Curapet Dyrehospital og dyreklinik レビュヌ 157

TrustScore 5段階評䟡の4.5

4.7

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Vi fÞler os altid trygge nÃ¥r vi er i hÊnderne pÃ¥ dyrlÊge Paulette. Erfaren, sikker og kompetent vejledning og rÃ¥dgivning. Behandlingen der tilbydes er mÃ¥lrettet problematikken og tilpasset behovet.... もっず芋る

Paulette og hendes personale har taget sig af vores kÊledyr i 18 Ã¥r. Vi bliver altid mÞdt med professionalisme og omsorg for vores kÊledyr fra hvalp til det Þjeblik, vi mÃ¥ sige farvel til dem. Vi kan... もっず芋る

I took my cat here for her vaccinations and was really happy with the experience. The staff were professional and gentle, and they took time to make sure she was calm and comfortable. Everything was e... もっず芋る

Super imÞdekommende overfor os og vores hund. Vi fÞler os altid velkommen og vores vovse som ret ofte er utryg ved dyrelÊgen finder sig hurtigt til rette i jeres hÊnder. I er gode til at hÃ¥ndtere hend... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. 動物病院

圓該䌁業による蚘述

Dit kÊledyr - Vores kald. Vores mission er at yde en omsorgsfuld, personlig og professionel behandling af vores klienter og alle deres forskellige kÊledyr som vi betragter som vÊrdifulde familiemedlemmer for store og små.

4.7

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

157件のレビュヌ

NÊrvÊr og omsorg.

NÊrvÊr og omsorg.
Det mest fantastiske personale der yder en stor omsorg for ens et og alt. Min forrige hund kom der månedligt for at få en indsprÞjtning for hendes allergi, hun elskede dem alle sammen. Hun var i sine 13 år igennem en del operationer, ved den ene af dem kom hendes faste dyrlÊge ind og deltog, selv om det var på hendes fridag. Da den svÊre dag kom hvor hun måtte aflives, skete det på den fineste og meget hjertevarme måde.
Min lille hvalp pÃ¥ 5 1/2 mÃ¥ned er heldigvis ogsÃ¥ super glad for dem alle sammen - selv om de stikker i hende og klipper hendes klÞer😉

2023幎10月23日

Super omsorg og behandling får min 11-årige Bocky

Bocky min 11-årlige Bichonblanding er tryg hver gang, han kommer på Klinikken. Vi bliver så professionelt vejledt af dyrlÊgerne: Marina Nielsen, Leonora Meldgaard og flere, at jeg fÞler mig tryg. Receptionisten skaffer mig altid hurtig en tid

2023幎8月11日

Paulette TopsÞe-Jensen

SÞd, fantastisk og professionel dyrlÊge

Poullette er en fantastisk dygtig og super sÞd dyrlÊge , jeg har kommet i klinikken gennem de sidste 15-20 år.
Mine dyr har gennem tiden vÊret mange, alle er blevet behandlet med den stÞrste respekt for hver enkelt dyr, uanset om det har vÊret stÞrre eller mindre kÊledyr.

2023幎8月28日

Paulette TopsÞe-Jensen

Det er altid en god oplevelse at besÞge

Det er altid en god oplevelse at besÞge dyredoktorerne og de sÞde piger der hjÊlper med alt. De er alle dygtige og vi får altid en helt fantastisk og kompetent behandling. Hundene elsker at komme der og vil oftest ikke med hjem.

2023幎8月18日

Hos CuraPet Holte Er det bedste sted for dyrene

Hos CuraPet Holte bliver man altid mÞdt af venligt og roligt personale.
De giver tryghed for både dyret og dets ejer.
De udviser professionalisme, de sikre man er fuld bekendt med hvad der udfÞres inden det udfÞres.
De giver råd og vejledning.
Personlig oplevelse:
Vores gravhund Murphy pådrog sig en svÊr diskusprolaps, rent faktisk to! I vores situation var det over en weekend, hvor vi endte på et andet dyrehospital, der ville straks operer.
Dog holdt vi hovederne kolde og blev enige om at afvente mandagen, hvor vi som familie kunne konsultere vores egen dyrelÊge hos CuraPet Holte.
Aldrig har jeg vÊret så glad for en beslutning som denne!!
Murphy endte ikke på operations bordet men i en konservativ behandling og genoptrÊning! Idag knapt 8 måneder senere er han fuldt funktions dygtig!
Derfor kan Murphy varmt anbefale CuraPet Holte..
trygt og godt, venligt og behageligt, roligt og nÊrvÊrende..
🐟 Murphy ❀

2023幎7月3日

Kompetent

HÞflig, venlig og kompetent behandling

2023幎6月27日

Vi godt tilfredse

Vi godt tilfredse. Dygtige og sÞde personale

2023幎5月31日

Meget kompetente og dygtige

Meget kompetente og dygtige, stor imÞdekommenhed og sÞdt personale hele vejen igennem, så vi og vores hund har fÞlt os trygge under hele forlÞbet. De bedste anbefalinger herfra.

Paulette TopsÞe-Jensen

Jeg har en “skilsmisse” kat som har et

Jeg har en “skilsmisse” kat som har et liv hvor han har meget travlt med at opleve verden omkring ham, dette kan til tider krÊve han skal til dyrlÊgen, og hvor er jeg taknemmelig for vi har fundet Danmarks bedste og mest empatiske dyrlÊge i vores dyreklinik, hver gang Happy har brug for hjÊlp stÃ¥r de der og mange gange oplever jeg deres utrolige kompetance og deres kÊrlighed til dyr og faktisk ogsÃ¥ til dyrenes mennesker, de ved hvor hÃ¥rdt det kan vÊre nÃ¥r ens dyr er syge og den omsorg der strÞmmer mod ejer og dyr er utrolig rÞrende.
Happy vil altid bruge dem ♥

2023幎5月22日

Altid fantastisk behandling

Altid fantastisk behandling. Dygtige dyrlÊger og sygeplejersker.Stor omsorg for både vores hund og os.

Meget Professionelle

Man fÞlte sig velkommen, tryg og i de bedste hÊnder. Meget professionelt hele vejen.

Super dyrlÊgeklinik

DyrlÊger Leonora og Anne er yderst behagelige og dygtige med vores dejlige Êldre Golden Retriever Freddie, SÞde og hjÊlpsomme veterinÊrsygeplejersker i receptionen, der altid har en godbid klar, når vi kommer.

2023幎4月28日

Trygt

Trygt, personligt og professionelt 🙏

2023幎4月21日

Paulette TopsÞe-Jensen

Hver gang min fransk bulldog Alma

Hver gang min fransk bulldog Alma kommer op til Curapet, fÞler hun sig som den mest elsket og betydningsfulde hund. Hun trÊkker i snoren for at komme ind på klinikken. Super professionelle dyrlÊger og personale.

2023幎4月13日

Der er ALTID hjertelig velkomst

Der er ALTID hjertelig velkomst, god tid, masser af interesse for min hund, gode råd og vejledninger samt kyndig og betryggende faglighed i forhold til hvad vores Êrinde er.
Og min hund elsker den gavmilde omgang med godbidder:-)

2023幎3月30日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。