レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Systemet virker perfekt. Jeg har sendt hundredvis af breve og pakker ad denne vej og kun en enkelt gang oplevet, at en pakke ikke kom frem. Det viste dig, at modtageren ikke havde hentet sin pakke i t... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Coolrunner er nu lige så elendig som Postnord om ikke værre. Umulig hjemmeside hvor man ikke kan finde et sted til at efterlyse en pakke eller klage over en ødelagt pakke. Man kan heller ikke ringe d... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Normalt tildeler jeg fem stjerner. Idet kundeservice nu består af en robot, så trækker jeg en stjerne fra. Men, alle pakker kommer frem i løbet af et par uger - og jeg har sendt tæt på et par hundre... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

Altid nemt at bestille og betale for fragt på Coolrunner. Dejligt at kunne vælge mellem Bring, Burde eller DAO. Det eneste minus er blot at jeg til tider ikke kan gennemføre betalingen via min mobil... もっと見る

企業が回答しました

企業情報

1. 宅配サービス

当該企業による記述

Hos CoolRunner gør vi det let for dig som privatperson at sende pakker – både i Danmark og til 19 andre lande. Vi tilbyder nogle af markedets laveste fragtpriser og samarbejder med de bedste fragtfirmaer for at finde den mest fordelagtige løsning for dig. Med vores labelfri service slipper du for printerbesværet, og du kan hele tiden følge din pakkes rejse med nem tracking. Hurtigt, enkelt og billigt – præcis som det bør være.

3.8

通常1カ月以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち1の評価

Appen skriver fejl hver gang jeg næsten…

Appen skriver fejl hver gang jeg næsten er færdig med indtastningen, mange gange

2025年11月5日

CoolRunner からの回答

Vi er kede af at høre, at du har oplevet udfordringer med brug af vores App. Det er naturligvis ikke den oplevelse, vi ønsker at give. Din feedback er taget til efterretning.

Det fungerer bare

Det er nemt at bruge CoolRunner til køb af porto. Har brugt den tjeneste i mange år og det fungerer bare!

2025年11月3日

CoolRunner からの回答

Mange tak for din positive anmeldelse! Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse med os.

Fungerer altid upåklageligt

2025年10月31日

Tak for din positive anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med os. Vi glæder os til at servicere dig en anden gang.

5つ星のうち1の評価

Bed til at intet går galt!

Har sendt en pakke til Tyskland indeholdende en bog. Fragten kostede mere end værdien på bogen. Bogen ankom fuldstændig smadret, og de har refunderet mig for bogen, men fastholder at da de jo har leveret den, så kan de ikke refundere fragten. Det kan jo ikke være rigtigt!!! Jeg har skrevet med dem over længere tid, og det virker som om at hver gang en ny medarbejder kommer til sagen så glemmer de al informationen jeg har givet den tidligere medarbejder, som ellers virker positiv omkring erstatningen...
Giv mig nu bare de penge tilbage for en service i har fejlet stort med!!!

2025年10月29日

CoolRunner からの回答

Vi er kede af at høre, at din pakke ikke ankom i ordentlig stand, og at du har oplevet frustration i forbindelse med sagsbehandlingen. Det er naturligvis ikke den oplevelse, vi ønsker at give. Din feedback er taget til efterretning.

5つ星のうち5の評価

Jeg er meget overrasket over at pakken…

Jeg er meget overrasket over at pakken ankom hos modtager langt fra mig dagen efter jeg havde indleveret den. Jeg indleverede kl 13

5つ星のうち1の評価

Manglende scanning ved afhentning i pakkeshop mm.

Jeg afleverede 3 forsendelser til udlandet som alle MÅSKE blev afhentet fredag. MÅSKE fordi de ikke blev scannet ved afhentning i pakkeshoppen. De to af forsendelserne er efterfølgende blevet scannet i Fredericia. Den tredje forsendelse er måske / måske ikke blevet afhentet i pakkeshoppen eller måske / måske ikke ankommet til Fredericia?

Generelt bruger jeg ALT for meget tid på at følge op på forsendelser der FORSINKES, BORTKOMMER eller BESKADIGES eller hvor der påføres forkerte labels så forsendelser byttes om.

Coolrunners system til håndtering af REKLAMATIONER er langsommelig og fejlbehæftet og derfor meget tidskrævende.

Det føles faktisk som et mindre mirakel når en udlandsforsendelse når helskindet frem til modtager indenfor en rimelig, forventet tidshorisont.

Opdateret 10. november 2025: Der er INGEN af mine sidste 18 forsendelser der er scannet i forbindelse med afhentning i Tranekærparken Kiosk, 8240 Risskov. Chaufføren negligerer bevidst kioskmandens opfordringer til at scanne forsendelserne.

CoolRunner からの回答

Det lyder som et meget uheldigt og frustrerende forløb, og vi er kede af at høre, at din oplevelse hos os ikke har levet op til forventningerne. Vi tager din feedback alvorligt og bruger den i vores arbejde med at forbedre kundeoplevelsen.

Nemt

Nemt og ligetil

Pakke til udlandet

nemt at bestille label, og nemt at komme af med pakken, oog den er kommet frem til portugal på blot en lille uge. har brugt dem flere gange og har været tilfreds hver gang.

2025年10月15日

Tak for din positive anmeldelse.

Vi er glad for du føler din pakker bliver leveret som de skal.

5つ星のうち1の評価

Sendte pakke d. 8. ikke kommet videre???

Sendte pakke på 0,4 kg d. 8. oktober med Bring. Coolrunner overtager pakkeforsendelsen d. 10. oktober. Så bliver den videresendt til parcel4you ifølge Coolrunner, men de påstår at de aldrig har modtaget den fra Coolrunner. Nu står der at pakken vejer 180 kg!!! Der er ikke nogen opdatering efter d.14. oktober. Har skrevet til Bring, Coolrunner og parcel4you og ønsker at vide, hvem der skal erstatte pakken. Modtager bor i Tjekkiet.
Opdatering d. 17. oktober på vej til modtager??? vi har idag lørdag d. 18. okt. og modtager har IKKE fået sin pakke igår.
Det er coolrunner, som står som transportør!!!
I dag mandag d. 20.10.2025 ingen opdatering klokken er 10??? hvor er pakken???

2025年10月16日

CoolRunner からの回答

Vi forstår din skuffelse og beklager, at oplevelsen ikke levede op til dine forventninger. Vi tager din tilbagemelding alvorligt, og håber at du til sidst har fået den hjælp, du skulle.

0 stjerner var desværre ikke en mulighed

Jeg har anvendt Coolrunner (ufrivilligt) flere gange. Når jeg har sendt pakker med Bring bliver de ofte overdraget til Coolrunner. Pakkernes trackinginformation bliver ikke opdateret på pakkerne fra Coolrunner modtager dem. Du får ikke bekræftelse på levering af pakken ved modtager og leveringstiderne overholdes som hovedregel ikke.
Flere af pakkerne er forsvundet undervejs til fx Amsterdam, Tyskland, Rumænien osv. Man kan ikke komme igennem til deres kundeservice, men kan blot skrive med en kunstig (u-)intelligent chatbot, der ikke kan hjælpe en.

2025年10月6日

CoolRunner からの回答

Vi beklager, at din oplevelse ikke har levet op til forventningerne. Vi arbejder hele tiden på at forbedre vores service, og din anmeldelse bliver taget med i det arbejde.

5つ星のうち1の評価

Håbløs forsendelse af pakke til Østrig

Jeg har for 13 dage siden afleveret en pakke i Aarhus, som skulle til Østrig. Den har kørt rundt i Danmark - Fredericia og nu er den i Aalborg. Jeg har ringet til CoolRunner, men det kan man ikke. Jeg har så sendt en mail til dem. De skulle bruge nogle oplysninger, som jeg så sendte- men derefter intet hørt fra dem. Hos Bring får en chatbot, som siger, at de ikke har modtaget pakken, og jeg skal ringe til CoolRunner. Det kører godt nok i ring. ALDIG MERE COOLRUNNER

2025年10月1日

HALLO ER I DER?

Sender en pakke med Bring her fra Horsens, ganske få timer efter er den leveret i pakken shop i Odder - det er fint men pakken skulle til Kerteminde!
Nu har jeg så forgæves forsøgt at få fat på Bring, har ringet utallige gange og får fat i den AI som konsekvens smider røret på hver gang den skal stille om til en medarbejder - så har jeg skrevet til deres chatbot den skulle så angiveligt oprette en sag… men er det gjort? Der kommer ikke nogen bekræftelse på at jeg har været i kontakt med "nogen"
HALLO ER I DER?

2025年9月30日

CoolRunner からの回答

Jeg håber, at du er lykkes med at komme igennem med din sag, men er usikker på, om du har haft direkte fat i Bring eller os hos Coolrunner. Du kan kontakte os via https://coolrunner.dk/kontakt/.

Vi beklager de gener, du har oplevet.

Camilla.

Nem og tydelig oplysninger

Nem og tydelig oplysninger, og hurtig levering

2025年9月30日

5つ星のうち5の評価

Bruger altid Coolrunner når jeg skal…

Bruger altid Coolrunner når jeg skal sende pakker, det er nemt og virker perfekt

2025年9月28日

5つ星のうち5の評価

brugervenligt og du kan spore pakke

brugervenligt og du kan spore pakke. pålidelig pakkeleverandør

2025年9月19日

Tak for din positive anmeldelse.

Vi er glad for du føler din pakker bliver leveret som de skal.

mega nemt..

mega nemt... er min foretrukne pakke pusher!!

2025年9月21日

Aldrig problemer

Jeg oplever aldrig nogen problemer med Coolrunner! Har brugt det i årevis, fungerer let og smertefrit.

2025年9月20日

HOLD JER LANGT VÆK

Ærgerligt at man er tvunget til at give minimum 1 stjerne for det fortjener de abeslot ikke for deres kundeservice. De har smidt en af mine pakker væk, , som jeg tilfældigvis finder ud af, er ikke informeret. Herved opretter jeg en sag hvor de vil efterlyse den, da jeg så bliver bekendt med dette.
De sætter en sag i gang og har en behandlingstid, jeg skriver det de skal bruge, hvad er der for i beløb, hvad indeholder pakken, sender billede osv.
Efter deres behandlingstid, skriver de at de ikke kan finde den, herved udbetales der erstatning for at DE har smidt min pakke væk. (næsten 4kg. tunge pakke). Jeg sender det de skal bruge af oplysninger og der vil gå 9-11 hverdage. Har forsat ikke modtaget dem, skriver til dem igen, hvor de undskylder at der sket en fejl ( tilfældigvis efter 1 anmeldelse er lavet på trustpilot). Jeg modtager forsat ikke erstatning som aftalt. UT henvender mig igen og kan se de nu har afsluttet sagen. De sender standart svar med at jeg ikke har sendt de oplysninger der skal bruge osv.

Jeg KOMMER IKKE til at kunne anbefale deres måde at sende pakke på mere. HAR ALRDIG OPLEVET SÅ DÅRLIG KUNDESERVICE FØR.

HOLD JER LANGT VÆK.

2025年9月17日

CoolRunner からの回答

Vi er kede af at høre om din oplevelse og forstår godt din frustration. Det er naturligvis ikke den serviceoplevelse, vi ønsker at give.
Vores automatisering har lukket samtaler for tidligt, så du har skullet åbne dem igen. Det var en fejl i systemet, som nu er blevet rettet, så det ikke sker fremover.

5つ星のうち1の評価

Meget skuffende oplevelse med dem

Meget skuffende oplevelse med dem, min pakke er forsvundet for over en måned siden, skriver frem og tilbage med dem, kommer frem til at de skal erstatte min pakke, får besked på at jeg skal oplyse mine kontooplysninger og beløb stemmer overens med det jeg har betalt, det gør jeg med det samme.
Får så en mail om at jeg ikke har svaret på deres henvendelse og de ikke vil gå videre med sagen, svarer igen på mailen med min kontooplysninger hører igen ikke noget, skriver en ny mail til dem om de har modtaget min oplysninger og hører stadigvæk ikke noget fra dem.
Synes det er under alt kritik at man holder kunderne for nar.
Er meget spændt på at se man nogensinde ser mine penge igen.

2025年9月16日

CoolRunner からの回答

Vi er kede af, at vores automatisering tidligere har lukket samtaler for tidligt, så du har skullet åbne dem igen. Det var en fejl i systemet, som nu er blevet rettet, så det ikke sker fremover. Vi beklager de gener, dette har medført.

5つ星のうち1の評価

Fik ikke koden til instabox pakkeboksen…

Fik ikke koden til instabox pakkeboksen som jeg skulle bruge for indlevering så spild af penge det label jeg købte. Så måtte købe et label fysisk i butikken til PostNord i stedet og smide det andet ud.

2025年9月13日

CoolRunner からの回答

Vi er kede af at høre, at du har oplevet udfordringer med din label. Vi sætter pris på din feedback, og arbejder hele tiden på at forbedre oplevelsen hos os.

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。