byLINDGREN® レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Fantastisk kundeservice! Jeg var en klovn og glemte at afhente min pakke. Jeg skrev til kundeservice for at hÞre, om de kunne gensende pakken, sÃ¥ jeg ikke skulle starte forfra med bestilling, betali... もっず芋る

䌁業が回答したした

Den bedste oplevelse. Jeg bestilte en gummi flyverdragt en formiddag, den blev afsendt samme dag og jeg modtog den dagen efter. SkÞnt med SÅ hurtig levering, isÊr nÃ¥r vintertÞj nÊsten altid... もっず芋る

䌁業が回答したした

Helt igennem fantastisk kundeservice. Jeg havde kÞbt en flyverdragt til deres lagersalg i SÊby, hvor lynlÃ¥sen desvÊrre var gÃ¥et i stykker efter kort tids brug. Jeg kontaktede kundeservice og Anne svar... もっず芋る

䌁業が回答したした

Hej Anne og Katrine Jeg har som bedstemor kÞbt tÞj hos jer fra mit barnebarn var 1,5 Ã¥r og helt til 10 Ã¥r. FÞrst var det thermotÞj og herefter alt lige fra jeres fine vinterjakker til badetÞj og a... もっず芋る

䌁業情報

1. 子䟛服店
  2. 衣料品提䟛業者
  3. アりトドア衣料・甚品店

圓該䌁業による蚘述

Dansk designet udetÞj til bÞrn med hÞj funktionalitet og nordiske rÞdder. Med en klar filosofi om at bÞrn skal have lov til at vÊre bÞrn, og troen på at bÞrns naturlige bevÊgelser, legelyst og velbefindende ikke skal begrÊnses ved at vÊre smukt og stilfuldt klÊdt på, klÊder vi bÞrn varmt, tÞrt og godt på til at udforske verden uden at gå på kompromis! byLINDGREN® blev stiftet tilbage i sommeren 2015 af sÞstrene, mÞdrene og ivÊrksÊtterne Anne & Katrine Lindgren.

優良

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 62ä»¶

レビュヌを曞く

Service udover det sÊdvanlige

Vi manglede desperat noget overtÞj til ferien. Afhentning var ikke mulig pga flytning. Men Kathrine gjorde hvad hun kunne, da jeg var ret ufleksibel med afhentning og fragt var der ikke tid til (jeg bor pÃ¥ en Þ). Det endte med, at jeg afhentede pakken pÃ¥ hendes ÊgtefÊlles arbejde. Virkelig service udover det sÊdvanlige, og alle mand kan nu holde sig varme her i efterÃ¥rsferien 🍁

2024幎10月8日

KÊre Kathrine,
Tusind tak for din virkelig fine anmeldelse!🙏 Vi er kun glade for den lidt alternative lÞsning og et ekstrabesÞg hos HOME kunne fÃ¥ logistikken til at gÃ¥ op. 😅
Vi håber I får den skÞnneste ferie og bliver glade for finhederne.
Endnu engang tusind tak for din anmeldelse!♥

Det lÊkreste overtÞj til mine bÞrn

Det lÊkreste overtÞj til mine bÞrn!

Denne gang modtog jeg det flotteste termosÊt til min pige. Det er bare mega fint! Og så kan jeg som uddannet beklÊdningsoperatÞr tydeligt mÊrke, det er kvalitetstÞj. Jeg glÊder mig til, hun skal have det på.

Forrige vinter havde min store dreng en vinterjakke fra samme mÊrke og jeg var meget spÊndt på om den kunne holde varmen, da den ikke var sÊrlig tyk. Men det kunne den! Det er godt håndvÊrk, at lave sådan en jakke, der ikke fylder en masse, men kan holde på varmen!
Kan se nogle af de andre populÊre mÊrker, har fyldt en ordentlig omgang vat i deres jakker - og det ser ikke godt ud. Det ligner et forsÞg på at putte nok i til at gÞre en jakke varm fremfor at putte det rette materiale indeni jakken for at gÞre den varm :-)

NÃ¥ men, i hvert fald min store anbefaling herfra.
TÞjets konstruktion og udfÞrelse er gennemtÊnkt og gennemarbejdet!

2024幎9月20日

KÊre Majken,
Wauw! Tusind tak for den helt igennem fantastiske anmeldelse!🙏 Vi er helt glade og stolte nÃ¥r vores materialevalg og hÞje standarder bliver forstÃ¥et og anerkendt. Vi elsker at nÞrde i det gode hÃ¥ndvÊrk og den gode kvalitet, sÃ¥ det lover vi at fortsÊtte med. HÃ¥ber I bliver glade for det hele.
Endnu engang tusind tak!♥

LÊkkert overtÞj til bÞrn

LÊkkert overtÞj til bÞrn. Forfriskende med en kundeservice der ikke er "overfladisk smilende", kun oprigtig, jordnÊr og ligefrem service ❀

2024幎9月6日

KÊre Linda,
Tusind tak for din meget fine anmeldelse og de fem flotte stjerner!🙏 Vi sÊtter utrolig stor pris pÃ¥ Jer kunders feedback - og nÃ¥r den er sÃ¥ positiv som din, sÃ¥ bliver vi nÊsten helt forlegne. Men tusind tak! VI gÞr vores bedste sÃ¥ nÃ¥r det vÊrdsÊttes er vi glade. Tak!♥

Hurtig levering og god kvalitet

Hurtig levering og god kvalitet

KÞber stort set alt overtÞj til mine bÞrn hos bylindgren. Kvaliteten er virkelig god og levering hurtig. Har haft behov for kontakt med kundeservice én gang og der var der heller ikke en finger at sÊtte pÃ¥ deres hÃ¥ndtering. Kan klart anbefale at handle hos bylindgren 👏

2024幎9月14日

KÊre Camilla,
Tusind tak for din virkelig fine anmeldelse! 🙏 Vi er glade for at kunne levere bÃ¥de kvalitet og service og vÊrdsÊtter virkelig at du anbefaler os til andre. Tusind tak!🙏♥

Jeg kÞber alt min datters overtÞj hos

Jeg kÞber alt min datters overtÞj hos ByLindgren, da komfort og fashion faktisk harmonerer. Jeg er specielt glad for regntÞjet, der er det eneste jeg har fundet med så hÞj åndbarhed. Hurtig levering, god kundeservice og fedt at der er mulighed for, at kÞbe og sÊlge brugt overtÞj på siden også.

2024幎8月30日

KÊre Mia,
Wauw! Tusind tak for din helt igennem skÞnne anmeldelse! 🙏 Det er dejligt at lÊse om din overordnede tilfredshed - og vi hÃ¥ber at se dig pÃ¥ byLINDGREN.dk igen en anden gang.🫶
Tak for dig!♥

Hurtig levering og altid lÊkkert

Hurtig levering og altid lÊkkert overtÞj. Tak ❀

2024幎8月30日

KÊre Cathrine,
Tusind tak for din fine anmeldelse! 🙏
Vi vÊrdsÊtter de rosende ord og de fem flotte stjerner. TAK!♥

KÊmpe anbefaling!

OvertÞj af bedste kvalitet! Fantastisk kundeservice! Hurtig levering! ⭐⭐⭐⭐⭐

2024幎9月2日

KÊre Nanna,
Tusind tak for din virkelig fine anmeldelse og ikke mindst de fem flotte stjerner!🙏
Dejligt at hÞre du er tilfreds med bÃ¥de kvalitet, service og levering. 🙌
Vi hÃ¥ber at se dig pÃ¥ byLINDGREN.dk igen en anden gang.♥

Kvalitet og fantastisk service

Meget fin kvalitet af bÞrnetÞj og service helt i top. Kan varmt anbefale byLindgren 👍🀗

2024幎9月2日

KÊre Charlotte,
Tusind tak for din meget fine anmeldelse!🙏 Vi er SÅ glade for at lÊse om din tilfredshed og hÃ¥ber meget at se dig pÃ¥ byLINDGREN.di igen en anden gang.
Endnu engang tusind tak!♥

Fantastisk kvalitet til en super pris

Fantastisk kvalitet til en super pris. Super praktisk med lynlÃ¥s i ulddragterne fremfor knapper. Danmarks hurtigste service og levering... Kun rosende ord til jer! KÊmpe tak 🙏 nu er min guldklump klar til efterÃ¥ret

2024幎8月10日

KÊre Christina,
Tusind tak for din virkelig fine anmeldelse, de rosende ord og ikke mindst de fem flotte stjerner! 🙏
Dejligt, du synes om lynlÃ¥sdetaljen - og skÞnt din guldklump nu er klar til efterÃ¥ret!🍂
Endnu engang TAK!♥

Jeg er vild med byLindgrens

Jeg er vild med byLindgrens design og kvaliteten skuffer heller ikke. Servicen er også helt i top og tÞjet er nydeligt pakket - og som et lille barn, bliver man bare glad over at finde små slikposer, når pakken åbnes efter modtagelse.

2024幎9月1日

KÊre Line,
Tusind tak for den helt igennem fantastiske anmeldelse!🙏 Vi elsker at modtage feedback fra Jer skÞnne kunder, sÃ¥ tak fordi du tager dig tiden til det. ♥

Det bedste overtÞj til bÞrn og voksne

Det bedste overtÞj til bÞrn og voksne der findes. Kvaliteten er i top og tÞjet holder sig pÊnt vask efter vask.
Vil klart anbefalede alle at kÞbe hos byLINDGREN ❀

2024幎8月16日

KÊre Kamilla,
Tusind tak for din meget fine anmeldelse! 🙏
De rosende ord og de fem flotte stjerner betyder alverden for os. Tusind tak!♥

Virkelig hurtig betjening

Virkelig hurtig betjening, modtaget det fineste termotÞj. Alt spiller bare og gÞr det hver gang jeg bestiller derfra. Kan varmt anbefales!

2024幎8月8日

KÊre Marie Louise,
Tusind tak for den helt igennem fantastiske anmeldelse, de rosende ord og de fem flotte stjerner!🙏 Vi sÊtter utrolig stor pris pÃ¥ din feedback - og er glade for du er sÃ¥ tilfreds. 🫶
Du er altid velkommen på byLINDGREN.dk
Tak.♥

Jeg elsker jeres produkter

Jeg elsker jeres produkter! Og jeg er altid blevet mÞdt af fantastisk imÞdekommenhed lige meget hvad! 🥳

2024幎8月2日

KÊre kunde,
Tusind tak for den helt igennem skÞnne anmeldelse og de fem flotte stjerner!🙏 Vi elsker dem alle og vi elsker Jer loyale kunder, som vender retur gang pÃ¥ gang. Dejligt vi opfattes som imÞdekommende, da det er hvad vi prÊcis Þnsker at vÊre.
Tak for dig!♥

Imponerende service hos byLINDGREN..

Imponerende service hos byLINDGREN... og hurtige svar retur pr. mail.. Personligt har jeg handlet byLINDGREN flere gange grundet kvaliteten, og det vil jeg fortsat gÞre.. :)

2024幎8月1日

KÊre Stine,
Tusind tak for den helt igennem skÞnne anmeldelse, de rosende ord og ikke mindst de fem flotte stjerner.🙏 Dejligt bÃ¥de service og produkt lever op til forventningerne. Vi vil elske at betjene dig igen en anden gang.
Endnu engang TAK!♥

By Lindgren er det bare det bedste

By Lindgren er det bare det bedste mÊrke nÃ¥r det gÊlder overtÞj. Jeg har prÞvet mange forskellige mÊrker, men jeres er helt klart det bedste 😀
Har lige bestilt nyt regntÞj og termotÞj og jeg fik pakken dagen efter min bestilling 👍og sÃ¥ fÃ¥r man en lille pose med slik og det er helt sikkert en hit her hjemme ❀
Jeg rekommenderar alle til at kÞbe hos jer 👍
Vh Helena

2024幎7月19日

KÊre Helena,
Wauw! Tusind tak for din virkelig fine anmeldelse!🙏 Vi er SÅ glade og taknemmelige over Jer kunder, der stÞtter op om vores lille brand - og oveni kÞbet tager sig tid til at skrive en anmeldelse heraf. Tak for dig!♥

Den bedste og sÞdeste kundeservice

2024幎7月25日

KÊre Berit,
Tusind tak for din virkelig sÞde anmeldelse og flotte stjerner!🙏 Vi er SÅ glade for alle Jeres tilbagemeldinger - og vi bliver isÊr glade, nÃ¥r de er positive, som din. Dejligt, vi kunne hjÊlpe dig. ♥
Endnu engang TAK!

LÊkkert tÞj af god kvalitet og hurtig

LÊkkert tÞj af god kvalitet og hurtig levering. Og for min datter var det bedste den lille slikgave som fÞlger med.

2024幎7月26日

KÊre Charlotte,
Tusind tak for den fine anmeldelse og de fem flotte stjerner!🙏 Vi er SÅ glade for at vores produkt og service kunne leve op til forventningerne - og sÃ¥ er det altid skÞnt at vide de smÃ¥ vingummier falder i god jord.
Tak!♥

⭐⭐⭐⭐⭐

Lynhurtig levering og fantastisk vejledning af stÞrrelser - har lige modtaget badedragt og bikini til mor.
Perfekt pasform og lÊkker kvalitet (fra en der har ledt efter en badedragt i mange år).

2024幎7月21日

KÊre Malene,
Tusind tak for din anmeldelse og de fem flotte stjerner!🙏 Dejligt vores vejledning kunne hjÊlpe - og fantastisk at hÞre du er ligesÃ¥ vild med badetÞjet, som vi selv er!
Endnu engang tak for din feedback. ♥

Hurtig og nem levering, men

Hurtig og nem levering.
KÞbte en bikini i str L i grÞn. Men det hvide stof som bruges inde i bikinien kan tydelig ses udenpå i kanterne, lidt Êrgerligt og ikke sÊrlig pÊnt.

2024幎7月20日

KÊre Karina,
Tusind tak for din anmeldelse og de tre stjerner. 🙏Din mening betyder meget for os - men vi er kede af, du synes det hvide stof er for synligt, nÃ¥r den bÊres. Vi mÃ¥ se om vi fremover kan fÃ¥ det indfarvet eller justere pÃ¥ konstruktionen.
Dog er vi glade for leveringen her i sommeren levede op til dine forventninger. 📊
Endnu engang tusind tak for din feedback. ♥