Calvolingua レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg har kun positive ord at sige om Calvolingua. Absolut verdensklasse oversÊttelsesbureau, og sÃ¥ er Pedro Calvo jo bare et meget sympatisk og venligt menneske, og fagligt helt i top. Jeg brugte Calvo... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg har fÃ¥et lavet oversÊttelser tre eller fire gange hos Calvolingua, og de har altid vÊret prÊcise og soignerede. Hurtig levering og svartid, hÞjt niveau af service inkl. rÃ¥dgivning i forhold til ov... もっず芋る

䌁業が回答したした

Ekstrem hjÊlpsom, og rar mand. Brugte ham til at oversÊtte og apostelle mine dokumenter til spansk, men han hjalp med sÃ¥ meget mere end det. Hvis jeg havde nogle spÞrgsmÃ¥l overhovedet, var han hurtig... もっず芋る

䌁業情報

1. 翻蚳家

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

TranslatÞrbureau med speciale i spanske oversÊttelser. Calvolingua er specialister i juridisk oversÊttelse og har mere end 15 år erfaring i translatÞrbranchen.

優良

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 9ä»¶

レビュヌを曞く

Super hjÊlpsom

Super hjÊlpsom, altid i godt humÞr, kom med gode forslag og leverede lynhurtigt. Excellent

2022幎4月1日

Calvolingua からの回答

Tusind tak for de pÊne ord og de 5 stjerner.

Det var en fornÞjelse at arbejde sammen med jer.

Utrolig serviceminded

Utrolig serviceminded! Virkelig godt arbejde og aflevering til aftalt tid. SKØNT!

2022幎3月8日

Calvolingua からの回答

Mange tak for de pÊne ord og de fem stjerner. :-)

Vi er glade for, at I er tilfredse med resultatet.

Mvh. Pedro Calvo

Excelente service

Excelente service! I’ve got my translation faster than expected and Pedro was really attentive with me.

2022幎1月11日

Calvolingua からの回答

Thank you very much for your positive review. :-)

Best regards,

El mejor traductor :-)

Gracias por su interés. Más allá de su labor como traductor, está siempre disponible a ayudar en todo lo que haga falta. Un placer trabajar así.

2021幎12月1日

Estimada Susana:

Muchas gracias por sus amables palabras.

Es un placer colaborar con ustedes.

Un cordial saludo,

Meget godt og hurtigt

Meget godt og hurtigt! Vi er meget glade!

2021幎11月16日

KÊre Peer

Det er sÞrme dejligt at hÞre.

Vi Þnsker jer held og lykke med det videre forlÞb.

Pedro er ekstremt effektiv

Pedro er ekstremt effektiv, venlig og dygtig. Kan varmt anbefales. Super professionel og hurtig
TAK

2021幎11月12日

KÊre Camilla

Tusind tak for de sÞde ord. Det er dejligt at vide, at vi har kunne bidrage til at bringe sagerne i orden. :-)

Spansk-Dansk oversÊttelse-Traducción Español-Danés

Jeg har fået en upåklagelig oversÊttelse af mine spanske universitetsbeviser og det har hjulpet virkeligt med at få mit nye arbejdsplads i Danmark. Fantastisk og komfortabel organisering af fremsendelse af dokumenterne frem og tilbage. Meget venlig behandling. Absolut anbefalelsesvÊrdig.

He recibido una traducción impecable de mis títulos universitarios españoles, y esto ha realmente ayudado para conseguir mi nuevo puesto de trabajo en Dinamarca. Fantástico y cómodo envío de los documentos y reenvío de vuelta. Trato muy amable. Absolutamente recomendable.

2021幎11月8日
自発的なレビュヌ

KÊre MLG

Tusind tak for de sÞde ord. Det glÊder os meget, at du er kommet godt på plads her i Danmark.

Held og lykke fremover.

Calvolingua

Calvolingua er et fantastisk firma.

Calvolingua er et fantastisk firma.
Meget venlige og utrolig behjÊlpsome, effektive og lyn hurtige til deres arbejde.
Jeg kan kun varmt anbefale firmaet.

2021幎11月4日

KÊre Bente

Tusind tak for de rosende ord.

Det er en stor tilfredsstillelse for os at hÞre, at vi kan gÞre en forskel.

Calvolingua

Kyndig vejledning og professionel oversÊttelse

Pedro har med sin kyndig vejledning gjort det meget let at få overblik over processen med oversÊttelse af papirerne fra offentlige myndigheder. Jeg er meget tilfreds med hans professionel oversÊttelse. Herunder hurtig levering!

2021幎5月28日

KÊre Simon

Tusind tak for de pÊne ord og de 5 stjerner. Det er godt at hÞre, at du er tilfreds med ydelsen.

OversÊttelse

DÞdsfald i familien som havde hus i Spanien. Ringede til Pedro og fik fantastisk råd og vejledning angående oversÊttelse af dÞdsattest. Gik ikke mange dage fÞr jeg alle dokumenter var i postkassen.
Kan anbefale Pedro på det varmeste. Alt tip top behagelig mand at tale med.
Hilsen
Rene’ Stjerne

2021幎1月28日

KÊre René

Mange tak for den fine anmeldelse.
Vi er glade for at kunne hjÊlpe i denne slags svÊre situationer.

Calvolingua

Pedro is really professinal in his work

Pedro is really professinal in his work and does the traslations very quickly. The best thing is that it does not charge as expensive as other certified translators.

2021幎1月21日

Thanks a lot.

We are glad that you are satisfied with our services.

Kind regards,

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。