Fandt nogen varer på deres hjemmeside og sendte efter aftale en mail til Tommy, som så ville gøre noget ved prisen... Jeg fik mail tilbage og accepterede deres tilbud og ordren er nu i gang og forvent... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
God oplevelse at handle hos Cateringinventar. De er utroligt hurtige til at svare, meget imødekommende og hjælpsomme gennem hele processen. Jeg var i dialog med dem fra bestilling til levering.... もっと見る
God, fleksibel og fornuftig kommunikation med salgsafdelingen, tilbud bliver rettet til løbende i forhold til ændringer af samlet ordre. Fik et solidt samlet tilbud til at starte med, men pga et for... もっと見る
Virkelig virkelig dårlig oplevelse med deres kundeservice. Deres opvaskemaskine gik i stykker efter under et halvt år, og alligevel bliver man faktureret for service på en lejemaskine, hvilke... もっと見る
企業が回答しました
企業情報
さまざまな外部ソースから提供された情報
Storkøkken handler om tillid. Vi har 5000 m2 lager og landsdækkende service. Vi er specialister i at levere et godt storkøkken til en god pris i hele landet
連絡先
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常1カ月以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Havde givet 1 stjerne tidligere pga en…
Havde givet 1 stjerne tidligere pga en misforståelse. Vi har fået styr på tingene, så det hele er i orden nu. Tak for hjælpen Andreas 👍
Dårlige søforklaringer og mafiametoder
Update: efter denne anmeldelse blev vi kontaktet af virksomheden,og har efterfølgende løst tingene. Tak for det.
Vi har haft en usædvanlig dårlig oplevelse med KPA og Cateringinventar, og har forsøgt at være overbærende og samarbejdsvillige. Hele deres tilgang har været amatøragtig og i den sidste tid, helt utilstedelig.
For det første. På trods af en bestilling i god tid (3 måneder før levering), var vores køledisk ikke bestilt, og kølereolen ødelagt, så den ikke kunne leveres. Ingen anede hvor tingene var, og vi stod med flyttefolk, glarmester osv. Det blev, som det eneste positive, løst med en kreditnota fra Cateringinventar/KPA.
For det andet. Det har været tæt på umuligt, at få tilbagemelding fra personalet, som konsekvent ikke ringede tilbage. Vi skulle bruge inventaret i forbindelse med åbning af vores butik, og ingen tilbagemelding gjorde, at vi intet kunne planlægge.
For det tredje. Vi ombyttede en røremaskine, og der blev sendt en faktura til betaling, og ingen kreditnota på den tilbageleverede maskine. Forskellen i pris var kr. 4.000 i Cateringinventars/KPA's favør.
Og for det fjerde. Pålægsmaskinen, vi købte hos Cateringinventar/KPA gik i stykker, alvorligt, første gang vi benyttede den. Cateringinventar/KPA har indvilget i at give os en kreditnota/gavekort på denne maskine - ca. kr. 6.000 i vores favør.
Da vi skylder dem kr. 4.000 og de skylder os kr. 6.000, har vi afventet betaling af vores kr. 4.000. Cateringinventar/KPA har, helt utilstedeligt, sagt at de først vil kreditere den defekte pålægsmaskine, når vi betaler kr. 4.000.
Alt i alt har oplevelsen været alt andet end god, endsige bare tålelig, personalet har været usædvanligt uansvarlige og fyldt op med dårlige søforklaringer.

cateringinventar.dk からの回答
Super god service og super god…
Super god service og super god betjening. Fik en fantastisk vejledning i telefonen om de produkter jeg købte.
Kompetent vejledning
Verdens bedste dåseåbner!
Verdens bedste dåseåbner!
Købte en Edlund Crown Punch can opener, som ubetinget er den bedste manuelle dåseåbner på markedet. Cateringinventar havde sagt ok for, at den kunne returneres, hvis ikke at den passede til at kunne åbne de store dåser rødkål og agurker, som jeg skulle bruge den til. Det kunne den heldigvis - og rigtig god kundeservice! Mvh Jonas
Perfekt service sælger lyttede til…
Perfekt service sælger lyttede til vores behov. 😊
Super dygtig sælger der lytter til…
Super dygtig sælger der lytter til vores behov
Og giver sig god tid til vores spørsmål
Dygtig sælger
Super god og dygtig sælger der ved utroligt meget! Ikke et spørgsmål han ikke kunne svare på.
Rigtigt god service af Claus
Rigtigt god service af Claus. Kan stærkt anbefalede ham.
Jeg har for nyligt handlet med Cateringinventar. Der var et par gange undervejs, jeg kom med nogle ændringer, og min kontakt Claus var lynhurtig og effektiv. En helt igennem positiv oplevelse med kompetente medarbejder og god og hurtig service.
Det er bestemt ikke sidste gang, jeg handler hos jer.
Nærværende og rigtig god service
Meget hjælpsomme og kompetente
Meget hjælpsomme og kompetente. God service ud over det sædvanlige.
Lydhør og venlig betjening.
Henning hos KPA var meget lydhør over for vores tanker ønsker og behov, hvilket vi sætter stor pris på. Hos KPA kan man finde alt hvad der er behov for, både nyt og brugt, stort og småt. Tak.
Super hjælpsom personale og pænt og…
Super hjælpsom personale og pænt og rydeligt over alt ..
God og hurtig service
Fik handlet med Henning..
Fik handlet med Henning..
Fantastisk service og god information
Kan varmt anbefales ✌️✌️👌👌
Trustpilot エクスペリエンス