レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Systemet virker perfekt. Jeg har sendt hundredvis af breve og pakker ad denne vej og kun en enkelt gang oplevet, at en pakke ikke kom frem. Det viste dig, at modtageren ikke havde hentet sin pakke i t... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Coolrunner er nu lige så elendig som Postnord om ikke værre. Umulig hjemmeside hvor man ikke kan finde et sted til at efterlyse en pakke eller klage over en ødelagt pakke. Man kan heller ikke ringe d... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Normalt tildeler jeg fem stjerner. Idet kundeservice nu består af en robot, så trækker jeg en stjerne fra. Men, alle pakker kommer frem i løbet af et par uger - og jeg har sendt tæt på et par hundre... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

Altid nemt at bestille og betale for fragt på Coolrunner. Dejligt at kunne vælge mellem Bring, Burde eller DAO. Det eneste minus er blot at jeg til tider ikke kan gennemføre betalingen via min mobil... もっと見る

企業が回答しました

企業情報

1. 宅配サービス

当該企業による記述

Hos CoolRunner gør vi det let for dig som privatperson at sende pakker – både i Danmark og til 19 andre lande. Vi tilbyder nogle af markedets laveste fragtpriser og samarbejder med de bedste fragtfirmaer for at finde den mest fordelagtige løsning for dig. Med vores labelfri service slipper du for printerbesværet, og du kan hele tiden følge din pakkes rejse med nem tracking. Hurtigt, enkelt og billigt – præcis som det bør være.

3.8

通常1カ月以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち2の評価

Mangelfuldt, dårlig UX/UI og fejl i fakturaer

Som erhvervsdrivende opfatter jeg coolrunner/homerunner som et firma, der rigtig gerne vil, men som desværre bliver ved med at fremstå mangelfuldt.

Priserne for fragt er gode, men deres bestillingprocess og brugerinterface er virkelig dårligt. Mærkelige fejl og mærkelige beslutninger.

Møder man en fejl og melder den, så tænker de mere på at det ikke fejler hos dem end på at løse noget, der ikke virker.

Samtidig har jeg flere gange modtaget fakturaer der ikke matcher det beløb, de har trukket på mit betalingskort.

Der er en øre til forskel, og det dur bare ikke i et regnskab. I øvrigt må det for virksomheden selv give en kæmpe difference på tværs af alle kunder over et helt år.

Jeg har henvendt mig (for at få korrekt faktura), men jeg modtager intet svar.

Det fremstår desværre lidt amatøragtigt, hvilket ikke er den måde, jeg forsøger at drive min egen virksomhed på.

2025年12月7日

CoolRunner からの回答

Vi beklager, at din oplevelse ikke har levet op til forventningerne. Vi arbejder hele tiden på at forbedre vores service, og din anmeldelse bliver taget med i det arbejde.

5つ星のうち5の評価

Konkurence dygtige...og nem at arbejde…

Konkurrence dygtige...og nem at arbejde i Coolrunners bestillings system

2025年12月12日

CoolRunner からの回答

Tak for din flotte anmeldelse. Vi sætter stor pris på din feedback og er glade for at høre, at alt fungerede, som det skulle.

Nem bestilling.

Nem bestilling.
Det var nemt at få en pris fra forskellige forsendelsesfirmaer når jeg indtastede størrelsen og vægten på pakken.

2025年12月7日

CoolRunner からの回答

Hvor er det dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse hos os. Tak fordi du tog dig tid til at dele den!

5つ星のうち5の評価

Billige Pakker til udlandet.

Har brugt dem i over 2 år til at sende pakker til udlandet. Let og sikker service.

2025年12月5日

CoolRunner からの回答

Tusind tak for din positive anmeldelse. Det betyder meget for os, at du har haft en god oplevelse.

5つ星のうち1の評価

Forvent flere ugers leveringstid med CoolRunner. Jeg indleverede en pakke til CoolRunner…

Jeg indleverede en pakke til CoolRunner med julelækkerier d 26.11, som skulle til Tyskland. Efter først at have ligget i Fredericia 5 dage var den pludselig i Nørre Sundby d 04.12 og her d 06.12 ligger den stadig i Nørre Sundby. Jeg skrev til CoolRunner d 04.12 men har ikke hørt. Mon den når frem inden jul…

2025年11月26日

CoolRunner からの回答

Vi er kede af, at du ikke er tilfreds. Vi bestræber os altid på at levere en god oplevelse, og din feedback hjælper os med at sikre, at vi fortsat udvikler os.

5つ星のうち3の評価

Postnumre?

Det er nemt.
Foretrækker dette frem for hver enkelt selskab. Ind imellem er der postnumre, der ikke genkendes, ret frustrerende, så må man til fx dao eller postnord og købe forsendelse. Det er jo træls at prøve og prøve…

2025年12月1日

CoolRunner からの回答

Tak for din anmeldelse og for din feedback. Vi er glade for, at du foretrækker vores løsning, og vi forstår godt, at det kan være frustrerende, når et postnummer ikke bliver genkendt.

Den feedback er taget med videre.

Bruger jer altid

Bruger jer altid, I levere hurtigt og sikkert. Og ikke mindst så er det billigt og nemt at få sit pakke nummer, samt at spore sin pakke

2025年11月28日

5つ星のうち1の評価

Ikke de bedste til at sende erhverspakker

Ikke de bedste til at sende erhverspakker - deres systemmer er ... Hmmm, lad os sige meget mangelfulde. Du kan ikke ringe eller skrive direkte tildem, hvis noget går galt. Deres system gemmer heller ikke kundeadresse (eller jo, nogen gange, men ofte kan systemet ikke finde en kunde, som har modtaget mange pakker og derfor ER gemt som faste kunder). Tror jeg vil skifte til andet selskab.

2025年11月28日

5つ星のうち5の評価

Meget nem app at bruge og er glad for…

Meget nem app at bruge og er glad for at kunne følge forsendelse helt til slut. Kunne godt ønske at de ikke skal ligge i Fredericia i 7 dage inden de kommer videre. Bare et ønske 😊 de var til Spanien.

2025年11月14日

CoolRunner からの回答

Tak for din flotte anmeldelse og feedback. Det sætter vi pris på.

Nemt at bestille

Nemt at bestille

2025年11月20日

CoolRunner からの回答

Mange tak for din anmeldelse – vi er glade for, at du er tilfreds.

Altid været tilfreds

Altid været tilfreds, men undrer mig at der i appen står “fejl” når man har gennemført køb (selvom det hele er gået igennem)… også ærgerligt at opdatering har gjort at man ikke længere får adresse frem fra adressebogen, ved blot at indsætte telefonnummer som tidligere. Dog 4 stjerner herfra ⭐️⭐️⭐️⭐️

2025年11月19日

CoolRunner からの回答

Mange tak for din anmeldelse og din feedback. Det vil vi tage med videre.

Nemt og billigt

2025年11月19日

CoolRunner からの回答

Tak for din anmeldelse. Det glæder os, at du har haft en god oplevelse, og vi sætter stor pris på din feedback.

Noget værre l…

Noget værre l… det virker kun hver anden gang så det kan jeg ikke brude til noget når jeg står med 30 pakke der skal sendes

2025年11月5日

CoolRunner からの回答

Vi er kede af at høre, at du har haft udfordringer med at bruge vores løsning. Det skal naturligvis fungere stabilt hver gang, og vi tager din feedback med i vores løbende forbedringer.

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。