Jeg har kun positive ord at sige om Calvolingua. Absolut verdensklasse oversÊttelsesbureau, og sÃ¥ er Pedro Calvo jo bare et meget sympatisk og venligt menneske, og fagligt helt i top. Jeg brugte Calvo... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg har fÃ¥et lavet oversÊttelser tre eller fire gange hos Calvolingua, og de har altid vÊret prÊcise og soignerede. Hurtig levering og svartid, hÞjt niveau af service inkl. rÃ¥dgivning i forhold til ov... ãã£ãšèŠã
Fue rapido y eficiente
äŒæ¥ãåçããŸãã
Ekstrem hjÊlpsom, og rar mand. Brugte ham til at oversÊtte og apostelle mine dokumenter til spansk, men han hjalp med sÃ¥ meget mere end det. Hvis jeg havde nogle spÞrgsmÃ¥l overhovedet, var han hurtig... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
TranslatÞrbureau med speciale i spanske oversÊttelser. Calvolingua er specialister i juridisk oversÊttelse og har mere end 15 år erfaring i translatÞrbranchen.
ãã³ããŒã¯
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Fantastisk service og arbejde udfÞrt af Pedro. Vi vil helt sikkert benytte os af Calvolingua igen. Mange hilsner, Lone

Calvolingua ããã®åç
Super hjÊlpsom, altid i godt humÞr, kom med gode forslag og leverede lynhurtigt. Excellent

Calvolingua ããã®åç
Fantastisk hurtig god og venlig service. Kan varmt anbefale.

Calvolingua ããã®åç
Utrolig serviceminded! Virkelig godt arbejde og aflevering til aftalt tid. SKÃNT!

Calvolingua ããã®åç
Super kompetent og hurtig hjÊlp og godt arbejde

Calvolingua ããã®åç
Excelente service! Iâve got my translation faster than expected and Pedro was really attentive with me.

Calvolingua ããã®åç
Gracias por su interés. Más allá de su labor como traductor, está siempre disponible a ayudar en todo lo que haga falta. Un placer trabajar asÃ.

Calvolingua ããã®åç
Hurtig og effektiv oversÊttelse, med spansk stempel; fin service...

Calvolingua ããã®åç
Pedro er ekstremt effektiv, venlig og dygtig. Kan varmt anbefales. Super professionel og hurtig
TAK

Calvolingua ããã®åç
Jeg har fået en upåklagelig oversÊttelse af mine spanske universitetsbeviser og det har hjulpet virkeligt med at få mit nye arbejdsplads i Danmark. Fantastisk og komfortabel organisering af fremsendelse af dokumenterne frem og tilbage. Meget venlig behandling. Absolut anbefalelsesvÊrdig.
He recibido una traducción impecable de mis tÃtulos universitarios españoles, y esto ha realmente ayudado para conseguir mi nuevo puesto de trabajo en Dinamarca. Fantástico y cómodo envÃo de los documentos y reenvÃo de vuelta. Trato muy amable. Absolutamente recomendable.

Calvolingua ããã®åç
Calvolingua er et fantastisk firma.
Meget venlige og utrolig behjÊlpsome, effektive og lyn hurtige til deres arbejde.
Jeg kan kun varmt anbefale firmaet.

Calvolingua ããã®åç
Pedro har med sin kyndig vejledning gjort det meget let at få overblik over processen med oversÊttelse af papirerne fra offentlige myndigheder. Jeg er meget tilfreds med hans professionel oversÊttelse. Herunder hurtig levering!

Calvolingua ããã®åç
Meget kvalificeret og effektiv service. De bedste anbefalinger.

Calvolingua ããã®åç
Flot arbejde og kompetent rådgivning, Jeg kan kun give Pedro min bedste anbefaling.

Calvolingua ããã®åç
DÞdsfald i familien som havde hus i Spanien. Ringede til Pedro og fik fantastisk råd og vejledning angående oversÊttelse af dÞdsattest. Gik ikke mange dage fÞr jeg alle dokumenter var i postkassen.
Kan anbefale Pedro på det varmeste. Alt tip top behagelig mand at tale med.
Hilsen
Reneâ Stjerne

Calvolingua ããã®åç
Pedro is really professinal in his work and does the traslations very quickly. The best thing is that it does not charge as expensive as other certified translators.

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã