レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Je parle du Carrefour Feydeau de Nantes fréquenté des années. J'ai vu des gens se shooter de l'héroine dans l'entrée, une sollicitation aggressive, mais le Directeur avec le CEO, ont tellement d'inci... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Nieczytelna aplikacja nigdy nie wiadomo czy coś nalicza, czy nie.. jak nie napiszą to 'proszę się zgłosić do działu obsługi klienta' i kolejna kolejka.. Online, obiecują dostawę następnego dnia, oc... もっず芋る

5぀星のうち2の評䟡

Pozytywne to sporo promocji z kartą. Pozytywny kierownik sklepu, z którym mozna wyjaśnić ewentualne problemy ale to nie zmienia poniÅŒszej wypowiedzi Negatywnych jest więcej :( - jak zwyle więks... もっず芋る

5぀星のうち2の評䟡

hi bought a portable air con from carrefour just on a year it stopped working ,i contacted carrefore then was told i got it from third party supplier , i have the worst experience trying to get it f... もっず芋る

1.7

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 18ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち1の評䟡

Tragiczny sklep i nie jedyny który

Tragiczny sklep i nie jedyny który zapomina o tym ÅŒe oddychamy tym samym powietrzem!. Jestem WWO z alergią, i mam wraÅŒliwy układ limbiczny. Sklep to miejsce publiczne które powinno spełniać kryteria wspólnego dobra, ale niestety nie myśli się w ogóle o innych ludziach, wraÅŒliwych, bardziej podatnych na substancje chemiczne zawarte w produktach zapachowych. Osoby które są bardziej naraÅŒone a przecieÅŒ wszyscy oddychamy tym samym powietrzem!. Cały sklep jest szprycowany substancjami LZO, syntetycznym chemolem zapachowym, który jest nie mniej szkodliwy niÅŒ dym papierosowy!. Szczególnie naraÅŒone są osoby wraÅŒliwe!. Ta patologia w marketach musi się skończyć!

2025幎7月31日

Sklep, którego nie polecam

Kupuję w róŌnych sieciach sklepów i staram omijać się Carrefour szerokim łukiem. Dlaczego?
Co z tego ze większość produktów jest tania i niezłej jakości, gdy:
1. Nie mogę płacić w kasie, nie mogę płacić gotówką - muszę korzystać z kasy samoobsługowej. Gdzie są problemy z kasowaniem monsterków, piw oraz innych produktów.
2. Carrefour próbuje przy kaÅŒdej płatności wyłudzić moje pieniÄ…ÅŒki na "organizację charytatywną"
3. Doświadczyłem w sklepie próby kontroli mojego dowodu osobistego przy kasie przez KASJERKĘ! bez podania przyczyny prawnej
4. Doświadczyłem na terenie sklepu carrefour zachowania o charakterze mobbingu ze strony szefowej w kierunku młodszej pracownicy. Krzyki, wulgaryzmy, tak się nie zwraca jeden pracownik do drugiego.

2025幎7月23日
5぀星のうち1の評䟡

Disordinato e banchi verdure scarsa qualità

Credo che l azienda potrebbe migliorare nella qualità dei prodotti, soprattutto frutta e verdura, e nella distribuzione degli stessi. Inoltre ci sono pochissime marche indipendenti da Carrefour stessa( questo l ho notato nel reparto latticini e yogurt) e i prezzi in generale non sono molto economici.
Ancora: se devi pagare con i buoni mensa non puoi utilizzare le casse automatiche e se le utilizzi devi aspettare un operatore, e in generale il supermercato Ú disordinato.

2025幎5月29日

Jestem głęboko rozczarowany postawą

Jestem głęboko rozczarowany postawą sieci Carrefour w kwestii przestrzegania prawa międzynarodowego. Dowiedziałem się, ÅŒe firma utrzymuje powiązania handlowe z podmiotami działającymi na terenach okupowanych w Palestynie – terenach, które zgodnie z prawem międzynarodowym i rezolucjami ONZ są nielegalnie zajęte.

Wspieranie działalności gospodarczej na terenach nielegalnych osiedli oznacza pośrednie przyczynianie się do normalizacji okupacji wojskowej i naruszeń praw człowieka, których od dziesięcioleci doświadcza naród palestyński – m.in. poprzez wywłaszczenia, dyskryminację i ograniczenia wolności.

Od globalnej marki, jaką jest Carrefour, oczekuję etycznych decyzji zgodnych z wartościami sprawiedliwości, legalności i poszanowania praw człowieka. Obecna polityka handlowa budzi powaÅŒne wątpliwości moralne i prawne.

Dopóki Carrefour nie wycofa się jasno z działalności w terenach okupowanych, ja i moja rodzina rezygnujemy z zakupów w tej sieci.

2025幎6月20日

Karta Seniora

Uwaga! Oszukują seniorów! Karta Seniora - Nieaktualna. Stanowczo odradzam wszelkie wizyty. Personel 'poddenerwowany' i arogancki. Od marca zmieniono coś w systemie firmowym wszelkie karty czy kupony są nie do zrealizowania.

2025幎3月11日

Cuchnąca, obrzydliwa gorgonzola

W ramach sprzedaÅŒy wysyłkowej sprzedano mi odraÅŒający, śmierdzący, o zmienionej na pomarańczową barwę ser gorgonzola i mimo odwołań odmówiono przyjęcia reklamacji, argumentując niewiarygodnie aÅŒ bezczelnie, ÅŒe nie wiadomo, gdzie ten ser trzymałem. Absolutny skandal.

2024幎4月12日

ÅŒenada

chciałabym jako Klient dać znać, ÅŒe jesteście jedną z gorszych firm pod kątem obsługi klienta, z jaką się spotkałam.
Zamawianie zakupów online w Waszym sklepie to loteria, zwykle nie zgadza się czas dostawy, są spore opóźnienia, produkty nie są zgodne z zamówieniem, a tym razem dodatkowo zamówienie w ogóle nie dotarło, bo sklep postanowił sobie anulować zamówienie.

Jakość Państwa obsługi jest ÅŒenująca i z kaÅŒdym kolejnym zamówieniem było tylko gorzej.

Nie będę robiła zakupów w Państwa sklepie, ale polecam jednak nieco bardziej brać pod uwagę Klientów, bo to na tych Klientach właśnie opiera się Państwa firma.

(nie) pozdrawiam.

2025幎2月1日

Sklep przy pl

Sklep przy pl. Dominikańskim we Wrocławiu. Mimo, ÅŒe otwarcie o 8.00, to o 9.00 jeszcze puste półki i uzupełnianie towaru dopiero trwa i wielu rzeczy nie moÅŒna kupić, zwłaszcza owoców i warzyw. Nie jest to sytuacja incydentalna tylko codzienna bo jestem stałą klientką. Ten sklep po prostu tak działa. JeÅŒeli jest otwarty od 8.00, to powinien od 8.oo być w pełni gotowy do pracy a nie pozastawiany wózkami i skrzyniami, pełen krzątających się pracowników. To lekcewaÅŒenie klientów, którzy chcą zrobić zakupy w godzinach, kiedy jest mniejszy ruch.

2025幎1月4日
5぀星のうち2の評䟡

Niestety więcej negatywów, a szkoda, bo lubię ten sklep.

Negatywnych jest więcej :(
- jak zwyle większość personelu mało sympatyczna, a juÅŒ szczególnie jedna pani od lat to jakaś poraÅŒka (jest najgłośniejsza i humorzasta)
- ciągle popsuta kasa samoobsługowa na gotówkę i dodatkowo wieczny brak informacji o tym
- zawsze mało otwarych kas bez względu na godzinę, o której sie przychodzi
- na monopolu jest automat lotto i tam powinno się obsługiwać tylko te rzeczy (tak kiedyś było), a teraz chcę tylko totka i muszę stać w kolejce, bo obsługuje się tu wszystkie zakupy
- parking powinien być przystosowany tylko dla klientów sklepu, jest wieczny problem by znaleźć wolne miejsce
Najgorszym problemem s niestety panie. MoÅŒna wymienić tylko parę osób miłych i pomocnych i są to raczej panie z działu mięsnego. Najgorsze są kasjerki, a szczególnie jedna. Większość ludzi narzeka na nią, a sklep i tak mało z tym robi. Kiedyś złoÅŒyłam na nią skarg, to do dziś jest obraÅŒona i z łaską mi odpowiada. Przy czym obnosi się głośno , ÅŒe ludzie ją denerwują. To po co tam pracuje??

2024幎12月3日

Nie dostałam kuponu loteryjnego

Poszlam celowo do carrefoura w Jastrzębiu (Podhalańska)ÅŒeby zagrać w loterię.Maszyna nie wydała mi kodu tylko kuponik na jakiś batonik.Pani z obsługi klienta stwierdziła, ÅŒe to niemoÅŒliwe I koniec gadki.Zakonczylam zakupy w tej sieci z wygórowanymi cenami na zawsze.Adios.

2024幎10月14日
5぀星のうち1の評䟡

Jeśli chodzi o realizację zamówień

Jeśli chodzi o realizację zamówień internetowych to zrobiło się dno. Najpierw ciągłe opóźnienia , następnie niedostarczenie zamówienia - podobno kierowca nie zabrał z magazynu _ info o tym po godzinach na którą było zamówienie. Pomimo płatności blikiem (czyli natychmiastowo) na zwrot czeka się godzinami (pewnie za karę za rezygnację z propozycji dostawy na następny dzień). Przestaję u nich zamawiać - sklepów internetowych jest mnóstwo. ten wcale nie jest taki tani.

2024幎8月23日

Produit pourri

Je commande de temps en temps au Drive Carrefour de Sassenage (38360).
Ce 08/07/2023 j'avais commandé entre autres un poulet rÎti que j'ai réchauffé au micro-ondes selon le mode d'emploi.
A peine sorti du four, j'ai été envahi par des mouches bleues ! A chaque bouchée, il fallait vérifier !
En fin de compte, je me suis résolu à jeter le reste du poulet.
Je voulais les contacter, mais j'attends toujours la vérification du "cloud".
Pour info voici ma facture :
N° de commande 555365405
Identifiant client 12727105
N° de facture WEB-000442-00048825.
Ce ne sont pas les 8€ qui vont me ruiner.
Je n'accepte aucune excuses et vos trucs de vérifications ? Vous m'avez vendu un produit complÚtement pourri. Les mouches bleues ne se trompent jamais !!!

2023幎7月8日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ