Systemet virker perfekt. Jeg har sendt hundredvis af breve og pakker ad denne vej og kun en enkelt gang oplevet, at en pakke ikke kom frem. Det viste dig, at modtageren ikke havde hentet sin pakke i t... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Coolrunner er nu lige så elendig som Postnord om ikke værre. Umulig hjemmeside hvor man ikke kan finde et sted til at efterlyse en pakke eller klage over en ødelagt pakke. Man kan heller ikke ringe d... もっと見る
Normalt tildeler jeg fem stjerner. Idet kundeservice nu består af en robot, så trækker jeg en stjerne fra. Men, alle pakker kommer frem i løbet af et par uger - og jeg har sendt tæt på et par hundre... もっと見る
企業が回答しました
Altid nemt at bestille og betale for fragt på Coolrunner. Dejligt at kunne vælge mellem Bring, Burde eller DAO. Det eneste minus er blot at jeg til tider ikke kan gennemføre betalingen via min mobil... もっと見る
企業が回答しました
企業情報
当該企業による記述
Hos CoolRunner gør vi det let for dig som privatperson at sende pakker – både i Danmark og til 19 andre lande. Vi tilbyder nogle af markedets laveste fragtpriser og samarbejder med de bedste fragtfirmaer for at finde den mest fordelagtige løsning for dig. Med vores labelfri service slipper du for printerbesværet, og du kan hele tiden følge din pakkes rejse med nem tracking. Hurtigt, enkelt og billigt – præcis som det bør være.
Østerågade 27, 9000, Aalborg, デンマーク
- kundeservice@coolrunner.dk
- coolrunner.dk
ネガティブなレビューの 77%に回答しています
通常1カ月以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Dejlig nemt
Dejlig nemt , fungerer godt.
Rart at jeg ikke behøver at udskrive label .

CoolRunner からの回答
Det er så skønt og bestille ved jer
Det er så skønt og bestille ved jer, bestilte min vare den ene dag og næste dag fik jeg min vare
Sådan har det været hver gang jeg har bestilt ved jer
Kan varmt anbefale jer

Gode priser, hurtig levering
Dejlige priser, hurtig levering. Varm anbefaling herfra.

CoolRunner からの回答
Skod firma 1 uge om at veje en pakke…
Skod firma 1 uge om at veje en pakke der skal ud af landet og en kundeservice der har åbnet 9-12 fuldstændig til grin aldrig brug det skodfirma sidste gang herfra..

CoolRunner からの回答
Jeg skulle sende en pakke til Tyskland…
Jeg skulle sende en pakke til Tyskland 🇩🇪 og købte porto via coolrunner men den kode de har sendt mig som jeg skulle skrive på pakken duede ikke da jeg ville aflevere pakken. Jeg har mailet til kundeservice og på fb men de svarer ikke. Mega ærgerligt da det var en pakke der skulle ha været sendt afsted igår for at nå frem 😡😡

CoolRunner からの回答
Jeg har skrevet det før men gør det…
Jeg har skrevet det før men gør det gerne igen.
Jeg bruger KUN Coolrunner / Dao365 til forsendelse.
Super hurtig levering uanset vejret.

Overskueligt
Det er let og overskueligt at betale porto og udskrive label på modtager af en pakke. Har altid anbefalet DAO “til nye brugere”.

CoolRunner からの回答
Jeg havde forleden en pakke
Jeg havde forleden en pakke, som ikke var nået frem til modtageren. Fik masser af hjælp til sporing af pakke.

CoolRunner からの回答
Efter næsten 3 måneder konstaterer…
Efter næsten 3 måneder konstaterer Coolrunner at de ikke ved hvor min pakke er, og den er hverken blevet leveret eller returneret.
De nægter at udbetale erstatning for det fulde beløb af pakkens værdi, selvom de har smidt pakken væk, og det de tilbyder er en erstatning som svarer til 1/6 af pakkens værdi.
Coolrunner siger at tilkøb af forsikring også omhandler deres egen mangelfulde håndtering af pakker når de som her forsvinder. Dette har Coolrunner ikke informeret om når man køber pakke og får mulighed for tilvalg af forsikring.
Hos GLS sker erstatning uproblematisk og op til det fulde beløb. De er parat til at påtage sig ansvar overfor kunden som har købt og betalt for en vare (det er kun sket én gang for mig hos GLS, men deres kundeservice er fremragende)
Der er blevet skrevet artikler i Fyens Stiftstidende om en fragtmand fra Fredericia, som har stjålet pakker med en værdi af mere end 2 millioner kroner, men alligevel vælger Coolrunner ikke at hjælpe sin kunde i denne situation.
TILFØJELSE
Efter to måneder hvor pakken endnu ikke var lokaliseret, så måtte jeg lave en aftale med modtageren som var blevet meget utryg.
Pakken findes så efter 3 måneder, men i stedetfor at blive sendt retur til afsender, så vælge de at sende den til modtageren. Modtager har nu fået samme vare to gange og afsender har slet ingen kompensation fået.
Hvis pakker bliver mere end 3 uger forsinket, så burde de sendes retur til afsender.
Det er nu dobbelt skade for mig, da der slet ingen kompensation er.
Iøvrigt kontaktede jeg Coolrunner per mail uden at høre fra dem. Efter nogen tid fortæller de at de ikke længere modtager mails. Der kom bare ingen “automatisk retur mail” om at den ikke længere er i brug.
Desværre er det nu igen sket at en pakke ikke bliver videresendt af fragt firma og de vil ikke undersøge hvor den pakke er.

CoolRunner からの回答
2 Forsendelser, 2 forsendelser smidt væk.
2 Forsendelser, 2 forsendelser smidt væk.
Forsøger altid at undgå Bring og Coolrunner. Det er virkelig noget skrammel. Har haft 2 forsendelser med dette "makkerpar", begge er forsvundet.

CoolRunner からの回答
Bring kan jeg ikke anbefale har fået…
Bring kan jeg ikke anbefale har fået pakke retur 2 gange så irriterende

CoolRunner からの回答
Træt af at blive invirteret til at lave…
Træt af at blive invirteret til at lave bedømmelse på trutpilot. Resten af oplevelsen var god

Alt gik som det skulle
Alt gik som det skulle. Men der mangler stadig muligheden for at bruge MobilePay

ALDRIG MERE COOLRUNNER
Efter at været kunde i 4år og lagt 121 ordre på forsendelse gik det helt galt
Jeg sendte en pakke på 20kg den 23 dec. Der skete intet og måtte rykke efter den flere gange. Til sidst den måtte eftersøges af kurer.
Elendig chatbot og kundeservice. Kommunikation er helt i bund og erstning trækkes helt ud til langt forbi min tålmodighed. I dag den 19 februar fik jeg min erstatning så der går alså op mod 2 måneder hvis du er hurtig på tasterne. Eller længere
Havde godt hørt rygter om dem, men aldrig selv haft problemer og når det går godt er alting fint, men når det går galt spilder de totalt din tid og tålmodighed.
Jeg stopper her og bruger den ikke mere og har slettet mig profil.
Jeg kommer aldrig igen efter den her oplevelse. Havde de selv gjort noget for at få det løst hurtig så havde jeg måske været tilfreds. Fejl kan jo ske... Men 2 måneder og mange beskeder.... nope!
De fleste kurer har faktisk fået opdateret deres label service så man ikke skal bruge en printer, det får du med QR kode og print i shoppen. Meget nemmere.

CoolRunner からの回答
Problemer med udfyldelse men fik hjælp…
Problemer med udfyldelse men fik hjælp pr tlf

Så nemt kan det gøres
Så nemt kan det gøres - opret en konto og pakken er klar til afsendelse på 1 min

Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。