Vi fÞler os altid trygge nÃ¥r vi er i hÊnderne pÃ¥ dyrlÊge Paulette. Erfaren, sikker og kompetent vejledning og rÃ¥dgivning. Behandlingen der tilbydes er mÃ¥lrettet problematikken og tilpasset behovet.... ãã£ãšèŠã
Paulette og hendes personale har taget sig af vores kÊledyr i 18 Ã¥r. Vi bliver altid mÞdt med professionalisme og omsorg for vores kÊledyr fra hvalp til det Þjeblik, vi mÃ¥ sige farvel til dem. Vi kan... ãã£ãšèŠã
I took my cat here for her vaccinations and was really happy with the experience. The staff were professional and gentle, and they took time to make sure she was calm and comfortable. Everything was e... ãã£ãšèŠã
Super imÞdekommende overfor os og vores hund. Vi fÞler os altid velkommen og vores vovse som ret ofte er utryg ved dyrelÊgen finder sig hurtigt til rette i jeres hÊnder. I er gode til at hÃ¥ndtere hend... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Dit kÊledyr - Vores kald. Vores mission er at yde en omsorgsfuld, personlig og professionel behandling af vores klienter og alle deres forskellige kÊledyr som vi betragter som vÊrdifulde familiemedlemmer for store og små.
ÃverÞdvej 255, 2840, Holte, ãã³ããŒã¯
- 4541 1900
- holte@curapet.dk
- curapet.dk
SÞde og kompetente medarbejdere
Jeg er kommet her med min kat i snart 6 år og altid fået god og kompetent behandling. Har både vÊret tryg ved at aflevere min kat til sterilisering og tandrens, her kunne det dog vÊre rigtig rart med en besked, når dyret er vågnet af narkosen, så man ikke går og bekymrer sig mere end hÞjst nÞdvendigt.

Venlig og sÞdt
Venlig og sÞdt, ved mÞde med mine hunde. Og skaber tryghed både for mine hunde og mig.

Super god oplevelse!
Vi har haft vores hund til smertebehandling i forbindelse med et gigtforlÞb. Vores hund er meget bange for nåle, men Leonora og Kathrine har bare vÊret super gode til at håndtere det. De sÊtter endda tid af til at give godbidder i ny og nÊ for at give den firbenede en god oplevelse. De har altid tid til en og vil det bedste for vores dyr. Kan kun anbefale dette sted!

Curapet Dyrehospital og dyreklinik ããã®åç
HjÊlpen og en god stÞtte

Meget imÞdekommende
Super hjÊlp med âteknikkenâ ifbm en foder bestilling og tidligere et besÞg pÃ¥ klinikken, meget hjÊlpsommeðð
ð».
Mvh
Ole RÞhmann

DyrlÊgerne og sygeplejerskerne erâŠ
DyrlÊgerne og sygeplejerskerne er dedikerede til deres arbejde. Tålmodigt og venligt personale der forklarede os.
De er den tredje dyrlÊgeklinik, vi har prÞvet, og de er de bedste.
TAK fra Bella ð og Monika

Altid en god oplevelse
Altid en god oplevelse. ImÞdekommende og kompetent personale.

Curapet Dyrehospital og dyreklinik ããã®åç
Både jeg og mine katte bliver altid mÞdt med et smil
Både jeg og mine katte bliver altid mÞdt med et smil og en frisk hilsen. Personalet er kompetente og rolige omkring dyrene. Der er altid god tid til at få undersÞgt dyrene og afklaret evt. spÞrgmål.

God oplevelse
De var sÞde, venlige og tillidsfulde, Vore kat var i trykke hÊnder hos dem

DesvÊrre er der kun 5 stjerner at gÞreâŠ
DesvÊrre er der kun 5 stjerner at gÞre godt med, for cura pet i Holte nÊsten gl. Holte fortjener langt flere. Der står Vet. Family uden for deres dÞr, og det fornemmer man med det samme når man trÊder ind i klinikken. DyrlÊgerne og sygeplejerskerne er dedikerede til deres arbejde, og gÞr alt hvad de kan for at hjÊlpe dyrene og de pårÞrende. I vores tilfÊlde var det Þkonomien der spÊndte ben, men med cura-pets hjÊlp behÞvede vi ikke at aflive vores kat, vi fik ham med hjem fuldstÊndig dopet, men opereret for det korsbånd der var sprunget. Vi har ikke ord for alle de roser Cura-Pet i Holte skal have, kan kun sige et dybfÞlt TAK til alle jer TAK fra Vincents mor og far

Professionel og empatisk dyrlÊge
Enhver henvendelse tages seriÞst, og vi er altid blevet mÞdt af et professionelt og empatisk personale, der har taget hånd om både os og vores kÊledyr.

Curapet Dyrehospital og dyreklinik ããã®åç
SÞde og venlige kompetente medarbejdere.

Curapet Dyrehospital og dyreklinik ããã®åç
Hurtig og professionel hjÊlp da min katâŠ
Hurtig og professionel hjÊlp da min kat pludselig blev syg, og igen da hun fik forstoppelse af medicinen. Tålmodigt og venligt personale der forklarede mig alt hen ad vejen så jeg fÞlte mig godt vejledt og min kat godt taget hånd om

*****
Jeg fÞler mig tryg når jeg kommer med mit kÊledyr.
SÞde og kompetente medarbejdere

Altid hjÊlpsom
Altid hjÊlpsom, god behandling, ok på pris.

Curapet Dyrehospital og dyreklinik ããã®åç
De ansatte er rigtig sÞde og dygtige
De ansatte er rigtig sÞde og dygtige. Blev betjent af en sÞd ung dyrlÊge kvinde samt en sÞd ung pige til fodersalg. Men ejer af stedet har en rigtig grim og ubehagelig tone overfor de ansatte. Det er oplevet flere gange nu. Navnligt isÊr overfor den sÞde Êldre sekretÊr. Man bliver meget trist indeni da de ansatte virker meget unge og jeg formoder nogle af dem er under uddannelse. Ikke et sted jeg vil anbefale til nogle, nÊrmere det modsatte. Desuden er priserne over dobbelt så hÞje på ALT som andre dyreklinikker i kommunen og omegn. Har snakket med flere dyreklinikker der bliver direkte chokerede. Det er ikke ok!

Min gamle gÃ¥rdhund pÃ¥ 11 Ã¥r var begyndtâŠ
Min gamle gÃ¥rdhund pÃ¥ 11 Ã¥r var begyndt st vise tegn pÃ¥ gigt. DyrlÊgen anbefalede behandling med Librella - det virkede. Hunden opfÞrer sig som en teenager igen. Dejligt at se hende sÃ¥ glad og i bevÊgelse - nu jagter hun igen mus og fugle og hvad hun eller kan finde pÃ¥. Tak for det Curapetâ€ïžâ€ïžâ€ïž

Altid professionel assistance
Altid professionel assistance. "Kun" 4 stjerner, for vi kan altid blive bedre ;-)

Curapet Dyrehospital og dyreklinik ããã®åç
Reddede et katteliv og til en yderst fair pris.
Reddede et katteliv og til en yderst fair pris. Jeg har haft en del dyr og flyttet meget hvilket har betydet besÞg hos de diverse dyrelÊger. Aldrig har jeg oplevet så profesionelt, skarpt og samtidigt ekstremt sympatisk team. Vores kat var ved at dÞ og vi fik tårnhÞje tilbud for at redde hende fra andre dyrelÊger, hvilket nÊrmest var udnyttelse af ens fÞlelelsmÊssige situation. Jeg blev anbefalet Cura teamet af min mor som bruger dem jÊvnligt. Vi tog kontakt til teamet sent om aftenen på trods af det var uden for almindelige åbningstid og der blev skrevet frem og tilbage halvdelen af natten imellem dyrelÊger for at fikse problemet og om morgenen kommer vi direkte ind med det samme (ingen ventetid) og der blev taget sig hånd om vores lille kat til halv pris med ekstra service og ydelser på ekstra på ekstra service og ydelser, wow! Foruden at redde katten har der vÊret efterfÞlgende tjek op, ikke kun de påkrÊvet tjek ops, men til og med får jeg en personlig mail fra den ledende dyrelÊge Paulette der har talt sammen med min kontakt dyrelÊge omkring et andet problem vedrÞrerende katten og tilbyder jeg skal komme forbi og hente noget olie der hjÊlper katten yderligere. Det er virkelig god service og med den type service havde jeg intet imod at betale meget mere, for man får en 5 stjernet behandling og går nÊrmest ud med dårlig samvittighed fordi man ikke har betalt mere.
jeg laver normalvis ikke trustpilot anbefalinger da jeg har ekstremt tralvt som selvstÊndig men må bare sige jeg har haft så fantastisk en oplevelse i en meget forfÊrdelig situation at jeg var nÞdt til at dele det.
Tusind tak for en fantastisk service og behandling. SÃ¥dan! Kan varmt anbefales.