レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち2の評䟡

Bestelling gedaan zou uiterlijk na 3 dagen binnen zijn.. zoveel dagen verder en nog geen mail gehad dat dr Bestelling verzonden is.. Heel jammer dus.. wel gemaild maar geen vertrouwen in na sommi... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Als je denkt iets na enkele dagen te ontvangen dan kom je bij carpardoo bedrogen uit. Woensdagavond voorraad artikelen besteld. Maandag pas respons. Doodleuk bestelling ruim 2 werkdagen = 4,5 dag late... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

Bestelde onderdeel is blijkbaar universeel, besteld voor volvo v70 geleverd onderdeel voor ford galaxy. Bezorg partner is erg slecht, pakket zonder bericht voor de deur neer gegooid, verpakking besch... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

De laagste prijs. Mooie en duidelijke site. De onderdelen waren na anderhalve week binnen. De onderdelen worden vanuit Duitsland verstuurd en zijn originele merk onderdelen. Als je snel iets nodig heb... もっず芋る

䌁業情報

1. 自動車郚品店

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Nieuw in Nederland! Online auto onderdelen bestellen via Carpardoo.nl. Zoek onderdelen op kenteken. Alles voor je remmen, uitlaat, filters en motor!

連絡先

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Heb Bosch ABS-sensoren besteld omdat ze

Heb Bosch ABS-sensoren besteld omdat ze hier goedkoop waren, en voorheen ook als hetzelfde product bij een grote webwinkel besteld. Toen kwamen ze in een nette doos van Bosch en zag het er echt uit. Echter zitten de sensoren nu in een plastic zakje met een kaartje met chinese tekst.

Het is dat ik de ABS-sensoren nu echt nodig heb, anders had ik ze regelrecht retour gestuurd.

Hier bestel ik niet meer vertrouw er helemaal niks van.

2026幎1月24日

Slechte ervaring

Goedkoop knipperlicht besteld. Trage verzending. Vervolgens het artikel in een andere kleur ontvangen dan besteld. Terugsturen voor eigen rekening en risico. Wat niet de moeite loont voor een klein artikel.

2025幎10月17日
5぀星のうち3の評䟡

Onduidelijke levertijden en beschikbaarheid op de website

Nog niet echt blij, moet bestelling nog ontvangen, week geleden besteld op voorraad volgens de website, met 2-3 dagen levertijd na 5 dagen geïnformeerd en dan krijg je te horen dat 2-3 dagen betekent dat het 7-8 dagen betekent, dom dat ik dat niet begrijp. Paar uur later volgt mail dat de zending vertraagt is. Nog geen idee wanneer het nu binnen gaat komen. Jammer na een jaar van invaliditeit door ongeval kan ik eindelijk weer in mijn Fiat rijden, moet ik nu wachten op mijn uitlaat.

Na nog een latere mail dat deel niet leverbaar is een grote fijne verrassing, mijn uitlaat en de pakkingen zijn zaterdag geleverd, yesss donderdag met de Fiat naar mijn werk want de uitlaat zat er zaterdagmiddag al op.

Al met al gelukkig goed gekomen.

2025幎6月18日
5぀星のうち2の評䟡

Lange levertijden

Ze vermelden van veel artikelen dat het op voorraad is alleen ze zeggen er niet bij waar dat is. Dat het dan 14 dagen duurt om het thuis te krijgen vindt ik erg jammer. Ook past lang niet alles van wat ze leveren.

2025幎4月15日

Stressvolle ervaring

Niet zo prettige ervaring. Bij het artikel stond levertijd van 2-3 dagen. En ik had het dringend nodig. Na bestelling werd de status direct in bezorgd veranderd. Dus nog voor dezelfde dag, terwijl ik 2 voor 12 's-nachts bestelde. In de tussentijd kon ik op de website geen enkele voortgang volgen, omdat er dus stond dat het product al bezorgd was. Na 7 dagen kreeg ik alsnog een mail met tracktrace en na 11 dagen is het gelukkig bezorgd.

2025幎2月20日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス