Fandt nogen varer på deres hjemmeside og sendte efter aftale en mail til Tommy, som så ville gøre noget ved prisen... Jeg fik mail tilbage og accepterede deres tilbud og ordren er nu i gang og forvent... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
God oplevelse at handle hos Cateringinventar. De er utroligt hurtige til at svare, meget imødekommende og hjælpsomme gennem hele processen. Jeg var i dialog med dem fra bestilling til levering.... もっと見る
God, fleksibel og fornuftig kommunikation med salgsafdelingen, tilbud bliver rettet til løbende i forhold til ændringer af samlet ordre. Fik et solidt samlet tilbud til at starte med, men pga et for... もっと見る
Virkelig virkelig dårlig oplevelse med deres kundeservice. Deres opvaskemaskine gik i stykker efter under et halvt år, og alligevel bliver man faktureret for service på en lejemaskine, hvilke... もっと見る
企業が回答しました
企業情報
さまざまな外部ソースから提供された情報
Storkøkken handler om tillid. Vi har 5000 m2 lager og landsdækkende service. Vi er specialister i at levere et godt storkøkken til en god pris i hele landet
デンマーク
通常1カ月以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Købte et fryseskab
Købte et fryseskab - udstillingsmodel, der blev leveret med transportskade. Efterfølgende var der lynhurtig service og opfølgning, som endte med teknikerbesøg og ombytning af skabet indenfor få dage.
Der handler jeg igen.
Tak til Charlotte.
God service, højt vidensniveau
Jeg har været i kontakt med Michael Jakobsen fra KPA Company, herunder CateringInventar.dk.
Han har ydet en god assistance og bistået med et godt vidensniveau i forbindelse med opstilling af fællesvaskeri til udlejningsejendom.
Jeg endte dog ikke med at købe en løsning herfra - trods 1 times assistance. Jeg følte mig godt behandlet og kommer igen en anden gang jeg har brug for en af jeres løsninger.
Service til et 12-tal
Utrolig hjælpsomme før, under og efter køb. Havde varerne under 24 timer efter jeg bestilte. Skal jeg nogensinde bestille barkøleskab igen, så bliver det herfra 🙂👍
Service ud over hvad jeg forventede i…
Service ud over hvad jeg forventede i forbindelse med køb af slush ice maskine.
Stor ros til den lagerarbejder der levede den her ved os privat.
Ud over hvad der kan forventes.
Bestilte fryseskab mandag formiddag
Bestilte fryseskab mandag formiddag, det blev allerede leveret tirsdag formiddag. Det må virkelig kaldes hurtig ekspedition. Har kun rosende ord at sige….🙏 Carina
Amatøragtigt ringe
Vi fik en cappucino maskine til en værdi af over 20.000,- til vores café. Vi havde den et stykke tid til at øve os, men på selveste åbningsdagen gik maskinen i stykker (magnetventil), og imens jeg ikke direkte vil klandre Catering Inventar for den fejl, så er den uduelige service, vi efterfølgende har modtaget, bestemt noget, som jeg vælger at holde imod dem. Her. Fordi det nytter ikke at ringe til dem.
Mere end tre måneder efter, maskinen gik i stykker, kan vi stadig ikke få mere at vide, end at reservedelen er blevet sendt til den reparatør, vi fik ud til at se på maskinen (hvilket tog i øvrigt også sin tid).
I mellemtiden er der gået mere end et halvt år, siden vi fik maskinen, så de nægter naturligvis at betale pengene tilbage.
Man får det indtryk, at deres serviceafdeling har travlt. Det i sig selv fortæller mig, at der må være usædvanligt mange af deres produkter, der går i stykker. Hold jer hellere væk.

Profesionelle & serviceminded
Jeg har samarbejdet med KPA i mange år efterhånden. De er profesionelle, dygtige og servicemindede og et behageligt firma at arbejde med.
Køb kun her hvis i har virkelig god tid til bøvl…
Køb kun her hvis i har virkelig god tid, for de knolder godt rundt i det.
Købte i 2021 et køleskab - godt nok 2.sortering pga. en bule - det var så fejlbehæftet og skævt at man kunne kigge ind uden at åbne stål lågerne.... KPA/ Cateringinventar sendte teknikere ud der konstaterede at skabet var skævt og aldrig burde have været solgt til mig (deres ord ikke mine). Derefter fulgte længere tids korrespondance med KPA på mail og telefon. For til sidst at komme frem til en ombytning vist var meget fair med alle de timer jeg havde brugt på deres fejlbehæftede produkt. Ca. 5 (ja fem) måneder senere, efter viiiiirkelig mange rykkere fra min side lykkedes det dem så at sende et nyt skab, der virkede. Derefter begyndte de så at sende faktura for ombytningsskabet, det kæmper jeg til dato så fortsat med. Fortsætter det bare lidt endnu kommer der vist advokat på banen. Så kan i lide at bøvle med den slags så køb da noget herfra... ellers find et andet sted, der er masser af bedre butikker.

Fabelagtig service
Fabelagtig service, god rådgivning og levering næste dag…tak Tommy!
En stor tak til Tommy Mikkelsen
En stor tak til Tommy Mikkelsen. Han er i et firma, som formår, at efterleve kundens ønske. Må der være flere af disse typer firmaer, tak
Spild ikke jeres penge her..
Købte for et år siden en isterningmaskine, den er nu gået cirka 25 dage over den korte garanti. Desværre, da det ikke længere er en isterningmaskine, men en koldvandsmaskine.
Var desværre ikke opmærksom på deres korte garantier og fraskrivelse af reklamationsret.
I får måske nok billige produkter, men når de ikke virker efter et år bliver det hurtigt en dyr fornøjelse.
Kan på det kraftigste fraråde folk at bruge deres penge her, så er det bedre at finde nogle som vil stå ved sine produkter.

cateringinventar.dk からの回答
top professionelt firma og personale
hej for halvandet år siden købte vi en Teddy Bjørn af KPA og har været rigtigt glade for den den ankom to dage efter som aftalt, men da den begyndte at lyde forkert, bliv den sendt til KBH. til tjek, som desværre tog flere uger, men Rasmus V. fra KPA som vi var i kontakt med behandlede det top professionelt hele vejen igennem, så stor tak til ham. vi kan varmt anbefale firmaet. mvh. Carsten
Super customer service
Super customer service! Cateringinventar gave me outstanding results in customer service and delivery time. Clear about details and fast procedures. Thank you so much for such a great help in choosing the products, and making sure I got products in time :)
Jeg fik en transportskadet varer
Jeg fik en transportskadet varer. Sendte billeder til firmaet som omgåede sendte et nyt afsted. Perfekt service, let for kunden
Beskrev vores ønske om en emhætte til…
Beskrev vores ønske om en emhætte til privat brug og fik lynhurtigt et ærligt svar, som indebar, at de ikke ville anbefale en løsning fra dem pga støjniveauet.
Super dejligt med ærlighed. Tak.
Kan kun anbefale dem.
Godt firma, der tager ansvar.
Jeg købte nogle fødevarespande med låg, desværre sad lågene ikke fast på spanden, producenten af spanden mente ikke det var et problem, men cateringinventar tog konsekvensen og erstatte spandene, det kendetegner et godt firma at de tager ansvar for det de sælger.
Forestil jer en spand med remulade hvor låget ikke sidder fast....
Tak for fin behandling og hurtig…
Tak for fin behandling og hurtig levering.
Det bliver ikke sidste gang, vi handler hos jer.
Super oplevelse
Super oplevelse. Jeg bestilte min vare online og den stod foran carporten mindre end 24 timer efter. Tak for hjælpen og den gode service!
Lever ikke op til hvad de lover- PROBLEMET ER LØST
02.05.20: Firmaet har håndteret problemerne perfekt og hurtigt og der er fundet en god løsning. Vi har nu et velfungerende produkt, der lever op til forventningerne. Jeg har fuld tiltro til at Kristoffer tager hånd om det, så lignende ikke sker igen for andre kunder.
/Hanne
______________________
Lever ikke op til hvad de lover. Nedenstående er beskrivelse af forløbet, som er sendt til dem d.d.
07.10. Skriver jeg til jer fra hjemmesiden med nogle spørgsmål til display fryseren af mærket comk.
- Jeg får intet svar og ringer til jer 09.10. I beklager meget, men I kan ikke finde min mail. Ok - sådan noget kan ske. Vi afklarer mine spørgsmål telefonisk.
- 09.10. bestiller jeg så fryseren via hjemmesiden
- Iflg jeres leveringsbeskrivelse leverer I varen dagen efter, hvis den er bestilt inden kl. 10. Da jeg afgav bestillingen sidst på eftermiddagen den 9.10. skulle vi så modtage varen den 11.10 - men der sker intet.
Da jeg så kontakter jer både skriftligt og også tlf. i dag den 14.10., får jeg meldingen at I ikke har kunnet skaffe den.
Igen iht jeres leveringsbetingelser står der at man vil blive kontaktet med det samme ordren er afgivet, hvis den bestilte vare ikke er på lager. Men det har I ikke kunnet leve op til.
-----
Det skal så tilføjes at de så tilbyder mig en meget dyrere vare (7000 kr.) som de dog som kompensation har givet en rabat på 400 kr. på. Men det det er stadig 1600 mere en den vare jeg havde bestilt.
Jeg kan derfor under ingen omstændigheder anbefale cateringinventar

Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。