Jeg har lige bestil fra Wolt og maden smagte virkelig ik godt det smagte brÊndt og ik af ret meget vil ik kalde det mexicansk og konsistensen var meget gummi agtig og mÃ¥tte smide det ud ð€¢ Spild a... ãã£ãšèŠã
MÃ¥ Êrligt indrÞmme, at jeg overhovedet ikke kan forstÃ¥ de dÃ¥rlige anmeldelser VACA har fÃ¥et. Nu har jeg spist flere gange derfra - og man fÃ¥r bare super velsmagende mad hver gang, mexicansk mad hvor... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vi var 4 der fik madforgiftning. En normal burrito med oksekÞd, fra deres sted pÃ¥ Mejlgade. Alle fik det skidt, sÃ¥ det er ret sÃ¥ sikkert at der var fra dette sted. Siden jeg kan se andre anmelderser m... ãã£ãšèŠã
Bestilte en burrito med langtidsbraceret oksekÞd. Den smagte faktisk ret godt. God kombination mellem noget sprÞdt, mÞrt kÞd, dressing og salat. Hverken for stor eller for lille. MÊttede ok. For 99 kr... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
VACA er et mexicansk inspireret take-away koncept, der lÊgger vÊgt på friske råvarer og smagfulde måltider. VACA har i dag 6 restauranter beliggende i Aalborg, à rhus og KÞbenhavn.
ToftegÃ¥rds Allé 4 , 2500, Valby, ãã³ããŒã¯
- 27 28 58 52
- info@vaca.dk
- vaca.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 66ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
Jeg har lige bestil fra Wolt og madenâŠ
Spild af penge
Dårlig mad, dårlig service.
Dårlig mad, dårlig kundeservice, dårlig leveringstid, og du skal betale for dine dips selvom du kÞber en menu. Absolut idiotisk

Mega lÊkkert mad
Mega lÊkkert mad, de glemte dog at give mig min sodavand med da jeg bestilte det på Wolt.
Mig og min ven fik en amigo grandeâŠ
Mig og min ven fik en amigo grande hver, selvom det fÞltes som om vi delte en. Den bestod af cirka 50% iceberg, 30% ris, 10% bÞnner, 5% dressing og til sidst 5% kÞd... Osten der skulle vÊre i var heller ikke til at finde. Yderst skuffende oplevelse og vi var begge sultne efter "måltidet", grundet manglende protein..

Madforgiftning..
Jeg var derinde og spise med min kÊreste på Amagerbrogade her for en uge siden. Jeg kÞbte en chili con carne og min kÊreste valgte en burrito bowl. Efter 5-6 timer ca begyndte jeg at få det skidt, og lidt efter brÊkkede jeg mig og det stod på i 6 timer⊠selve maden smagte egentlig super godt, men har ikke ligefrem lyst til at komme igen efter den madforgiftning.

VACA - Mexican Finger Food ããã®åç
Jeg var nede i butikken og kÞbe til minâŠ
Jeg var nede i butikken og kÞbe mad til min kÊreste og jeg. De pakkede posen bagved og da jeg kom hjem manglede der 3 forskellige ting.
Super skod service. Jeg ville ikke anbefale det.

VACA - Mexican Finger Food ããã®åç
MÊngde til prisen hÊnger slet ikkeâŠ
MÊngde til prisen hÊnger slet ikke samme, selv med rabat. Burrito med langtidsbraiseret oksekÞd smagt fint dog meget lidt kÞd. De 4 Tacos var til den tÞre/seje side, igen meget lidt kÞd til den portion. Tja så er det prÞvet, men mÊt det blev man ikke.

Vi ventede for det fÞrste 1 time pÃ¥âŠ
Vi ventede for det fÞrste 1 time på maden. Selvom vi havde bestilt bord. Maden var kold og smagte af absolut ingen ting, som kan nok havde ventet at mexicansk mad gÞr. Og det fÞles lidt som om vi sad på en banegård med ekstrem mange wolt bude ind og ud. Og så var der mega koldt.
Meget larm. Og desvÊrre ikke hyggeligt.

Vi bestilte mad for 500 kr gennem WoltâŠ
Vi bestilte mad for 500 kr gennem Wolt i går, og der var hår i maden. Det var så ulÊkkert, at vi endte med at smide det hele ud.
Efter en lang diskussion frem og tilbage får vi så at vide, at de kun vil refundere 100 kr. Det synes jeg simpelthen er urimeligt, når hele bestillingen blev Þdelagt, og vi slet ikke kunne spise maden.
Fejl kan ske â men mÃ¥den det bliver hÃ¥ndteret pÃ¥ betyder alt. Her fÞler jeg virkelig ikke, at vi er blevet taget seriÞst som kunder.
Meget skuffende oplevelse!

SmagslÞst mad
SmagslÞst mad, består 99 procent af slaten salat og en intetsigende dressing som ikke minder det mindste om det de beskriver - hold jer vÊk og brug jeres penge et andet sted. Aldrig vil jeg bestille det igen!
Fantastisk mexicansk mad
I et område for at slags take away mad, har man virkelig et godt valg hvis lysten er til mexicansk - Kan anbefales deres chips som sideordre, og specielt at hente maden selv, både for at stÞtte det lokale erhvervsliv, og for at undgå maden skal på en sigthseeing inden slutlevering i en madboks - Så få lidt frisk luft og motion :-) Sidst valgt vi at spise der, som også var hyggeligt
Mega god mad!
Smagen af fransk dressing ogâŠ
Smager af fransk dressing og flÊskesvÊr. Ikke Mexicansk
Smager ikke af autentisk mexicansk madâŠ
Smager ikke af autentisk mexicansk mad og deres Jackfruit var absurd salt. Anbefales ikke.
Leveringstid for catering til 27 kuverter, blev Êndret dagen fÞr levering.
Bestilte catering til 27 kuverter, samt noget tilkÞb ud over dette.
Bestilte 13 dage fÞr levering, med leveringstid 18:00-18:14 (jÊvnfÞr hjemmesidens valgmuligheder).
Dagen fÞr levering, fik jeg en besked om, at grundet travlhed ifbm Ironman og Pride, ville maden blive leveret 30min. fÞr aftalt.
Jeg kontaktede restauranten med det samme, idet jeg Þnskede levering som aftalt ved afgivelse af ordren, og jeg henstillede til at de leverede som aftalt - dette skete ikke.
Maden blev derfor leveret (lun klar til anretning som aftalt) men 30min. fÞr aftalt tid.
Det er ikke i orden at Êndre leveringsvilkår for catering dagen fÞr levering.
Madens smag er en subjektiv oplevelse, så denne anmeldelse er udelukkende på catering og leveringen af denne.
Jeg kan absolut ikke anbefale catering fra Vaca.
EDIT EFTER SVAR FRA VACA: Leveringen var fra Valby til RÞdovre (en tur på 6km). Det er, i min optik, på ingen måde i orden at Êndre leveringstidspunktet dagen fÞr levering (det kunne de have oplyst ved afgivelse af ordren, således jeg havde mulighed for at acceptere det nye leveringstidstidspunkt, alternativt finde en anden leverandÞr af catering.
- At leveringstidspunktet blev Êndret grundet den forventede mere trafik ifbm Ironman og Pride (i deres mail angav de Þget travlhed som årsag) finder jeg ikke sagligt, da det var en tur på 6km fra Valby til RÞdovre.

SO bad!
SO bad!! Scam restaurant. Donât eat here! Bad food and even worse service!!

Valby
Valby. Virkelig god betjening. Super dejlig og rigelig mad. Vi kommer igen.
DÃ¥rlig service
De sidste 2 gange jeg har vÊret på VACA Aalborg, har både servicen og det modtaget produkt ikke vÊret i top. Jeg har haft lavet online bestillinger, hvor jeg kunne bestille og betale for noget der var udsolgt i butikken. Hvor jeg ikke engang kunne få pengene tilbage, men gå derfra med lang nÊsen uden alt hvad jeg havde bestilt.

Kastede op 4 gange
Jeg bestilte to burrito med kylling som sÊdvanlig med kÊresten, og endte med at kaste hele og jeg mener HELE maden op derhjemme igen, pga. madforgiftning . Der skulle gÃ¥ 1 time fÞr jeg kunne bestille fra et andet sted og have appetit igen. Personerne bag desken lignede to fra Indien som stod og serverede maden den dag, men jeg har aldrig skrevet en dÃ¥rlig anmeldelse om nogen og det her er min fÞrste gang. Men HOLD KÃFT DET VAR FORFÃRDELIGT!!!