Din forsikringsekspert レビュー 18

2.7

企業情報

1. 保険代理店

さまざまな外部ソースから提供された情報

Vi vil gerne hejse fanen for information og klar tale, og derigennem hjælpe vores kunder med, at få den bedste og mest optimale forsikringsdækning, når de laver deres dyreste investering og køber hus. Markedet for ejerskifteforsikringer er en jungle for det de fleste huskøbere. Det er desværre bare et valg der ikke laves om, når først man har fået nøglen til sit nye hus. Vi kender markedet indgående, og kan derfor rådgive dig til, at vælge de rigtige forsikringer. Vi kan skille de forskellige forsikringer ad, så du også kan se meningen og få en forståelse af hvad du får for dine penge. Forsikring handler om tryghed. Så hvorfor skal det være så svært at finde rundt i? Hvorfor skal det pakkes ind i komplicerede vendinger og alenlange betingelser? Hvad er det forsikringsselskaberne skjuler, ved at gøre det uoverskueligt at gennemskue? Det er lige præcis derfor vi har startet DinForsikringsekspert.dk – Vi vil gøre det nemt, at sikre dit hjem.

2.7

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち1の評価

Virkelig dårlig oplevelse med dette…

Virkelig dårlig oplevelse med dette firma. Telefonsælger der ikke står klart ved at det selvfølgelig koster mig penge at engagere dem. Stort pres på at ville konsultere min kone også. Lover mig stensikkert stor gevinst. Konsulenten der skal kontakte mig gør det ikke som aftalt. Da han gør det er det fra nummer der ikke kan spores og han indtaler ingen besked på mobilsvarer selvom han ringer 25 gange. Da de endelig skal fortælle mig hvilket stort beløb jeg kan spare, er det småting - som de godt viste ved første øjekast. De holdt det bare skjult indtil de håbede de havde fat i mig.

2024年8月15日

Søren kan sit kram!

Søren Ahlgren Mortensen har været et lys i mørket i en lang og sej kamp for at få lukket en sag om skimmelsvamp hos vores ejerskifteforsikring. Han er god at tale med og har styr på reglerne. Søren kunne som den eneste løfte humøret her hos os, når det så sortest ud, og efter halvandet års kamp fik vi en lille erstatning, som vi helt sikkert aldrig havde fået uden Søren. Vi kommer aldrig til at se på hus igen uden at have Søren med på råd!

2023年9月1日

Over højt niveau

Jeg købte en forsikrings pakkeløsning, da vi for nogle år siden skulle købe hus, heri var dinforsikringsekspert en del af, jeg har 2 gange skulle bruge hjælp - Jeg har hver gang været særdeles imponeret over dybden i de svar jeg har fået.
Jeg har sidenhen startet min egen tømrer virksomhed, jeg vil vurdere mine egen viden til at være god. Men hver gang jeg løber ind i noget der er over mit niveau, ringer jeg til Søren, og får et svar, som er uddybende, og anskuet fra vinkler, jeg slet ikke tænkte over.
Jeg anbefaler Søren og dinforsikringsekspert, til alle der har brug for hjælp, med og mod forsikringsselskaberne.

2021年4月28日
5つ星のうち5の評価

Også Uvurderlig hjælp her...

Jeg gentager Randis Historie her på Trustpilot.

Uvurderlig hjælp!
Jeg har fået Sørens anbefaling til valg af ejerskifteforsikring. Vi købte et fuldstændig gennemrenoveret hus med en fejlfri tilstandsrapport huset.

Og 27 skjulte skader...

Søren har hjulpet os og ejerskifteforsikringen. Dels har han hjulpet os med at forstå hvad en ejerskifteforikring dækker og hvad den ikke gør. Søren taler begge sider af sagen, han er fair og imødekommende. Således er der en stribe forhold han har sparket hårdt til hjørnet og hjulpet os med at fokusere på hvad der er væsentligt.

Søren er alle pengene værd og mere til. Det er min klare opfattelse at en mand som Søren er god at have som mellemmand i sagen mellem forsikringstager og forsikringsgiver. For begge parter. Jeg giver dinforsikringsekspert v. Søren Ahlgren Mortensen vores allervarmeste anbefalinger!

2021年4月12日

Uvurderlig hjælp!

Vi har fået hjælp af Søren både til at vælge ejerskifteforsikring og husforsikring. Desuden har Søren hjulpet os i en sag med ejerskifteforsikringen, da de kun tilbød delvis hjælp til en dårlig lappeløsning. Havde det ikke været for Sørens hjælp i sagen, havde vi fået en uholdbar løsning og meget mindre økonomisk hjælp til udbedringen. Søren er alle pengene værd og mere til. Det er vores helt klare opfattelse, at når Sørens navn er på papiret, så lytter forsikringsselskabet på en anden måde, end hvis man "bare" er en kunde/privatperson. Vi giver dinforsikringsekspert v. Søren Ahlgren Mortensen vores allervarmeste anbefalinger!

2020年10月1日

En fantastisk hjælp

Vi fik hjælp af Søren til en sag med ejerskifteforsikringen og vi kan bare sige, at han kan sit kram. Vi blev guidet gennem hele forløbet og fik god hjælp og vejledning - det var virkelig guld værd. Vi opnåede en erstatning uden de store problemer, da Søren havde alle argumenterne klar.
Vi vil helt sikkert benytte os af Sørens kyndige viden og ekspertise en anden gang og kan kun give ham de varmeste anbefalinger med på vejen.

Marie Drivsholm

2020年1月1日
5つ星のうち3の評価

Rapporten er fuld af fejl

Rapporten er fuld af fejl. Fx står der at Gjensidige ikke tilbyder udvidet dækning, hvilket er forkert. Nykredit tilbyder en forsikring fra Gjensidige (og tilbyder deraf også en udvidet dækning). Privat sikring tilbyder en forsikring fra Frida. Nem forsikring ser også ud til at tilbyde udvidet dækning. Jeg tør ikke bruge resten af rapporten til noget, da jeg ikke aner om det passer.

Jeg skrev med en person i chatten på hjemmesiden. Men han skrev bare ok, og at jeg skulle sige til, hvis jeg havde spørgsmål. Mit spørgsmål var så: Hvorfor er rapporten forkert? Hvorefter personen forlod chatten.

Svar på svaret: Jeg opdagede fejlene, da min lillebror tog en udvidet ejerskifteforsikring hos Nykredit, for to uger siden. Jeg har modtaget en opdateret rapport fra Søren. Jeg kan dog ikke give mere end 3 stjerner for oplevelsen.

2019年11月30日
Din forsikringsekspert ロゴ

Din forsikringsekspert からの回答

Kære Thomas

Tusind tak, hvor er du sej.

Tusind tak for din anmeldelse og jeg skal beklage at min chat ikke kan svare på forsikringstekniske spørgsmål, men alene guide dig igennem min hjemmeside. Min chat skulle selvfølgelig havde sendt dit spørgsmål direkte til mig, i stedet for bare at forlade chatten og dette skal jeg beklage mange gange.

Du har fuldstændigt ret, jeg har desværre ikke fået opdateret min oversigt over dækningsomfanget fra Gjensidige og Nykredit Forsikring, som er netop kommet med udvidet dækning for 3 dage siden. Skemaet skulle selvfølgelig havde været opdateret med det samme, men det har ikke været teknisk muligt.
Privatsikring nævnes stadig i oversigten, da de stadig har tilbud ude hos bankkunder med deres eget produkt. Der skulle selvfølgelig stå i oversigten, at de fremover samarbejder med Frida Forsikrings Agentur og man skal være opmærksom på, hvem der er afsender af tilbuddet i den konkrete tilbudssag.
Nem Forsikring har ikke en udvidet dækning, andet end de tilbyder en "Plus" hvor de udvider den lovbestemte dækning fra 5 til 10 år.
Håber det giver svar og du er meget velkommen til at kontakte mig direkte på 52303025 og få det uddybet.

Endnu engang tak Thomas, for din skarphed og konstruktive kritik

Søren Ahlgren Mortensen
Din Forsikringsekspert ApS

Vi havde en forsikringssag

Vi havde en forsikringssag, hvor udfaldet blev vendt fra afvisning til godkendelse, efter vi fik hjælp fra Søren.
Det er ikke muligt at takke nok for denne kæmpe hjælp.
Den dygtigste og mest behagelige mand!
Tak!!

2019年10月23日
5つ星のうち5の評価

Jeg har været virkelig glad for Sørens…

Jeg har været virkelig glad for Sørens hjælp i min forsikringssag mod ejerskifteforsikringen. Både for at kunne ringe til ham, for at forstå de svar jeg fik tilbage fra forsikringsselskabet. Og for at få hjælp til strategi og argumenter i min sag.

Jeg havde ikke fået en ordentlig skadesudbedring uden hans hjælp, når selskabet normalt entrerer med elendige håndværkere. Det lykkedes os heldigvis at få udskiftet dem til et sæt håndværkere, der vidste hvad de havde med at gøre. Og præcis derfor undgik jeg en større skade på huset, som blev åbenbaret under skadesudbedringen.

Så tak for kampen Søren. Jeg vil gerne have dig med på sidelinjen igen, skulle jeg stå i samme situation.

Jolee

2019年9月26日

Stormskade på hustag

I forbindelse med en stormskade og følgeskader på vores hustag, følte vi os totalt ‘kørt over’ af vores forsikringsselskabs interne taksator. Det var begrænset, hvad vi kunne få dækket.
Vi har altid været glade for vores forsikringsselskab, og følt os godt behandlet, men i dette tilfælde sad vi tilbage med en dårlig fornemmelse, at vi ikke fik den skadesdækning, vi var berettiget til - og dialogen blev meget dårlig.
Derfor tog vi kontakt til Søren Ahlgreen Mortensen. Han gav os hurtigt ro i maven, og efter møde hos os, med en mere erfaren taksator fra forsikringsselskabet blev sagen afsluttet, og vi fiktilsagn om dækning nu af den fulde skade.
Vi vil fremover altid anbefale familie, venner og kolleger, at få assistance af Søren. Det er alle pengene værd.

2019年9月14日
5つ星のうち5の評価

For huskøbere uden juradiplom...

Foråret 2018 måtte vi i gang med en erstatningssag ved vores første huskøb. Underlaget i vores køkkengulv var simpelthen krakeleret pga. dårligt håndværk, så vores fliser sad løst og skulle lægges om.
I første omgang fik vi et blankt nej fra vores ejerskifteforsikring, men heldigvis havde vi fået anbefalet Søren Ahlgren, der kyndigt vejledte os sikkert igennem ankeprocessen.
Søren var god til at skabe ro ved at give os et overblik i en situation, der kan være langvarig og frustrerende, fordi forsikringsselskaber forsøger at sno sig udenom, hvor de kan.
Søren kender alle forsikringsselskaberne og er ekspert i at få det optimale ud af processen - for de kender også ham :) Det indbragte os en erstatning på kr. 86.250,- inkl. moms til nyt gulv. Desuden dækkede forsikringsselskabet udgifterne til Sørens advokatbistand på i alt kr. 10.000,-
Dvs. næsten 100.000 kroner på et sted, hvor vi måske var klar til at give op. Vi kan kun give Forsikringseksperten vores varmeste anbefalinger.

2019年8月15日
5つ星のうち5の評価

Efter en vandskade i vores kælder

Efter en vandskade i vores kælder, var forsikringsselskabet ikke nemme at danse med, hvilket gjorde at jeg til sidst følte mig nødsaget til at kontakte Søren, som med det samme hjalp os så vi nu har fået mulighed for at renoverer det ødelagte. Udover hans store hjælp, er Søren ualmindelig venlig og omsorgsfuld (hvilket er rart når man er kommet til et sted hvor man er træt af en dum situation). Stort tak til Søren!

2019年1月17日
5つ星のうち5の評価

Alle huskøbere burde få rådgivning som man får her!

Vi har netop købt hus - formentligt en af de største investeringer vi kommer til at lave i vores liv. Så er det altså betryggende at vide hvad det er man køber.

Vi har brugt Søren fra DinForsikringsekspert to gange mens vi kiggede efter hus. Vi valgte at samarbejde med Søren som med hans ekspertise inden for husforsikringer er et super godt alternativ til de mere klassiske byggesagkyndige. Første gang vi brugte Søren fandt han skader og mangler estimeret til omkring 200.000 DKK som ikke var nævnt i tilstandsrapporten (vi endte med ikke at købe huset). To måneder senere fandt vi et nyt hus hvor vi også havde Søren med ude og igen gik han igennem huset med os og kunne han fortælle os en masse som ikke stod nævnt i tilstandsrapporten (vi har nu købt det hus og vil også benytte os af Søren hjælp til at finde den rette ejerskifteforsikring).

Søren er en super rådgiver der giver grundig gennemgang og brugbar rådgivning på et sprog der er til at forstå. Man bliver meget klogere på huskøb og forsikring ved at at samarbejde med ham.

Dinforsikringsekspert og Søren har vores varmeste anbefalinger!

2018年11月24日
5つ星のうち5の評価

Uden Sørens hjælp havde vi virkelig siddet i skasen!

Vi købte et hus i 2016, uden bemærkninger til taget i tilstandsraporten.
2 måneder efter indflytning oplever vi at det drypper ind i huset - i stuen og entréen blandt andet - når det regner udenfor.. Vi melder det først til vores ejerskifteforsikring, men de afviser sagen.
Vi kontakter Din Forsikringsekspert, Søren, for at få hjælp.
Eler 1½ års kamp, er det nu lykkes os, at få forsikringen til at dække et komplet nyt tag, inkl spær, tagrender, undertag, isolering mv. En omkostning på op imod 400.000,. DKK.
Det ville aldrig kunne lade sig gøre, uden en mand som Søren!
Så tusinde tak, for dit store arbejde og hjælp!!

2018年7月15日

Professionel og kompetent hjælp

Det er sjældent, at finde så god service idag!

Jeg henvendte mig, idet vi havde problemer med vores forsikring og deres manglende dækning.

Efter en kort samtale og en mail havde Søren formået, at klæde mig på til selv at håndtere forsikringen. I dag har vi fået medhold i vores sag, hvor den tidligere var blevet blankt afvist. Søren har sparet os for omkring 20.000 kr. i vores sag.

Alting er blevet forklaret på en sådan måde at jeg kunne forstå forsikringens 'verden'. Jeg Har lært noget OG sparet penge.

De bedste anbefalinger herfra.

2017年12月16日

Trustpilot エクスペリエンス