Hotels.com レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の1.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg blev opkrÊvet for en ekstra person pÃ¥ ZEITLOS Hotel i Pattesen DE, de pÃ¥stod at jeg havde booket den 3. person som 2 Ã¥r, og dermed ikke betalt. Jeg mÃ¥tte derfor betale yderligere 25 euro dir... もっず芋る

䌁業が回答したした

UtrovÊrdigt. Efter aftale med Hotels.com, skal jeg have udbetalt kroner 1.400,00 den 15.06.26. Jeg har talt med 2 medarbejdere og sendt yderligere dokumentation, skrevet til Hotels.com uden at fÃ¥... もっず芋る

䌁業が回答したした

Har stort set hele tiden vÊret ok tilfreds med hotel.Com men nu er det slut, jeg er blevet spurgt 50 gange I jeres tilfredsheds undersÞgelser hvad der gÞr at jeg bruger dem, og jeg har hver gang svar... もっず芋る

䌁業が回答したした

UpÃ¥lidelig salgsplatform Pas pÃ¥, de holder ikke hvad der skrives i salgsannoncen NÃ¥r man konfronterer sÊlger, bortforklarer de, og vil ikke stÃ¥ ved at de ikke har oplyst korrekte oplysninger... もっず芋る

䌁業情報

1. ホテル
  2. 宿泊斜蚭
  3. 旅行代理店
  4. 旅行情報収集サむト
  5. 貞し別荘

圓該䌁業による蚘述

Hotels.com er det rette sted, hvis du leder efter et sted at overnatte. Vi elsker at rejse, og det ved vi, du ogsÃ¥ gÞr. Derfor gÞr vi det nemt for dig at reservere hos os. Med hundredvis af overnatningssteder verden over og 90 lokale hjemmesider pÃ¥ 41 sprog har  Hotels.com det hele. Uanset om du leder efter vÊrdi for pengene i Las Vegas, trÊhuse i Thailand eller villaer i Venedig, er det hele kun ét klik vÊk. Og med vores fordelagtige loyalitetsprogram kan du indsamle bonusnÊtter* og fÃ¥ adgang til besparelser sÃ¥som hemmelige priser. Det bliver ikke meget bedre. *BonusnÊtter er underlagt Hotels.com Rewards’ vilkÃ¥r og betingelser, som kan lÊses på www.Hotels.com. BonusnÊtter pÃ¥lÊgges skatter og gebyrer.

ひどい

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 118ä»¶

レビュヌを曞く

Gebyr for Êndring

I forbindelse med Êndring af en hotelreservation 5 dage fÞr overnatning, blev der opkrÊvet et gebyr der var dyrere end hotelvÊrelset. (949kr mod 939) Da jeg efterfÞlgende forsÞgte at klage over det var det stort set umuligt at komme i kontant med hotels.com og da det endeligt lykkedes, var der ingen forståelse for at det opkrÊvede belÞb var urimeligt.

2026幎5月26日
自発的なレビュヌ

Trak pengene fra kontoen, men sendte aldrig bookningen

En simpel bookning af en overnatning pÃ¥ hotel i Århus gik i vasken, da hotels.com rigtignok trak pengene fra min konto, men sjovt nok ikke havde nogen reservationsoplysninger om mig. Superfedt online system og forretningsmodel - ironi kan forekomme. Chatbot og online chat begge hjÊlpelÞse. FÃ¥r jeg pengene igen? Aldrig mere hotels.com!

2026幎5月25日
自発的なレビュヌ

Tag ansvar for jeres fejl.

Da jeg lavede en hotel reservation sÃ¥ lavede den fejl under betalingen og fik ingen ordrebekrÊftelse for mit kÞb, da kÞbet kun stod som “reserveret” og siden bedte mig prÞve igen lavede jeg derfor en ny reservation der gik igennem hvor jeg fik ordrebekrÊftelsen med det samme.
30 minutter efter for jeg sÃ¥ en ordrebekrÊftelse pÃ¥ det “mislykket” kÞb og kontakter support, der kontakter hotellet, de kan ikke afbestille min ene reservation og han kan heller ikke hjÊlpe med at Êndre datoen for den ene reservation, for kunne godt bruge vÊrelset pÃ¥ en anden dag sÃ¥ det ikke gik spildt.
Jeg fÞler ikke at det er fair af hotels.com bare sender ansvaret videre til hotellet og for dem til at ligne “bussemanden” nÃ¥r det er hotels.com ansvar, da det er deres side der lavede system fejl og derfor burde de stÃ¥ til ansvar for at refundere min ene booking.

2026幎5月5日

Ubehagelig hjemmeside

ubehagelig hjemmeside
Vi havde bestilt hotel gennem Hotel.com. Vi har bestilt hotel mange gange fÞr og har altid afregnet, på dagen vi ankom, men her fik vi en mail dagen fÞr at vores hotel var aflyst.
Vi skrev en mail tilbage uden held og da vi ankom til Barcelona var hotellet booket. Øv Þv aldrig mere HOTEL. COM

2026幎5月13日
自発的なレビュヌ

Hotels punktum com udfÞrer bevist svindel og bedrageri. 👎👎👎👎👎

Hold dig langt langt vÊk fra at gÞre brug af Hotels punktum com
Det er en svindler portal
Det er en Amerikansk bedrageportal der stjÊler dine penge.
Advarsel book aldrig et Hotel gennem Hotels punktum com
👎👎👎👎👎☹☹☹☹☹☹

2026幎5月19日
自発的なレビュヌ

Kigger på overnatning i Lissabon med

Kigger på overnatning i Lissabon med min kone, jeg er silver medlem og finder et hotel min pris er 800kr dyrere,end den min kone finder uden noget loyalitet medlems status.
Så giver det ingen mening mere at bruge jer mere det lugter af svindel,så betaler jeg selv for mine bonus nÊtter.

2026幎5月16日

Vil ikke frigive bonusnat

Vil ikke frigive bonusnat. Jeg rejser 90 dage om året pga job. I år har jeg optjent bonusnÊtter som skulle vÊre benyttet til en forlÊnget weekend hvor vi skulle mÞdes med familie fra USA og bo på samme hotel. Jeg havde optjent 2 nÊtter vedr. 20 overnatninger på samme et og samme hotel. Den ene bonusnat var fri og den anden låst. Hvorfor kan de ikke oplyse mig men - de har sågar kontaktet hotellet hvor jeg overnattede og fået bekrÊftet at alt var i bedste orden. Vi kontakter Hotels/Expedia som i sig selv er en Þvelse i at have tålmodighed. Når endelig man kommer igennem får man et indtryk af at de er trÊnet i at udtrykke forståelse, beklagelse og oprigtighed. Men her er begrÊnsningen så også - vi fik, i vores forlÞb, stillet i udsigt at "i morgen" ville det vÊre på plads. Så blev det 24 timer så blev det 72 timer og det er i skrivende stund 8 dage. Hotellet er fuldt booket og den voucher jeg har indlÞst plus de penge jeg har betalt op er tabt da det er "non refundable" som de forklarer. I forsÞget på at få hjÊlp er vi endt med timer i telefonen, lÞfter, lÞgne - men en oprigtig person, der iÞvrigt kunne tale forståeligt engelsk, forklarede at de afbrÞd linjen når kunden ikke forstod!!! Undskyld hotels/expedia - jeres tidligere kunde er mindre begavet. Til dem der måtte lÊse til enden - brug en anden side at sammenligne priser. Ex trivago, hvor der er penge at spare

2026幎5月10日
自発的なレビュヌ

very disappointing experience booking through Hotels.com

I had a very disappointing experience booking through Hotels.com.

I stayed at The Tower Hotel, by Thistle in London for 7 nights, and the hotel did not meet 4-star standards at all. In fact, the property was clearly not as advertised. The condition of the rooms was significantly below expectations and did not match the photos or descriptions provided on the Hotels.com website.

The rooms were outdated, poorly maintained, and unclean, with multiple serious issues including broken facilities, hygiene problems, and lack of basic amenities that would normally be expected in a 4-star hotel.

I raised these issues during my stay, but they were not properly resolved. Even after changing rooms, the same problems continued.

I also contacted Hotels.com and provided full documentation, including photos and detailed explanations. However, the only compensation offered was a small voucher, which does not adequately reflect the severity of the situation. Despite further follow-ups, they refused to reconsider.

Overall, this experience was both frustrating and disappointing. The hotel quality was far below what was advertised, and the handling of the complaint did not meet expectations.

I expected much better transparency and customer support from Hotels.com.

2026幎3月30日

Hold jer lang vÊk.

Hold jer lang vÊk.
Vi havde bestilt et hotel vÊrelse i London. Da vi kom fik vi et vÊrelse i en kÊlder på 7 kvm inkl. toilet. Vi gik op i receptionen, og han forstod godt at vi var utilfredse, i forhold til de billeder vi havde bestilt vÊrelset efter. Han kunne vise os et andet vÊrelse, det var dog mindre???
Tak, men nej tak. Manden der sad der, har jo intet med sagen at gÞr, men han var flov.
Min mand der havde booket, ringet til Hotels.com
De sagde at vi havde booket i blinde da man ikke kunne regne med det man så på billederne?? De vil ikke give os vores penge tilbage, dog vil de give os 500 kr. dette takket vi nej til, vi ville have vore penge, da vi ikke har fået den vare vi havde bestilt. Så smÊkke de på.
De har nu sendt os 500 kr vi kan bruge på deres hjemmeside??? W T F, itŽs never going to happen.

2026幎4月8日
自発的なレビュヌ

Bondefangeri og dårlig service!!!

Bookede via Hotels com. Hjemmesiden sagde ‘hov noget gik galt, hvorfor jeg bookede via Scandic app. Booking var alligevel gennemfÞrt. Refundering ikke muligt. Ingen hjÊlp at hente i support. Virkelig dÃ¥rlig service, der tangerer bondefangeri. Kommer aldrig til at handle med dem igen.

2026幎3月9日
自発的なレビュヌ

De vil ikke overholde GDPR reglerne.

De vil ikke overholde GDPR reglerne.
Jeg kom igennem til kundeservice (Chatfunktion) her gÞr jeg opmÊrksom på at de ikke overholder GDPR regler for endhÊndning af data, dette kunne medarbejdren godt se men ville/kunne ikke gÞre noget ved dette. Enste han ville var at slette min booking.
Det kan ikke vÊre rigtig i disse digitale tider med regler der skal bestytte kunder/brugere mod misbrug af personfÞlsome data at buttikker/virkersomheder ikke vil beskytte og fÞlge regler der er lavet for at bestykke deres kunder/brugere!

2026幎4月2日
自発的なレビュヌ

Jeg vil aldrig bruge dem igen

Jeg vil aldrig bruge dem igen, det stÞrste dårlige firma i kommunikation og gÞr ingenting. Vi havde booket et hotel forkert og skrev til dem og de ville undersÞge det om det kunne lade sig gÞre at flytte hotellet, det ville hver gang tage op til 72 timer intet skete og intet svar.
Vi var så afsted og spurgte hotellet om de kunne undlade morgenmaden mandag da vi skulle afsted fÞr og ja de ville refundere pengene . Men de gjorde det ikke jeg skrev igen og de ville sende en mail til hotellet og pludselig ville de ikke refundere så der er sidste gang jeg booker med dem. Aldrig mere dårlig kundeservice .

2026幎3月20日