God tone og en stor hjælpsomhed.
Den bedste betjening når man skriver eller ringer til kontoret.

Danske Pensionsmæglere I/S からの回答
Danske Pensionsmæglere hjælper virksomheder i hele landet med at sammensætte den helt rigtige pensions- og sundhedsordning - uanset branche og størrelse. Vi er uvildige i vores rådgivning og samarbejder med alle pensions-, sundheds- og forsikringsselskaber i Danmark for at sikre, at I får den aftale, der passer bedst til jer.
Kochsgade 31D, 1., 5000, Odense C, デンマーク
Den bedste betjening når man skriver eller ringer til kontoret.

Danske Pensionsmæglere I/S からの回答
Havde i sidste uge en snak med Claus fra Danske Pensionsmæglere omkring min pension og forsikring. Jeg fik svar på alle mine spørgsmål, endnu før jeg fik stillet dem. Gennemgangen og opsummeringen var overskuelig og professionel, så det var på alle måder en rigtig god oplevelse. Kan kun anbefale dem, hvis man står og skal bruge en rigtig god pensionsmægler.

Danske Pensionsmæglere I/S からの回答
Advokatfirmaet Strauss & Garlik har haft et mangeårigt samarbejde med Danske Pensionsmæglere I/S.
De løser altid de problemer der opstår og er meget serviceminded.
De er meget professionelle og kommer gerne forbi hvis der er brug for det.
De er meget OBS på at vi har de for os bedste løsninger.

Danske Pensionsmæglere I/S からの回答
Jeg vil bare sige at Danske Pensionsmæglere giver en fantastisk service, og gør noget for at finde en ansat, som der "matcher" til dig, hvis kemien ikke lige var der fra starten.
Jeg har spurgt om de mest mærkelige ting, og der kommer altid et hurtigt, hjælpsomt svar tilbage (og man kan næsten mærke smilet igennem computeren).
Datoen jeg har tastet er fiktiv, idet jeg nu igennem længere tid har haft brug for hjælp, og de står bare klar til at hjælpe.

Danske Pensionsmæglere I/S からの回答
God vejledning, god samtale, idet hele taget en god oplevelse.
Varm anbefaling herfra.

Danske Pensionsmæglere I/S からの回答
Jeg har længe samarbejdet med Danske Pensionsmæglere, da jeg synes, at vi altid får en ærlig og professionel snak omkring vores pension og forsikring. Har jeg haft nogle spørgsmål, så svarer de med det samme, og de hjælper hurtigt, hvis man har brug for det. Kan virkeligt anbefales.

Danske Pensionsmæglere I/S からの回答
Vi har brugt Danske Pensionsmæglere i mange år, og er meget glade for servicen.
De svarer altid hurtigt, og det er generelt meget positivt at arbejde med dem.

Danske Pensionsmæglere I/S からの回答
God service og en vejledning, som er til at forstå :-)

Skrev mail den 18/11
Fik svar den 30/11
Jeg svarede tilbage den 30/11
Her den 4/12 venter jeg stadig på svar
Frygtelig oplevelse. Meget pågående sælgere og rigtig uhøflige
“Som kunde hos os er det altid dig, der er i fokus.”, står der bl.a. på deres hjemmeside. Det billede kan jeg ikke rigtig genkende. For godt et år siden skiftede min arbejdsplads pensionsselskab. Da ens pensionskonto blev oprettet, fik man ingen besked herom. Da de senere overfører en stor sum penge fra ens tidligere pensionskonto til den nye, fik man heller ingen besked herom. Sidstenævnte er meget uheldigt, når flytningen sker efter et kursfald, og man så ikke får geninvesteret pga. af en manglende reminder. Så allerede fra starten af er de lovede besparelser tabt for mit vedkommende. Jeg har skrevet en mail til dem om de manglende beskeder, som er standard i alle online forretninger. Denne mail har de ikke besvaret, så jeg ved ikke lige hvad de forstår ved kundefokus? Og at de vil tage ekstra hånd om en?
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。