREN® ããã®åç
Har kÞbt den lÊkreste regnthermodragt. BlÞd og lÊkker kvalitet. Barnet elsker den. Hurtig og god betjening.

byLINDGREN® ããã®åç
Altid super god og hurtig betjening.
Og utroligt lÊkkert kvalitet.

byLINDGREN® ããã®åç
Fantastiske produkter som bare holder og bliver ved med at se pÊn udððŒ. Altid god service, intet er nÊsten umuligt ððŒHurtig levering ðð»
Vender altid tilbage til netop jer og jeres overtÞj ð«¶ð»

byLINDGREN® ããã®åç
God kvalitet, blÞdt og behageligt overtÞj, og så en enorm god og hurtig service

byLINDGREN® ããã®åç
De lÊkreste produkter og super sÞd kundeservice. Jeg har kun gode ting at sige, og kan varmt anbefale!

byLINDGREN® ããã®åç
LÊkker kvalitet. Og bonus at stÞtte en dansk virksomhed,

Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã
ããã¬ãã¥ãŒãæžãããã®8ã€ã®ãã³ããã芧ãã ããã