Fantastisk kundeservice! Jeg var en klovn og glemte at afhente min pakke. Jeg skrev til kundeservice for at hÞre, om de kunne gensende pakken, sÃ¥ jeg ikke skulle starte forfra med bestilling, betali... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Den bedste oplevelse. Jeg bestilte en gummi flyverdragt en formiddag, den blev afsendt samme dag og jeg modtog den dagen efter. SkÞnt med Sà hurtig levering, isÊr nÃ¥r vintertÞj nÊsten altid... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Helt igennem fantastisk kundeservice. Jeg havde kÞbt en flyverdragt til deres lagersalg i SÊby, hvor lynlÃ¥sen desvÊrre var gÃ¥et i stykker efter kort tids brug. Jeg kontaktede kundeservice og Anne svar... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Hej Anne og Katrine Jeg har som bedstemor kÞbt tÞj hos jer fra mit barnebarn var 1,5 Ã¥r og helt til 10 Ã¥r. FÞrst var det thermotÞj og herefter alt lige fra jeres fine vinterjakker til badetÞj og a... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Dansk designet udetÞj til bÞrn med hÞj funktionalitet og nordiske rÞdder. Med en klar filosofi om at bÞrn skal have lov til at vÊre bÞrn, og troen på at bÞrns naturlige bevÊgelser, legelyst og velbefindende ikke skal begrÊnses ved at vÊre smukt og stilfuldt klÊdt på, klÊder vi bÞrn varmt, tÞrt og godt på til at udforske verden uden at gå på kompromis! byLINDGREN® blev stiftet tilbage i sommeren 2015 af sÞstrene, mÞdrene og ivÊrksÊtterne Anne & Katrine Lindgren.
Jupitervej 15, 9300, SÊby, ãã³ããŒã¯
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
Vi manglede desperat noget overtÞj til ferien. Afhentning var ikke mulig pga flytning. Men Kathrine gjorde hvad hun kunne, da jeg var ret ufleksibel med afhentning og fragt var der ikke tid til (jeg bor pÃ¥ en Þ). Det endte med, at jeg afhentede pakken pÃ¥ hendes ÊgtefÊlles arbejde. Virkelig service udover det sÊdvanlige, og alle mand kan nu holde sig varme her i efterÃ¥rsferien ð

byLINDGREN® ããã®åç
Det lÊkreste overtÞj til mine bÞrn!
Denne gang modtog jeg det flotteste termosÊt til min pige. Det er bare mega fint! Og så kan jeg som uddannet beklÊdningsoperatÞr tydeligt mÊrke, det er kvalitetstÞj. Jeg glÊder mig til, hun skal have det på.
Forrige vinter havde min store dreng en vinterjakke fra samme mÊrke og jeg var meget spÊndt på om den kunne holde varmen, da den ikke var sÊrlig tyk. Men det kunne den! Det er godt håndvÊrk, at lave sådan en jakke, der ikke fylder en masse, men kan holde på varmen!
Kan se nogle af de andre populÊre mÊrker, har fyldt en ordentlig omgang vat i deres jakker - og det ser ikke godt ud. Det ligner et forsÞg på at putte nok i til at gÞre en jakke varm fremfor at putte det rette materiale indeni jakken for at gÞre den varm :-)
NÃ¥ men, i hvert fald min store anbefaling herfra.
TÞjets konstruktion og udfÞrelse er gennemtÊnkt og gennemarbejdet!

byLINDGREN® ããã®åç
LÊkkert overtÞj til bÞrn. Forfriskende med en kundeservice der ikke er "overfladisk smilende", kun oprigtig, jordnÊr og ligefrem service â€ïž

byLINDGREN® ããã®åç
Hurtig levering og god kvalitet
KÞber stort set alt overtÞj til mine bÞrn hos bylindgren. Kvaliteten er virkelig god og levering hurtig. Har haft behov for kontakt med kundeservice én gang og der var der heller ikke en finger at sÊtte pÃ¥ deres hÃ¥ndtering. Kan klart anbefale at handle hos bylindgren ð

byLINDGREN® ããã®åç
Jeg kÞber alt min datters overtÞj hos ByLindgren, da komfort og fashion faktisk harmonerer. Jeg er specielt glad for regntÞjet, der er det eneste jeg har fundet med så hÞj åndbarhed. Hurtig levering, god kundeservice og fedt at der er mulighed for, at kÞbe og sÊlge brugt overtÞj på siden også.

byLINDGREN® ããã®åç
Hurtig levering og altid lÊkkert overtÞj. Tak â€ïž

byLINDGREN® ããã®åç
OvertÞj af bedste kvalitet! Fantastisk kundeservice! Hurtig levering! âïžâïžâïžâïžâïž

byLINDGREN® ããã®åç
Meget fin kvalitet af bÞrnetÞj og service helt i top. Kan varmt anbefale byLindgren ðð€

byLINDGREN® ããã®åç
Fantastisk kvalitet til en super pris. Super praktisk med lynlÃ¥s i ulddragterne fremfor knapper. Danmarks hurtigste service og levering... Kun rosende ord til jer! KÊmpe tak ð nu er min guldklump klar til efterÃ¥ret

byLINDGREN® ããã®åç
Jeg er vild med byLindgrens design og kvaliteten skuffer heller ikke. Servicen er også helt i top og tÞjet er nydeligt pakket - og som et lille barn, bliver man bare glad over at finde små slikposer, når pakken åbnes efter modtagelse.

byLINDGREN® ããã®åç
Det bedste overtÞj til bÞrn og voksne der findes. Kvaliteten er i top og tÞjet holder sig pÊnt vask efter vask.
Vil klart anbefalede alle at kÞbe hos byLINDGREN â€ïž

byLINDGREN® ããã®åç
LÊkker kvalitet, gode priser og hurtig ekspedition. Kan anbefales.
Virkelig hurtig betjening, modtaget det fineste termotÞj. Alt spiller bare og gÞr det hver gang jeg bestiller derfra. Kan varmt anbefales!

byLINDGREN® ããã®åç
Jeg elsker jeres produkter! Og jeg er altid blevet mÞdt af fantastisk imÞdekommenhed lige meget hvad! ð¥³

byLINDGREN® ããã®åç
Imponerende service hos byLINDGREN... og hurtige svar retur pr. mail.. Personligt har jeg handlet byLINDGREN flere gange grundet kvaliteten, og det vil jeg fortsat gÞre.. :)

byLINDGREN® ããã®åç
By Lindgren er det bare det bedste mÊrke nÃ¥r det gÊlder overtÞj. Jeg har prÞvet mange forskellige mÊrker, men jeres er helt klart det bedste ð
Har lige bestilt nyt regntÞj og termotÞj og jeg fik pakken dagen efter min bestilling ðog sÃ¥ fÃ¥r man en lille pose med slik og det er helt sikkert en hit her hjemme â€ïž
Jeg rekommenderar alle til at kÞbe hos jer ð
Vh Helena

byLINDGREN® ããã®åç
LÊkkert tÞj af god kvalitet og hurtig levering. Og for min datter var det bedste den lille slikgave som fÞlger med.

byLINDGREN® ããã®åç
Lynhurtig levering og fantastisk vejledning af stÞrrelser - har lige modtaget badedragt og bikini til mor.
Perfekt pasform og lÊkker kvalitet (fra en der har ledt efter en badedragt i mange år).

Hurtig og nem levering.
KÞbte en bikini i str L i grÞn. Men det hvide stof som bruges inde i bikinien kan tydelig ses udenpå i kanterne, lidt Êrgerligt og ikke sÊrlig pÊnt.